Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Üye olan arkadaşlar.......
BeYaZ_KeLeBeK
05-03-2008, 12:42 AM
merhaba demek kolay alınması zor belki
hoşgeldin aramıza....
bizdende sana merhaba..
katılımlarını bekliyoruz;)
merdivenler
05-03-2008, 03:55 AM
merhaba,
ben buraya yeni katildim, ama simdiden bir kac yorumda bulundum.
forumunuz cok seviyeli, insani mutlu eden bir paylasim atmosferi var.
hic cikmak istemiyorum ama sabah olacak bu gidisle :)
gorusmek uzere, selamlar
mahmurprenses
05-03-2008, 09:53 AM
aranıza yeni katıldım. güzel paylasımlarımız olması dilegiyle...
9 ŞUBAT
05-03-2008, 10:29 AM
merhaba,
gorusmek uzere, selamlar
aramıza hoş geldin , sitemizi begendigine sevindim biz burda bir aile havası oluşturmaya çalışıyoruz ve sizlerde bu aileye katılmak istediginiz surece paylaşmaya hazırız .
9 ŞUBAT
05-03-2008, 10:29 AM
aramıza hoş geldiniz .
Nefertiti
05-03-2008, 11:51 AM
Merhaba,hoşgeldiniz aramıza...:)
egeli
05-03-2008, 02:38 PM
mahmurprenses´isimli üyeden Alıntı
aranıza yeni katıldım. güzel paylasımlarımız olması dilegiyle
hoş geldiniz .
asmahan
05-03-2008, 05:39 PM
merhaba nasılsınız hala arkadaşlarla iletişim kurabilmiş değilim benim şizofreni hakkında görüşmem gerekiyor lütfen şizofren hasta ve yakınları var ise yazışalım
ismail
05-03-2008, 07:19 PM
slm meraba ben ismail mühendislik okuyorum
mavigece
06-03-2008, 12:26 AM
Merhabalar arkadaşlar.Böyle anlayışlı ve seviyeli insanlardan oluşan bir ortam bulduğum için şanslıyım.Ben de buraya sıkıntılarımı paylaşmak için geldim.Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.Sevgiler.
aramıza hoşgeldin....:) paylaşımlarını bekliyoruz...
mavigece
06-03-2008, 12:28 AM
Merhaba Arkadaşlar
merhaba aylin...:) hoşgeldin...
mavigece
06-03-2008, 12:29 AM
merhaba demek kolay alınması zor belki
merhaba...;) hoşgeldin...:)
mavigece
06-03-2008, 12:44 AM
merhaba,
gorusmek uzere, selamlar
merhaba...hoşgeldin...:)sitemiz hakkındaki düşüncelerinden dolayı teşekkürler...:) 9 şubat arkadaşımın da dediği gibi burada aile gibiyiz, samimi ve sıcak bir ortamımız var...
paylaşımlarının devamı dileğiyle sevgiler...:)
mavigece
06-03-2008, 12:45 AM
merhaba ..aramıza hoşgeldin...:)
mavigece
06-03-2008, 12:47 AM
merhaba ismail...hoşgeldin...:)güzel paylaşımlar dilerim...
kedicik
06-03-2008, 10:01 AM
arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım ama biraz çekingenim daha 10 gün önce tedavim bitti sanki sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilemiyorum inşallah ileryen zamalarda birbirimize yardımcı oluruz
9 ŞUBAT
06-03-2008, 10:19 AM
hoşgeldin ismail .
9 ŞUBAT
06-03-2008, 10:20 AM
arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım ama biraz çekingenim daha 10 gün önce tedavim bitti sanki sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilemiyorum inşallah ileryen zamalarda birbirimize yardımcı oluruz
aramıza hoş geldin , geçmiş olsun
sana en guzel tavsiyem sık sık siteye gel paylaş boylece kendini yalnız hissetmez bu donemi kolayca atlatmış olursun .
kamiloglu
06-03-2008, 11:21 AM
yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...
Nefertiti
06-03-2008, 06:11 PM
[QUOTE=kedicik;20121]arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım ama biraz çekingenim daha 10 gün önce tedavim bitti sanki sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacağımı bilemiyorum inşallah ileryen zamalarda birbirimize yardımcı oluruz[/QUOTE
Merhaba Kedicik ..........Hoşgeldinnnn..:)
mavigece
06-03-2008, 10:48 PM
hoşgeldin kedicik...:) geçmiş olsun...
aramıza katılıp paylaştığın sürece çekingenliğininde azaldığını göreceksin...;) sitemizin bu konuda çok faydası oluyor...
güzel paylaşımlar dileğiyle... sevgiler...:)
AtesLe_DanS
07-03-2008, 06:28 PM
Selamlar. İnternette gezinirken sitenizi gördüm. İlgi alanım olduğu için üye olmaktan hiç çekinmedim. Bu siteden öğreneceğim birçok şey olduğuna inanıyorum. Hoş sohbetler...
9 ŞUBAT
07-03-2008, 06:32 PM
Selamlar. İnternette gezinirken sitenizi gördüm. İlgi alanım olduğu için üye olmaktan hiç çekinmedim. Bu siteden öğreneceğim birçok şey olduğuna inanıyorum. Hoş sohbetler...
aramıza hoş geldiniz , madem psikoloji ilgi alanınız katkılarınızı bekliyoruz .
mavigece
07-03-2008, 08:22 PM
merhaba...hoşgeldin..:) paylaşımlarını bekliyoruz...:)
butterfly
07-03-2008, 08:28 PM
yeni arkadaslar hepiniz hoşgeldinizzzz
#eRen#
07-03-2008, 08:36 PM
meraba ben aranıza yeni katıldım ama sanırım sizin hepiniz üniversite mezunu ama ben daha üniversite öğrencisi bile deilim.kendimi biraz küçük hissettim..acaba üye olmakla yanlış mı yaptım..benim bu aralar psikolojim biraz bozukta.öss ye hazırlanıyorum
:)
butterfly
07-03-2008, 08:38 PM
meraba ben aranıza yeni katıldım ama sanırım sizin hepiniz üniversite mezunu ama ben daha üniversite öğrencisi bile deilim.kendimi biraz küçük hissettim..acaba üye olmakla yanlış mı yaptım..benim bu aralar psikolojim biraz bozukta.öss ye hazırlanıyorum
hoşgeldin eren ... yanlısmı? öle sey olurmu hiç.. cok ii yaptınn
bende üniversite 2. sınıftayım ... bende küçüküm yani;)
ayrıca burda hepimis arkadasıs ve her saman paylasmaya hasırıs...
ii paylasımlar;)
#eRen#
07-03-2008, 08:45 PM
ya bide ben psikolğa gitmek istiyorum buna cidden ihtiyacım var ama malum psikolog ücretleri pek küçümsencek rakamlar değil.bi de ii bi psikolog bulmak lazım.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz??ii bi psikolog bulmam konusunda??
