Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Üye olan arkadaşlar.......
Nefertiti
07-11-2007, 07:06 PM
Sevgili forum üyeleri.....
Bir merhaba demek bu kadarmı zor.Son 3-4 günde en az 40 kişi üye oldu
ama 4-5 tanesini ancak tanıyabildik.Sizleri tanımak ve paylaşımda bulunmayı
çok isteriz inanın....
Herkese sevgiler...................
Nefertiti
08-11-2007, 12:37 AM
çok isteriz inanın....
Hadi arkadaşlar ama ........
aaaaaaaa bir kişi bile yazmamış....
9 ŞUBAT
08-11-2007, 09:24 AM
merhaba arkadaşlar , bende aranıza yeni katıldım dermişimmmmm,
bronz hiç canını sıkma ,evet pek selam vermiyorlar ama en azından her gun aramıza yeni arkadaşlar geliyor ve paylaşımlarda oldukça fazla , sitenin kuruldugu ilk gunleri duşunuyorumda nerden nereye gelmişiz , o gunlerde sitenin sayfalarında gunlerce ben ve emulu tek başımızaydık epey bir sure sonra kalabalıklaşmaya başladık ,
ondan şimdi çok seviniyorum , site yeniden kurulalı aşagı yukarı 15 gun oluyor ve bu kadar kısa zamanda yine bir araya geldik ,
boşver onlarda sitenin duzenine alışmakta biraz zorlanıyorlar eminimki alıştıklarında merhaba diyeceklerdir .
Nefertiti
08-11-2007, 04:28 PM
Sağol Megan......
Sayfayı yine görünür yere çıkarıyorum.......
Olmazsa kendim çalıp,kendim oynayacağım....
Kalıcı üyeler istiyoruz :D
eski imzam aynen böyleydi :)
merabalar. bu forumu tesadüfen buldum ve içeriğini çok beğendim. izmit'te kamu kurumunda çalışan bir psikoloğum. selamlar.
birmelek
08-11-2007, 09:09 PM
merabalar. bu forumu tesadüfen buldum ve içeriğini çok beğendim. izmit'te kamu kurumunda çalışan bir psikoloğum. selamlar.
Merhaba gün..hoşgeldin aramıza. Psikolog olman çok güzel. Bazen yardıma ihtiyacımız çok oluyor. Umarım kalıcı üyelerimizden olursun. Görüşmek üzere...
Nefertiti
08-11-2007, 09:39 PM
Ne kadar mutlu oldum sizi gördüğüme anlatamam.
İyiki geldiniz.
İyi ki siz ve sizin branşınızdaki arkadaşlarımız var.
Yoksa bizim halimiz ne olurdu ???:confused:
Nefertiti
10-11-2007, 02:55 PM
Sevgili yeni arkadaşlar.... Israrla yazmanızı isterken..Sizlerin yararına düşünülüp emek harcanan bu sitede genel bir paylaşımdan bahsetmiştim.
Burası zaten yeterince her konuya açık değil mi..?
sn.Megan siteden beklentileriniz ile ilgili bir başlık açmıştı.Eksik gördüğünüz
veya sizi doğrudan ilgilendiren görmek istediğiniz ve unutulan bir konu varsa
ilk yazan siz olun...Forum kuralları çerçevesinde bizler her zaman size yardımcı ve yanınızdayız....
Paylaşımlarınızı bekliyorum...
Hadi eller tuşlara......:)
9 ŞUBAT
10-11-2007, 03:32 PM
aramıza hoş geldiniz , tecrubelerinizi bekliyoruz , bizler sadece bu siteye gönul verenleriz ama sizler profesyonellersiniz ve katkılarınızın fazla olacagına inanıyorum .
9 ŞUBAT
10-11-2007, 03:33 PM
Sağol Megan......
Sayfayı yine görünür yere çıkarıyorum.......
Olmazsa kendim çalıp,kendim oynayacağım....
bronz hiç canını sıkma ben aylarca tek başıma çalıp oynadım , sitenin şimdikli hali superrr .
esin_29
11-11-2007, 08:23 AM
Merhabalar..Bende burda üyeyim.Çokta eski sayılmam, evet meganın dediği gibi hoş geldin denilmiyor ama emim burada zamanla çok hoş vekitler geçirirsin..Seninle katılımlarını bekleriz..Hoş geldin..!!
Nefertiti
11-11-2007, 12:52 PM
Merhabalar..Bende burda üyeyim.Çokta eski sayılmam, evet meganın dediği gibi hoş geldin denilmiyor ama emim burada zamanla çok hoş vekitler geçirirsin..Seninle katılımlarını bekleriz..Hoş geldin..!!
Esin ciğim.Bende pek yeni sayılmam :o Eskide sayılmam:confused:
Bir kaç katılımım olmuştu ...:)
Desteğin için çok teşekkür ederim..
Nefertiti
15-11-2007, 10:58 PM
çok isteriz inanın....
Kibariye nin bir şarkısı vardı:Çok karakışlar gördüm ben yine pes etmedim!!!!!
Ben pes etmedim arkadaşlar....
Ben burdayım......
Siz nerdesiniz???????
whiterose
19-11-2007, 01:39 PM
merhabalar.bu üçüncü merhabam:)ama baktım bronz üzülüyor kırmayayım dedim.yeni üyeyim eski panikataklıyım:)evli ve iki çocuk annesiyim.19 yıldır gurbetteyim.şuan iskenderun dayım.daha fazla paylaşımlar umuduyla...
biricik
19-11-2007, 01:55 PM
merhabalar.bu üçüncü merhabam:)ama baktım bronz üzülüyor kırmayayım dedim.yeni üyeyim eski panikataklıyım:)evli ve iki çocuk annesiyim.19 yıldır gurbetteyim.şuan iskenderun dayım.daha fazla paylaşımlar umuduyla...
canım hoşgeldin seni burda görmek çokk güzel:)
9 ŞUBAT
19-11-2007, 03:19 PM
katılımcılara başarılar dilerim ,
aramıza tekrar hoş geldin
.
mutlu
19-11-2007, 04:10 PM
merhaba aranıza yeni katıldım kalıcı olmayı düşünüyorum sizlerle paylaşım içerinde olmak çok güzel olucak. sewgiy lee:)
Aramıza hoşgeldin mutlu
İnşAllah kalıcı olursun bizimde isteğimiz budur senden :) ;)
En kısa zamanda paylaşımlarını bekliyoruz
İyi günler diliyorum :)
Nefertiti
19-11-2007, 11:27 PM
Nezaketin için çok teşekkür ederim.....:);)
Rahatsız olmama rağmen hassasiyetin karşısında duyarsız kalamadım....
Güzel paylaşımlar dileğimle....
Nefertiti
19-11-2007, 11:29 PM
merhaba aranıza yeni katıldım kalıcı olmayı düşünüyorum sizlerle paylaşım içerinde olmak çok güzel olucak. sewgiy lee:)
Hoşgeldinn..:)
mutlu paylaşımlar....;)
mutlu
20-11-2007, 12:57 AM
çok teşekkür ederim.mutlu olabilmek ortak mutluluklar paylaşabilmek hayatı sizlerle teşekkürler :)
9 ŞUBAT
20-11-2007, 09:59 AM
aramıza hoş geldin , inşallah dedigin gibi kalıcı ve katılımcı olursun .
mutlu
21-11-2007, 12:11 AM
teşekkür ederim:)
qanki
27-11-2007, 11:54 AM
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. öğretmenim. öğrencilerimden bazılarının ciddi anlamda psikolojik desteğe ihtiyacı var. elimden geldiğince psikoloğa yönlendirmeye çalışıyorum ama bazılarına kendim yardımcı olmak zorunda kalıyorum. doğrusu çaresiz kaldığım bazı durumlar var ve uzman bi arkadaşla özel olarak bu konularda görüşmek istiyorum. içinizde uzman psikolog kim var bilmiyorum. özelden iletişim bilgilerini verirse iletişime geçebiliriz. ilginize teşekkürler.
9 ŞUBAT
27-11-2007, 01:24 PM
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. öğretmenim. öğrencilerimden bazılarının ciddi anlamda psikolojik desteğe ihtiyacı var. elimden geldiğince psikoloğa yönlendirmeye çalışıyorum ama bazılarına kendim yardımcı olmak zorunda kalıyorum. doğrusu çaresiz kaldığım bazı durumlar var ve uzman bi arkadaşla özel olarak bu konularda görüşmek istiyorum. içinizde uzman psikolog kim var bilmiyorum. özelden iletişim bilgilerini verirse iletişime geçebiliriz. ilginize teşekkürler.
aramıza hoş geldiniz , sizden ricam mutlaka okulda rehber hocalar vardır onllara ve rehberlik danışma merkezlerinede yonlendirmeniz , ayrıca sitemizide tavsiye ederseniz buradada onlara yardımcı olmaya çalışırız , bir çok ögrenci arkadaşımız var ve sitenin oldukça yararını goruyorlar .
Nefertiti
27-11-2007, 01:26 PM
Sevgili öğretmenim..Öğrencilerine faydalı olma adına burda bulunmanız gerçekten takdire şayan.Umarım burada verilecek cevaplar ve uzatılacak eller size faydalı olur.
