Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemiz Hakkindaki Duşunceleriniz Nedir ?

9 ŞUBAT
09-11-2007, 12:51 PM
Arkadaşlar sitemiz kurulalı 15 gun oldu , bu sure içinde farkettiginiz aksaklıklar veya eksik noktalar nelerdir , hangi bölumlerin olmasını veya hangi mevcut bölumlerin biraz daha geliştirilmesini istersiniz ,
sizlerin beklentileri veya goruşleri nelerdir , bu konuda katkıda bulunursanız çok sevinirim , böylece sitemizin dahada iyi olmasını saglamış oluruz ,
yazılarınızı bekliyorum ,

saygılarımla .

9 ŞUBAT
09-11-2007, 12:53 PM
arkadaşlar ben sitemizi hipermarkete benzetiyorum ,
evet ana forum konumuz psikoloji ama bunun yanında psikolojiyle ilgili bir çok bölumuzde mevcut ,
nasılki bir hipermarkette aradıgınız her şeyi bulabiliyorsanız aynen burdada bulmanız mevcut , sadece sıkılmadan forumları aramanız yeterli .

hipermrketimize hoş geldiiniz .

ates
09-11-2007, 04:12 PM
Beni tanıyanların da bildiği gibi ben burayı çok seviyorum! :)

sitemiz çökmüştü ve gerçekten çok üzülmüştük bu bir gerçek!
ama tekrar kurulmasının üstünden 15 gün geçtikten sonra sitemizi bu halde görmek gerçekten çok büyük mutluluk!
15 günde bu kadar yol almamız çok güzel hepimiz elimizden geldiği kadarıyla yardım ettik!
ve ben şahsen sitenin bu halini çok seviyorum!
konularımız oldukça çok
her konu da konuşabiliyoruz!
kısacası ben pek bi eksiği olduğunu düşünmüyorum!
sevgiler... :)

Nefertiti
09-11-2007, 07:56 PM
Arkadaşlar sitemiz kurulalı 15 gun oldu , bu sure içinde farkettiginiz aksaklıklar veya eksik noktalar nelerdir , hangi bölumlerin olmasını veya hangi mevcut bölumlerin biraz daha geliştirilmesini istersiniz ,
sizlerin beklentileri veya goruşleri nelerdir , bu konuda katkıda bulunursanız çok sevinirim , böylece sitemizin dahada iyi olmasını saglamış oluruz ,

saygılarımla .

Sevgili Megan..ve nezdinde tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygıyla başlamak istiyorum
(mektup gibi mi oldu ne…)
Ben sitemizi psikolojik olarak da kendime destek aradığım bir günde tesadüfen ve
yeni haliyle buldum.Daha evvel bir siteye üye olmamıştım çünki hem iş hem ev buna vaktim de yok…
her konuda paylaşmayı seven biri olarak burada kendimden ve sizlerden birşeyler paylaşabileceğimi
hissedince çok sevinmiştim. Ama ne yazıkki istisnai arkadaşlar hariç çoğu paravanın arkasından seyretmeyi
yeğliyor.Paylaşım tek taraflı olmaz. Bir takım şeyleri alarak paylaşmak..ama kendinden bir şey katmamamk.
bunu bir tür bencillik olarak değerlendiriyorum ki bu hiç hoş değil….

Bu vesile ile üye arkadaşlarımıza yeniden çağrıda bulunmak istiyorum….

Ben imkanlarım nisbetince tek taraflı da olsa paylaşımlarımı sürdüreceğim.Bu vesile ile siteyi kuran ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Her şey çok güzel .....Ellerinize sağlık......