Nefertiti
07-03-2008, 09:19 PM
Merhaba,hoşgeldin...:)
Nefertiti
07-03-2008, 09:24 PM
Merhaba Eren,hoşgeldin...Burada senin yaşıtın epey arkadaşın var..
Hem okul durumu ve yaş önemli değil,önemli olan burdan alabileceğin ve bize verebileceklerindir.
Paylaşımlarını bekliyoruz
Nefertiti
07-03-2008, 09:34 PM
ya bide ben psikolğa gitmek istiyorum buna cidden ihtiyacım var ama malum psikolog ücretleri pek küçümsencek rakamlar değil.bi de ii bi psikolog bulmak lazım.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz??ii bi psikolog bulmam konusunda??
Hangi şehirde/ilçede yaşadığını belirtirsen,bilgisi olan arkadaşlar varsa sana yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum
mavigece
07-03-2008, 10:01 PM
aramıza hoşgeldin eren...üye olmakla çok doğru yaptın..;) aramızda öss ye hazırlanan yaşıtın arkadaşlar var...ayrıca nefertiti' nin de söylediği gibi burada yaşın ve okul durumunun önemi yok...birlikte yaptığımız paylaşımlar önemli....senin de güzel paylaşımlarını bekliyoruz...:)
psikolog konusunda bulunduğun yeri yazarsan yardımcı olmaya çalışırız...
zeynepnehir88
08-03-2008, 12:26 PM
ben daha bugün kayıt olanlardanım googlede gezerken rastgele gördüm bu form sitesini kendime çok yararı olacağını düşünüyorum sitede emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
9 ŞUBAT
08-03-2008, 12:46 PM
aramıza hoş geldin , bu şekilde duşunmene kızdım kendince haklı olabilirsin ama burada biz bir aileyiz her yaştan her meslekten çeşit çeşit insan var , kimimiz universite mezunu kimimiz lise , hatta ilkokul mezunu .
bu asla bir şeyleri paylaşmaya engel degil , aramızda bir çok oss ye hazırlanan veya daha o aşamaya gelmeyi bekleyen kardeşlerimiz var , rahat ol kendini kasma .
9 ŞUBAT
08-03-2008, 12:48 PM
ben daha bugün kayıt olanlardanım googlede gezerken rastgele gördüm bu form sitesini kendime çok yararı olacağını düşünüyorum sitede emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
aramıza hoş geldin , inşallah sitemizi begenirsin .
Nefertiti
08-03-2008, 01:16 PM
Aramıza hoşgeldin Zeynep..:)yararlı olacaktır inan...;)
#eRen#
08-03-2008, 09:29 PM
ben ankarada yaşıyorum.çubuk diye bi ilçe..burdaki anadolu lisesinde okuyorum.son sınıf sayısal...şimdiden teşekkür ederim:):rolleyes:
mavigece
08-03-2008, 10:21 PM
hoşgeldin zeynepnehir...düşüncelerinde yanılmıyorsun...yararını sen de göreceksin zamanla..;):)
9 ŞUBAT
09-03-2008, 10:28 AM
ben ankarada yaşıyorum.çubuk diye bi ilçe..burdaki anadolu lisesinde okuyorum.son sınıf sayısal...şimdiden teşekkür ederim:):rolleyes:
sevgili eren eger bana ozel mesajla ulaşırsan sana bu konuda yardımcı olabilirim , uzman psikolog bir tanıdıgım var seni yonlendirebilrim bildigim kadarıyla sanada yakın bir yerde .
Gümüş
16-03-2008, 11:33 PM
ismenehacet canım benim hoşgeldin foruma:)seni gördüğüme çok sevindim:)inşallah güzel mantıklı yorumların bu sitedede devam eder...paylaşımlarını bekliyoruz ona göre;)
biyolog
16-03-2008, 11:57 PM
Sosyal Fobikim... Mesleğim Biyolog Ve Izmirdeyim.
Nefertiti
17-03-2008, 12:02 AM
Sevgili Biyolog,bu başlığada bir merhaba demen büyük incelik.teşekkür ederim.
Forumda İzmirli arkadaşlar baya fazla.Çoğunluksunuz yanii;)
Paylaşımlarının devamını bekleriz
ne önemi var
17-03-2008, 01:33 AM
merhabaaaaa arkadaşlarım....
butterfly
17-03-2008, 09:15 AM
yeni arkadaslar hepinis hoşgeldinis...
9 ŞUBAT
17-03-2008, 10:29 AM
Sosyal Fobikim... Mesleğim Biyolog Ve Izmirdeyim.
aramıza hoş geldiniz.
9 ŞUBAT
17-03-2008, 10:29 AM
ismenehacet ve ne onemi var aramıza hoş geldiniz.
Nefertiti
17-03-2008, 03:38 PM
Merhaba,hoşgeldin:)
bejnubal
17-03-2008, 09:42 PM
merhaba, bu siteyi dun gece kesfettim kendimde bikac aydir devam eden rahatsizliklar hakkinda bilgi ararken, ve sabah 6'ya kadar gözümü bile kirpmadan okudum inceledim her kono hakkindaki forumu..
BEN HERKESE COK AMA COK TESEKKUR EDERIM YUREGINIZE SAGLIK..
ve merhaba aranizda olmaktan gurur duyuyorum....
biyolog
17-03-2008, 09:48 PM
hoşgeldin bejnamul paylaşımın için teşekkür edriz.....................
Farkettim de tanışma köşesindeki başlıkları çok ihmal etmişim...
Mesaj göndermediğim başlık sayısı bayağı artmış...
Ama hepiniz hoşgeldiniz... :)
9 ŞUBAT
19-03-2008, 05:41 PM
merhaba, bu siteyi dun gece kesfettim kendimde bikac aydir devam eden rahatsizliklar hakkinda bilgi ararken, ve sabah 6'ya kadar gözümü bile kirpmadan okudum inceledim her kono hakkindaki forumu..
aramıza hoş geldiniz, sitemizi begendiginiz için teşekkur ederiz,inşallah sizlerinde katkısıyla çok daha guzel olacak.
