Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Üye olan arkadaşlar.......
plüton
16-07-2009, 10:14 PM
Yeni gelen arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz :)
hoyrat
16-07-2009, 11:11 PM
hoşgeldiniz hoşgeldiniz
sefalar getirdiniz :)
Siyahi
17-07-2009, 04:00 PM
Hoş bulduk ve Akabinde Hoş geldiniz Buğra..
onatcecen
20-07-2009, 05:24 PM
herkese merhabalar.:)
esen_gül
28-07-2009, 08:30 PM
merhabalar ben Kayseri den esengül..Psikoloji bölümünde okuyorum..oldukça güzel bi site:)
hoyrat
28-07-2009, 11:24 PM
hoşgeldiniz :)
bir psikolog adayı daha ;)
esen_gül
29-07-2009, 02:05 PM
hoşbuldum:)
Siyahi
29-07-2009, 02:22 PM
merhabalar ben Kayseri den esengül..Psikoloji bölümünde okuyorum..oldukça güzel bi site:)
Hoş ve sefa ile geldiniz efendim :)
esen_gül
29-07-2009, 02:25 PM
hoşbulduk efendim umarım sefa getirim:)
xmusti
01-08-2009, 10:28 PM
benimi adım mustafa siteye yeni üye oldum şimdilik merhaba demek istedim
William-Battie
10-08-2009, 04:15 AM
Öncelikle tüm Psikoloji Forum üyelerini kucak dolusu selamla Almanyadan Selamliyorum. Böyle bir olusumu hayata geciren Arkadasi, Arkadaslari cani gönülden kutluyorum. Allahha cok sükür ki, böyle bir forumu sonunda buldum:DNeyse bi okuyalim bakalim neler var neler yok. Kendiminde bagzi sorulari olacak, bakalim hangi topice yazayim
Simdilik Hayirli geceler:)
harmonyy
10-08-2009, 11:37 AM
hepiniz hoşgeldiniz ..
zeyno40
10-08-2009, 02:20 PM
merhaba bende yeni üyeyim 9 yıldır panik atak hastasıyım bunun nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyom yani :)
hayatımı resmen değiştiren bu illetten kurtuluş olmadığınıda biliyom
bununla yaşamaya çalışıyom işte bazen çok zor olsada başarıyom çok şükür
bunuda içimde hiç ölmeyen çocuk ruhuma ve neşeli oluşuma bağlıyom
ama bu ara depresyondayım:((
olsun buda geçer eminim burada güzel vakit geçireceğimede inanıyom umarım yanılmam :)
tekrar herkese merhabaaaaaaaaaa ben geldim
Hepiniz hoşgeldiniz... ;)
sisifos
13-08-2009, 01:39 AM
tesadüfen rasladım sitenize üye olmak geldi içimden...Felsefe mezunuyum ve de geçirdiğim bir sürü psikolojik rahatsızlıktan dolayı psikolojiyi sevmiyorum:);)
aLoneaqLe
13-08-2009, 02:45 AM
Hoşgeldin sisifos :)
Şu an deseler ki; okumak istediğin 3 bölümü söyle, sırayla felsefe, siyasal bilimler ve psikoloji derdim..
Diğer yeni üyeler, sizler de hoşgeldiniz :)
s3Rs3rRi
13-08-2009, 06:29 AM
HoşgeLdiniz SefaLaR GetiRdiniz...
gülfidan
14-08-2009, 12:09 PM
Merhaba arkadaşlar
sizleri tanımayı bende çok isterim ve bu siteyi çok beğeniyorum
biraz suskun biyapım var kusruma bakmayın lütfen ama paylaşımı çok severim yani iyi bir dinleyiciyimdir ve bu siteden çok faydalanacağıma eminim uzmanlarımızda yardımcı olursa aşılmaz düşündüğüm sorunlarımıda binevze olsun aşacağıma inanıyorum
saygı ve sevgilerimle mutlu kalın ...
İçimdekiDeniz
14-08-2009, 01:03 PM
Bu siteye bende uzun zaman olmadı üye oluşum.Fakat bazen önyargılarla karşılaştığım oluyor.Ben psikoloji forumunda rahat olabileceğimi düşünürken bazen öyle takıntılara rasladım.
Ama forum süper çok seviyeli kişiler olduğunu görüyorum.Umarım daha ii paylaşımlar yapar birliğimiz daha kuvvetli olur.:)
dengesiz
14-08-2009, 08:51 PM
merhaba arkadaşlar ben dengesiz adıma uygun davranışlarda bulunurum. bı yıl ki öss kurbanıyım...çok sorunlu birymişim o yüzden burdayım:D
dengesiz
14-08-2009, 10:54 PM
bende yeniyim !!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:
s3Rs3rRi
16-08-2009, 09:18 AM
Hoşgeldiniz...
doritos
17-08-2009, 10:41 AM
nasılsınız arkadaşlar
9 ŞUBAT
17-08-2009, 01:53 PM
aramıza katılan yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz .
suskun geweze
23-08-2009, 04:20 PM
ben geldmm!!
aynı anda hem suskun hem de geweze olabilme yeteneğim war (pek de ilginç bi yetenek deil ya) söliim dedm, nick im yeteneğmdendir =p =))
sonuç olarak, ben geldimm!! =))
hoyrat
23-08-2009, 04:25 PM
hoşgeldin suskun geveze :)
suskun geweze
23-08-2009, 04:32 PM
hoşbulmak için geldim, bakalm artk =))
anksiyete88
23-08-2009, 05:11 PM
merhabalarrrr
harmonyy
23-08-2009, 05:29 PM
hepiniz hoşgeldiniz ..
Yeni gelen bütün arkadaşlarımız...
Hoşgeldiniz...
kesan
27-08-2009, 08:21 AM
Merhabalar;
Bende bu foruma yeni katıldım, benimde kendimce problemlerim var ve bu forumdaki paylaşımların bana çok şey katacağı düşüncesindeyim.. umarım benimde faydalı olabileceğim zamanlar olur..
9 ŞUBAT
27-08-2009, 09:40 AM
Merhabalar;
Bende bu foruma yeni katıldım, benimde kendimce problemlerim var ve bu forumdaki paylaşımların bana çok şey katacağı düşüncesindeyim.. umarım benimde faydalı olabileceğim zamanlar olur..
aramıza hoş geldiniz .
kesan
27-08-2009, 03:59 PM
Hoşbuldum:)
plüton
27-08-2009, 04:23 PM
Aramıza hoşgeldiniz. :)
melek25
27-08-2009, 08:45 PM
Merhaba ;
Araniza dün katildim , anksiyete hastasiyim, google' da arastirirken bu forumu gordum ve gercekten dolu dolu ,güzel paylaşimların yer aldigi bir ortam, iyi ki burdayim:)
hoyrat
27-08-2009, 08:47 PM
herkes hoşgeldiii :)
skallia
30-08-2009, 02:30 AM
Selam herkese :)
Ben de internette dolanırken rastladım buraya..
plüton
30-08-2009, 03:50 AM
Selam herkese :)
Ben de internette dolanırken rastladım buraya..
Hoşgeldin skallia. :)
Bende nette dolaşırken buldum burayı çokta sevdim, :) umarım sende seversin. :)
nightwalker
31-08-2009, 03:22 AM
sitenin sakinleri nerelerdesiniz?
herkese merabalar psikoloji öğrencsym psikoloji ve benzer bölümlerde okuyan arkadaslarla tanısabilirm umarım güzel vakit geçiririz (:
plüton
03-09-2009, 08:19 PM
Aramıza hoşgeldiniz. :) güzel vakit geçirmenizi umarım. :)
sorunlugenc
03-09-2009, 10:44 PM
merhabalar...
aranıza yeni katıldım ve bu forumun devamlı üyesi olucağıma eminim çünkü çok güzel ve umarım bende sizler sayesinde sorunlarımdan azda olsun kurtulabilirim :)
harmonyy
03-09-2009, 11:03 PM
hoşgeldiniz aramıza ..
cihan.alp
11-09-2009, 11:07 AM
yeni üyeyim.. sormak, öğrenmek, söylemek istediğim çok şey var, ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum :(
birinci sorunum yalnızlık... vefalı ve gerçek arkadaş özlüyorum...
sevgiler...
:confused:
ci
abc_03
12-09-2009, 03:53 PM
Merhaba,
Sitede cok faydali bilgiler var bence ve dahasi derdini ve tecrubelerini paylasabilecegin yada arkadaslik kurmak istiyebilecegin bir cok kisi bulunmukta forumda.