Haa birde sizin borderlıne teşhisi konulmuştu sanırım.tedaviye başladınızmı?
qanki
27-11-2007, 01:42 PM
evet bende borderline teşhisiyle tedavime başladım. bir yandan kendimi anlamaya çalışıyorum hala, diğer yandanda öğrencilerimi düşünüyorum. daha yaşları çok genç. onlarında benim gibi olmalarını istemem. ben öğrencilik dönemimde bileklerimi keserek intihara kalkışmıştım. başarılı olamadım. onlardan birininde böyle bişey yapmasını istemem. kendime pek çare olamasamda onlara yardımcı olmak istiyorum. bana destek olan insanlar var etrafımda ama bakıyorumda onlardan bazılarının aileleri arkadaşları öğretmenleri hepsinden öyle uzaklaşmışlarki. ve herkes öylesine kendi derdine düşmüşki onların nasıl çırpındıklarını göremiyorlar. bu noktaya çok uçlarda yaşanan bi hayat hikayesi sonunda geldim. şimdi bunun bi hastalık olduğunu anlıyorum. onlarında birsürü psikolojik rahatsızlıkları var ama bunun teşhisinide koyamam tedavisinide yapamam. sadece onlarla konuşabiliyorum. ikna edebilirsem doktora kendim götüreceğim. bu benim görevdeki 5. yılım ama bukadar zor bi dönem geçirdiğimi hatırlamıyorum. ne ben kendi sorunlarımın bukadar farkına varmıştım daha önce nede bukadar sorunlu öğrencilerim olmuştu. gerçi hiç bukadar çok öğrencimde olmamıştı. neyse çok yazdım. desteğinizi bekliyorum.
9 ŞUBAT
27-11-2007, 03:18 PM
evet bende borderline teşhisiyle tedavime başladım. bir yandan kendimi anlamaya çalışıyorum hala, diğer yandanda öğrencilerimi düşünüyorum. daha yaşları çok genç. onlarında benim gibi olmalarını istemem. ben öğrencilik dönemimde bileklerimi keserek intihara kalkışmıştım. başarılı olamadım. onlardan birininde böyle bişey yapmasını istemem. kendime pek çare olamasamda onlara yardımcı olmak istiyorum. bana destek olan insanlar var etrafımda ama bakıyorumda onlardan bazılarının aileleri arkadaşları öğretmenleri hepsinden öyle uzaklaşmışlarki. ve herkes öylesine kendi derdine düşmüşki onların nasıl çırpındıklarını göremiyorlar. bu noktaya çok uçlarda yaşanan bi hayat hikayesi sonunda geldim. şimdi bunun bi hastalık olduğunu anlıyorum. onlarında birsürü psikolojik rahatsızlıkları var ama bunun teşhisinide koyamam tedavisinide yapamam. sadece onlarla konuşabiliyorum. ikna edebilirsem doktora kendim götüreceğim. bu benim görevdeki 5. yılım ama bukadar zor bi dönem geçirdiğimi hatırlamıyorum. ne ben kendi sorunlarımın bukadar farkına varmıştım daha önce nede bukadar sorunlu öğrencilerim olmuştu. gerçi hiç bukadar çok öğrencimde olmamıştı. neyse çok yazdım. desteğinizi bekliyorum.
sevgili ganki her zaman elimizden geldigince yardımcı olmaya çalışacagız , sitemizde sizin gibi bir çok ogretmen arkadaşımızda var , ama ben eger sizce sakıncası yoksa sitemize katılmalarını tavsiye ederim çunku burası bir tur grup terapisi gibi bir etki yaratıyor insanların en azından rahatlamanlarını saglıyor buda azda olsa kişinin kendisini iyi hisssetmesini saglıyor , buraya veya diger kardeş sitemize katılarak iyileşme yonunde çok olumlu faydalarını goren bir çok uyemizi tanıyorum ,özellikle tavsiye ederim .
Avril_34
27-11-2007, 04:37 PM
:)Selam.. Bende yeniyim..
9 ŞUBAT
27-11-2007, 04:48 PM
merhaba avril aramıza hoş geldin ,
nikin yabancı gelmedi galiba kardeş sitemizede uyeydin .
avril hoşgeldin
evet megan kardeş siteye de üyeydi arkadaş :)
Nefertiti
27-11-2007, 04:52 PM
Avril hoş geldin aramıza..:)
Avril_34
27-11-2007, 04:53 PM
Evet arkadaslar... Fakat bu site bana biraz karışık geldii :) Öğrenicem inş.. Teşekkürler..
sabır evril öğrenirsin merak etme :)
aslında çok kolay ya :)
Aslına bakarsan bana da diğer site çok karışık geliyor :p :D
9 ŞUBAT
27-11-2007, 04:56 PM
Evet arkadaslar... Fakat bu site bana biraz karışık geldii :) Öğrenicem inş.. Teşekkürler..
evet ilk başlarda biraz karışık gelir ama çabuk ögrenirsin , burası aynı hipermarket gibi ne ararsan var karnınmı açıktı aç bir forumu ateşin mis gibi tavuk kızartması karşında hemen karnın doyar veya canın tatlı yada pastamı istedi envayi çeşiti var yeterki sen ara .
evet ilk başlarda biraz karışık gelir ama çabuk ögrenirsin , burası aynı hipermarket gibi ne ararsan var karnınmı açıktı aç bir forumu ateşin mis gibi tavuk kızartması karşında hemen karnın doyar veya canın tatlı yada pastamı istedi envayi çeşiti var yeterki sen ara .
İlahi megan ya çok güldüm :D
ama cidden o tavuk çok güzel gözüküyordu :D
Avril_34
27-11-2007, 04:59 PM
Haklısın.. Öğrenmeye başladım bile.. :)
Haklısın.. Öğrenmeye başladım bile.. :)
ne güzel işte :)
Aramıza tekrardan hoşgeldin " demek istiyorum :D
Bir hata yaptıysam affola" bugün içim içime sığmıyor!"
Ne oluyor bana :D
Nazar değecek diye korkarım =)
Avril_34
27-11-2007, 07:55 PM
Aman allah korusun :) Değmesin nazar filan..
En kötü günün böyle olsun :) :)
butterfly
27-11-2007, 08:18 PM
Herkese iyi aksamlar.bende aranıza yeni katıldım..psikoloji 2. sınıf öğrencisiyim..Umarım iyi vakit geçiririz:)
Gümüş
27-11-2007, 09:33 PM
Herkese iyi aksamlar.bende aranıza yeni katıldım..psikoloji 2. sınıf öğrencisiyim..Umarım iyi vakit geçiririz:)merhaba hoşgeldiniz:)iyi vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz;)
>>kardelen<<
27-11-2007, 09:49 PM
Merhabalar arkadaslar, ben de yeni üyeyim. Dün üye oldum forumumuza. Forumumuza diyorum cünkü o kadar benimsedim ki kendimi hemen sizden biri olarak sayiyorum. En zor günlerimden birinde tanistim bu forumla, ilac gibi geldi. Ben de psikolojiyle cok ilgilendigim icin cok sevdim burayi. Cok sicak bir ortam.
Kendimi tanitayim: Almanya´da yasiyorum, 19 yasindayim, Tokat´liyim. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :D
Saka bir yana zamanla daha iyi tanisacagimizdan eminim. Sevgiyle kalin. Hep mavi gülün ;)
Gümüş
27-11-2007, 09:58 PM
inanmıyorum bende tokatlıyım:p kardelen aramıza hoşgeldin canım;)evet bu site bizim hepimizin sitesi.ve modlarımızda çok uğraşıyorlar dahada iyi olması için sitemizin.ve bu tür yorumları görünce eminim çok memnun oluyorlar haklı olarak.bu arada kullandığın nick çok hoş.kardelen isminiz gibi zorlukları severmisiniz ?
Nefertiti
27-11-2007, 10:32 PM
Herkese iyi aksamlar.bende aranıza yeni katıldım..psikoloji 2. sınıf öğrencisiyim..Umarım iyi vakit geçiririz:)
İyi akşamlar......:)
Nefertiti
27-11-2007, 10:40 PM
Kardelen ciğim...
Neresindesin bilmiyorum ama Almanya da karadenizli çok biliyorsun..Yabancılık çekmezsin.Ama nede olsa gurbet di mi:(
Bende geldim bi kaç kez ...
Sana bi anımı anlatayım çok gülmüştüm.
Ziyaretine gittiğim akrabamın kızlarıyla büyük bir markete gittik alışverişe.
aaaa bi baktım.Herkes birbirine sesleniyo...Emine,Ayşe,Fatma.. N oluyoruz dedim yaa Türkiyedemiyiz..:D.Hiç yabancılık çekmemiştim...
Kendine iyi bak...
kurabiye canavarı
28-11-2007, 11:33 AM
merhaba arkadaşlar,
psikoloji okulda en sevdiğim dersti, şimdi bir kamu personeliyim. hep bir psikolog olmak isterdim,ama olmadı:) bende kendimi yetiştirmek adına, öğrendikce mutlu olduğum için psikolojiyle ilgileniyorum. dün kayıt oldum bu foruma gerçekten dopdolu bir forum, emeği geçenlere teşekkürler,
Gümüş
28-11-2007, 11:36 AM
aramıza hoşgeldin kurabiye canavarı:)
9 ŞUBAT
28-11-2007, 12:15 PM
aramıza hoş geldin , mademki psikoloji ögrencisisin senin katkılarını özellikle bekliyorum .
9 ŞUBAT
28-11-2007, 12:18 PM
merhaba arkadaşlar,
psikoloji okulda en sevdiğim dersti, şimdi bir kamu personeliyim. hep bir psikolog olmak isterdim,ama olmadı:) bende kendimi yetiştirmek adına, öğrendikce mutlu olduğum için psikolojiyle ilgileniyorum. dün kayıt oldum bu foruma gerçekten dopdolu bir forum, emeği geçenlere teşekkürler,
sevgili arkadaşım aramıza hoş geldin , siteyi begendigine sevindim inşallah birlikte dahada iyi yerlere getirecegiz , sizlerin katkısı ve duşunceleri bizim için çok önemli her şeyi duşunmek akıl etmek takdir edersinizki çok zor ve çogumuzda senin gibi psikolojiye dostluga ilgi duyan arkadaşlarımız aramızda psikoloji ögrencileri ve psikolog arkadaşlarda var ama site bir butun ve bizlerin katkısıyla ayakta duracak ve daha iyi yerlere gelecek ,
hepinize adminim ve şahsım adına teşekkur ederim .
Nefertiti
28-11-2007, 12:54 PM
merhaba arkadaşlar,
Kurabiye Canavarı ...kulağa hoş geliyor...
Hoşgeldin;)
butterfly ve kurabiye_canavarı aramıza hoşgeldiniz
umarım iyi vakit geçirirsiniz...