Nefertiti
19-03-2008, 06:24 PM
Merhaba hoşgeldin....Ama konuları okuyup bitirip kaçmak yokk:);)
Aktif katılımını ve paylaşımlarını bekliyoruz...
elizan
20-03-2008, 06:56 PM
merhaba arkadaşlar ben ElizaN aranıza yeni katıldım inş. bu katılımım devamlı olur... ben başka bi sitede hem dj lik hemde op luk yapıyorum burayıda tesadüfen buldum... ismim ElizaN aslen suriyeliyim ama ankarada ikametgah ediyorum işimden dolayı benden bukadar tanıştığımıza memnun oldum.....:);)
9 ŞUBAT
20-03-2008, 06:57 PM
merhaba arkadaşlar ben ElizaN aranıza yeni katıldım inş. bu katılımım devamlı olur... ben başka bi sitede hem dj lik hemde op luk yapıyorum burayıda tesadüfen buldum... ismim ElizaN aslen suriyeliyim ama ankarada ikametgah ediyorum işimden dolayı benden bukadar tanıştığımıza memnun oldum.....:);)
aramıza hoş geldiniz,katkılarınızı bekleriz.
biyolog
21-03-2008, 01:08 AM
bende 1 haftalık üyeyim ama soğumaya başladım. çıkmayı düşünüyorum.
mavigece
21-03-2008, 01:09 AM
merhabaaaa...hoşgeldinnnn...:)
mavigece
21-03-2008, 01:09 AM
aaaa biyolog noldu...neden soğudun..:(
mavigece
21-03-2008, 01:12 AM
merhaba... aramıza hoşgeldin... sitemiz hakkındaki güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz...paylaşımlarının devamını dileriz...:)
biyolog
21-03-2008, 01:13 AM
mavigece dalga geçmeyin lütfen ,,,,sizin neşeniz yerinde sanırım.... dalga geçicek kişi arıyonuz.
mavigece
21-03-2008, 01:16 AM
mavigece dalga geçmeyin lütfen ,,,,sizin neşeniz yerinde sanırım.... dalga geçicek kişi arıyonuz.
dalga geçmek mi...onu da nerden çıkardın...rica ederim...ben çok ciddiyim...ve merak ettiğim için sordum neden soğumaya başladınızı...ayrıca bu tip dalgalarıda sevmem hiç...beni yanlış anladın sanırım...
BeYaZ_KeLeBeK
21-03-2008, 01:56 AM
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
biyolog bu kadar çabuk karar verme bence...ayrıca noldu bir sorunmu var?
mavigeceyide yanlış anlamışsın bencede..sadece ne olduğunu merak etmiş ki bende ediyorum....:confused:
Nefertiti
21-03-2008, 03:29 PM
Aramıza katılmana çok sevindim,Hoşgeldin Elizan...:)
aşıkk
13-05-2008, 11:45 PM
burayı terketmeyin ne olur bak bende yeni katıldım yalnız kalmayayım...sevgilerimle...
gnl123
13-05-2008, 11:59 PM
:)yoo biz hep varız hosgeldiniz bana bilgi verdigin icin tesekkürler insallah degilimdir :confused:
birgul
14-05-2008, 12:39 AM
merhaba.. konular ve paylaşımlar çok güzel ama merhaba demek için bile ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu buraya da rastgele yazıyorum olur ya da olmaz bilmiyorum..
mavigece
14-05-2008, 02:07 AM
merhaba.. konular ve paylaşımlar çok güzel ama merhaba demek için bile ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu buraya da rastgele yazıyorum olur ya da olmaz bilmiyorum..
merhaba birgül..hoşgeldin...yeni başlık da açabilirdin...burası da olur...;) bundan sonrası için konulara cevap yazabilirsin ya da ilgili bölüme yeni konu açabilirsin...keyifli paylaşımlar dilerim...
9 ŞUBAT
14-05-2008, 09:22 AM
yeni arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz,sizler arzu ettiginiz sürece bizler hep yanınızdayız yeterki sizler aramıza katılmak isteyin.
sarılale
14-05-2008, 10:44 AM
Merhabalar bende yeni katıldım ve gerçekten çok sevdim bu siteyi çok şey katıyor insana kuruculara teşekkürler sizlerşle tanışmakta çok güzel:)
Nefertiti
14-05-2008, 11:11 AM
burayı terketmeyin ne olur bak bende yeni katıldım yalnız kalmayayım...sevgilerimle...
Merhaba:) Hogeldin....
Terkedermiyiz hiç....Yanlız kalacağını düşünme sakın....Hemen yanıbaşındayız.
Nefertiti
14-05-2008, 11:13 AM
Merhaba,hoşgeldin...
Bundan iyisi can sağlısı,süper olmuş...
Sitede isteğin yere yazabilirsin,hangi başlığın sana hitap ettiğini düşünüyorsan
çekinmeden yaz,cevaplarını muhakkak alırsın....
iyi paylaşımlar...
Nefertiti
14-05-2008, 11:14 AM
Merhabalar bende yeni katıldım ve gerçekten çok sevdim bu siteyi çok şey katıyor insana kuruculara teşekkürler sizlerşle tanışmakta çok güzel:)
Merhaba.:) Hoşgeldiniz..
Bizde seni tanımaktan mutluluk duyarız.Paylaşımlarını bekliyoruz..
9 ŞUBAT
14-05-2008, 01:38 PM
aramıza hoş geldiniz,sitemizi begendiginiz için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederiz.
St.Aqua
14-05-2008, 04:46 PM
Selam,
Bugün üye oldum. Keyifle biraz dolaşıp sonra mesaj yazacağım.
Herkese iyi günler diliyorum,
St.Aqua
9 ŞUBAT
14-05-2008, 05:18 PM
Selam,
St.Aqua
aramıza hoş geldiniz,istediginiz gibi dolaşabilirsiniz,yakın zamanda mesajlarınızı bekliyoruz.
aşıkk
14-05-2008, 09:00 PM
kimseyi görememek üzüyor haydi dostlar canlandıralım buraları...sevgilerimle...