Umarim hepimize faydali olur...
hoyrat
13-09-2009, 06:20 PM
herkese hoşgeldin diyorum :)
manik depresif
18-09-2009, 02:06 PM
arkadaşlar selam bu forumu yeni buldum tesadüfen sizlerle inşallah güzel paylaşımlar içerisinde oluruz ilaçlarımı yazarsam nasıl bir hastalığğa sahip olduğumu anlayacağınızı düşünüyorum
depakin 500mg
risperdal2mg ama yükselticek
dideral
faverin
paradox
19-09-2009, 01:02 AM
arkadaşlar selam bu forumu yeni buldum tesadüfen sizlerle inşallah güzel paylaşımlar içerisinde oluruz ilaçlarımı yazarsam nasıl bir hastalığğa sahip olduğumu anlayacağınızı düşünüyorum
depakin 500mg
risperdal2mg ama yükselticek
dideral
faverin
Merhaba..Hosgeldiniz aramiza..
Ilaclarinizdan ziyade sectiginiz nick hastaliginiz hakkinda fikir sahibi olmamizi sagliyor:)
SONBESTE
01-10-2009, 11:28 AM
:) merhaba arkadaşlar tesadüf sonucu siteyi buldum ve çok beğendim. umarım güzel paylaşımlar içinde oluruz
9 ŞUBAT
01-10-2009, 11:59 AM
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz .
d@bbe
01-10-2009, 03:13 PM
merhaba arkadaşlarım
adım ömer,ben de aranıza yeni katıldım,sevdim burayı
elmagibidomates
01-10-2009, 03:17 PM
Merhaba...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar... Hepiniz hoşgeldiniz... ;)
paradox
01-10-2009, 09:22 PM
Merhaba...
Sizede merhaba..Hosgeldiniz..
opinionn
03-10-2009, 10:09 PM
Merhabalar
Bende yeni katıldım aranıza..
Minnie
05-10-2009, 12:03 AM
Merhaba,
Ne kadar okunduğumu araştırırken forumunuzu keşfettim. Kaynak göstererek yazılarımı aldığınız için çok teşekkür ederim.:)
9 ŞUBAT
05-10-2009, 05:07 PM
merhaba arkadaşlarım
adım ömer,ben de aranıza yeni katıldım,sevdim burayı
Merhaba...
Merhabalar
Bende yeni katıldım aranıza..
Merhaba,
Ne kadar okunduğumu araştırırken forumunuzu keşfettim. Kaynak göstererek yazılarımı aldığınız için çok teşekkür ederim.:)
aramıza hoş geldiniz ,paylaşımlarınızı bekliyoruz .
Minnie
05-10-2009, 11:54 PM
teşekkür ederim :) bugün ben yarın siz paylaşımlar bol olacaktır :)
jensina
06-10-2009, 06:21 PM
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Burada güzel ve faydalı paylaşımlar olacağına, yürekten inanıyorum.Sevgiyle ve sağlıkla kalın.:)
paradox
06-10-2009, 06:34 PM
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Burada güzel ve faydalı paylaşımlar olacağına, yürekten inanıyorum.Sevgiyle ve sağlıkla kalın.:)
Merhaba sevgili jensina..Hosgeldiniz aramiza:)
nayime
11-10-2009, 01:44 AM
Hoşgeldin nayime :) Seni gördüğüme çok sevindim. Bende ileride psikoloji okumak istiyorum ama ben daha Lise2ye yeni gectim (: acaba nerede okuyorsun? -boğaziçi dersen kat kat heyecanlanırım- :p
selam,bazı aksaklıklardan dolayı baya bi geç cevap veriyorum ama k.bakma:( istanbul üniversitesinde okuyorum ben heyecanlanmana gerek yok:)
yasemine
11-10-2009, 09:48 AM
mrh arkadaşlar ben de burayı tesadüfen buldum ama iyi ki bulmuşum....
sewincc
11-10-2009, 03:36 PM
merhaba ben de bu fpruma yeni üye oldum ve tesadüfen rastladım.paylaşımlarda bulunmak ve bi takım düşüncelerime çare bulmak istiorum.pdr 4. sınıf öğrencisiyim...şimdiden herkese selamlar ve teşekkürler...
9 ŞUBAT
12-10-2009, 04:40 PM
Merhaba sevgili jensina..Hosgeldiniz aramiza:)
selam,bazı aksaklıklardan dolayı baya bi geç cevap veriyorum ama k.bakma:( istanbul üniversitesinde okuyorum ben heyecanlanmana gerek yok:)
mrh arkadaşlar ben de burayı tesadüfen buldum ama iyi ki bulmuşum....
aramıza hoş geldiniz arkadaşlar .
9 ŞUBAT
12-10-2009, 04:41 PM
merhaba ben de bu fpruma yeni üye oldum ve tesadüfen rastladım.paylaşımlarda bulunmak ve bi takım düşüncelerime çare bulmak istiorum.pdr 4. sınıf öğrencisiyim...şimdiden herkese selamlar ve teşekkürler...
aramıza hoş geldiniz ,bir pdr ogrencisinin daha aramıza katılmasına memnun oldum ,umarım diger arkadaşlarlada tanışırsınız ,paylaşımlarınızı bekliyoruz .
morgül
13-10-2009, 12:50 PM
merhaba arkadaşalr nasılsınz?
morgül
13-10-2009, 12:52 PM
ben Derya yeni ismiyle YGS ve LYS ye hazırlanıyorum
psikoloji istiyorum bu forumu da öyle araştırırken buldum
paradox
13-10-2009, 01:18 PM
merhaba arkadaşalr nasılsınz?
Merhaba..Aramiza hos geldiniz sevgili Morgul...
komadaa
15-10-2009, 07:32 PM
herkese merhaba aranıza yeni katıldım. ben bir gemi kaptanıyım şu an akdeniz sularında foruma üye oldum, sefer aliağa'dan iskenderuna. bu foruma katılmamdaki amaç bazı konularda destek almak istemem. umarım hem forum bana hem ben foruma ufacıkda olsa bişiler katabiliriz. şimdilik hoşçakalın...
bluedreamms
17-10-2009, 02:48 AM
Merhaba...
Yeni emekliyim
Hayatımızın bundan sonraki kısmını denizlerde yaşamak en büyük amacımız...Ben ve eşim...
Umarım gerçekleştiririz...
plüton
17-10-2009, 12:51 PM
Merhaba...
Yeni emekliyim
Hayatımızın bundan sonraki kısmını denizlerde yaşamak en büyük amacımız...Ben ve eşim...
Aramıza hoşgeldin mavi rüya. :)
Denizlerde yaşamak insanlardan uzak olmak çok güzel birşey, şu deniz sallantısıda olmasa. :)
paradox
17-10-2009, 01:20 PM
herkese merhaba aranıza yeni katıldım. ben bir gemi kaptanıyım şu an akdeniz sularında foruma üye oldum, sefer aliağa'dan iskenderuna. bu foruma katılmamdaki amaç bazı konularda destek almak istemem. umarım hem forum bana hem ben foruma ufacıkda olsa bişiler katabiliriz. şimdilik hoşçakalın...
Hos geldiniz sevgili Komadaa forumumuza..
Burada sizi dinliycek ve sorunlarinizi paylasicak pek cok dost bulacaginizdan emin ola bilirsiniz.Paylasimlarinizi bekliyoruz..
Sevgiler...
paradox
17-10-2009, 01:24 PM
Merhaba...
Yeni emekliyim
Hosgeldiniz sevgili Bluedreamms..
Umarim en kisa zamanda gerceklestire bilirsiniz hayalerinizi...
psiku
18-10-2009, 01:16 PM
arkadaşlar ben de yeniymm psikoloji 3.sınıf öğrencisiym selamlarr;)
paradox
18-10-2009, 01:29 PM
arkadaşlar ben de yeniymm psikoloji 3.sınıf öğrencisiym selamlarr;)
Selam, hos geldiniz aramiza sevgili Psiku:)
psiku
18-10-2009, 01:35 PM
teşekkür ederrmm:)
chaotic
18-10-2009, 01:35 PM
Herkese Merhaba,
Koç Üniversitesi Psikoloji bölümü 2008 mezunuyum, son 1 yıldır özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışmaktayım ve yüksek lisans yapmak istiyorum.
Forumda bir başlık açtım "psikoloji lisansı üstüne başka bir dalda yüksek lisans yapmak" başlığı altında. Cevaplarsanız sevinirim.
Herkese iyi pazarlar.
Sevgili forum üyeleri.....