Katkılarınızı bekliyoruz ona göre
nice güzel paylaşımlara ve dostluklara inşAllah :)
butterfly
28-11-2007, 06:51 PM
hosbuldukkk:) inşallahh paylasmaya calısacağım:D umarım iyi vakit geciririz.
mavigece
29-11-2007, 02:57 AM
sevgili ganki her zaman elimizden geldigince yardımcı olmaya çalışacagız , sitemizde sizin gibi bir çok ogretmen arkadaşımızda var , ama ben eger sizce sakıncası yoksa sitemize katılmalarını tavsiye ederim çunku burası bir tur grup terapisi gibi bir etki yaratıyor insanların en azından rahatlamanlarını saglıyor buda azda olsa kişinin kendisini iyi hisssetmesini saglıyor , buraya veya diger kardeş sitemize katılarak iyileşme yonunde çok olumlu faydalarını goren bir çok uyemizi tanıyorum ,özellikle tavsiye ederim .
hoşgeldin ganki...sitemizin terapi etkisi konusunda megana kesinlikle katılıyorum...aktif olarak katılmalarını tavsiye ederim...;)
mavigece
29-11-2007, 02:58 AM
selam avril...sen de hoşgeldin ailemize...:)
mavigece
29-11-2007, 03:07 AM
kardelen,butterfly , kurabiye canavarı hoşgeldiniz...:) paylaşımlarınızı bekliyoruz...;)
beyer
29-11-2007, 01:15 PM
merhaba yeni yuvamın güzel insanları
ben beyer
aslında epey önce katıldım aranıza ama siteye giriş yapmayı beceremedim bir türlü
sanırım kalıcıyım böyle güzel bir ortam ve böyle güzel insanlar bırakılmaz ki;)
Gümüş
29-11-2007, 01:19 PM
hoşgeldin beyer:)megan platonikde üye olmuştu bildiğiniz gibi fakat üyeliğimi aktifleştiremiyorum o yüzden aranıza katılamıyorum dedi önceki gün diğer siteden açıklayabilirmisin neler yapabileceğini
biricik
29-11-2007, 01:24 PM
arkadaşlar hepiniz sitemize hoşgeldiniz
Nefertiti
29-11-2007, 04:33 PM
ben beyer
aslında epey önce katıldım aranıza ama siteye giriş yapmayı beceremedim bir türlü
Merhabaa..:p
çok sevindim kalıcı olmana.
madem kalıcıyım diyorsun boş durmak yok
hoşgeldin aramıza beyer :)
vagrant
30-11-2007, 08:31 AM
Merhaba bronz. Ben vagrant.
(sıfat olan bu kelimenin anlamı :başıboş, serseri, avare, derbeder, göçebe- bu anlamlardan derbeder'i tercih ettim, e-mail adresimde de zaten derbeder var. Çünkü benim yaşamım çok çileli geçtiğini düşündüğüm için kendimi derbeder gibi hissettiğimden olsa gerek.Açıklama gereği duydum,nedense.)
Gaziantep'liyim. Evli, 3 çocuk babası, bir kamu kuruluşunda memur olarak görev yapıyorum, 50 yaşlarına merdiven dayamış bir ihtiyarım işte. Başlıca özelliklerim; Kova burcuyum. İçim dışım birdir. Dedem Antep Savunmasından gazi idi, babam rahmetli ise;
Kore Savaşından. Ben ise; Vatanın bir karış toprağı için canımla kanımla her zaman mücadeleye hazırım. Açık sözlüyüm, ama; açıkgörüşlülüğümü ortaya koyarken, kırmamaya azami özen gösteririm.(bu yüzden bazen kaybeden taraf olurum) Kitap okumayı severim, amatörce müzikle uğraşıyorum (keman ve ud çalarım), ihanet etmem, edeni de sevmem, saygısızca karşıdakinin fikirlerini bir kağıt parçası gibi buruşturup insanın yüzüne fırlatırcasına davranan insanları hiç sevmem, karşımdaki evladım yaşında olsa da sevgi ve saygıda kusur etmemeye de ayrıca özen gösteririm. (Fazla ukalalık yapmadım inşaallah, ama içimden geleni söyledim). Tüm insanları yaradılışları itibariyle yaradandan ötürü insan olarak çok severim. Çelişki olmasın; yukarıdaki sevmediklerim kategorisi sadece davranış babındadır. Entrikayı da hiç sevmem. Ama espriye bayılırım.Kinci hiç değilim. Özgürlüğe hayranım. Kolay kolay kızmam. Psikolojik rahatsızlığım; başbelası majör depresyon, hem de epey eski bir arkadaşım. Öğrenim durumuma gelince tam bir fiyasko! Ortaokuldan sonraki tüm tahsil hayatımı (üniversite de dahil) yaygın eğitimle tamamladım. Elimden gelse idi belki master bile yapardım.(şaka şaka);)
Yeterli mi sevgili kardeşim bronz? :)
Tüm dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi paylaşımlar diliyorum.
sister
30-11-2007, 10:50 AM
:)bende bu sabah işyerinden kayıt oldum buraya 8 yıllık doktorum evliyim anneyim bu forum/site hoşuma gitti umarım güzel paylaşımlarımız olur sevgilerle...
vagrant
30-11-2007, 10:55 AM
Hoşgeldiniz sister, bende henüz Pazartesi üye oldum. Umarım aradığınız herşeyi gönlünüzce bulursunuz? İyi paylaşımlar diliyorum.
butterfly
30-11-2007, 10:58 AM
sister hoşgeldinizz...
sister
30-11-2007, 11:06 AM
teşekkür ederim hoşbuldum:)
Gümüş
30-11-2007, 11:08 AM
:)bende bu sabah işyerinden kayıt oldum buraya 8 yıllık doktorum evliyim anneyim bu forum/site hoşuma gitti umarım güzel paylaşımlarımız olur sevgilerle...
aramıza hoşgeldiniz:)
Nefertiti
30-11-2007, 12:21 PM
Sevgili Vagrant:
Şu sözü çok severim
"Bir insan hayattaki rolünün hangi yaşta biteceğine inanıyorsa, rolü o yaşta biter."
Ve senin yazdıklarından gördüğüm şu ki hala boşrollerdesin:)
Kendini bu kadar açık ve net bize ifade ettiğin ve tanıttığın için ayrıca
teşekkür ederim.
Seni aramızda sürekli görmekten çok mutlu olacağız inan.
Gaziantep e sevgiler,saygılar;)
Nefertiti
30-11-2007, 12:27 PM
Sister hoşgeldin aramıza.....
Sitemizi beğenip aramıza katılmak istemeniz bize gurur verdi.
Kışa girdiğimiz şu dönemlerde aslında bir Dr a acaip ihtiyacımız vardı.:)
Sizinde başucumuzda olduğunuzu bilmek bizi rahatlatacak.
Sizinde bizlerle paylaşmak istediğiniz ne varsa seve seve
paylaşacağımı söylemek isterim
Sevgi ve saygılar benden size:p
Mustyizmir
30-11-2007, 12:46 PM
merhaba bende mustafa. çok uzun paragraflar yazamam genelde. ama kısa paragraflarda çok dolanmadan çok şey anlatılabileceğini düşünürüm.
örneğin 60 70 senelik bir ömüre uzun diyebiliriz. çok şey yazabilriz.
ama basittir.
doğdum, yaşadım, öldüm.
Mustyizmir
30-11-2007, 12:52 PM
Merhaba bronz. Ben vagrant.
(sıfat olan bu kelimenin anlamı :başıboş, serseri, avare, derbeder, göçebe- bu anlamlardan derbeder'i tercih ettim, e-mail adresimde de zaten derbeder var. Çünkü benim yaşamım çok çileli geçtiğini düşündüğüm için kendimi derbeder gibi hissettiğimden olsa gerek.Açıklama gereği duydum,nedense.)
Gaziantep'liyim. Evli, 3 çocuk babası, bir kamu kuruluşunda memur olarak görev yapıyorum, 50 yaşlarına merdiven dayamış bir ihtiyarım işte. Başlıca özelliklerim; Kova burcuyum. İçim dışım birdir. Dedem Antep Savunmasından gazi idi, babam rahmetli ise;
Kore Savaşından. Ben ise; Vatanın bir karış toprağı için canımla kanımla her zaman mücadeleye hazırım. Açık sözlüyüm, ama; açıkgörüşlülüğümü ortaya koyarken, kırmamaya azami özen gösteririm.(bu yüzden bazen kaybeden taraf olurum) Kitap okumayı severim, amatörce müzikle uğraşıyorum (keman ve ud çalarım), ihanet etmem, edeni de sevmem, saygısızca karşıdakinin fikirlerini bir kağıt parçası gibi buruşturup insanın yüzüne fırlatırcasına davranan insanları hiç sevmem, karşımdaki evladım yaşında olsa da sevgi ve saygıda kusur etmemeye de ayrıca özen gösteririm. (Fazla ukalalık yapmadım inşaallah, ama içimden geleni söyledim). Tüm insanları yaradılışları itibariyle yaradandan ötürü insan olarak çok severim. Çelişki olmasın; yukarıdaki sevmediklerim kategorisi sadece davranış babındadır. Entrikayı da hiç sevmem. Ama espriye bayılırım.Kinci hiç değilim. Özgürlüğe hayranım. Kolay kolay kızmam. Psikolojik rahatsızlığım; başbelası majör depresyon, hem de epey eski bir arkadaşım. Öğrenim durumuma gelince tam bir fiyasko! Ortaokuldan sonraki tüm tahsil hayatımı (üniversite de dahil) yaygın eğitimle tamamladım. Elimden gelse idi belki master bile yapardım.(şaka şaka);)
Yeterli mi sevgili kardeşim bronz? :)
Tüm dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi paylaşımlar diliyorum.
yazdılarınız çok hoş. benimde ud merakım dedemden geliyor. bi ara başladım kulağım baya iidir. fakat devam ettirmedim. belki solak olduğum için bam telinin sizlerde üste bende altta olması. keman ve ud bibirine çok benzer sazlar. ikiside perdesiz ve notalara aynı şekilde basılır. ama ikisinin de kendine has insansı bi sesi vardır. hele keman insanı verem de yapar kanser de
Nefertiti
30-11-2007, 01:16 PM
merhaba bende mustafa. çok uzun paragraflar yazamam genelde. ama kısa paragraflarda çok dolanmadan çok şey anlatılabileceğini düşünürüm.
ama basittir.
doğdum, yaşadım, öldüm.
