PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GüNaYDiNLaR !!

kadersiz54
27-06-2008, 10:31 AM
Merhaba arkdaslar, Yasiyoruz ve yeni bir güne basladik herseyi yeniden baslama zamaniniz düsüncesi bazen sizinde akliniza geliyodur, bazen düsünüyoruz cok gec veya nasil olucak diye. Bence Arkdaslar hic bir sey icin cok gec degil hepimizin kendi elinde Mutlulk ve hüzün, hepimiz kendimiz seciyoruz yasadimiz Hayati belki olanlar bizim elimizde degil hep ama kendimizce kendi dünyamizi degsdire biliriz ben inaniyorumki bir cogumuz sadece "cok gec" diye düsündügü icin herseyden vaz geciyor. Ama ben idda ediyormki her insanda yeniden baslama gücü vardir ve hep beraber bunu yapabiliriz. Eskiden Olanlari degsdiremeyiz belki ama gelecekde olacaklari degsdire biliriz aci cekmemizi önleye biliriz veya olmasini istemedigimiz bir cok seyi. Ben cok mutsuz ve Öfkeli bi insanim, simdiye kdr inan bana cok sey yasadim ama artik anliyorumki benim kendime yaptigimi kimse bana yapamaz bu yüzden kendimi sevmeyi ögreniyorum , belki yavas yavas ama buda bir adim. Kendime gelicegimden eminim sizde yapa bilirsiniz sizde Mutluluga bir adima ata bilirsiniz. Bu Arada Herkeze Günaydinlarrrrrr :)

YAĞMURR
27-06-2008, 10:48 AM
günaydınlar ne güzel anlatmışın yazdıklarımda kendimi buldum .. her şey kendimizde bitiyor mutlu olmak yada olmamak ma bazen tüm bunları bildiğim halde yapamıyor insan..sanırım bu da hayatın bize bir oyunu sanırım..

kadersiz54
27-06-2008, 11:02 AM
Canim Cünkü ne düsünüyoruz ahh yapamam edemem, Mesela asik olur ya insan düsün o zmn yapamam edemem diyemezsin degilmi kendilinden olur iste buda öyle hayati zorluklarila kabul etmeliyiz, edersek o zmn herseye göyüs gerip kendimizi buluruz inan bana herkezini icinde bu güc var Allah kulluna cekemicegi yükü vermez...

kadersiz54
27-06-2008, 12:28 PM
YaNLiSMiYi;??? ama

atomcekirdegi
27-06-2008, 12:44 PM
Ben öğlene yetişebildiğime göre
HERKESE İYİ ÖĞLENLER............;)

eliftetik
27-06-2008, 01:01 PM
Merhaba arkdaslar, Yasiyoruz ve yeni bir güne basladik herseyi yeniden baslama zamaniniz düsüncesi bazen sizinde akliniza geliyodur, bazen düsünüyoruz cok gec veya nasil olucak diye. Bence Arkdaslar hic bir sey icin cok gec degil hepimizin kendi elinde Mutlulk ve hüzün, hepimiz kendimiz seciyoruz yasadimiz Hayati belki olanlar bizim elimizde degil hep ama kendimizce kendi dünyamizi degsdire biliriz ben inaniyorumki bir cogumuz sadece "cok gec" diye düsündügü icin herseyden vaz geciyor. Ama ben idda ediyormki her insanda yeniden baslama gücü vardir ve hep beraber bunu yapabiliriz. Eskiden Olanlari degsdiremeyiz belki ama gelecekde olacaklari degsdire biliriz aci cekmemizi önleye biliriz veya olmasini istemedigimiz bir cok seyi. Ben cok mutsuz ve Öfkeli bi insanim, simdiye kdr inan bana cok sey yasadim ama artik anliyorumki benim kendime yaptigimi kimse bana yapamaz bu yüzden kendimi sevmeyi ögreniyorum , belki yavas yavas ama buda bir adim. Kendime gelicegimden eminim sizde yapa bilirsiniz sizde Mutluluga bir adima ata bilirsiniz. Bu Arada Herkeze Günaydinlarrrrrr :)

sevgicim güzel bakış açın için hem tebrikler hemde şu anda seni takip edenlerere saçtığın pozitif için teşekkürler
sana konan bu ismin anlamına sadık kaldığın sürece sağlıkta dahil hiç bir konuda cenabı allah sırtını yere getirmez tutar kaldırır
bu hepimiz için böyle isminle kal

kadersiz54
27-06-2008, 02:13 PM
Benim düsüncelerimin degsmesi hep kendim yüzünden bu gün etrafima baktim tiren istasyonunda binlerce ögrenci vardi etrafimda aralarinda ise bi yasli cift böyle 80 yasinda vardilar heralde ellele geziyorlardi etraflarina gülücük saciyolardi, ögrenciler gülüsüp konsuyolardi hepsi kendi alemindelerdi kisacasi baktim bir benim sorunum yok herkezin var ve insanlar yinede güle biliyorsa bende güle bilirim eski yasantima bir cizgi cekip kendi hayatmi düzeltmeye karar verdim ve arkdaslar sizde yapa bilirsiniz yine söylüyorm istiyorsaniz bende yardim edim belki cok bisey yapamam ama konsuruz dertlesiriz olmazmi :) hepinizi Mutluluga davet ediyorm ...

Amarth
27-06-2008, 02:23 PM
Güzel yazılar kadersiz. Şimdiden bişeyler yapıp yaşama sevincimizi geri getirmeliyiz, haklısın bu bizim elimizde. Gördüğün yaşlı çift iyi bir örnek. O yaşta hala yaşama sevincindeler ve sevgiyi yaşıyorlar. Bizdeki bu karamsarlık anlamsız ama geçici bişey olduğuna inanıyorum. O zaman bugünden itibaren kendimize yatırım yapalım bilgi konusunda gerisi zaten gelir...Nedense ben kendimi hep bilgisiz bulurum yeterince okumadığımı düşünürüm ve bu yüzden olabilir bu davranışlar...

kadersiz54
27-06-2008, 02:27 PM
Tabiki, disari cikalim dogada dolasalim temiz hava alalim kitap okuyalim herseyi kafaya takmayalim cnkü ne kdr kafamiza olaylari takarsak o kadar kötü oluyor hersey, biz olumsuz seyleri düsündkce hic bir sey düzelmez iste eger kendimizin farkina varirsak o zmn ne biseyi kafamiza takariz nede mutsuz oluruz Hayatin Zorluklarina katlanmaliyiz belki ama eger herseyi kendimiz icin düzeltirsek bu zorluklari pekala cöze biliriz arkadaslar