Bir merhaba demek bu kadarmı zor.Son 3-4 günde en az 40 kişi üye oldu
ama 4-5 tanesini ancak tanıyabildik.Sizleri tanımak ve paylaşımda bulunmayı
çok isteriz inanın....
Herkese sevgiler...................
azelya
18-10-2009, 06:15 PM
herkese merhabalar. bende aranıza yeni katıldım. forum içeriği ve paylaşımlar çok güzel. foruma emeği geçen herkese teşekkürler.profil sayfamızdaki hakkımda bölümünde kendimizi tanıtıyoruz o yüzden burada sözü uzatmak istemiyorum.aranızda olmak güzel.
tüm forum sakinlerine sevgiler..
plüton
18-10-2009, 07:16 PM
Aramıza hozgeldiniz azelya:)
Güzel paylaşımlar dilerim:)
azelya
19-10-2009, 02:38 AM
hoşbuldum, teşekkür ederim..
paradox
19-10-2009, 02:07 PM
herkese merhabalar. bende aranıza yeni katıldım. forum içeriği ve paylaşımlar çok güzel. foruma emeği geçen herkese teşekkürler.profil sayfamızdaki hakkımda bölümünde kendimizi tanıtıyoruz o yüzden burada sözü uzatmak istemiyorum.aranızda olmak güzel.
tüm forum sakinlerine sevgiler..
Merhaba sevgili Azelya..Aramiza hosgeldiniz..Sevgiler bizden size:)
AZALIA
02-11-2009, 06:53 PM
Merhaba,
Ben de bugün üye oldum. Aslında upuzuuun hikayemi yazmıştım sizlere. Sorunların başladığı ve geldiği noktaya kadar ki süreci. Aslında bir öyküydü bu. 3 farklı kişinin hayatıma girip beni karmaşık ve içine çıkılmaz durumlara ve adete entrikadan, şiddete kadar, inişli çıkışlar duygular içeren 15 yıllık bir hakaye. Uzun uzun yazdım. Ancak cevapla buttonuna bastğım an sayfa görüntülenemiyor diye bir ekran çıktı karşıma, geri tuşuna bastığımda ise yazdıklarım yoktu :(
Tekrar o gücü bulamıyorum şu an tazmak için. Ama yazacağım.
Kişilik bozukluklarının birer vampir ısırığı sonucu insandan insana bulaşabildiğini okumuştum bir kitapta. Bu kişilik bozukluğu olan kişileri birer duygusal vampire benzetiyordu.
Sanırım artık ben de bir vampirim. Hayatıma giren 3 farklı ama temelde birleşen karekterlerin beni bir gelgitlerle ve bununla yaşamaktan yorgun ve bağımlı karekterde bire insan yapmasından anlıyorum bunu. Belki ben de yapı itibarıyla potansiyeller içeriyordum. Ama artık bu kısır döngüler, gelgitler, kendimden had safha tavizler vererek ezilmeler, gururun, onurun kaybedilmesine kadar geldi durum. Ben ilişkimi bitirebilmeyi ve o yoksunluk hissinin bana verdiği paniği yaşamak isteimyorum. Ruhum tutsak gici adeta.
Bunların hepsini baştan anlatacağım sizlere.
Sevgiler
mikaill_35
03-11-2009, 11:58 AM
mrb aranıza yeni katıldım. rastgele sitenizi keşfettim. çok güzel bir site emeğiniz için tşk. izmir liyim 26 yaşındayım. psikolog olmak istiyorum. Şu anda yapmış olduğum meslekten hiç keyif almıyorum. İnsanları dinlemeyi ve yardımcı olmayı çok seviyorum. Çevremdekilere yardımcı olduğum zaman kendimi mutlu hissediyorum. Tüm site üyeleri hepinize merhabaa.
DeĞeRSiZ
03-11-2009, 12:07 PM
Merhaba bende yeniyim ki halimden belli oluyor :)
Adım Kürşad Aöf işletme 4. sınıftayım.Psikolojiye ve felsefe merakım var.Bu işi meslek olarak değilde daha iyi bir insan olmak için daha iyi öğrenmek istiyorum. :)
9 ŞUBAT
03-11-2009, 05:46 PM
hoşbuldum, teşekkür ederim..
aramıza hoş geldiniz .
9 ŞUBAT
03-11-2009, 05:47 PM
Merhaba,
Ben de bugün üye oldum. Aslında upuzuuun hikayemi yazmıştım sizlere. Sorunların başladığı ve geldiği noktaya kadar ki süreci. Aslında bir öyküydü bu. 3 farklı kişinin hayatıma girip beni karmaşık ve içine çıkılmaz durumlara ve adete entrikadan, şiddete kadar, inişli çıkışlar duygular içeren 15 yıllık bir hakaye. Uzun uzun yazdım. Ancak cevapla buttonuna bastğım an sayfa görüntülenemiyor diye bir ekran çıktı karşıma, geri tuşuna bastığımda ise yazdıklarım yoktu :(
Tekrar o gücü bulamıyorum şu an tazmak için. Ama yazacağım.
Kişilik bozukluklarının birer vampir ısırığı sonucu insandan insana bulaşabildiğini okumuştum bir kitapta. Bu kişilik bozukluğu olan kişileri birer duygusal vampire benzetiyordu.
Sanırım artık ben de bir vampirim. Hayatıma giren 3 farklı ama temelde birleşen karekterlerin beni bir gelgitlerle ve bununla yaşamaktan yorgun ve bağımlı karekterde bire insan yapmasından anlıyorum bunu. Belki ben de yapı itibarıyla potansiyeller içeriyordum. Ama artık bu kısır döngüler, gelgitler, kendimden had safha tavizler vererek ezilmeler, gururun, onurun kaybedilmesine kadar geldi durum. Ben ilişkimi bitirebilmeyi ve o yoksunluk hissinin bana verdiği paniği yaşamak isteimyorum. Ruhum tutsak gici adeta.
Bunların hepsini baştan anlatacağım sizlere.
Sevgiler
aramıza hoş geldiniz ,yaşadıgınız tecrubeleri ogrenmek bizlerede çok şey katacaktır paylaşımlarınız için şimdiden teşekkurler .
9 ŞUBAT
03-11-2009, 05:49 PM
mrb aranıza yeni katıldım. rastgele sitenizi keşfettim. çok güzel bir site emeğiniz için tşk. izmir liyim 26 yaşındayım. psikolog olmak istiyorum. Şu anda yapmış olduğum meslekten hiç keyif almıyorum. İnsanları dinlemeyi ve yardımcı olmayı çok seviyorum. Çevremdekilere yardımcı olduğum zaman kendimi mutlu hissediyorum. Tüm site üyeleri hepinize merhabaa.
aramıza hoş geldiniz ,sitemizi begendiginiz ve yapacagınız katkılar için teşekkurler .
insanın mutlu oldugu bir işi yapması tabiki çok guzel bir duygu ,hayalleri gerçekleştirmek için hiçbir zaman zaman geç degildir ,yeterki azimli olun ve hayallerinizin peşinden koşmayı asla bırakmayın .
35.5 uga sevgi selamlarımla .
9 ŞUBAT
03-11-2009, 05:51 PM
Merhaba bende yeniyim ki halimden belli oluyor :)
Adım Kürşad Aöf işletme 4. sınıftayım.Psikolojiye ve felsefe merakım var.Bu işi meslek olarak değilde daha iyi bir insan olmak için daha iyi öğrenmek istiyorum. :)
aramıza hoş geldiniz ,
psikoloji ve felsefe her ikiside insan hayatında çok onemli olan iki konu ama ne yazıkki gereken degeri bulamıyorlar .
psikolojiyle ilgilenmek sitelere uye olmak insanın kendini geliştirmesinde çok buyuk yardımı olan platformlar ,burada paylaşılan konular insana çok buyuk tecrube sahibi olmasına olanak saglıyor ,sizinde katkılarınızı bekliyoruz .