Merhaba Mustafa..
Diğer formdada tanışmıştık:)
Bende okunmuş bir romanın.gerektiğinde vurgulayıcı bir cümleyle
özetlenebileceğini savunurum.
Önemli olan doğru kelimeleri bulabilmekte...
Dostça ve seviyeli paylaşımlar dilerim....
Mustyizmir
30-11-2007, 01:30 PM
Merhaba Mustafa..
Diğer formdada tanışmıştık:)
Bende okunmuş bir romanın.gerektiğinde vurgulayıcı bir cümleyle
özetlenebileceğini savunurum.
Önemli olan doğru kelimeleri bulabilmekte...
Dostça ve seviyeli paylaşımlar dilerim....
teşekkürler bronz dileklerini paylaşıyorum seninle
9 ŞUBAT
30-11-2007, 01:36 PM
ben beyer
sanırımı kaldırmak lazım , dimi ya böyle guzel ortam bırakılırmı .
vagrant
30-11-2007, 01:43 PM
Sevgili Vagrant:
Şu sözü çok severim
"Bir insan hayattaki rolünün hangi yaşta biteceğine inanıyorsa, rolü o yaşta biter."
Ve senin yazdıklarından gördüğüm şu ki hala boşrollerdesin:)
Kendini bu kadar açık ve net bize ifade ettiğin ve tanıttığın için ayrıca
teşekkür ederim.
Seni aramızda sürekli görmekten çok mutlu olacağız inan.
Gaziantep e sevgiler,saygılar;)
Hoş değerlendirmelerin için çok teşekkür ederim dostum. Çok duygulandırdın beni.:o Dedim ya içimdekileri saklayamadım. Ne varsa döktüm kendimi tanıtmak adına. Bende size teşekkür ederim tekrar inşaallah sürekli olmak istiyorum. Gaziantep'ten de buradaki tüm dostlarıma sevgiler ve selamlar, bendenizden de ayrıca saygılar sunuyorum.
vagrant
30-11-2007, 01:49 PM
yazdılarınız çok hoş. benimde ud merakım dedemden geliyor. bi ara başladım kulağım baya iidir. fakat devam ettirmedim. belki solak olduğum için bam telinin sizlerde üste bende altta olması. keman ve ud bibirine çok benzer sazlar. ikiside perdesiz ve notalara aynı şekilde basılır. ama ikisinin de kendine has insansı bi sesi vardır. hele keman insanı verem de yapar kanser de
Sevgili mustafa'cığım. Sizinde duygularınız çok hoş. Benim de kulağım iyi olduğu için çalabiliyorum zaten, yoksa nota falan dersi alma fırsatım hiç olmadı.Evet bu iki enstrüman birbirine çok benzer. Senin solak olmanın avantajı veya dezavantajı olur mu bilmiyorum. Yine de bir uğraş derim. Sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum ;)
9 ŞUBAT
30-11-2007, 01:52 PM
sevgili sister aramıza hoş geldniz ,inşallah sitemizde kalıcı olur ve katkıda bulunursunuz , paylaşımlarımızın guzel olacagı konusunda hiç kuşkunuz olmasın .
9 ŞUBAT
30-11-2007, 01:53 PM
ama basittir.
doğdum, yaşadım, öldüm.
çok guzel özetlemissin musti , eline saglık .
9 ŞUBAT
30-11-2007, 01:54 PM
vagrant ALLAH uzun ömur versin ,daha dur delikanlı sayılırsın , ne o öyle ihtiyarladık lafları ,
biz seni gençleştiririz hiç merak etme yeterki bize katıl .
vagrant
30-11-2007, 02:18 PM
vagrant ALLAH uzun ömur versin ,daha dur delikanlı sayılırsın , ne o öyle ihtiyarladık lafları ,
biz seni gençleştiririz hiç merak etme yeterki bize katıl . Size katıldım, onur duydum. Delikanlı sayılır mıyım?:rolleyes: ALLAH cümlemize de uzun ve hayırlı ömürler versin dostum.Her yaşın kendine göre bir güzelliği var elbet. Ama hayatın da bir gerçeği var: BİR VARMIŞ, BİR YOKMUŞ...;)
butterfly
30-11-2007, 02:22 PM
Size katıldım, onur duydum. Delikanlı sayılır mıyım?:rolleyes: ALLAH cümlemize de uzun ve hayırlı ömürler versin dostum.Her yaşın kendine göre bir güzelliği var elbet. Ama hayatın da bir gerçeği var: BİR VARMIŞ, BİR YOKMUŞ...;)
bir zamanlar cok iyi bir prens yasarmıss , dencek olması güzel amaa;)
mavigece
30-11-2007, 03:37 PM
Size katıldım, onur duydum. Delikanlı sayılır mıyım?:rolleyes: ALLAH cümlemize de uzun ve hayırlı ömürler versin dostum.Her yaşın kendine göre bir güzelliği var elbet. Ama hayatın da bir gerçeği var: BİR VARMIŞ, BİR YOKMUŞ...
sevgili vagrant, insan hissettiği yaştadır...nüfus cüzdanının önemi yok...;)
sitemizde çok farklı yaşlarda arkadaşlarımız var ama hepimiz aynı yaştayız gibi...delikanlı ve genç kızlarız...;):D
mavigece
30-11-2007, 03:46 PM
merhaba sister...ailemize hoşgeldin...:)burada çok güzel sıcak ve samimi bir ortam ve güzel paylaşımlarımız var...sen de zamanla göreceksin...
bu arada aramıza bir anne daha katılmış oldu;)
sevgiler...
Gümüş
30-11-2007, 03:46 PM
vagrant,butterfly,Mustyizmir hepiniz hoşgeldiniz ve neşe getirdiniz.site sanki daha çok hareketlendi sizlerinde katkılarıyla:)
butterfly
30-11-2007, 04:39 PM
arkadaslar aslında ben hepiniz hakkında bilgi edinmeyi cok istiyorum, en azından isim yas meslek.... sakıncası yoksa tabi:) şimdiden tesekkürlerr
_tubi_
30-11-2007, 04:41 PM
herkese merhaba...
ben de bugün üye oldum.bu yıl öss'ye hazırlanıyorum ve psikolog olmak istiyorum.:)sınava kadar pek aktif olamayabilirim.ama sınavdan sonra muhtemelen benden bıkacaksınız:p
butterfly
30-11-2007, 04:45 PM
herkese merhaba...
ben de bugün üye oldum.bu yıl öss'ye hazırlanıyorum ve psikolog olmak istiyorum.:)sınava kadar pek aktif olamayabilirim.ama sınavdan sonra muhtemelen benden bıkacaksınız:p
hoş geldin tubi... kolay gelsinnn zordur sınava hazırlanmak ama istediğin bölüm gercekten harikaa ... istediğin üniversite bellimi peki?
_tubi_
30-11-2007, 04:49 PM
hoş geldin tubi... kolay gelsinnn zordur sınava hazırlanmak ama istediğin bölüm gercekten harikaa ... istediğin üniversite bellimi peki?
hoşbulduk...teşekkürler.eğer olursa bilkent istiyorum.burslu...bir de hacettepe var aklımın bi köşesinde.ama bunlar biraz da kısmet işi...bakalım...
butterfly
30-11-2007, 04:54 PM
hayırlısı olsun bakalım:D ileride meslektas olucas inşallah ne güzelll
_tubi_
30-11-2007, 04:58 PM
psikolog musun sen?:Dharika!:Dumarım ben de o günleri görebilirim....
butterfly
30-11-2007, 05:01 PM
psikolog musun sen?:Dharika!:Dumarım ben de o günleri görebilirim....
henüzz diil tubicim:) 2. sınıftayım tabi hazırlık okumasaydım 3 olcaktım ama napalım hayırlısııı:D bu kadar cok istediğin için mutlaka görceksindirr mrk etmee
Gümüş
30-11-2007, 05:02 PM
arkadaslar aslında ben hepiniz hakkında bilgi edinmeyi cok istiyorum, en azından isim yas meslek.... sakıncası yoksa tabi:) şimdiden tesekkürlerr
hay hay canım.isim sevda.işim tekstil firmalara model koleksiyonu hazırlıyorum.yaşımı söylemiyim bunalıma giriyorum:o
aramıza hoşgeldin tubi...
Dilerim kalıcı üyelerimizden olursun ve mutlu olursun :)
_tubi_
30-11-2007, 05:05 PM
henüzz diil tubicim:) 2. sınıftayım tabi hazırlık okumasaydım 3 olcaktım ama napalım hayırlısııı:D bu kadar cok istediğin için mutlaka görceksindirr mrk etmee
inşallah....hangi üniversite?
_tubi_
30-11-2007, 05:06 PM
aramıza hoşgeldin tubi...
Dilerim kalıcı üyelerimizden olursun ve mutlu olursun :)
hoşbuldum:Dçok teşekkürler....
Gümüş
30-11-2007, 05:08 PM
bu arada psikolog adaylarımız çoğaldı.inşallah hayallerinize kavuşursunuz kardeşlerim;)
butterfly
30-11-2007, 05:09 PM
inşallah....hangi üniversite?
okan üniversitesi,uludağ üniversitesini:(cok istemiştim ama lise sonda yasadığım sorulardan dolayı sınava hazırlanamadım ama yinede puanım cok düşük olmadığı için istediğim bölümü özelde olsa okuma sansı kazandım...suan okulumdan cok memnunum bölüm hocalarım ve eğitim acısından süper ... burslu olarak gelmeni tavsiye ederimm...