9 ŞUBAT
16-05-2008, 06:51 PM
sitemize yeni üye olan arkadaşlar,aramıza hoş geldiniz .
ama sadece üye olmak veya birkaç satır iliginizi çeken şeyleri okuyup gitmenizi arzu etmeyiz,bizlerle paylaşımda bulunmanızı bizim size sizin bizlere bir şeyler aktarmanızı arzu ederiz.
samil
21-05-2008, 12:52 AM
:cool:tüm sorunlarımı heybeme koyup siteye geldim. herkese merhaba
intihar
21-05-2008, 01:01 AM
merhaba samil...
butterfly
21-05-2008, 02:58 AM
yeni arkadaşlar hepinis hoşgeldinis....
kayıptarantula
21-05-2008, 11:33 AM
yaa bende üye olalı yeni oldu ama yazsakta cevap almak zor
intihar
21-05-2008, 11:50 AM
merhaba kayıptarantula...:)
kedicik
21-05-2008, 12:39 PM
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
mavigece
21-05-2008, 02:15 PM
merhaba samil...hoşgeldin ...heybeni dök istersen ortaya hep birlikte çözüm arayalım...;):)
mavigece
21-05-2008, 02:20 PM
sana da hoşgeldin demiştik ama sanırım diğer başlıktaydı....tekrar hoşgeldin aramıza...yazmaya devam...paylaşımlarını bekliyoruz...;):)
samil
21-05-2008, 05:18 PM
Kendimi tanıtayım
Kamu kuruluşu, 43 yaş, erkek, Ankaralı, evli, 19 sene önce ayrıldığı aşkına sıkı sıkıya bağlı olduğu ve acı çektiği için kendisini hasta sayan birisi.
9 ŞUBAT
21-05-2008, 06:37 PM
aramıza hoş geldiniz.
9 ŞUBAT
21-05-2008, 06:38 PM
hiç oyle deme sana hoş geldin mesajı yazdık ama okumamışsın demek.
9 ŞUBAT
21-05-2008, 06:39 PM
Kendimi tanıtayım
Kamu kuruluşu, 43 yaş, erkek, Ankaralı, evli, 19 sene önce ayrıldığı aşkına sıkı sıkıya bağlı olduğu ve acı çektiği için kendisini hasta sayan birisi.
inşallah daha beter bir sıkıntın olmaz tek derdin bu olsun.
mehmet38
21-05-2008, 08:22 PM
merhaba bende sizlerin arasına katılalı 2 gün oldu ama pek ilgilenemiyorum umarım daha fazla ilgi gösteririm zamanla hoşbulduk
Nefertiti
21-05-2008, 09:23 PM
Selam,
St.Aqua
Merhaba,hoşgeldiniz.Hala dolaşıyormusunuz,e hadi bekliyoruz ama:)
Nefertiti
21-05-2008, 09:25 PM
kimseyi görememek üzüyor haydi dostlar canlandıralım buraları...sevgilerimle...
Merhaba aşıkk,diğer başlıklarda yapıcı ve seviyeli mj larınızı takip ediyorum.Ne iyi ettinizde geldiniz,paylaşımlarınızın devamını diliyorum.:)
Nefertiti
21-05-2008, 09:29 PM
Merhaba,cevaplarını er geç alacaksın.Yazmaya devam et.
İlk tanışmanın verdiği heyecana yor,geçecektir.Zamanla bizleri tanıdıkça buradan ayrılamayacaksın..Demedi deme..:p
Nefertiti
21-05-2008, 09:34 PM
Kendimi tanıtayım
Merhaba,hoşgeldiniz aramıza..:)
Şaka yapmıyorsunuz değil mi? Hala varmı böyle aşklar.??:)
geçmiş olsun diyorum,zaman içerisinde sitenin faydalarını göreceksiniz.iyi paylaşımlar diliyorum..
Nefertiti
21-05-2008, 09:36 PM
merhaba bende sizlerin arasına katılalı 2 gün oldu ama pek ilgilenemiyorum umarım daha fazla ilgi gösteririm zamanla hoşbulduk
Merhaba Mehmet,hoşgeldiniz..Vaktiniz oldukça paylaşımlarınızı bekliyoruz.:)
aşıkk
22-05-2008, 01:21 AM
hoş geldin heybeyi hafifletebiliriz sanırım...sevgilerimle...:):)
samil
22-05-2008, 05:37 PM
Nefertiti şaka değil... İlk nişanlıma hala aşığım delicesine çünkü o benim aynı zamanda ilk aşkımdı ve hiç bir zaman neden ayrıldığımızı öğrenemedim. Hoşbulduk. Mehmet sen de aramıza hoşgeldin. Herkese sevgiler
Nefertiti
22-05-2008, 11:16 PM
Nefertiti şaka değil... İlk nişanlıma hala aşığım delicesine çünkü o benim aynı zamanda ilk aşkımdı ve hiç bir zaman neden ayrıldığımızı öğrenemedim. Hoşbulduk. Mehmet sen de aramıza hoşgeldin. Herkese sevgiler
Merhaba Samil ,aşık olmak ve aşık kalabilmek çok güzel bir duygu.Ama belirsiz ve nedensiz bir ayrılığın ardından ve üstelikte başka biriyle yaşarken birine aşık
kalmak zor olsa gerek.
Eminim bu sizi yıllardır mutlu ettiği gibi bir o kadarda rahatsız ediyordur.
Bizler paylaşım için burdayız,
Arzu ederseniz kısada olsa öykünüzü dinlemek isteriz,elbette anlatmak isterseniz ve sizin istediğininiz kadarıyla..:)
Her yaşanmışlık bizler için birer tecrübe olacaktır.
Belki yıllardır sizin içinizde yaşattığınız o gerçek aşkın dışa vurumu ve biz dostlarınız tarafından paylaşılması size de bir nevi hafifleme getirecektir.:)
mithat
22-05-2008, 11:20 PM
memorıal uzmanları takıntılı aşk diye bir kitap yazmış.size öneririm.bnun sağlıklı olmadığını söylüyorlar.kişi takınlı ouyormuş.normal değil.
Nefertiti
22-05-2008, 11:24 PM
Mithat hocam diğer başlıklarda sizi okudum ..Ama tanışmak kısmet olmadı.Merhaba demek istiyorum.Hoşgeldiniz...:)
mithat
22-05-2008, 11:29 PM
teşkkür ederim.hoşbulduk.intiharla münakaşadan sonra biraz ara verdim.sitede biraz tartışma oldu pazrtesi.şimdi durm sakin.daha atılmamışım.