Sevgili Megan kendimle ilgili konuştum.Kusura bakma ne olur..Çünki en çok dostların eksikliğini hissediyorum sitede...
Bunun dışında ana başlıklar gayet net ...Zaten zaman içerisinde eksikler de kendini gösterecektir.
Haa birde başlık açmak yerine benzer konuları aynı başlık altında yürütemezmiyiz.Örn:Paylaşım köşesinde her konuya bir başlık açmasak..:rolleyes: İnginç,komik,korkunç herne ise o başlığın altında yazılsa.Mesela şiirler ve günün sözü çok iyi gidiyor...Tabiiki benimki yanlızca bir öneri.Hoş bu alemde
yeniyim:D...Ahkam kesmiş olmayayım....:o

Hepinizi seviyorum.......
Herşey gönlünüzce olsun.Allah'a emanet olun..................

ates
09-11-2007, 08:06 PM
"Haa birde başlık açmak yerine benzer konuları aynı başlık altında yürütemezmiyiz.Örn:Paylaşım köşesinde her konuya bir başlık açmasak.. İnginç,komik,korkunç herne ise o başlığın altında yazılsa.Mesela şiirler ve günün sözü çok iyi gidiyor...Tabiiki benimki yanlızca bir öneri."

canım benim güzel bir düşünce
ama öyle olunca forum başlıklarını araştırmak daha zor olacak!
mesela bir yazı yayınlayacağımızda aynı konu yayınlanmış mı diye merak edip forumları arayabiliriz
ama senin dediğin gibi yaparsak aynı konunun tekrarı kaçınılmaz olur diye düşünüyorum

ama bu da benim fikrim
bizde seni çok seviyoruz canım :)

9 ŞUBAT
22-11-2007, 05:35 PM
bronz önerinde haklısın , ama seninde dedigin gibi site yeniden kuruldu zorunlu olarak başlıklar açtık böylece yeni uye olan ve alışamayan uyelerin konulara ulaşması daha kolay oluyor , öteki turlu tum mesajları araştırmak zorunda kalıyorlar zaman içinde site yerine oturunca sorunda kendiliginden hallolacak , sadece bizde degil yeni kurulan tum sitelerdede ne yazıkki bu durum oluyor dedim ya zamanla her şey yerli yerine oturuyor .

BeYaZ_KeLeBeK
28-11-2007, 12:06 AM

saygılarımla .

ben siteden çok memnunum şuan aklıma gelen bir öneri yok...ama uzun zamandır siteden ayrı kalmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm bunu belirtmek isterim...onun dışında emeği geçen herkesin eline sağlık böyle bir site kurdukları için;)

9 ŞUBAT
28-11-2007, 11:02 AM
ben siteden çok memnunum şuan aklıma gelen bir öneri yok...ama uzun zamandır siteden ayrı kalmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm bunu belirtmek isterim...onun dışında emeği geçen herkesin eline sağlık böyle bir site kurdukları için;)

kelebek senin makul sebebin oldugu için sen izinlisin yalnız arada sırada ben dersler arasında kaybolmadım ayaktayım dedigin surece mesele yok .

BeYaZ_KeLeBeK
28-11-2007, 08:25 PM
tabi abi ne demek...hep aklımdasınız zaten...ama arada böyle merhaba derim halinizi hatrınızı sorarım merak etmeyin...sizsiz duramam ben:)

biricik
29-11-2007, 11:32 AM
sitemizin eksiği yok 15 gün olmasına ragmen çok çabuk ilerleme var bizlerle ve yeni üyelerle burası çok daha güzel olacağına inanıyorum:D

Gümüş
29-11-2007, 01:26 PM
sitemizi iki kelimeyle özetlemek gerekirse.sevgi ve saygının beraber olduğu ender sitelerden biri;)

9 ŞUBAT
29-11-2007, 01:29 PM
sitemizi iki kelimeyle özetlemek gerekirse.sevgi ve saygının beraber olduğu ender sitelerden biri;)

hepimizin katkısıyla inşallah bu çizgide devam edecegiz her zaman .