_tubi_
30-11-2007, 05:18 PM
okan üniversitesi,uludağ üniversitesini:(cok istemiştim ama lise sonda yasadığım sorulardan dolayı sınava hazırlanamadım ama yinede puanım cok düşük olmadığı için istediğim bölümü özelde olsa okuma sansı kazandım...suan okulumdan cok memnunum bölüm hocalarım ve eğitim acısından süper ... burslu olarak gelmeni tavsiye ederimm...
memnunsan sorun yok:)isterdim ama ailem şehir dışı yazmamı istemiyo pek.açıkçası ben de ankarayı tercih ederim ilk etapta.şehir dışında okumak zor cidden...
butterfly
30-11-2007, 05:20 PM
anladımm tubicimm :) olsun psikoloji okuda;) üniversite 2. sırada gelio:) bana göre:D
_tubi_
30-11-2007, 05:29 PM
aynen...:D
butterfly
30-11-2007, 05:34 PM
hay hay canım.isim sevda.işim tekstil firmalara model koleksiyonu hazırlıyorum.yaşımı söylemiyim bunalıma giriyorum:o
tesekkürlerrr:D
Nefertiti
30-11-2007, 05:36 PM
herkese merhaba...
Hoşgeldin tuba
Arkadaşlar psikolog olduktan sonra bizi bırakmak yok haa:D
ihtiyacımız olacak size;)
_tubi_
30-11-2007, 05:45 PM
hoşbulduk....olur mu hiç öyle şey:D
umarım fazla ihtiyaç duymazsınız bize:D
butterfly
30-11-2007, 05:49 PM
birbirimize her zaman ihtiyacıız var bence...söz konusu,,paylasmakk...
_tubi_
30-11-2007, 05:52 PM
birbirimize her zaman ihtiyacıız var bence...söz konusu,,paylasmakk...
o yönde evet...:)
esin_29
30-11-2007, 05:52 PM
Merhabalar..Bende aranızdayım biliyorsunuz değil mi??Esin 29 yaşında memurum ve hepinizi çok seviyorum...
butterfly
30-11-2007, 05:53 PM
hg esinnn:)
Nefertiti
30-11-2007, 06:24 PM
İSİMSİZ....
Ne duruyorsun..
Katılımını bekliyoruz;)
kamelya
30-11-2007, 07:10 PM
slm bende aranıza yenı katıldım bilgisayar mühendisliği 3. sınıf ogrencısıyım.Arkadasım butterfly tavsıyesı uzerıne geldım umarım ii vakıt gecırırız;)
butterfly
30-11-2007, 07:12 PM
hosgeldin canımmm
>>kardelen<<
30-11-2007, 07:50 PM
inanmıyorum bende tokatlıyım:p kardelen aramıza hoşgeldin canım.evet bu site bizim hepimizin sitesi.ve modlarımızda çok uğraşıyorlar dahada iyi olması için sitemizin.ve bu tür yorumları görünce eminim çok memnun oluyorlar haklı olarak.bu arada kullandığın nick çok hoş.kardelen isminiz gibi zorlukları severmisiniz ?
Hos sefa buldum Arkadasim. Cok memnun oldum tanistigimiza, Tokat´in neresindensin acaba? Ben Turhal´liyim. Modlarimiz sevinmekte hakli, emeklerine saglik gercekten, cok güzel seyler basariyorlar. iyi ki varsiniz sayin Mod ve görevli diger Arkadaslar. Sonsuz basarilar dilerim size
Kardelen ciğim...
Neresindesin bilmiyorum ama Almanya da karadenizli çok biliyorsun..Yabancılık çekmezsin.Ama nede olsa gurbet di mi;)
Bende geldim bi kaç kez ...
Sana bi anımı anlatayım çok gülmüştüm.
Ziyaretine gittiğim akrabamın kızlarıyla büyük bir markete gittik alışverişe.
aaaa bi baktım.Herkes birbirine sesleniyo...Emine,Ayşe,Fatma.. N oluyoruz dedim yaa Türkiyedemiyiz...Hiç yabancılık çekmemiştim...
Kendine iyi bak...
Gercekten öyle ama, türk cok buralarda, özellikle de Zonguldak´li, yani Karadeniz´li. Hatta Mannheim sehrinde Türk sokagi varmis, marketlerin magazalarin hemen hemen hepsi türklere ait imis. Ve Dortmund yakinlarinda da amcamlara gittigimde Ben de cok sasirmistim, kocaman YiMPAS magazasi var ve personel hep türk, ayrica daha bir sürü türk magazalari vardi, ve en cok sasirdigim ise: alman magazalarinda hirsizliga karsi uyari yaptiklari levhalarda yanlizca Almanca, ingilizce ve TÜRKCE yaziyor neler olacagi. Cok üzücü bir durum, neden fransizca italyanca yok da türkce.
Bizimle bu anini paylastigin icin cok tesekkür ederim. Seninle tanistigima da cok memnun oldum. Kendine iyi bak
kardelen,butterfly , kurabiye canavarı hoşgeldiniz...:) paylaşımlarınızı bekliyoruz...
Hos sefa bulduk
arkadaşlar hepiniz sitemize hoşgeldiniz
Tekrardan hosbulduk, aranizda bulunmaktan cok mutluyum
kamelya
30-11-2007, 07:59 PM
hosgeldin canımmm
hosbulduk bıtanem:):)
Gümüş
30-11-2007, 08:14 PM
ben tokatın erbaa ilçesindenim kardelen.ancak pek gitmedim.oraları biliyorum desem yalan olur:rolleyes:kamelya arkadaşım hoşgeldiniz;)
kamelya
30-11-2007, 08:28 PM
hosbulduk;)
Nefertiti
30-11-2007, 10:16 PM
Merhabalar..Bende aranızdayım biliyorsunuz değil mi??Esin 29 yaşında memurum ve hepinizi çok seviyorum...
Tabiki biliyoruz Esin ciğim...
Güzel paylaşımların için teşekkürler.:)
zannediyorum çoğumuzun saatleri uyuşmuyor..;)
Nefertiti
30-11-2007, 10:21 PM
slm bende aranıza yenı katıldım bilgisayar mühendisliği 3. sınıf ogrencısıyım.Arkadasım butterfly tavsıyesı uzerıne geldım umarım ii vakıt gecırırız;)
Emin olabilirsin:p
Sende istiyorsan;)
kamelya
30-11-2007, 11:50 PM
Emin olabilirsin:p
Sende istiyorsan;)
isterim:D...
mavigece
01-12-2007, 02:07 AM
herkese merhaba...
ben de bugün üye oldum.bu yıl öss'ye hazırlanıyorum ve psikolog olmak istiyorumsınava kadar pek aktif olamayabilirim.ama sınavdan sonra muhtemelen benden bıkacaksınız
merhaba tubi...hoşgeldin...:)umarım istediğin olur ,seni psikolog olarak görürüz ve sitemizin psikoloğu olarak devam edersin;)
Alıntı:
kamelya´isimli üyeden Alıntı
slm bende aranıza yenı katıldım bilgisayar mühendisliği 3. sınıf ogrencısıyım.Arkadasım butterfly tavsıyesı uzerıne geldım umarım ii vakıt gecırırız
hoşgeldin kamelya:) iyi vakit geçireceğinden emin olabilirsin...sen iste yeter...;)
9 ŞUBAT
01-12-2007, 09:43 AM
Size katıldım, onur duydum. Delikanlı sayılır mıyım?:rolleyes: ALLAH cümlemize de uzun ve hayırlı ömürler versin dostum.Her yaşın kendine göre bir güzelliği var elbet. Ama hayatın da bir gerçeği var: BİR VARMIŞ, BİR YOKMUŞ...;)
evet hayatın gerçegi bir varmışşşşşşşş bir yokmuşşşşşşşşşş ama arasını doldurmak bize kalmış öyle degilmi ,
ne hissedersen osundur .
9 ŞUBAT
01-12-2007, 09:48 AM
herkese merhaba...
sevgili tubi aramıza hoş geldin , inşallah dilegin gerçekleşir ,
aramızda bir çok ögrenci kardeşimiz var ve ögrenciler için sitemizin ilk kuralı karnelerin iyi olması dersler iyi olmadımı cezalısınız , siz çalışkan ögrencilerimiz bizim için her zaman gurur kaynagı olacaksınız ,
hafta içi tabiki izinli sayılıyorsunuz ama hafta sonlarına lafım yok ,
9 ŞUBAT
01-12-2007, 09:54 AM
aramıza hoş geldin kamelya , burayı sevecegine ve iyi vakit geçirecegine eminim , yeterki arkadaşlarımın dedigi gibi sen iste ve bizimle paylaş bir muddet sende bu ailenin bir parçası olacaksın
Nefertiti
01-12-2007, 10:27 AM
hg esinnn:)
Hoşgeldin Esin??
Hangi Esin??
Ne demek istediğini ben anlamadım eminim Esin Hanım da anlamamıştır.
ve sanıyorum bu yazı elinden kaçtı:)
Herkes sizinle aynı pratik anlayışa sahip olmayabilir benim anlamadığım gibi;)
biraz daha özen istiyoruz..
butterfly
01-12-2007, 12:33 PM
Hoşgeldin Esin??
Hangi Esin??