Nefertiti
22-05-2008, 11:37 PM
teşkkür ederim.hoşbulduk.intiharla münakaşadan sonra biraz ara verdim.sitede biraz tartışma oldu pazrtesi.şimdi durm sakin.daha atılmamışım.
Bende okudum diyalogları....Gördüğüm kadarıyla karşılıklı bir yanlış anlaşılmadan ibaret herşey ki ...bu tür olaylar genelde ilk tanışma ve kaynaşma dönemlerinde her ortamda yaşanabilir..
Konu kapandı ve tatlıya bağlandı.:p
Siteden atılmanız sözkonusu değil.
yazboz
22-05-2008, 11:38 PM
selam ben de yenı uyeyım cozmeye ve anlamaya calısıyorum sıteyı bırılerının dusunup boyle seyler yapması aslında sevınılcek bırsey eskı uyelerın tedavı gorenlerın tecrubelerını anlatmaları kurtulanların yazmaları ıyı olurdu belkı de vardır ben ratlayamadım sonucta ben de tedavı goruyorum ama umudum tukenıyor...
mithat
22-05-2008, 11:44 PM
ne tedavisi görüyorsun.ne kadar süredir.
aşıkk
23-05-2008, 12:02 AM
[QUOTE=yazboz;27443]selam ben de yenı uyeyım cozmeye ve anlamaya calısıyorum sıteyı bırılerının dusunup boyle seyler yapması aslında sevınılcek bırsey eskı uyelerın tedavı gorenlerın tecrubelerını anlatmaları kurtulanların yazmaları ıyı olurdu belkı de vardır ben ratlayamadım sonucta ben de tedavı goruyorum ama umudum tukenıyor..asla ümitsizlige kapılıp tedavini aksatma bu tedaviler grip gibi değil güzel günleryakın...sevgilerimle...:):)
mithat
23-05-2008, 12:11 AM
ne tedavisi görüyorsun
samil
26-05-2008, 02:23 AM
Merhaba Nefertiti ve diğer arkadaşlar.
Aslında söylenilen doğru, bu tamamıyla bir takıntı olmaya başladı. Kelimeleri ve kendimi biraz toplayabilirsem anlatmaya çalışacağım. Kendimde bulduğum en büyük sorun, hayatımın aşırı mantıklı ve başarılı bir şekilde akmasına karşılık, içimin beni yiyip bitirmesi.
20 yıl önce sevdiğim kızla nişanlandım. Yeni psikolog olmuştu. Ayrı illerde çalışmaya başladık, 1,5 sene sonra artık nikah tarihini de almışken sebepsiz bir tartışmayla ayrıldık. Bunu hiç kabullenemedim. Sonraki meslek hayatım hep yurt dışında geçti. Bu da sanırım beni daha duygusal yaptı, ama ne yaptıysam unutmam mümkün olmadı.
Şimdi Afrika'dayım bu şartlarda bile...Hala O. Bu takıntımı kabullensem bile kendime söz geçiremiyorum, çünkü gerçekten seviyorum ve hep sevdim. Aklıma gelmişken bu arada kanser geçirdim ve ameliyatla kanserli bölüm (akciğer) alındı, şu an durum ne bilemiyorum ama ameliyata kadar ki sürede daha da duygusallaştığımı biliyorum.
Sitede benimle benzer durumda kimse var mı acaba?
Samil
9 ŞUBAT
26-05-2008, 07:35 PM
merhaba aramıza tekrar hoş geldin,ben siteden atılmanız için bir sebep goremedim, sadece ogun gereksiz yere ortam gerildi o kadar, bu tur olaylar bazen olabiliyor ve çok dogalda,önemli olan o gergin ortamdan sıyrılıp paylaşımlara devam etmek,
hepiniz bizler için degerlisiniz ve sizleri burda gormek bizler için buyuk zevk.
9 ŞUBAT
26-05-2008, 07:38 PM
samil bende sayın nefertitiye katılıyorum,şu anda biriyle evli olupta hala yıllar onceki aşkınızı duşunmek hem sizin hem eşiniz için yorucu olur kanaatındeyim,bizlerin yapabilecegi bir şey varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırız,
ama bence artık kendinizi bu mahkumiyetten azad edip sevgili eşinizle guzel gunler yaşayın,çunku bunu her ikinizde hak ediyorsunuz.
9 ŞUBAT
26-05-2008, 07:43 PM
Merhaba Nefertiti ve diğer arkadaşlar.
Aslında söylenilen doğru, bu tamamıyla bir takıntı olmaya başladı. Kelimeleri ve kendimi biraz toplayabilirsem anlatmaya çalışacağım. Kendimde bulduğum en büyük sorun, hayatımın aşırı mantıklı ve başarılı bir şekilde akmasına karşılık, içimin beni yiyip bitirmesi.
20 yıl önce sevdiğim kızla nişanlandım. Yeni psikolog olmuştu. Ayrı illerde çalışmaya başladık, 1,5 sene sonra artık nikah tarihini de almışken sebepsiz bir tartışmayla ayrıldık. Bunu hiç kabullenemedim. Sonraki meslek hayatım hep yurt dışında geçti. Bu da sanırım beni daha duygusal yaptı, ama ne yaptıysam unutmam mümkün olmadı.
Şimdi Afrika'dayım bu şartlarda bile...Hala O. Bu takıntımı kabullensem bile kendime söz geçiremiyorum, çünkü gerçekten seviyorum ve hep sevdim. Aklıma gelmişken bu arada kanser geçirdim ve ameliyatla kanserli bölüm (akciğer) alındı, şu an durum ne bilemiyorum ama ameliyata kadar ki sürede daha da duygusallaştığımı biliyorum.
Sitede benimle benzer durumda kimse var mı acaba?
Samil
geçmiş olsun,inşallah şimdi iyi durumdasınızdır,sitede birebir sizin durumunuzda olan arkadaş bildigim kadarıyla pek yok ,ama aynı acıları tatmış veya çok daha kötusune maruz kalmış bir çok arkadaşımız var umarım bir gun onlarda başlarından geçenleri anlatır,
şunu asla unutmayın sitede yalnız degilsiniz.
9 ŞUBAT
26-05-2008, 07:44 PM
arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama sevgili BİYOLOG kardeşimiz epeydir gozukmuyor ortalarda,eger bilgisi olan varsa bizlerede aktarırsa sevinirim.
aşıkk
26-05-2008, 08:06 PM
geçmiş olsun,inşallah şimdi iyi durumdasınızdır,sitede birebir sizin durumunuzda olan arkadaş bildigim kadarıyla pek yok ,ama aynı acıları tatmış veya çok daha kötusune maruz kalmış bir çok arkadaşımız var umarım bir gun onlarda başlarından geçenleri anlatır,
şunu asla unutmayın sitede yalnız degilsiniz.