Srh-dghs
04-11-2009, 03:35 AM
Merhaba...
yeni bir üye daha geldi demek istedim :)
malesef psikolog falan değilim ama psikolojiyle çook yakından ilgileniyorum ve bu siteden öğrencem çok şey var :) Başlıklardan belli
ve Teşekkür ederim :)
9 ŞUBAT
04-11-2009, 09:20 AM
Merhaba...
yeni bir üye daha geldi demek istedim :)
malesef psikolog falan değilim ama psikolojiyle çook yakından ilgileniyorum ve bu siteden öğrencem çok şey var :) Başlıklardan belli
ve Teşekkür ederim :)
aramıza hoş geldiniz ,psikolojiyle ilgili bir çok başlıgı bir araya getirmeye çalışıyoruz ,hepimizin mutlaka ögrenecegi bir şeyler var .
sizinde katkılarınızı bekliyoruz .
han84
04-11-2009, 09:44 AM
Merhabalar Allah hepimize şifalar versin.Bu hastalık çok zor bir hastalık ben de 8 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum çeşitli ilaçlar kullanıyorum benim dokunmayla ve tekrarlamayla başladı hastalığım ama beni en çok rahatsız eden düşünceler yani dokunmaya tekrara razıyım benim MESLEK SEÇİMİ konusunda takıntılarım ve kararsızlıklarım var hal böyle olunca da hayatım bir çıkmazın içine girdi ve girmeye de devam ediyor şuan smmm stajı yapıyorum ama burada da pek kalıcı değilim galiba çünkü onu mu yapsam bunu muy yapsam diye gidip geliyorum ve elimdeki herşeyi kaybediyorum BU KONUDA OBSESYON YAŞAYAN VE TEDAVİ OLAN VAR MI LÜTFEN YARDIM EDİN ÖLÜYORUM BİR EL UZATAN YOK MU???????
gejem
05-11-2009, 12:16 AM
Herkese Merhaba,
Ben Gizem, üniversiteden yeni mezun oldum malum ülkemiz şartlarında istedigi bölümü okuyup istedigi meslegi yapabilen insan sayısı oldukça az.. eh ben de çogunluktayım tabiki de bankacılıktan henüz mezun oldum ancak içimdeki ses psikoloji diyor başka birşey demiyor.. sitede çok güzel paylaşımlar var herkesin emegine saglık..
paradox
05-11-2009, 12:42 AM
Herkese Merhaba,
Ben Gizem, üniversiteden yeni mezun oldum malum ülkemiz şartlarında istedigi bölümü okuyup istedigi meslegi yapabilen insan sayısı oldukça az.. eh ben de çogunluktayım tabiki de bankacılıktan henüz mezun oldum ancak içimdeki ses psikoloji diyor başka birşey demiyor.. sitede çok güzel paylaşımlar var herkesin emegine saglık..
Hos geldiniz sevgili Gizem..Meslektas sayiliriz, bende bankaciydim.Ama asla bir daha yapmayi dusunmuyorum:) Aynen sizin gibi bende psikolojiye merak saldim.Insanlarin ceplerini daha fazla nasil dolduracaklari degil, ruhlarini nasil doyuma ulastiracaklari fikri sanirim beni buna iten..
gejem
05-11-2009, 12:55 AM
hoşbulduk Paradox yaptıgım 2 aylık stajlar bile cehennem gibiydi her meslek zordur ama bankacılık ayrı bi zor sanki, hele insanların bankaya gelirken ki sebeplerinden dolayı yüzlerindeki "hadi bitirin işimizi de gidelim" ifadesi yok mu, hem insanı üzüyor hem de içinde bir istek bırakmıyor maalesef.. ben de sizin gibi asla bu meslegi asla yapmayı düşünmüyorum keşke demeyi sevmem ama keşke psikoloji okumuş olsaydım..
9 ŞUBAT
05-11-2009, 08:57 AM
hoşbulduk Paradox yaptıgım 2 aylık stajlar bile cehennem gibiydi her meslek zordur ama bankacılık ayrı bi zor sanki, hele insanların bankaya gelirken ki sebeplerinden dolayı yüzlerindeki "hadi bitirin işimizi de gidelim" ifadesi yok mu, hem insanı üzüyor hem de içinde bir istek bırakmıyor maalesef.. ben de sizin gibi asla bu meslegi asla yapmayı düşünmüyorum keşke demeyi sevmem ama keşke psikoloji okumuş olsaydım..
aramıza hoş geldiniz , insanın zevk alabilecegi işi yapması gunumuz şartlarında ulkemizde çok zor , o yuzden oncelikle ekonomik geleceginizi garantilemeye ve sonrada mumkun oldugunca işinizde mutlu olmaya çalışmak zorunda kalıyorsunuz ,tabi buda insanı oldukça yıpratıyor .
eger imkanınız varsa yeniden okuyabilir ve arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz ,eger oyle bir imkan yoksa ,psikolojiyle alakalı kurslar oluyor onlara katılarak ,hem psikoloji alanında kendinizi yetiştirmiş olur ,hemde mesleginizde mutlu olabilmenin yonlerini bulmuş olursunuz .
bir şeyi başarmak için asla geç degildir ,yeterki isteyin ve çaba gosterin .
gejem
06-11-2009, 05:32 PM
aramıza hoş geldiniz , insanın zevk alabilecegi işi yapması gunumuz şartlarında ulkemizde çok zor , o yuzden oncelikle ekonomik geleceginizi garantilemeye ve sonrada mumkun oldugunca işinizde mutlu olmaya çalışmak zorunda kalıyorsunuz ,tabi buda insanı oldukça yıpratıyor .
eger imkanınız varsa yeniden okuyabilir ve arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz ,eger oyle bir imkan yoksa ,psikolojiyle alakalı kurslar oluyor onlara katılarak ,hem psikoloji alanında kendinizi yetiştirmiş olur ,hemde mesleginizde mutlu olabilmenin yonlerini bulmuş olursunuz .
bir şeyi başarmak için asla geç degildir ,yeterki isteyin ve çaba gosterin .
hoşbulduk 9 şubat.. :) aslında ben de psikolojiyle ilgili kursları araştırırken buldum farkettim bu siteyi.. şimdilik okuyarak ögrenerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum.. teşekkür ederim önerilerin için.. :)
yaralı_21
06-11-2009, 06:00 PM
Bende yeni üye sayılırım Merhaba arkadaşlar
maymun
08-11-2009, 10:24 PM
:)merhaba:).
koruma_33
11-11-2009, 02:25 AM
Bende bu foruma yeni üye oldum.34 yaşında kmuda çalışan biriyim sanırım psikolojiye en ihtiyaç duyulan bir meslek dalındayım,zamanlada insanların psikolojilerini daha iyi öğrendim,insanları tanıya tanıya konuşa konuşa sanırım insan sarrafı olduk :)) zamanla daha iyi tanışırız inşallah
maymun
11-11-2009, 04:16 AM
hoş geldin koruma33 .
SuAriN
11-11-2009, 12:48 PM
selam ben gizem 24 yaşındayım tesadüfen buldum bu siteyi hoşuma gitti üye oldum..hani demişsiniz ya selam vermiyorlar yeni gelenler ama biz depresif insanlarız hoşgörün içine kapanıklığımızı:)
paradox
11-11-2009, 12:53 PM
Bende bu foruma yeni üye oldum.34 yaşında kmuda çalışan biriyim sanırım psikolojiye en ihtiyaç duyulan bir meslek dalındayım,zamanlada insanların psikolojilerini daha iyi öğrendim,insanları tanıya tanıya konuşa konuşa sanırım insan sarrafı olduk :)) zamanla daha iyi tanışırız inşallah
Selam, aramiza hosgeldiniz Koruma:)
paradox
11-11-2009, 12:53 PM
selam ben gizem 24 yaşındayım tesadüfen buldum bu siteyi hoşuma gitti üye oldum..hani demişsiniz ya selam vermiyorlar yeni gelenler ama biz depresif insanlarız hoşgörün içine kapanıklığımızı:)
Selam Gizem, hosgeldiniz:)
SuAriN
11-11-2009, 12:59 PM
hoşbulduk paradox bende 1 senedir major depresyon ve anksiyete tedavisi görüyorum..faydalı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle..
9 ŞUBAT
11-11-2009, 01:15 PM
Bende yeni üye sayılırım Merhaba arkadaşlar
:)merhaba:).
aramıza hoş geldiniz arkadaşlar ,elimizden geldigince hoş gorulu olmaya çalışıyoruz ,yeterki sizlerde aramıza karışmak ,bizlerle paylaşmak isteyin .
LARAMİNA
11-11-2009, 04:11 PM
Merhaba
Ben Serpil yeni üyelerdenim yazmaya ancak fırsat bulabildim.Malesef 1997 yılından beri pa hastasıyım.Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin..Forumu elimden geldiğince takip ediyorum ve okuduklarımdan destek alıyorum. Herkese sevgiler...
Nevermind
11-11-2009, 04:52 PM
Merhaba
Ben Serpil yeni üyelerdenim yazmaya ancak fırsat bulabildim.Malesef 1997 yılından beri pa hastasıyım.Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin..Forumu elimden geldiğince takip ediyorum ve okuduklarımdan destek alıyorum. Herkese sevgiler...