Ne demek istediğini ben anlamadım eminim Esin Hanım da anlamamıştır.
ve sanıyorum bu yazı elinden kaçtı:)
Herkes sizinle aynı pratik anlayışa sahip olmayabilir benim anlamadığım gibi;)
biraz daha özen istiyoruz..
amaç kötü değildi! neyse esin hanım hoşgeldiniz;)
kamelya
01-12-2007, 04:58 PM
teşekkur ederim arkadaslar hosbulduk:):)
_tubi_
02-12-2007, 02:02 PM
teşekkür ederim hepinize hoşbuldum:)
megan;
elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım söz:)
9 ŞUBAT
02-12-2007, 02:07 PM
teşekkür ederim hepinize hoşbuldum:)
megan;
elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım söz:)
inşallah katkın olursa sevinirim .
isimsiz
02-12-2007, 02:53 PM
sevgili sevde,ben ist isimsiz katılımcı değil ama sıkı bir takipcisiyim sitenin.Senin daha yeni öğrendiim mesleğini,firmalara model hazırlıyorum dedin siteden bir arkadaşayani sen tsarımcımısın(stilist)ben öyle anladım,öyleyse seninle meslektaşız ve bundan sonra sende istersen görüşürüz,mesleki anlamda bir çok paylaşımlarımız olacaktır.Sevgiyle kal
9 ŞUBAT
02-12-2007, 03:28 PM
sevgili sevde,ben ist isimsiz katılımcı değil ama sıkı bir takipcisiyim sitenin.Senin daha yeni öğrendiim mesleğini,firmalara model hazırlıyorum dedin siteden bir arkadaşayani sen tsarımcımısın(stilist)ben öyle anladım,öyleyse seninle meslektaşız ve bundan sonra sende istersen görüşürüz,mesleki anlamda bir çok paylaşımlarımız olacaktır.Sevgiyle kal
sevgili uyelerim sadece takipçi degil , katılımcıda olmanızı dilerim site sizlerin katkılarıyla gelişip buyuyecek eger birkaç kişinin sırtına yıkılırsa pek yurumez kanaatindeyim vede guzel paylaşımlarını beklerim isimsiz .
Gümüş
03-12-2007, 03:55 PM
ben tasrımcı değilim malesef.ancak ablam şuan hem modelist hem stilistliğe gidiyor.kendimize küçük bir modaevi açmayı planlıyoruz yakın zamanda.onun kendi mesleği muhasebe.o modelleri çizip kesicek bende dikimine bakacağım.inşallah kısmet olursa;)
isimsiz
03-12-2007, 04:01 PM
Anladım,ben yaklaşık 10 yıldır profesyonel olarak tasarımcı olarak çalışıyorum,dilerim hayırlı olur,mesleki bir eğitim aldınız mı bu konu?
Gümüş
03-12-2007, 04:05 PM
hayır ben eğitim almadım fakat uzun yıllardır tekstilde çalıştığım için a dan z ye üretim ile ilgili herşeyini biliyorum ve dilersem şef ıolarakta çalışabiliyorum ancak ben fazla sıkıntıya gelemediğim için yapamıyorum.
isimsiz
03-12-2007, 04:23 PM
Umarım başarılı olursunuz,kendinize güveninizi kutluyorum.Ama bilmelisinki çok zor ve ince bir işe soyunmuşsunuz çok emek isteyen ve sürekli kendini geliştirmen gereken bir iş,kendi zevklerin değil karşındakinin zevkini çok iyi bilmen gerek,ona göre hareket edip çok iyi gözlemci olmalısn nacizane tavsiyeler bir abla olarak benden,firmalar o kadar çok yatırım yapıyorlarki bu işe senede en az 3-4 kere yurt dışı gezileri,moda katalogları bunlar hep finansa dayalı işler,orjinal bir kataloğ en az 500 avro ki size çok lazım olacak bunlar iyice yapın hesabını derim size ben,biraz ukalalık gibi oldu ama gerçekler bunlar Sevgiyle kalın.
yeni katılan psikoloji dostları hepiniz hoşgeldiniz :)
Gümüş
03-12-2007, 04:43 PM
Umarım başarılı olursunuz,kendinize güveninizi kutluyorum.Ama bilmelisinki çok zor ve ince bir işe soyunmuşsunuz çok emek isteyen ve sürekli kendini geliştirmen gereken bir iş,kendi zevklerin değil karşındakinin zevkini çok iyi bilmen gerek,ona göre hareket edip çok iyi gözlemci olmalısn nacizane tavsiyeler bir abla olarak benden,firmalar o kadar çok yatırım yapıyorlarki bu işe senede en az 3-4 kere yurt dışı gezileri,moda katalogları bunlar hep finansa dayalı işler,orjinal bir kataloğ en az 500 avro ki size çok lazım olacak bunlar iyice yapın hesabını derim size ben,biraz ukalalık gibi oldu ama gerçekler bunlar Sevgiyle kalın.
:)çok teşekkür ederim isimsiz.inşallah Rabb'imiz utandırmasın.evet müşterinin isteğine göre hazırlanıcak.ben şimdiden modelleri kafamda topluyorum.iyi olacağını hissediyorum ama.hayırlısı hakkımızda;)
Nefertiti
08-12-2007, 12:11 AM
Yaaaa arkadaşlar…
Bir emek verilmiş.Bir mekan,bir platform hazırlanmış bizler için.
Nerde emeğe saygı....
Parayla olsa kuyruğa gireriz...
Ay sonu geldi kirayı öde diyen yok,aidat isteyen yok.
Niye geç geldin,ya da saat gecenin kaçı biliyormurmusun diyen yok
Gözünün üstünde kaşın da varmış diyen yok..
Bu sessizlik niye......
Niye bu çekingenlik......
Nasıl bir toplumuz biz!!!....
Bir insan varken nasıl yok gibi davranabilir ben bunu anlayamıyorumm.
Megan ında bir yazısında dediği gibi birkaç kişinin özverisiyle yürümez
bu gemi......
Çok şey söylemek istiyorum esasında, ama daha fazla konuşursam beni siteden atarlar herhalde....
triopas
09-12-2007, 05:39 PM
siteye yeni üye oldum dilerim karşılıklı etkileşimlerimiz iyi olur. mutlu kalın :)
9 ŞUBAT
09-12-2007, 06:07 PM
siteye yeni üye oldum dilerim karşılıklı etkileşimlerimiz iyi olur. mutlu kalın :)
hoş geldin , sitemizi sevecegine eminim yeterki aramıza katılın ve paylaşın .
Nefertiti
09-12-2007, 07:18 PM
Üyeliğiniz hayırlı olsun...
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.:)
yaraligonul
15-12-2007, 12:35 AM
çok isteriz inanın....
merhaba ben yeni üye oldum.ismim gönül 26 yaşında fakat ruhu 80 yaşında olan bir arkadaşınızım.umarım bu site gerçek yaşıma dönmede yardımcı olur bana:(
Nefertiti
15-12-2007, 10:34 PM
merhaba ben yeni üye oldum.ismim gönül 26 yaşında fakat ruhu 80 yaşında olan bir arkadaşınızım.umarım bu site gerçek yaşıma dönmede yardımcı olur bana:(
Merak etme canım…Burada cıvıl cıvıl arkadaşlıklar var.Karamsarlık yok.Suistimal yok.Tam yerine gelmişsin birkaç güne kadar eski haline dönersin.
Bak başlamışsın bile;)
mavigece
17-12-2007, 01:14 AM
gönülcüm sen bize takıl yeter gerisini düşünme..26 nın bile altında hissetmeye başlarsın...;):D
9 ŞUBAT
17-12-2007, 11:21 AM
evet tabiki yardımcı olacagız ,
bizim sitede ruhu yaşlı nineler dedeler istemiyoruz , nufustaki yaş umurumuzda bile degil , ammaaaa ruh yaşı dedinmi orda dur ,
madem seksenlik ninemizsin seni yakında gençleştiririz ,
bizden kaçış yok .
Nefertiti
14-01-2008, 09:00 AM
Yeni üye olan arkadaşlar,hepiniz hoşgeldiniz aramıza...
Umarım aradığınız tüm cevapları sitemizde bulursunuz...
Sizlerinde paylaşımları ile sitemiz günden güne dahada gelişmekte ve genişlemektedir.Emeği geçen herkesin,eline gölüne sağlık...
turkuaz
19-01-2008, 06:26 PM
ben aranıza katılalı bikaç gün oldu ama tekrar merhabalar
forumu yeni yeni tanıyorum o yüzden çok paylaşımcı diilim bana da yardım ederseniz sevinirim
:p
Gümüş
19-01-2008, 06:55 PM
hoşgeldin turkuaz:)merak etme yakında alışırsın;)biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız;)
Nefertiti
19-01-2008, 10:30 PM
forumu yeni yeni tanıyorum o yüzden çok paylaşımcı diilim bana da yardım ederseniz sevinirim
Sevgili Turkuaz,daha öncede sana seve seve yardımcı olabileceğimizi belirtmiştim.Özellikle sormak istediğin bir konu varsa buradan sana yardımcı olabiliriz,onun dışında sitemizin kullanımı gayet kolay,kendine yakın bulduğun herhangi bir başlığa içinden geçenleri yazmakla başlayabilirsin mesela..;)
BeYaZ_KeLeBeK
20-01-2008, 01:49 AM
aramıza yeni katılan arkadaşlar...yaralıgönül ve triopas hoşgeldiniz...
paylaşımlarınızı bekliyoruz..;)
mavigece
20-01-2008, 01:57 AM
merhaba turkuaz...burada yapacağın tek şey bronzun da söylediği gibi içinden geleni yazmak...gerek açılan başlıklara cevaplarda gerekse senin açacağın yeni konularda düşüncelerini rahat bir şekilde paylaşman yeterli...;)
BeYaZ_KeLeBeK
20-01-2008, 01:59 AM
rahat ol turkuazcım...içinden geldiği gibi kendin gibi ol yeterli...;)
başlıklara göz at...incele..istediğin bir yerden başla...gerisi gelir...;)
9 ŞUBAT
20-01-2008, 01:50 PM
yeni uye olan arkdaşlar sizden ricam bir başlık açıp ona mesajlar geldiginde başlıgınızı silmemeniz , bu durumda size yapılan yorumlar havada kalıyor ve okuyan başka biri konuyu bilmedigi için cevab yazanlarda hiçde hoş olmayan bir durumla karşı karşıya kalıyor , buna dikkat ederseniz çok sevinirim .
turkuaz
28-01-2008, 05:00 PM
ben de yavaş yavaş başladım ama yaklaşık bir hafta önce yeni üye olan bazı arkadaşların seviyesiz paylaşımlarından dolayı siteden soğudum.ilk defa bi forumda bulunuyorum ve kötü bi deneyim oldu.lütfen böle arkadaşlar ya bize uysunlar ya da terketsinler.
depress75
28-01-2008, 05:15 PM
:)
merhaba bronz
depress75
28-01-2008, 05:21 PM
merhaba yaralı gönül ve triopas:) ben de foruma katıldım. iki günden beri de aklım hep burda,sizler de hoşlanırsınız umarım.