YALNIZ DEGİLSİN KALMAYACAKSIN...SEVGİLERİMLE...:):)
samil
26-05-2008, 10:27 PM
YALNIZ DEGİLSİN KALMAYACAKSIN...SEVGİLERİMLE...:):)
Yanlız değilim 3000 km uzakta da oldam yanlız değilim. Bu sitede kimse yanlız değil. Teşekkürler
9 ŞUBAT
27-05-2008, 08:56 AM
Yanlız değilim 3000 km uzakta da oldam yanlız değilim. Bu sitede kimse yanlız değil. Teşekkürler
internetin en sevdigim yanı ;hepimiz ulkenin veya dunyanın bir yerinde olmamıza ragmen aynı odada olmanın aynı duyguları paylaşmanın hazzını yaşatması bizlere,
ne guzel birbirimizle fiziken bir araya gelme imkanı çogu zaman olmasada bir çok şeyi paylaşabiliyor bir sıcaklık yaratabiliyoruz ya ,
bundan daha guzel ne olabilirki ?
ışılay
27-05-2008, 03:51 PM
Merhabalar,bu siteyi içimin kara bulutlarla örtüldüğü bir günde tanımıştım.İyiki tanımışım.Paylaşım ağı insana neşe katıyor.Selamlar herkese, ben evliyim ve çalışıyorum.Yorucu bir günün ardından bu forumda eğleniyorum.
intihar
27-05-2008, 03:53 PM
hoşgeldin, benim gibi karanlık bir ruh halindeyken buldun bu siteyi ha?.. devam ediyor mu peki karanlık?
9 ŞUBAT
27-05-2008, 04:03 PM
Merhabalar,bu siteyi içimin kara bulutlarla örtüldüğü bir günde tanımıştım.İyiki tanımışım.Paylaşım ağı insana neşe katıyor.Selamlar herkese, ben evliyim ve çalışıyorum.Yorucu bir günün ardından bu forumda eğleniyorum.
her zaman aramıza bekleriz,burası bir tür terapi odası gibi,içeri girerken yorgun argınsınız ama ya dışarı çıkarken ,işte o zaman insan kendini kuş gibi hissediyor.
9 ŞUBAT
27-05-2008, 04:05 PM
hoşgeldin, benim gibi karanlık bir ruh halindeyken buldun bu siteyi ha?.. devam ediyor mu peki karanlık?
intihar sende aramıza geldiginde epey uzgundun ama şu anda gözle görülür bir degişim var senin adına çok seviniyorum.
samil
28-05-2008, 05:21 PM
Işılay hoşgeldiniz, eğlenceli ama bir o kadar da yararlı bir siteye geldiniz.
Şamil
hasposta
28-05-2008, 05:25 PM
Yeni geldim herkese merhaba
intihar
28-05-2008, 05:29 PM
merhaba hasposta hoşgeldin...
olvido
28-05-2008, 05:30 PM
hoşgeldiniz siteye :)
aşıkk
28-05-2008, 08:04 PM
senin karanlık ruh halini sevdiğini düşünmeye başladım....ne olur aydınlık bi şekilde karşılaşalım...sevgilerimle...:):)
loverman
29-05-2008, 01:30 AM
herkese merhaba arkadaşlar ben barış bir sosyal fobiğim hayatım çok karamsar:(
I am legend
29-05-2008, 09:48 AM
Herkese merhaba, bazı problemler var, internetten araştırma yaparken takıldım siteye, formda 2 saat kadar zaman geçirdim ve kayıt yapmaya karar verdim.Bazı sıkıntıların sadece bende olduğunu sanırdım. İnsan tanımadıklarına daha rahat anlatıyo sanırım.Neyse umarım içimizi rahatlatacak arkadaşlıklar edineceğiz. Bakalım zaman ne gösterecek:)
I am legend
29-05-2008, 09:52 AM
teşekkürlerrr...
kamiloglu
29-05-2008, 09:57 AM
yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...
Nefertiti
29-05-2008, 11:14 AM
Merhaba ,hoşgeldiniz aramıza..Sizinde paylaşımlarınızı bekliyoruz
intihar
29-05-2008, 12:17 PM
senin karanlık ruh halini sevdiğini düşünmeye başladım....ne olur aydınlık bi şekilde karşılaşalım...sevgilerimle...:):)
evet karanlık ruh halimi seviyorum, çünkü gerçek düşünceler bu şekilde açığa çıkıyor... aydınlık şekilde karşılaşmamız ne zaman olur bilmem, etrafta beni aydınlığa çekebilecek bir neden göremiyorum, tam tersine beni karanlığa itiyorlar...
tatlışey
29-05-2008, 01:58 PM
merhabalar bende sitenize yeni üye oldum
9 ŞUBAT
29-05-2008, 02:03 PM
aramıza hoş geldiniz,umarım sitemizi begenirsiniz.
9 ŞUBAT
29-05-2008, 02:04 PM
aramıza hoş geldin, geçmiş olsun,durumuna fazla canını sıkmamanı öneririm bu hemen herkeste olan bir duygu burada sana benzeyen birçok arkadaş bulacak ve yalnız olmadıgını anlayacaksın o zaman bakış açın biraz daha degişecektir.
9 ŞUBAT
29-05-2008, 02:06 PM
Herkese merhaba, bazı problemler var, internetten araştırma yaparken takıldım siteye, formda 2 saat kadar zaman geçirdim ve kayıt yapmaya karar verdim.Bazı sıkıntıların sadece bende olduğunu sanırdım. İnsan tanımadıklarına daha rahat anlatıyo sanırım.Neyse umarım içimizi rahatlatacak arkadaşlıklar edineceğiz. Bakalım zaman ne gösterecek:)
aramıza hoş geldiniz,burada aynı sıkıntıları ve duyguları paylaşıyoruz, o yuzden birbirimize ısınmamız çok daha kolay oluyor,ayırca burda karşılıklsız beklentisiz candan ,içten bir paylaşım var o yuzden aramıza katılan arkadaşlar burada kendilerini çok rahat hissediyorlar ,umarım sizde bunu farkedersiniz.