biricik
29-11-2007, 01:33 PM
sitemizi çoook seviyorum

Mustyizmir
29-11-2007, 06:29 PM
site yeni ben dahada yeniyim sitede. bakçiz görciz ilk izlenimlerim ii ama

benim eksiklik duyduğum güncel konularda konuyu açanın nickinin görünmemesi. konuyu başlatan yazıyo ama en son yazanın nicki çıkıyo

vagrant
29-11-2007, 08:47 PM
Ben hem bu sitede, hem de Psikoloji Portalında yeniyim.:o
Ama; teknik açıdan şöyle bir kıyaslama yaptım, Portala girdiğimde sanki kalabalık bir caddeye girmiş gibi oluyorum. On line üyeler, konular, başlıklar, başlığı açanlar, hemen göz önünde. Buraya girdiğim zaman ilk etapta bir sessizlik hissi ile birlikte bir huzur ortamı kaplıyor her tarafımı sanki...Yani göz önünde sadece konu başlıkları,başlatan v.s. Bilmiyorum; yanılıyor muyum?
Ayrıca yanlış anlaşılmasın ben bu durumdan çok memnunum. Acaba benim gibi hissedenler oldu mu? Velhasıl, sitenin teknik yapısı itibariyle hemen hemen aynı yapıda birçok sitelere girdim. Lakin bizim sitemizin sanki daha bir güven veren yapısı var. İltifat etmek için söylemiyorum.Gerçek bu.:)
Peki eksik var mı? diye sorarsanız, emeği geçenlerin ellerine ve yüreğine sağlık diyorum. Yalnız; konu başlığına girdikten sonra üye arkadaşlarımın yazmış oldukları cevap mesajlarının üstünde 3 saat önce, 5 gün önce gibi notun yerine, mesajın tarihi ve saati yazılmış olsa daha iyi olur diye düşünmekteyim. ;)
Şimdilik bu kadar kafi olsa gerek, çok uzattığımın farkındayım.Özür diliyorum. Eğer ileriki zamanlarda biraz daha siteyi tanıdığım zaman gördüğümüz bir şeyler olursa acizane arz ederim. Tüm üye arkadaşlara ve siz yönetici arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

butterfly
29-11-2007, 08:59 PM
ben daha yeniyim dolayısıyla daha bakınıyorum:D ama forum içeisinde eglenceli baslıkları artırsak ii olur diye düşünüyorum... oyunlar ,testlerr gibi. iyi paylasımlarr....

auslander
06-12-2007, 01:46 PM
bende yeni geldim ve çok beğendim.. çok güzel konular var.. ama bir konuyla ilgili yorum yaptığımızda veilen cevapları tekrar bulmak zaman alıyor... arama kutusu var ama buda zaman alıcı ve tek bir konuya katılmıyoruzki.. bazı forumlarda görmüştüm yeni gönderilen mesajlardan hariç birde mesajlarıma yazılan cevaplar diye bölüm açılıyor..böylelikle bri yazdıklarımıza cvp yazdığında otomatik görebiliyoruz.. böyle bişey eklenirse eminim bu güzel forum dahada güzel olcacak en azından benim için.. emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

Nefertiti
06-12-2007, 02:36 PM
Sn:Site yetkililerinin talepleri okuduktan sonra bizlere;
Daha öncede olduğu gibi;eksik gördüğünü sandığımız ama aslında sitemizde bulunan bir şey varsa kolay ulaşım yollarının pratik çözümlerini

Eğer yoksa olma olasılığı konusunda bizi bilgilendirmelerini rica ederiz.
Saygılarımla,