Hoşgeldin serpil forumumuza umarım iyi vakit geçirirsin
Geçmiş olsun..
ysmercan
11-11-2009, 05:22 PM
herkese slm, ben de yeni sayılırım, bi polarım (kesin) soru ve sorunlarım çok.. gördüğüm kadarıyla çok güzel bir site hazırlamışsınız, galiba bundan sonra sizinle çok takılacağım. mat öğretmeniyim...
plüton
12-11-2009, 12:39 AM
Yeni üye olan arkadaşlar. Aramıza hoşgeldiniz. :)
rosekuvars
13-11-2009, 12:28 AM
merhabalar herkese...yeni geldim buraya..bakalım bu forumda bizleri neler beklyor..iyi şeyler bekliyor sanırım hissediyorum:) yalnız değilmişim en azından,bu da güzel benim açımdan..sevgiler..
Banfif
13-11-2009, 04:28 AM
Nefertidi anca cvp yazma yetkimi aldım.Herkeze merhaba,bipolarım daha ne olsun...Sık sık, cıvıtmadan, paylaşımlarımız karşılıklı olması umuduyla görüşmek üzere.....
9 ŞUBAT
13-11-2009, 03:06 PM
merhabalar herkese...yeni geldim buraya..bakalım bu forumda bizleri neler beklyor..iyi şeyler bekliyor sanırım hissediyorum:) yalnız değilmişim en azından,bu da güzel benim açımdan..sevgiler..
Nefertidi anca cvp yazma yetkimi aldım.Herkeze merhaba,bipolarım daha ne olsun...Sık sık, cıvıtmadan, paylaşımlarımız karşılıklı olması umuduyla görüşmek üzere.....
Merhaba
herkese slm, ben de yeni sayılırım, bi polarım (kesin) soru ve sorunlarım çok.. gördüğüm kadarıyla çok güzel bir site hazırlamışsınız, galiba bundan sonra sizinle çok takılacağım. mat öğretmeniyim...
aramıza hoş geldiniz ,sitemizi begendiginiz için teşekkurler sizlerinde katkılarını bekleriz .
nadir durumları saymazsak zamanla sitemizin ne kadar sevecen ,içten ve seviyeli ,saygılı bir site oldugunu sizlerde goreceksiniz .
sevgii ysmercan, sizden ozellikle bir şey rica edecegim mat ogretmeni oldugunuzu soylemişsiniz ,malum matematik pek ısınamadıgımız bir ders ,çogumuza oldukça zor gelen bir branş .
oysa aslında hiçte zor degil ,ama insan anlamayınca zormuş gibi goruyor ve dogal olarak dersten soguyor ,bu soguma bazen o noktaya geliyorki ogrencinin okul hayatının bitmesine bile neden oluyor .
musait zamanlarınızda bizlere matematigi sevmemiz için (aramızda okuyan kardeşlerimize faydası olması duşuncesiyle )destek olursanız çok sevinrim .
hali-divane
14-11-2009, 10:46 PM
arkadaşlar ilk defa başıma böyle bi iş geliyor nereden düştüm bilmiyorum.nasıl bi yerdir burası dertleşme platformu falanmı..bende mani-depresif hastasıymışım bu çokmu kötü, hayır ben zaten kötüyümde,iyi yanı nedir bu durumun ,:mad:neysem saçmalıycam herhalde,hayırlı geceler dilerim hepinize
plüton
14-11-2009, 11:06 PM
arkadaşlar ilk defa başıma böyle bi iş geliyor nereden düştüm bilmiyorum.nasıl bi yerdir burası dertleşme platformu falanmı..bende mani-depresif hastasıymışım bu çokmu kötü, hayır ben zaten kötüyümde,iyi yanı nedir bu durumun ,:mad:neysem saçmalıycam herhalde,hayırlı geceler dilerim hepinize
Aramıza hoşgeldiniz. :)
What is Ocd
19-11-2009, 09:49 PM
Selamun Aleykum
Herkese merhaba, aranızda yeniyim. açıkcası 1 aya yakındır az çok forumu takip ediyorum, izlenimlerime göre seviyeli bi forum. bu yüzden bende aranıza katılmaya karar verdim hepimiz için hayırlısı olsun.
bugunbirinikirdim
22-11-2009, 11:15 PM
mrba bend yenı uye oldum
gülfidan
23-11-2009, 11:27 AM
MERHABALAR bende varım
harmonyy
23-11-2009, 01:34 PM
hepiniz hoşgeldiniz ..
gizli özne
23-11-2009, 02:53 PM
hoşgeldiniz:)
ikikızım var
25-11-2009, 09:21 AM
Sevgili forum üyeleri.....
Bir merhaba demek bu kadarmı zor.Son 3-4 günde en az 40 kişi üye oldu
ama 4-5 tanesini ancak tanıyabildik.Sizleri tanımak ve paylaşımda bulunmayı
çok isteriz inanın....
Herkese sevgiler...................
meraba günaydın bende yeni üye oldum ama...hiç şöyle bi hoşgeldin alamadım.. doktorum tavsiye etti.çok güzel hoşuma gitti sürekli geziniyorum. mesajlarınızı bekliyorum....
ikikızım var
25-11-2009, 09:28 AM
burası pskoloji forumu neden millet birbirne merb desin içersi deli(manyak) dolu
meraba bi delide ben aranıza katıldım dahada çıkmam...... süpersinizya
deryaa
25-11-2009, 09:50 AM
bende yeni üye oldum ege üni psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisiym bölümümü çok seviyorum elimden geldiği kadar girmeye çalışacağım
plüton
27-11-2009, 06:34 AM
Yeni üye olan arkadaşlar! Hepiniz hoşgeldiniz! :)
Banfif
27-11-2009, 05:25 PM
Hepiniz hoşgeldiniz,çok güzel bir site burası,kalabalık...
asker eşi
13-12-2009, 02:34 AM
merhaba,bende aranıza yeni katıldım ve tesadüfen oldu.site kurucusuna ve sitedeki bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler.umarım hep bu şekilde;yardımsever ve seviyeli 100.000lerce arkadaşımız daha olur...
9 ŞUBAT
13-12-2009, 05:53 PM
Selamun Aleykum
Herkese merhaba, aranızda yeniyim. açıkcası 1 aya yakındır az çok forumu takip ediyorum, izlenimlerime göre seviyeli bi forum. bu yüzden bende aranıza katılmaya karar verdim hepimiz için hayırlısı olsun.
mrba bend yenı uye oldum
MERHABALAR bende varım
aramıza hoş geldiniz arkadaşlar .
9 ŞUBAT
13-12-2009, 05:55 PM
burası pskoloji forumu neden millet birbirne merb desin içersi deli(manyak) dolu
kim olursa olsun ,nasıl olursa olsun insan bir mekana girerken selam verir ,bu adettendir ,
ama aramıza gelene ne desek ,ne soylesek boş kendine ne sıfatı uygun goruyorsa o şekilde davranmasıda çok dogal .
9 ŞUBAT
13-12-2009, 05:58 PM
bende yeni üye oldum ege üni psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisiym bölümümü çok seviyorum elimden geldiği kadar girmeye çalışacağım
Herkese merhaba,
Gecenin 5 inde bir araştırma yaparken bu site karşıma çiktı ve neden bilmiyorum üye oldum:)
Arkadaşlar bendeniz, EFT, Hipnoz ve NLP ile ilgili çalışmaları olan bir kişisel gelişim uzmanıyım. Sanırım sitede alanıma dahil olan bazı yazılar bulduğum için ve belki de paylaşmayı istediğim bazı makalelerim olduğundan, doğrusu ilk defa bir forum sitesi ilgimi çekti... Vakit buldukça burada sizlerle beraber olmayı diliyorum.
Guzel paylaşımlarda birarada olmak dileğiyle...
Sevgiler.
aramıza hoş geldiniz ,sizin gibi profesyonel ,ogrenci arkadaşlarımızın aramızda bulunması ve bizlere bilgilerinizi aktarmanız çok guzel olur .
paylaşımlarınızı bekliyoruz .
hoyrat
13-12-2009, 09:50 PM
uzun süredir giremediğimden gelen arkadaşlara hoşgeldin diyememiştim
hoşgeldiniz arkadaşlar :)
tolunay
14-12-2009, 08:49 AM
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama hiç forum kullanmadım:)hemen ilkten sorunlarımı yazmıyayım ama bu msjımı nasıl göreceğimi dahi bilmiyorum sanırım epey uğraşacağım:)
ipeksi
14-12-2009, 01:21 PM
herkese merhaba,
bende bugün aranıza yeni katılanlardanım.
