Orijinalini görmek için tıklayınız : uzun zaman sonra yeniden merhaba...
meltem_81
25-06-2008, 12:47 AM
uzun süredir girmiyordum...dr. çok fazla psikoloji ile ilgilenmemi yasaklayınca biraz ara verdim araştırmalara.. hatırlatayım kendimi kısaca; manik depresif bi erkek arkadaşım var onunla mücadele ederken benimde psikolojim bozuldu...psikosomatik bozukluk teshisi kondu.. ama şimdi ikimizde iyiyiz...bu site çok kaliteli bi site yeniden aranızda olmaktan çok mutluyum...
9 ŞUBAT
25-06-2008, 12:26 PM
uzun süredir girmiyordum...dr. çok fazla psikoloji ile ilgilenmemi yasaklayınca biraz ara verdim araştırmalara.. hatırlatayım kendimi kısaca; manik depresif bi erkek arkadaşım var onunla mücadele ederken benimde psikolojim bozuldu...psikosomatik bozukluk teshisi kondu.. ama şimdi ikimizde iyiyiz...bu site çok kaliteli bi site yeniden aranızda olmaktan çok mutluyum...
aramıza tekrar hoş geldiniz ,ikinizinde iyileştigine çok sevindik .
mithat
25-06-2008, 11:07 PM
HoŞgeldİn
Ama İyİleŞtİk Dİyee Tedbİrİ Elden Birakmayin
sevdenur
25-06-2008, 11:19 PM
hoşgeldin meltem.bu arada banada doktor bir süre yasaklamıştı psikoloji sitelerini.ben söylememiştim psikoloji sitelerine girdiğimi ablam söylemiş:mad:bizde seni aramızda gördüğümüz için çok mutlu olduk.:)
kamiloglu
26-06-2008, 12:41 AM
hoş geldin tekrar...
masumcadyyy
03-07-2008, 09:37 PM
Hoşgeldin.