9 ŞUBAT
06-12-2007, 02:53 PM
Ben hem bu sitede, hem de Psikoloji Portalında yeniyim.:o
Ama; teknik açıdan şöyle bir kıyaslama yaptım, Portala girdiğimde sanki kalabalık bir caddeye girmiş gibi oluyorum. On line üyeler, konular, başlıklar, başlığı açanlar, hemen göz önünde. Buraya girdiğim zaman ilk etapta bir sessizlik hissi ile birlikte bir huzur ortamı kaplıyor her tarafımı sanki...Yani göz önünde sadece konu başlıkları,başlatan v.s. Bilmiyorum; yanılıyor muyum?
Ayrıca yanlış anlaşılmasın ben bu durumdan çok memnunum. Acaba benim gibi hissedenler oldu mu? Velhasıl, sitenin teknik yapısı itibariyle hemen hemen aynı yapıda birçok sitelere girdim. Lakin bizim sitemizin sanki daha bir güven veren yapısı var. İltifat etmek için söylemiyorum.Gerçek bu.:)
Peki eksik var mı? diye sorarsanız, emeği geçenlerin ellerine ve yüreğine sağlık diyorum. Yalnız; konu başlığına girdikten sonra üye arkadaşlarımın yazmış oldukları cevap mesajlarının üstünde 3 saat önce, 5 gün önce gibi notun yerine, mesajın tarihi ve saati yazılmış olsa daha iyi olur diye düşünmekteyim. ;)
Şimdilik bu kadar kafi olsa gerek, çok uzattığımın farkındayım.Özür diliyorum. Eğer ileriki zamanlarda biraz daha siteyi tanıdığım zaman gördüğümüz bir şeyler olursa acizane arz ederim. Tüm üye arkadaşlara ve siz yönetici arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

sevgili vagrant duşuncelerin için çok sagol , evet diger sitemiz tam bir otoban gibi yogun kalabalık , boyle olmasıda çok normal çunku kurulalı uç dört seneyi geçmiş , bizim sitemiz ise daha yeni yeni oturuyor tam anlamıyla pek kullanılmayan huzur içinde ve keyfle yolculuk etmek isteyenlerin tercih ettigi yan yol gibi

bende uç dort psikoloji sitesine daha uyeyim , ama oralardaki dizayn katılım vede konular açısından kıyasladıgımda o forumlar çok yetersiz kalıyor ,
evet burası sakin huzur veren bir yer gibi ama bunun yanındada bir çok sitede yer alan bilgileri bir arada bulmak mumkun ,

eksiklerimiz yokmu elbette var , inşallah zamanla onlarda duzelicek sitemiz çokmeden evvel radyomuzda online dı hem muzik dinliyor hemde mesaj yazıyorduk ve bu bize inanılmaz bir keyf veriyordu inşallah yine faaliyete geçer ,

birlikte daha guzel gunlere ulaşmak dilegiyle hepinize teşekkur ederim .

9 ŞUBAT
06-12-2007, 02:56 PM
ben daha yeniyim dolayısıyla daha bakınıyorum:D ama forum içeisinde eglenceli baslıkları artırsak ii olur diye düşünüyorum... oyunlar ,testlerr gibi. iyi paylasımlarr....

o konudada sizler bir şeyler ekleyin dimi .

9 ŞUBAT
06-12-2007, 03:00 PM
bende yeni geldim ve çok beğendim.. çok güzel konular var.. ama bir konuyla ilgili yorum yaptığımızda veilen cevapları tekrar bulmak zaman alıyor... arama kutusu var ama buda zaman alıcı ve tek bir konuya katılmıyoruzki.. bazı forumlarda görmüştüm yeni gönderilen mesajlardan hariç birde mesajlarıma yazılan cevaplar diye bölüm açılıyor..böylelikle bri yazdıklarımıza cvp yazdığında otomatik görebiliyoruz.. böyle bişey eklenirse eminim bu güzel forum dahada güzel olcacak en azından benim için.. emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

auslander bildigim kadarıyla o teknik bir konu , diger kardeş sitemizde soyledigin sistem mevcut , ancak sitemiz bulletin sistemini kullandıgı için şu an için kullanılmıyor ama eminim adminimiz o konuyada bir açıklık getirecektir .

mavigece
30-12-2007, 03:38 AM
sitemiz, sıcak, samimi, saygı ve sevginin olduğu bir aile ortamı gibi...
seviyorum ben bu aileyi...iyi ki varsın...;)

