Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen sorunuma çare bulalım
tarik ahmet
09-06-2008, 09:54 PM
slm arkadaşlar benim bir sorunum var ve sizden yardım istiyorum benim gözlerimde sorun olmamasına rağmen varmış gibi hissediyorum . örneğin hayal kuruyorum sanki göözlerimde br sorun varmış gbi kuruyorum
birmelek
09-06-2008, 10:04 PM
slm arkadaşlar benim bir sorunum var ve sizden yardım istiyorum benim gözlerimde sorun olmamasına rağmen varmış gibi hissediyorum . örneğin hayal kuruyorum sanki göözlerimde br sorun varmış gbi kuruyorum
Herhangi bir görme problemi filan mı yaşıyorsun? Yani bu durduk yere olmaz..mutlaka öyle hissetmenin bir sebebi vardır.
mithat
09-06-2008, 10:09 PM
Tarik Meraba
Bu Obsesyon Olabİlİr.baŞaka Takintilarin Var Mi
9 ŞUBAT
09-06-2008, 10:39 PM
yapacagın en iyi şey bir goz dr na gitmek böylece bir sorunun olmadıgına inanmak eger kafaya fazla takar sorun edersen takıntı haline getirirsinki buda seni baya ugraştırır,en kısa zamanda bundan sıyrılmaya bak.
sanssızım
09-06-2008, 10:41 PM
bence bır psıkologa gorun psıkolojık olabılır benımde bı rahatsızlıgım olmusdu hıcbırseyım olmadıgı halde doktora gıttıgım halde kendımı kanser oldum sanmısdım;)
mavigece
10-06-2008, 03:35 AM
en doğrusu psikoloğa başvurman olur...tabi bu arada bize yazmaya devam...;)
sarılale
10-06-2008, 09:21 AM
Bende bir ara felç olacağımı tekerlekli sandeliyeye bağlı kalacağımı düşünüyordum. Piskoloğa gitmeni tevsiye ederim. Ama ilk önce 9 Şubatın dediği gibi ilk önce göz doktoruna görün ki en azından fiziksel olarak bi şeyin olmadığını içine sindir
BeYaZ_KeLeBeK
10-06-2008, 11:18 PM
ilk önce göz doktoruna gidin..eğer gözlerinizde bir problem olmadığı çıkarsa psikoloğa görünün...muhtemelen psikolojik olarak takıntı yapıyorsunuz
olvido
10-06-2008, 11:22 PM
ilk önce göz doktoruna gidin..eğer gözlerinizde bir problem olmadığı çıkarsa psikoloğa görünün...muhtemelen psikolojik olarak takıntı yapıyorsunuz
katılıyorum arkadaşıma doktor yok derse belkide takıntın psikoloğa gitmeden kalkacak ve sorun kalmayacak