9 ŞUBAT
29-05-2008, 02:13 PM
evet karanlık ruh halimi seviyorum, çünkü gerçek düşünceler bu şekilde açığa çıkıyor... aydınlık şekilde karşılaşmamız ne zaman olur bilmem, etrafta beni aydınlığa çekebilecek bir neden göremiyorum, tam tersine beni karanlığa itiyorlar...
seni hep karanlıklar arasında gormek istemiyoruz ve inşallah diger arkadaşlarımızı nasıl çekip çıkardıysak,senide ordan çekip çıkaracagız .
ışılay
29-05-2008, 09:55 PM
İnsanın bi zamanı bi zamanını tıtmuyor.Tabi ki çok daha iyiyim.Biraz pozitif takılmak lazım,çabalamak lazım.Bu dünya algısızla saygısızın derdi bi tanıdığım.
Nefertiti
29-05-2008, 10:02 PM
Yeni geldim herkese merhaba
Merhaba,hoşgeldinnnnn:)
Nefertiti
29-05-2008, 10:03 PM
Merhaba,hoşgeldin aramıza...Yanlız değilsin..;)
Paylaşımlarını bekliyoruz.
Nefertiti
29-05-2008, 10:07 PM
Merhaba..Hoşgeldiniz.
Zaman içerisinde yerinde bir karar verdiğinizi farkedeceksiniz.Sizinde paylaşımlarınızı bekleriz..
Nefertiti
29-05-2008, 10:08 PM
Merhaba Tatlışey:)
Hoşgeldin siteye..Güzel vakit geçirmeni diliyorum.
intihar
29-05-2008, 10:15 PM
Bu dünya algısızla saygısızın derdi bi tanıdığım.
nasıl?????
EndaM
02-06-2008, 02:30 PM
herkese selamlar :~) ben de geldim
Nefertiti
02-06-2008, 03:19 PM
Merhaba Endam,hoşgeldin.İyi paylaşımlar ..:)
EndaM
02-06-2008, 03:46 PM
çok teşekkürler :) hoşbulduk. şimdiden karşılandım bile ne güzel..
intihar
02-06-2008, 03:58 PM
hoşgeldin endam ;)
EndaM
02-06-2008, 06:48 PM
hoşbulduk intihar :) rumuzun çok göz alıcı,daha doğrusu nasıl bir sıfat koysam bilemedim :) yani insanın aklına derin manalar geliyor.(bence tabi) çok keskin, beni etkiledi mesela.. biraz meyilli olduğumdandır belki. son zamanlarda aklımda olan bir şey çünkü. neyse çok konuştum. rumuzu her gördüğümde dumur olmaya devam edicem zaten,acı gerçekle karşılaşır gibi.. saol tekrar hoşbuldum
intihar
02-06-2008, 06:58 PM
hoşbulduk intihar :) rumuzun çok göz alıcı,daha doğrusu nasıl bir sıfat koysam bilemedim :) yani insanın aklına derin manalar geliyor.(bence tabi) çok keskin, beni etkiledi mesela.. biraz meyilli olduğumdandır belki. son zamanlarda aklımda olan bir şey çünkü. neyse çok konuştum. rumuzu her gördüğümde dumur olmaya devam edicem zaten,acı gerçekle karşılaşır gibi.. saol tekrar hoşbuldum
sende sağol endam, teşekkürler...
9 ŞUBAT
02-06-2008, 07:40 PM
herkese selamlar :~) ben de geldim
aramıza hoşgeldiniz.
BeYaZ_KeLeBeK
02-06-2008, 09:37 PM
aramıza yeni katılan herkese hoşgeldiniz diyorum...:)
JUDELAW
02-06-2008, 09:43 PM
Herkese merhaba.Bende yeni üye oldum.:)
BeYaZ_KeLeBeK
02-06-2008, 09:49 PM
hoşgeldin judelaw:)
JUDELAW
02-06-2008, 09:55 PM
Hoşbuldum BeYaZ_KeLeBeK:)
Nefertiti
02-06-2008, 10:01 PM
Merhaba,Judelaw ..Hoşgeldin...:)
Umarım iyi vakit geçirirsin,paylaşımlarını bekliyoruz
JUDELAW
02-06-2008, 10:05 PM
Merhaba,Judelaw ..Hoşgeldin...:)
Umarım iyi vakit geçirirsin,paylaşımlarını bekliyoruz
Merhaba Nefertiti,
Hoşbuldum.İyi vakit geçireceğimizi ümit ediyorum.Çünkü burası hareketli sıkıcı değil.Elimden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya çalışacağım.
Selamlar.
birmelek
02-06-2008, 11:24 PM
Judelaw aramıza hoşgeldin..paylaşımlarını bekliyor olacağız..;)
gnl123
05-06-2008, 04:12 PM
merhaba bu sitede hersey cok güzel okurken cok büyük keyif alıyorum sizde biraz sitem etmenizde cok dikkatimi cekti cok gerssekcisiniz dogru söylüyorsunuz bende ilk buraya biraz moralim bozuktu öyle girmiştim simdi cok güzel seyler ögreniyorum umarım sizde benim gibi düsünüyorsunuzdur vakit buldukca acıyorum bu siteyi tekrar görüsmek dileyiyle
BAK BÜYÜDÜM HİÇ HESAPTA YOKKEN BÜYÜMEK CANIMI ACITTI GÜZEL
SANARKEN:rolleyes:
9 ŞUBAT
05-06-2008, 04:16 PM
aramıza hoş geldiniz.
wortex
05-06-2008, 04:35 PM
merabalar. bu forumu tesadüfen buldum ve içeriğini çok beğendim. izmit'te kamu kurumunda çalışan bir psikoloğum. selamlar.
Merhaba Gun hoşgeldin.Ben önemli bir konuya değinmek istiyorum.acaba böyle forumlara pro.psikiatristler niçin katılmazlar .yanlış anlaşılmasın ama bilgileri bedavaya gider diyemi korkarlar bilmiyorum.sonuçta onlarda hipokrat yemini ettiler.söz konusu olan sağlık burada.yani bilgilerini halkın yararına karşılık beklemeden sunmakta neden tereddüt ediyorlar acaba.