Sevgilerimle
MRWBKR
14-12-2009, 01:54 PM
Hoşgeldin ipeksi ...
myderdim
17-12-2009, 05:42 PM
selam arkadaslar bende yeniyim sorunlarimi kimseyle paylasamadigim icin net te cozum ararken tesadufen buldum bu sayfayi guzel hazirlanmis
semmm
17-12-2009, 06:05 PM
slm herkeze ilk kez yazıorum ama doru yeremi yazıorum bilmiorum biri bana yardımcı olabilirmi acaba:)
semmm
17-12-2009, 06:30 PM
tmmda sorularımıza cvp yada karşılıklı konuşma olayına nası geçicez yada ne bilim onlıne tartışma panosu falan ben hala olaya tam gireemdim yaa
semmm
17-12-2009, 06:41 PM
merabalar. bu forumu tesadüfen buldum ve içeriğini çok beğendim. izmit'te kamu kurumunda çalışan bir psikoloğum. selamlar.
mrhb gun sana bazı sorular yöneltsem cvp alabilirmiyim
semmm
17-12-2009, 07:29 PM
nası olucak bu dediğin bu kadar kolaymıı
xinna
19-12-2009, 04:22 PM
Selam arkadaşlar ben de yeni üye oldum:) Psikoloji son sınıf öğrencisiyim.
hoyrat
19-12-2009, 05:14 PM
hoşgeldiniz diyorum her yeni gelene :)
tolunay
19-12-2009, 05:16 PM
beni tanıdınız 1 haftalık çiçeği burnunda yeni üyeyim istdan 29 yaşında aşk acısı çeken bir bayan :)))
manicdep
19-12-2009, 05:53 PM
bende ankaradan bipolar hastası su anda depresyonda olan 26 yasında bi gençim gençligimin yarısı ataklarla gitti . ben böle hastalıgın..
chenn
19-12-2009, 09:58 PM
chenn: 24 yaşında örtmen...siteye aşk acısı yüzünden girdi ilk hala çıkamadı:) acısına gelince hala dinmedi:(
Ronluvin
21-12-2009, 07:31 PM
Merhaba arkadaşlar,ben formunuza yeni üye oldum,selamlar.
butterflyinstinct
25-12-2009, 12:35 AM
Merhaba arkadaşlar 10 dakika oldu üye olalı. Başlıklara baktım da her problemde kendimi gördüm sanki. Ne çok problemim varmış benim.Bu sitenin bana yararı dokunacak gibi gözüküyor. İnşallah şu iletişim sorunumu da çözebilirim :) Biraz kendimi tanıtayım. Japonca Öğretmenliği bölümünde okuyorum. Bölümden de anlaşıldığı üzere kafayı yemiş durumdayım. Ne işin var o bölümde diyebilirsiniz çok haklısınız :) Konuşmayı sevmiyorum, yazmayı seviyorum. O yüzden yazdıklarıma bakarak senin neren konuşkan değil demeyin bana :D Bunu da burada yeneceğim inşallah.. Herkese selamım olsun:cool[/B]
goffee
25-12-2009, 12:55 AM
hoşgeldiniz.
Samet__
25-12-2009, 02:44 PM
Merhaba ben aranıza dün gece katıldım.İyikide katıldım diyorum.Arkadaşlarımla kısa sohbetler ederek bir çok öneri aldım onlardan.Çok mutlu oldum.Forumunuzu çok sevdim ve beğendim.Uzun yıllar burda olmak dileğiyle...
Mussina
26-12-2009, 08:43 AM
Selam arkadaşlar.....bende yenı katıldım aranıza...hep bırlıkte ıyı gunlerı gormek dıleğıyle....
9 ŞUBAT
26-12-2009, 09:27 AM
arkadaşlar aramıza hoş geldiniz ,sizleri uzun zaman aramızda gormeyi arzu ederiz .
selebes
26-12-2009, 11:16 PM
Herkese merhabalar... Aranıza yeni katıldım. 18 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim 18 ime girmeden önce çok neşeli ve hiç bir şeyi kafaya takmayan bir kişilik olan ben, tespit ettiğim kadarıyla şuan OKB hastasıyım. Bu hastalığın ne kadar kötü bir hastalık olduğunu biliyorum. Şu aralar yoğun olduğum için foruma fazla giremeyebilir im. Dert paylaşımı yapmak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler. Birbirimizin sorunlarına beraber çare arayacağız...
surinam06@hotmail.com
gülenay
22-10-2010, 04:46 PM
Selamlar,
Bende yeni geldim, bakalım nelerle karşılaşacağız...
geldiğine çokkkkk sevindim hoşgeldin.inşallah çok güzel şeylerle karşılaşırsın:)
emoşşş
23-10-2010, 08:44 PM
hoşgeldinnnnn ne güzel burdasın misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş bakalım kısmetimize ne çıkacak:)
herbokoloq
23-10-2010, 08:48 PM
hoşgeldn dostmm
nursel
24-10-2010, 12:00 AM
Faraza hoşgeldin ne iyi ettinde geldin:)
Heraclius
24-10-2010, 01:30 AM
Aleykum Selam, hoşgeldiniz.
9 ŞUBAT
24-10-2010, 12:23 PM
Aramıza hoş geldiniz .
nar tanesi
24-10-2010, 09:20 PM
merhaba................
ben yeniyim ve henüz alışamadım...
neyi nereye yazıcam bilmiyorum...
Banlıcan
24-10-2010, 10:38 PM
Ben hortladım.
goffee
24-10-2010, 10:41 PM
yeni gelenler hoşgeldiniz özellikle Banlıcan sende hoşgeldin :)
jeanne
25-10-2010, 12:59 AM
herkese selamlar..
Heraclius
25-10-2010, 09:28 AM
Aleykum Selam, hoşgeldiniz
Minnie
26-10-2010, 09:58 PM
hoşgeldiniz paylaşımınız bol olsun :)
Ayca Deniz
27-10-2010, 01:35 PM
Merhaba herkese! İnşallah güzel açılımlar bulurum, benim katkım olacak bir şey olursa elimden gelen neyse artık!
efsun33
18-12-2010, 10:41 PM
slm .yeni üye oldum.nelerden faydalanabilirm .yardımcı olrsanız sevnirim.
bade_ nur
18-12-2010, 10:44 PM
Merhaba bende yeniyim.
bade_ nur
18-12-2010, 10:59 PM
merhaba bende yeni sayılırım
ne kadar yeni? :D
9 ŞUBAT
19-12-2010, 01:04 PM
Arkadaşlar aramıza hoş geldiniz .
slm .yeni üye oldum.nelerden faydalanabilirm .yardımcı olrsanız sevnirim.
Her turlu konuda gerek sitedeki yazılardan gerekse arkadaşlardan ve sık sık aramıza katılan profesyonel arkadaşlarımızdan destek almanız mumkun .
freezone
05-01-2011, 10:10 PM
herkese merhaba,
bende yeni üye oldum, bipolarım :) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
annemarie
06-01-2011, 03:50 PM
Merhaba,
yeni üye oldum. psikoloji bölümü ögrencisiyim ve diploma ödevim icin online bir anket yapiyorum. sizce hangi baslikta paylasmaliyim?
tesekkürler
kosovali
22-01-2011, 11:57 PM
bende yeniyimm...ama sitenin kullanimina daha alisamadim.nerden paylasabilirim falan.Kosovadan katildigim icin biraz zorlandim..yardimci olursaniz sevinirim
okur-yazar
04-02-2011, 12:37 AM
selamlar... "e-psikoloji" üyeleri...
ben de aranıza yeni katıldım...
bir konu hakkında araştırma yaparken rastgele girdim sitenize ve üye oldum...
faydalı bilgiler var....
nursel
04-02-2011, 12:52 AM
Hoş geldiniz evet gerçekten çok faydalı bilgiler var.
okur-yazar
04-02-2011, 01:06 AM
sosyal yaşam, sağlık, kişisel gelişim ve ruh sağlığı ile ilgili konuları araştırıyorum forumda...
masiyas
07-02-2011, 01:17 PM
Merhabalar...
Üye oldum ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık; buraya gelmeme vesile olanın da yüreğine sağlık diyorum...
Saygılar...
goffee
07-02-2011, 01:45 PM
Hoşgeldiniz arkadaslar.