9 ŞUBAT
30-07-2008, 02:16 PM
arkadaşlar bu başlıgı guncellemek istedim,

ilk açtıgımdaki tarihe baktımda aradan epey zaman geçmiş ve bu sure zarfında aramıza yeni yeni arkadaşlar katıldı ailemiz dahada buyudu ,eskilerin kimi bizi bırakıp gitti,kimiside uzaktan uzaktan olsa sessizce bizle beraberler ,
şu anda aktif olan arkadaşlarımızında sitemizle ilgili beklenti ,eleştiri veye onerilerini bildirmelerini arzu ederim ,
boylece sitemizi çok daha iyi yerlere getirecegimize eminim ,
sitemizin kuruluşundan bu yana geçen bu kadar kısa surede en çok tercih edilen ve ziyaret edilen ikinci site olmamız çok gurur verici bir olay ,
her site yonetiminin gonlunde yatan aslan ve bizler tum site sakınleri olarak bu gururu yaşadıgımız için çok mutluyum .

harmony
30-07-2008, 04:50 PM
yeni üye olarak bişiyler yazıyım dedim..bu siteyle birlikte aynı gün başka siteyede üye oldum ve o siteye uğramak bile içimden gelmiyor.e-psikoloji bana gayet sıcak ve bilgilendirici bir site geldi ve açıkçası bu yüzden daha fazla hiçbir beklentim yok.ben bu siteyi çok beğendim ve inşallah kalıcı olucamm.

9 ŞUBAT
30-07-2008, 05:09 PM
yeni üye olarak bişiyler yazıyım dedim..bu siteyle birlikte aynı gün başka siteyede üye oldum ve o siteye uğramak bile içimden gelmiyor.e-psikoloji bana gayet sıcak ve bilgilendirici bir site geldi ve açıkçası bu yüzden daha fazla hiçbir beklentim yok.ben bu siteyi çok beğendim ve inşallah kalıcı olucamm.

böyle duşunmenize çok sevindim , inşallah daha uzun zaman sizleri aramızda goruruz .

paradox
30-07-2008, 08:39 PM
Bu siteye uyeligim cok eski olmamasina ragmen,burada ki dostlari sanki cok uzun suredir taniyor gibiyim.Her biriniz cok ozelsiniz inanin benim icin.Fakat biri varki sadece buradaki nickini bilip kendisini hic tanimasam bile her sorunumuzda yardimimiza kosan gercek bir dost.kimligini tahmin etmek sizin icinde zor olmasa gerek.Cok tskler 9 Subat sen gercek bir dostsun....

9 ŞUBAT
08-09-2008, 06:01 PM
Bu siteye uyeligim cok eski olmamasina ragmen,burada ki dostlari sanki cok uzun suredir taniyor gibiyim.Her biriniz cok ozelsiniz inanin benim icin.Fakat biri varki sadece buradaki nickini bilip kendisini hic tanimasam bile her sorunumuzda yardimimiza kosan gercek bir dost.kimligini tahmin etmek sizin icinde zor olmasa gerek.Cok tskler 9 Subat sen gercek bir dostsun....

sevgili paradox düşüncelerin için çok teşekkür ederim ,çok naziksin.biz bir aileyiz ve aile sıcaklıgını elimizden geldigince yansıtmaya çalışıyoruz,gördügüm kadarıyla aramıza yeni katılan arkadaşlarda bu sıcaklıgı yakalamışlar ,inşallah bu sıcaklık dostluk her zaman sürer .

negatif
08-09-2008, 08:03 PM
her akşam girmezsem birşeyi eksik yapmışım gibi oluyor..site süper bence..ilk başta biraz önyargılı yaklaşmıştım ama zamanla vazgeçilmezim oldu..bir de psikolojik rahatsızlığı olanlardan daha fazla paylaşım bekliyorum..çok az katılım var bu anlamda..ama bunun dışında tamamdır bence........

eliftetik
08-09-2008, 11:54 PM
bende burda olmaktan değerli mekan sahibi arkdaşlarımla laflamaktan oldukça memnunum

Gustav
08-09-2008, 11:56 PM
güzel...daha da güzel olacak.