Yaralı gönül, seni çok iyi anlıyorum. burada kalıp paylaşmak sanıyorum iyi gelecek. herşey geçer:)
Nefertiti
02-02-2008, 09:53 PM
merhaba bronz
Merhaba arkdaşım,hoşgeldin aramıza..:)
benjaminfranklin
02-02-2008, 10:40 PM
adim bunyamin fuat orenciyim Lise bitti oss ye hazirlaniyorum
FELİCE
02-02-2008, 10:57 PM
Yeni bir diyara adım atınca yapılacak çok az şey varmış gibi görünüyor. Herkesle tanışmak ,her yazıyı okumak, her yazılana yorum yazmak gibi çılgınca fikirleri saymazsak, yapılacak çok az şey var:)) Lütfen herkes benimle konuşşun, lütfen beni sevin, ben bunu imkansız kılmaya çalışsam da siz yine de vazgeçmeyin. Güzel bir gökkuşağı görünce bir yerlerde ,onun bir rengi olmak için şeffaflaşırım ve sonunda gökkuşağının en güzel rengi olurum. Diğer renkler, size de çok ihtiyacım var, beni aranıza alın. hoşça...
BeYaZ_KeLeBeK
03-02-2008, 12:48 AM
yeni gelen herkse hoşgeldi aramıza...
paylaşımlarınızı bekliyoruz....sevgiyle:)
Nefertiti
03-02-2008, 08:38 PM
adim bunyamin fuat orenciyim Lise bitti oss ye hazirlaniyorum
Hoşgeldin Bünyamin.:)
Nefertiti
03-02-2008, 08:40 PM
Yeni bir diyara adım atınca yapılacak çok az şey varmış gibi görünüyor. Herkesle tanışmak ,her yazıyı okumak, her yazılana yorum yazmak gibi çılgınca fikirleri saymazsak, yapılacak çok az şey var:)) Lütfen herkes benimle konuşşun, lütfen beni sevin, ben bunu imkansız kılmaya çalışsam da siz yine de vazgeçmeyin. Güzel bir gökkuşağı görünce bir yerlerde ,onun bir rengi olmak için şeffaflaşırım ve sonunda gökkuşağının en güzel rengi olurum. Diğer renkler, size de çok ihtiyacım var, beni aranıza alın. hoşça...
Hoşgeldin Felice..Aramızdasın.:)
butterfly
03-02-2008, 09:00 PM
yeni arkadaslar hoşgeldinis
kamiloglu
03-02-2008, 09:36 PM
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
mavigece
04-02-2008, 12:54 AM
aramıza hoşgeldin...;)
ManInShadow
06-02-2008, 12:06 PM
Herkese merhaba, ben Adapazarı'ndan Murat (Seçilmiş insan :D (Obsesyonlar için))...
9 ŞUBAT
06-02-2008, 12:42 PM
Herkese merhaba, ben Adapazarı'ndan Murat (Seçilmiş insan :D (Obsesyonlar için))...
aramıza hoş geldin .
Nefertiti
06-02-2008, 01:00 PM
Aramıza hoşgeldin,ManInShadow:)
mavigece
06-02-2008, 01:22 PM
merhaba ManInShadow...aramıza hoşgeldin...:)
ManInShadow
06-02-2008, 05:39 PM
Hoş buldum...
BeYaZ_KeLeBeK
06-02-2008, 06:55 PM
ManInShadow Hoşgeldin...:)
Gümüş
06-02-2008, 09:11 PM
hoşgeldiniz...:)
kamiloglu
07-02-2008, 12:48 AM
hoşgeldin ManInShadow. iyi paylaşımlar...
Gümüş
10-02-2008, 08:04 PM
muhittinyagci,naime ,hacettepe_nc,Fransua,yksl61,suskun geveze,kozalak55tufanali,shgiptare,sevota hepinizde hoşgeldiniz psikoloji forumuna....:)
9 ŞUBAT
11-02-2008, 08:41 AM
yeni uyelerimiz aramıza hoş geldiniz .
keşiş
11-02-2008, 08:57 AM
Tüm yeni üyeler, hoşgeldiniz aramıza.
Nefertiti
11-02-2008, 05:34 PM
Yeni üye olan arkadaşlar hoşgeldiniz...Merhaba yok mu?:)
9 ŞUBAT
11-02-2008, 05:38 PM
Yeni üye olan arkadaşlar hoşgeldiniz...Merhaba yok mu?:)
heyecandan merhabayı sitenin dışında unutmuşlar , yakında gelir buyuk ihtimalle .
turquoise
12-02-2008, 05:35 PM
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza dün katılan bir üyeyim. Mütercim-tercümanlık son sınıf öğrencisiyim ama Pdr'de yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Çalışmalara yavaş yavaş başladım, bu süreçte bu ortamdan da çok faydalanacağıma inanıyorum.
Forumu biraz inceledim ama dediğim gibi henüz çok yeniyim. Bu yüzden bu merhabanın yanında bir de soru sormak istiyorum forumun eski topraklarına. Mesela ben şu an Psikoz ve Nevroz'un arasındaki farkı anlaşılır bir dille bana anlatacak birini arıyorum ama bu soruyu nerede sormam gerektiğini bilemiyorum, forum başlıklarına baktım ama yine de bulamadım :(
Bu ve bunun gibi bi milyon tane sorum olacak sizlere, o yüzden forumu kullanmayı bi an önce öğrensem çok iyi olur :)
Nefertiti
13-02-2008, 12:22 AM
Merhaba,turquoise hoşgeldin aramıza.Formun kullanımı gayet kolay.İlgini çeken herhangi bir başlığa cevap yazarak başlayabilirsin mesela.:)
mavigece
13-02-2008, 01:55 AM
merhaba turquoise...hoşgeldin...:) forumu kullanmak için yapman gereken şey yazmak...:)nasıl, kolay değil mi...;):)
maviyeşil
14-02-2008, 10:04 PM
merhaba herkese ben de yeni üye oldum :)
kamiloglu
14-02-2008, 10:09 PM
hoşgeldin aramıza. iyi paylaşımlar...
mavigece
15-02-2008, 01:38 AM
aramıza hoşgeldin maviyeşil..:)
9 ŞUBAT
15-02-2008, 09:24 AM
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza dün katılan bir üyeyim. Mütercim-tercümanlık son sınıf öğrencisiyim ama Pdr'de yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Çalışmalara yavaş yavaş başladım, bu süreçte bu ortamdan da çok faydalanacağıma inanıyorum.
Forumu biraz inceledim ama dediğim gibi henüz çok yeniyim. Bu yüzden bu merhabanın yanında bir de soru sormak istiyorum forumun eski topraklarına. Mesela ben şu an Psikoz ve Nevroz'un arasındaki farkı anlaşılır bir dille bana anlatacak birini arıyorum ama bu soruyu nerede sormam gerektiğini bilemiyorum, forum başlıklarına baktım ama yine de bulamadım :(
Bu ve bunun gibi bi milyon tane sorum olacak sizlere, o yüzden forumu kullanmayı bi an önce öğrensem çok iyi olur :)
aramıza hoş geldin , turquoise
sorunu kişilik bozuklukları bolumune açablirsin , madem pdr yuksek lisans yapmak istiyorsun , işte sana ilk çalışma alanı
sordugun sorda bizleri aydınlatırsan çok seviniriz , faydalanacagın oldukça fazla kaynak var bu konudaki katkılarını bekliyoruz .
9 ŞUBAT
15-02-2008, 09:25 AM
hoş geldin maviyeşil .
Nefertiti
15-02-2008, 04:58 PM
Merhaba,hoşgeldin "Maviyeşil".........
maviyesil
15-02-2008, 07:15 PM
Çok ilginç :confused: Benim adım da maviyesil.. Ne olacak şimdi :)
BeYaZ_KeLeBeK
15-02-2008, 07:26 PM
bu çok enteresan oldu şimdi....sadece ş harfinden farklısınız...:confused::)
aramıza yeni katılan herkes hoşgeldi buarada...
nuran_456
16-02-2008, 07:52 PM
herkese merhabalar ben sitenize yeni üye oldum.:)bi çoğunuzun benim gibi rahatsızlıkları olan insanlarsınız sanırım.ben son iki senedir kişilik bozukluğu yani(borderline )olan bi bayanım 37 yaşındayım iki tane çocuk annesiyim.son bi yıldız doktor tedavisi görüyorum yani psikolojik terapi görmekteyim,ama hala zaman zaman çok acı çektiğim anlar oluyor.yalnız tek istediğim eski günlerime yani mutlu günlerime dönmek.bu konu hakkında sizlerle seve seve tartışmaya hazırım.konuşmak rahatlatıyo çünkü,şimdiden hepinize tşk ederim.
Gümüş
16-02-2008, 07:59 PM
merhaba nuran 456 hoşgeldiniz...:)inşallah kısa sürede eskisinden daha sağlıklı olursunuz...
nuran_456
16-02-2008, 08:18 PM
hepinize çok tşk ederim,süpersiniz:)
BeYaZ_KeLeBeK
16-02-2008, 08:22 PM
hoşgeldiniz....
geçmiş olsun...istediğiniz her an konuşmaya hazırız...:)
atomcekirdegi
16-02-2008, 09:18 PM
Hoşgeldiniz Nuran Hanım..Umarım yardımcı olabiliriz..
Nefertiti
16-02-2008, 10:12 PM
Hoşgeldiniz,"Nuran" ...Öncelikle Allah yardımcınız olsun,ihtiyacınız olduğunda bizde seve seve sizinle paylaşıma hazırız.En kısa zamanda eski mutlu günlerinize geri dönmenizi dilerim:)
kamiloglu
16-02-2008, 10:16 PM
hoşgeldiniz maviyesil ve nuran...
maviyesil
16-02-2008, 10:47 PM
hoşgeldiniz maviyesil ve nuran...