Selina
07-02-2011, 01:56 PM
Bendende bi Hosgeldiniz Arkadaslar güzel paylasimlar dilerim
okur-yazar
07-02-2011, 02:06 PM
Merhabalar...
Üye oldum ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık; buraya gelmeme vesile olanın da yüreğine sağlık diyorum...
Saygılar...
hoş geldin "masiyas"...
hayırlı uğurlu olsun e-psikoloji üyeliğin...
masiyas
07-02-2011, 02:12 PM
hoş geldin "masiyas"...
hayırlı uğurlu olsun e-psikoloji üyeliğin...
Teşekkür ederim
chenn
07-02-2011, 07:27 PM
aramıza hoş geldin..
masiyas
07-02-2011, 07:41 PM
aramıza hoş geldin..
Bana mı? öyleyse hoşbuldum:)
Ousmane
07-02-2011, 11:25 PM
Herkese Merhaba Psikoloji 2.sınıf öğrencisiyim umarım forum faydalı olur ve olurum :)
okur-yazar
07-02-2011, 11:29 PM
Herkese Merhaba Psikoloji 2.sınıf öğrencisiyim umarım forum faydalı olur ve olurum :)
merhaba Ousmane aga hoş geldin, hayırlı uğurlu olsun üyeliğin. iyi, güzel paylaşımlar...
ULKER
08-02-2011, 09:02 PM
ben de hosgeldim.4 sinif psikoloji ogrencisiyim
okur-yazar
08-02-2011, 09:27 PM
ben de hosgeldim.4 sinif psikoloji ogrencisiyim
sen de hoş geldin ULKER kardeş...
ULKER
08-02-2011, 10:00 PM
hos bulduk:)
Hydra
09-02-2011, 01:51 AM
hos bulduk:)
Hoşgeldiniz
ULKER
11-02-2011, 09:44 PM
tesekkur ederm HYDRA hosbulduk:)
gezgin
11-02-2011, 10:23 PM
.........................
earth
12-02-2011, 07:19 PM
herkes e merhabalar
ULKER
12-02-2011, 07:23 PM
herkes e merhabalar
merhaba earth hosgeldin:)
plüton
13-02-2011, 03:24 AM
Yeni gelen arkadaşlar, epiniz aramıza oş gelmişsiniz! :)
Selina
13-02-2011, 10:35 AM
Hosgeldin earth
güzel paylasimlar dilerim
tezahür
17-02-2011, 08:35 PM
Herkese merhaba.
Burada bulunduğum için mutluyum.Dün katıldım foruma.İyi ki katılmışım.Güne başlarken aklımın bir köşesinde bu site vardı ve bana yalnız değilsin tezahür der gibiydi.Belki size saçma gelebilir ama burada bulunmamın düşüncesi güzel bir gün geçirmemi sağladı.
Teşekkürler ...
ULKER
17-02-2011, 09:34 PM
Herkese merhaba.
Burada bulunduğum için mutluyum.Dün katıldım foruma.İyi ki katılmışım.Güne başlarken aklımın bir köşesinde bu site vardı ve bana yalnız değilsin tezahür der gibiydi.Belki size saçma gelebilir ama burada bulunmamın düşüncesi güzel bir gün geçirmemi sağladı.
Teşekkürler ...
Hosgeldin tezahur...:)
Umutsuztravma
18-02-2011, 05:49 PM
Bendeee yeni katıldım forumdaki bi yazı dikkatimi çok çekti ve hemen üye oldum. :)
ULKER
18-02-2011, 10:51 PM
Bendeee yeni katıldım forumdaki bi yazı dikkatimi çok çekti ve hemen üye oldum. :)
hosgeldinn:)
9 ŞUBAT
19-02-2011, 01:25 PM
Aramıza yeni katılan arkadaşlar ,hepiniz hoş geldiniz .
Ronluvin
30-03-2011, 11:40 PM
merhaba arkadaşlar,foruma yeni katılmadım ama bügüne kadar da,merhaba demedim galiba,ben bi polar hastasıyım,2 defa hastalandım.son 5 gün dür de belirtiler tekrar göstermeye başladı,ama bu sefer ciddi bi şey olacak gibi gözükmüyor.tekrar herkese selamlar
9 ŞUBAT
31-03-2011, 06:53 PM
Aramıza hoş geldin ,geçmiş olsun .
Bundan sonra daha sık katılmanı isteriz .
Mehmet
31-03-2011, 10:06 PM
herkese meraba..ben de yeni katıldım umarım güzel vakit geçiririz :)
nurten06
06-04-2011, 11:31 AM
Merhabalar ben ankaradan Nur psikoloğum yeni üye oldum nasıl bir yer bilmiyorum bakıyorum şimdilik..
Minnie
06-04-2011, 01:06 PM
hoşgeldiniz:) paylaşımlarınız bol olsun :)
9 ŞUBAT
06-04-2011, 05:27 PM
Merhabalar ben ankaradan Nur psikoloğum yeni üye oldum nasıl bir yer bilmiyorum bakıyorum şimdilik..
Aramıza hoş geldiniz ,sitemize yeni bir profesyonelin katılması çok guzel .
İnşallah sizde sevgili MİNNİE gibi sık sık aramıza katılır bize yol gösterir destek olursunuz .
Sizlerin bize ,bizlerinse size ihtiyaçı var .
Katkılarınızı bekliyoruz .
Hydra
06-04-2011, 07:21 PM
Hoşgeldiniz.
rerörerörerö
06-04-2011, 10:59 PM
herkee merhaba bende yeni üye oldum.
leonid@s
15-05-2011, 11:17 PM
Merhaba arkadaşlar...Yeni üye olan arkadaşlar arasındayım.Cevap sayısı benimle birlikte 1207 oldu sanırım.. :)
nakşidil
15-05-2011, 11:47 PM
hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
SormaNeden
16-05-2011, 04:33 AM
HoşgeLdiniz
SorunLara ve SorunLarına cevaplar buLmanızı DiLerim
SormaNeden
Minnie
20-05-2011, 09:34 PM
ben baya bir süredir üyeyim ama burayı görünce kabalık yaptığımı fark ettim..forumların işleyişini tam olarak bilmiyorum açıkçası...ben gizem edirnede üniversite okuyorum..ailemden uzakta 3. senemdeyim ama kendi başıma kendimi iyi ifade edemedim insanlara ve oldukça üzücü olaylar yaşadım..sürekli bir psikolojik rahatsızlığım yok bildiğim kadarıyla bu forumu da huzurumu ve güler yüzümü geri kazanmak için uğraşırken keşfettim...uzmanlar varken bana pek laf düşmez ama birçok kişisel gelişim kitabı okudum..hayatımda uygulamaya geçmek konusunda çok başarılı olamasam da gene de yardımcı olabileceğime inanıyorum...kendime gelince bu ara oldukça kayıp durumdayım çıkar yol bulmaya çalışıyorum çok yalnız kaldım hayatım boyunca hiç olmadığım kadar..içimi de döktüm ayak üstü:D forum çok başarılı işliyor insanlar çok duyarlı aranızda olmaktan memunum:D
aramıza tekrar hoşgeldin gizem :)
nakşidil
21-05-2011, 12:27 AM
aramıza tekrar hoşgeldin gizem :)
hoşgeldin sefalar getirdin gizem...:)
mürüü
21-05-2011, 08:52 AM
bende yeni katılanlar arasındayım. aslında birşeyim yok 2,5 aylık evliyim ve mutsuzum. sadece bir sorunum varmı diye internetten araştırırken bulduğum bir site. gizem gibi psikolojiyle ilgili birçok kitap okudum ve onun gibi kendi söküğümü dikemeyen bir terziyim :D
goffee
21-05-2011, 11:59 AM
Hoşgeldiniz.
merve*e
21-05-2011, 04:27 PM
ve tabi bende (:
nakşidil
21-05-2011, 04:31 PM
hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz:)mutsuz ve neyi olduğunu bilmeyen terziler....hep birlikte bulalım inşallah şu mutluluğun yolunu...:)
mustafa1
27-05-2011, 10:52 AM
Merhabalar. Ben 3,5 senelik evliyim. eşim çok asabi ve ben çok mutsuzum. Evlenmeden önce bana hiç göstermedi bu yüzünü. Meğer çocukluğundan beri böyleymiş ve ailesinede çok ezieyet etmiş. Ben yeni bir konu açmak istiyorum ama nereden açacağımı bulamadım. Sadece mevcut konuya cevap yazabiliyorum bu normal mi?
nakşidil
28-05-2011, 04:45 PM
tüm yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...:)
yurdagül
28-05-2011, 05:37 PM
h.b.:)yeni üyelerdenim. pdr 3.sınıf öğrencisiyim. yüksek lisansı klinik üzerinde yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak olan varmııı?? çok rica ediyorum. şimdiden teşekkürler...:)
Minnie
29-05-2011, 12:41 AM
h.b.:)yeni üyelerdenim. pdr 3.sınıf öğrencisiyim. yüksek lisansı klinik üzerinde yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak olan varmııı?? çok rica ediyorum. şimdiden teşekkürler...:)
tam olarak ne bilmek istiyorsun?