Teşekkürler ve seninle kiraz'ın forumundan tanışıyoruz sanırım
kamiloglu
16-02-2008, 10:56 PM
Teşekkürler ve seninle kiraz'ın forumundan tanışıyoruz sanırım
:) hımm evet sanırsam öyle...
sadecemerve
16-02-2008, 10:58 PM
selam herkese arkadaşlar..
yeni üye oldum ve dediğiniz gibi bi slm vereyim dedimm.
umarım burda sizlerle güzel vakit geçiririm, görüşmek üzere..
kamiloglu
16-02-2008, 11:08 PM
hoşgeldin merve... iyi paylaşımlar...
mavigece
16-02-2008, 11:29 PM
herkese merhabalar ben sitenize yeni üye oldum.:)bi çoğunuzun benim gibi rahatsızlıkları olan insanlarsınız sanırım.ben son iki senedir kişilik bozukluğu yani(borderline )olan bi bayanım 37 yaşındayım iki tane çocuk annesiyim.son bi yıldız doktor tedavisi görüyorum yani psikolojik terapi görmekteyim,ama hala zaman zaman çok acı çektiğim anlar oluyor.yalnız tek istediğim eski günlerime yani mutlu günlerime dönmek.bu konu hakkında sizlerle seve seve tartışmaya hazırım.konuşmak rahatlatıyo çünkü,şimdiden hepinize tşk ederim.
merhaba nuran...aramıza hoşgeldin...:)geçmiş olsun...umarım eski mutlu günlerine geri dönersin...istediğin zaman konuşabiliriz...;)
mavigece
16-02-2008, 11:31 PM
merhaba merve...aramıza hoşgeldin...:)
butterfly
17-02-2008, 06:22 AM
arkadaslar hepinis hoşgeldinis ...
megan
17-02-2008, 08:52 AM
aramıza hoş geldin , bende senin gibi yeni uye oldum inşallah memnun kalırız .
9 ŞUBAT
17-02-2008, 09:28 AM
aramıza hoş geldiniz , geçmiş olsun .
9 ŞUBAT
17-02-2008, 09:29 AM
her ikinizde aramıza hoş geldiniz .
Nefertiti
17-02-2008, 11:22 AM
Hoşgeldiniz,kalırsınız emin olun..
nuran_456
17-02-2008, 09:02 PM
gerçekten herkes çok samimi çok canayakın ve seviyeli herkese çok tşk ederim arkadaşlar,ben burayı çok sevdim niyetim uzun süreli dostluk ve arkadaşlıklar kurmak.
Nefertiti
17-02-2008, 10:13 PM
Merhaba, sadecemerve...Hoşgeldin.Güzel vakit geçireceğinden emin olabilirsin.Sende istersen tabii...:)
helen__
23-02-2008, 01:19 AM
merhaba herkese bende geldim:)
mavigece
23-02-2008, 01:23 AM
merhaba helen ...hoşgeldin..:)
BeYaZ_KeLeBeK
23-02-2008, 01:51 AM
yeni üye olan arkadaşlar...hepiniz hoşgeldiniz...:)
9 ŞUBAT
23-02-2008, 09:18 AM
yeni uye olan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz .
Nefertiti
24-02-2008, 05:16 PM
merhaba herkese bende geldim:)
Hoşgeldin Helen,iyi paylaşımlar...:)
fadike_80
28-02-2008, 01:58 PM
BEN GELELİ SANIRIM 1 HAFTA OLDU AMA OLSUN YENİ SAYILIR:rolleyes:
9 ŞUBAT
28-02-2008, 04:54 PM
hoş geldin aramıza .
basak
28-02-2008, 05:01 PM
bende yeni geldim arkadaşlar hepbirilkte güsel zamanlar geçirecegime inanıyorum(:
9 ŞUBAT
28-02-2008, 05:23 PM
aramıza hoş geldin .
basak
28-02-2008, 05:33 PM
h.b ssaol:)
Nefertiti
28-02-2008, 05:43 PM
Merhaba ,hoşgeldin...Boş durmak yok,paylaşımlarını bekliyoruz.:)
Nefertiti
28-02-2008, 05:49 PM
bende yeni geldim arkadaşlar hepbirilkte güsel zamanlar geçirecegime inanıyorum(:
Hoşgeldin,Başak....Katılımcı olmanı arzu ederiz.
basak
28-02-2008, 06:02 PM
Hoşgeldin,Başak....Katılımcı olmanı arzu ederiz.
Nefretiti h.buldum saol(:
BeYaZ_KeLeBeK
28-02-2008, 10:19 PM
hoşgeldiniz fadike ve başak..
yeni gelen tüm arkadaşlar...
şenay
28-02-2008, 10:22 PM
Merhaba....ben geldim...:)
kamiloglu
28-02-2008, 10:27 PM
hoşgeldin şenay
iyi paylaşımlar...
Nefertiti
29-02-2008, 12:13 AM
Merhaba Şenay , hoşgeldin..
_SmiLe To Life_
29-02-2008, 01:09 AM
slm arkadaşlar ...ben emre..aranıza yeni katıldım ...umarım hayatımızda bizim için kalıcı olucak paylaşımlar yaparız...herkese ii qeceler ...
mavigece
29-02-2008, 01:29 AM
merhaba ...hoşgeldin...:)
mavigece
29-02-2008, 01:32 AM
hoşgeldin fadike...:)
serinsu
29-02-2008, 01:32 AM
merhabalar, ben ancak gelebildim aranıza
mavigece
29-02-2008, 01:33 AM
sen de hoşgeldin başak..:)
serinsu
29-02-2008, 01:35 AM
kimseler yok mu
mavigece
29-02-2008, 01:35 AM
merhaba ... aramıza hoşgeldin...:)
serinsu
29-02-2008, 01:42 AM
merhabalar, serin ve yağmurlu geceden....
butterfly
29-02-2008, 04:47 AM
yeni arkadaslar hoşgeldiniss
9 ŞUBAT
29-02-2008, 09:43 AM
aramıza hoş geldin .
9 ŞUBAT
29-02-2008, 09:44 AM
slm arkadaşlar ...ben emre..aranıza yeni katıldım ...umarım hayatımızda bizim için kalıcı olucak paylaşımlar yaparız...herkese ii qeceler ...
aramıza hoş geldin .
9 ŞUBAT
29-02-2008, 09:44 AM
aramıza hoş geldin .
kamiloglu
29-02-2008, 10:25 AM
hoşgeldin serinsu
iyi paylaşımlar...
Nefertiti
29-02-2008, 12:45 PM
Merhaba Serinsu,hoşgeldin aramıza..
Nefertiti
29-02-2008, 12:46 PM
Merhaba,hoşgeldiniz.
g.aylin
29-02-2008, 12:48 PM
Merhaba Arkadaşlar
Nefertiti
29-02-2008, 12:54 PM
Merhaba Arkadaşlar
Merhaba Aylin...:)iyi paylaşımlar
birmelek
29-02-2008, 01:00 PM
Yeni arkadaşlarımızın hepsi aramıza hoşgeldiler..hepinizden paylaşımda bulunmanızı bekliyoruz. Unutmayın ki;sıkıntılar paylaşıldıkça azalır,mutluluklar paylaşıldıkta çoğalır.
aloneinthedark
04-03-2008, 04:20 AM
Merhabalar arkadaşlar.Böyle anlayışlı ve seviyeli insanlardan oluşan bir ortam bulduğum için şanslıyım.Ben de buraya sıkıntılarımı paylaşmak için geldim.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sevgiler.
Objektif_Başak
04-03-2008, 11:11 AM
Merhabalar arkadaşlar.Böyle anlayışlı ve seviyeli insanlardan oluşan bir ortam bulduğum için şanslıyım.Ben de buraya sıkıntılarımı paylaşmak için geldim.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sevgiler.
Hoş geldin nasılsın inşallah iyisindir:) elbetteki senide aramızda görmekten mutlu oluruz:) site ve üyeleri hakkındaki güzel düşüncelerin için çok teşekkürler:)
paylaşımlarını bekliyoruz...
9 ŞUBAT
04-03-2008, 11:56 AM
aramıza hoş geldiniz .
9 ŞUBAT
04-03-2008, 11:57 AM
Merhaba Arkadaşlar
aramıza hoş geldiniz .
Nefertiti
04-03-2008, 12:27 PM
Merhaba,Hoşgeldiniz.....:) Paylaşımlarını bekliyoruz.
stranc
04-03-2008, 01:35 PM
merhaba demek kolay alınması zor belki
Objektif_Başak
04-03-2008, 01:43 PM
Hoş geldin stranc nasılsın inşallah iyisindir :)üyeliğin daim olsun faydalı ve güzel paylaşımlar dilerim.
paylaşımlarını bekliyoruz:)
sonuç olarak hepimiz insanız. merhaba diyenin hal hatrını sorarız.
aramızda görmekten mutluluk duyarız:)
yeterki merhaba desin. paylaşımlarda bulunsun.yeni üye arkadaşlarımız... zamanla anlarlar. sitenin ve birbirinden değerli üyelerin. güzelliğini, iyi niyetini. paylaşılan dert ve sıkıntılara banane demediğini. yardımcı olmak adına gayret ettiğini. bildiği konularda ve tecrübesine dayanarak yorum ve önerilerde bulunduğunu.
Nefertiti
04-03-2008, 09:55 PM
?????????????????
Mj da bir sitem hissediyorum....
Bana kalsa ,alınması da verilmeside en kolay ve kulağa en hoş gelen selamlaşma şekli... Merhaba ...:)
ve bir merhaba daha :) hoşgeldin aramıza...
9 ŞUBAT
04-03-2008, 10:27 PM
bizler için selamı alması çok kolayda , yeterki veren olsun .
hoş geldin .
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.