K ö m ü r
29-05-2011, 03:46 PM
Merhabalar yeni üye oldum. ilerki zamanlarda,üstesindesinden gelemediğim sorunlarımı sizlerle paylaşacağım..
goffee
29-05-2011, 04:38 PM
Yeni üye arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
goffee
29-05-2011, 04:39 PM
düşes bazı sorunlarınız var sanırım.
yardım istermisiniz?
nakşidil
29-05-2011, 11:25 PM
yeni katılan akadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz....:)
sinilex
01-06-2011, 09:55 PM
Merhaba Arkadaslar...
yurdagül
02-06-2011, 12:13 AM
klinik alanın uygulamada bana daha çok yardımcı olacağına düşünüyorum. mesela hangi üniversitelere başvurmamı önerirsiniz. dersleri hakkında bilgi alabilrimiyim? birde uygulamalı bir alan olduğu için tezli mi tezsiz mi önerirsiniz?ilerde inş özel bir yer açmayı hedefliyorum. bunun için klinik daha uygun görünüyor ama tam olarak siz ne önerisiniz??
yurdagül
02-06-2011, 12:15 AM
tam olarak ne bilmek istiyorsun?
klinik alanın uygulamada bana daha çok yardımcı olacağına düşünüyorum. mesela hangi üniversitelere başvurmamı önerirsiniz. dersleri hakkında bilgi alabilrimiyim? birde uygulamalı bir alan olduğu için tezli mi tezsiz mi önerirsiniz?ilerde inş özel bir yer açmayı hedefliyorum. bunun için klinik daha uygun görünüyor ama tam olarak siz ne önerisiniz??
9 ŞUBAT
02-06-2011, 02:18 PM
Yeni uye olan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz .
shrewdes
14-06-2011, 07:39 PM
merhabalar herkese. bugun sans eseri bu forumu gordum ve uye oldum. 28 yasindayim akademisyenim, bransimda antropoloji. henuz siteyi inceleme firsatim olmadi once bir merhaba demek istedim :) simdide forumda hangi konular var onlara bakmaya geldi sira. gorusmek uzere:)
lukakerem
02-07-2011, 01:10 PM
herkese meraba....bende izmirde yaşıyorum....majör depresyın durumundayım ve hayatımda ilk kez başıma böyle bişi geliyo...umarım sizlerle sohbet eder. biribirimize tecrübelerimizi anlatma fırsatı buluruz.... :)
balık
02-07-2011, 02:20 PM
herkese meraba....bende izmirde yaşıyorum....majör depresyın durumundayım ve hayatımda ilk kez başıma böyle bişi geliyo...umarım sizlerle sohbet eder. biribirimize tecrübelerimizi anlatma fırsatı buluruz.... :)
Hoşgeldin :)
luanas
02-07-2011, 07:11 PM
merhaba arkadaşlar bnde yeniyim
lukakerem
02-07-2011, 08:56 PM
hoşbulduk balık :)
cansu
10-07-2011, 06:17 PM
merhaba bende yeni katildim 5 dakika once :) herkese selamlar
atomcekirdegi
10-07-2011, 06:52 PM
Cümleten hoşgeldiniz arkadaşlar :)
irvinyalom
12-07-2011, 03:09 AM
Merhabalar öncelikle forumlları gezerken ileride psikolog olmak istediğim ve bu konuda bir forum sayfası bulabilceğimi düşündüm.
ilk gezinme olarak gayet hoş bir sayfa olarak buldum ilerisindede umarım hep böyle olur..
beyazpapatya09
12-07-2011, 09:26 AM
selamlar merhabalar kızımın ergenlik sorunlarıyla başedebilmek için araştırma yaparken buldum bu siteyi.İnşallah bende sıkıntıma çözümler bulurum.çağrınız için tşk.ler.
goffee
12-07-2011, 11:28 AM
selamlar merhabalar kızımın ergenlik sorunlarıyla başedebilmek için araştırma yaparken buldum bu siteyi.İnşallah bende sıkıntıma çözümler bulurum.çağrınız için tşk.ler.
Bir konu başlığı açarsanız çok daha hızlı yardım alabilrsiniz.
Sorunlarınıza alacagınız cevaplar bizede benzer sorunlarla baş edebilmek için yol gösterecektir.
atomcekirdegi
12-07-2011, 04:48 PM
Merhabalar öncelikle forumlları gezerken ileride psikolog olmak istediğim ve bu konuda bir forum sayfası bulabilceğimi düşündüm.
ilk gezinme olarak gayet hoş bir sayfa olarak buldum ilerisindede umarım hep böyle olur..
Ben yıllardır kopamadım buradan,umarım senin için de böyle özel bir site olur burası Irvin Yalom,
Beyazpapatya,inşallah yardımcı olabiliriz kızınız kadar sizin için de zor bir süreç..
Bu arada hoşgeldiniz :D
mutsuz.punk
13-07-2011, 02:30 AM
hoşgeldiniz arkadaşlar, sorunsuz günler diliyorum..
.cide.
14-07-2011, 02:41 PM
selam arkadaşlar ben hande. 17 yaşımdayım bu sıteden yardım alabilecegimi dusundum guzel bir sıte:)
bekirecr
16-07-2011, 12:05 AM
Ben de sizler le tanışmak istiyorum.yeni üyeyim.
bekirecr
16-07-2011, 12:07 AM
Mrb.hande,nasılsın.ben invega kullanıyorum.sen ne kullanıyorsun.iyi geceler.site güzel.
bekirecr
16-07-2011, 12:10 AM
Mrb.birmelek görüşüne katılıyorum.sıkıntılar paylaşıldıkça azalır gerçekten.iyi geceler dilerim.
.cide.
16-07-2011, 12:41 PM
Mrb.hande,nasılsın.ben invega kullanıyorum.sen ne kullanıyorsun.iyi geceler.site güzel.
ıyı olmya calışıyorum. kullandıgım bı ılac yok cunku henuz doktora gıtmedm. belki birileri yardımcı olabilir umuduyla uye oldm bnde. burada bazı okuduklarımda kendımıbuldum. sen nasılsın
bekirecr
16-07-2011, 02:31 PM
Sağol ben de iyiyim hande.sen nasılsın.doktora gitsen iyi olur.
farketmezki
18-07-2011, 02:14 AM
mrb arkadaşlar...ben farketmezki...herkese iyi geceler...
bekirecr
21-07-2011, 08:01 PM
merhabalar.bu üçüncü merhabam:)ama baktım bronz üzülüyor kırmayayım dedim.yeni üyeyim eski panikataklıyım:)evli ve iki çocuk annesiyim.19 yıldır gurbetteyim.şuan iskenderun dayım.daha fazla paylaşımlar umuduyla... merhaba nasılsınız.
bekirecr
21-07-2011, 08:05 PM
forumun yeni üyesi olarak bi meraba diyim dedim:d:d:d mrb.maria nasılsın.hoşgeldin aramıza.
bekirecr
21-07-2011, 08:09 PM
herkese merhabalar site içerigi çok güzel faydalı bilgiler varmrb.ttytt site içeriği güzel gerçekten.sen nasılsın.
bekirecr
21-07-2011, 08:10 PM
merhaba arkadaşlar bnde yeniyim mrb.ben de yeni sayılırım.selam herkes e.
bekirecr
21-07-2011, 08:18 PM
merabalar. Bu forumu tesadüfen buldum ve içeriğini çok beğendim. Izmit'te kamu kurumunda çalışan bir psikoloğum. Selamlar. mrb.psikolog olmanız iyi.umarım diyalog kurabiliriz.site de devamlı olursunuz inşallah.
kadir04
30-07-2011, 04:05 PM
merhabalarr..ben de yeniyim..adım kadir..öğrenciyim henüz..bir takım sorunlarım var ne arayacağımı bilmeden çaresizce nette dolanırken buldum bu siteyi :) !!..umarım faydalanabilirim bi parça da olsa..teşekkürler şimdiden..