Nefertiti
06-06-2008, 12:17 AM
merhaba bu sitede hersey cok güzel okurken cok büyük keyif alıyorum sizde biraz sitem etmenizde cok dikkatimi cekti cok gerssekcisiniz dogru söylüyorsunuz bende ilk buraya biraz moralim bozuktu öyle girmiştim simdi cok güzel seyler ögreniyorum umarım sizde benim gibi düsünüyorsunuzdur vakit buldukca acıyorum bu siteyi tekrar görüsmek dileyiyle
BAK BÜYÜDÜM HİÇ HESAPTA YOKKEN BÜYÜMEK CANIMI ACITTI GÜZEL
SANARKEN:rolleyes:
Merhaba gnl123 :)Değerlendirmelerin için çok teşekkür ederim.
Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum.Üstelik siteyi ve tanımadığım onlarca arkadaşı yani sizleride çok seviyorum ve elimden geldiği kadar paylaşımlarımla sizlerle beraber olmaya çalışıyorum.
Seninde paylaşımlarını bekleriz.
Görüşmek üzere...
9 ŞUBAT
06-06-2008, 09:24 AM
Alıntı:
gun´isimli üyeden Alıntı
merabalar. bu forumu tesadüfen buldum ve içeriğini çok beğendim. izmit'te kamu kurumunda çalışan bir psikoloğum. selamlar.
Merhaba Gun hoşgeldin.Ben önemli bir konuya değinmek istiyorum.acaba böyle forumlara pro.psikiatristler niçin katılmazlar .yanlış anlaşılmasın ama bilgileri bedavaya gider diyemi korkarlar bilmiyorum.sonuçta onlarda hipokrat yemini ettiler.söz konusu olan sağlık burada.yani bilgilerini halkın yararına karşılık beklemeden sunmakta neden tereddüt ediyorlar acaba.
merhaba gun aramıza hoş geldiniz, bende arkadaşıma katılıyorum sizlerin aramıza ara sırada olsa aktif olarak katılması bize ve sizlere çok şey katacagına inanıyorum,
ben girmemenizi iş yogunlugunuza baglıyorum,ama dedigim gibi sizleri aramızda gormek isteriz sizlerin varlıgı bizleri daha çok şevklendiriyor,
paylaşımlarınızda buluşmak dilegiyle.
intihar
07-06-2008, 01:40 PM
Merhaba herkese. Ben de yeniyim. :)
merhaba hoşgeldin...
9 ŞUBAT
07-06-2008, 01:42 PM
Merhaba herkese. Ben de yeniyim. :)
aramıza hoş geldiniz.
peerless
08-06-2008, 11:00 AM
merhaba
ben pınar
ankara üniversitesi dil ve tarih coğrafya fakültesi psikoloji bölümü mezunuyum.
1 senedir Ankara'da bir özel eğitim merkezinde psikolog olarak çalışıyorum.
mithat
08-06-2008, 12:13 PM
HoŞgeldİn Pinar
Bzen Terapİye İhtİyacimiz Oluyor.aramizda Olman Bİze Mutluluk Ve GÜÇ Verecek.
belinay
04-07-2008, 10:25 PM
Ben merhaba dedim zaten, yoklamaya bilem:) katılmış bulunuyorum. Hepinize sağlıklar, mutluluklar.
intihar
04-07-2008, 10:27 PM
:) hoşgeldin tekrar, nasılsın?
belinay
05-07-2008, 04:32 PM
Teşekkür ederim, iyiyim. Siz nasılsınız?:)
intihar
05-07-2008, 10:04 PM
fena değil...
kedicikk
07-07-2008, 10:26 AM
selam herkese :D
9 ŞUBAT
07-07-2008, 12:25 PM
merhaba
ben pınar
ankara üniversitesi dil ve tarih coğrafya fakültesi psikoloji bölümü mezunuyum.
1 senedir Ankara'da bir özel eğitim merkezinde psikolog olarak çalışıyorum.
aramıza hoş geldiniz,
sizin gibi profesyonellerin aramızda olması bize keyf verecek,fırsat bulabildikçe katkılarınızı bekliyoruz.
serap2835
26-07-2008, 10:09 PM
madem bır merhaba denecek :)MERHABA:)
eliftetik
26-07-2008, 10:17 PM
merhaba serap hoşgeldin
serap2835
26-07-2008, 10:29 PM
:)hosbulduk;)
serap2835
26-07-2008, 10:30 PM
hosbulduk elif sagol
dertliyim
26-07-2008, 11:09 PM
slm arkadaşlar bende tesadüf eseri buldum bu siteyi.telekominikasyon da çalışıyorum.derli toplu bi site güzel iyi akşamlar
AKGUN
26-07-2008, 11:15 PM
merhaba arkadaşlar
dertliyim gibi bende tesadüfen buldum bu siteyi.güzelpaylaşımlar dileğiyle.
Nefertiti
26-07-2008, 11:56 PM
Teşekkürler duyarlılığın için..:)
Aramıza hoşgeldin,paylaşımlarını bekliyoruz..
Nefertiti
26-07-2008, 11:57 PM
slm arkadaşlar bende tesadüf eseri buldum bu siteyi.telekominikasyon da çalışıyorum.derli toplu bi site güzel iyi akşamlar
Merhaba dertliyim,hoşgeldin aramıza..
Düşüncelerin için teşekkürler,sende artık bu ailenin bir ferdi oldun..;)
Nefertiti
26-07-2008, 11:58 PM
en sonunda merhaba diyebileceğim yeri buldum bendende herkezze merhaba :D yeniyim bende..
Merhaba paranio......Hoşgeldin,keyifli paylaşımlar..:)
Nefertiti
26-07-2008, 11:59 PM
merhaba arkadaşlar
Merhaba AKGUN,hoşgeldin..
İnşallah güzel paylaşımlarımız olur..:)
harmony
27-07-2008, 01:09 AM
bizede hoşgeldin lütfen bende yeniim bugün üye oldum
s3Rs3rRi
27-07-2008, 01:12 AM
hoş geldin sanada o zaman:)
9 ŞUBAT
27-07-2008, 10:24 AM
Ben merhaba dedim zaten, yoklamaya bilem:) katılmış bulunuyorum. Hepinize sağlıklar, mutluluklar.
aramıza hoş geldin ,evet yoklamaya bile katıldın ama gerisinide bekliyoruz .
9 ŞUBAT
27-07-2008, 10:26 AM
aramıza hoş geldiniz,
9 ŞUBAT
27-07-2008, 10:27 AM
en sonunda merhaba diyebileceğim yeri buldum bendende herkezze merhaba :D yeniyim bende..
aramıza hoş geldin paranio ,sitemizde merhaba denecekte dertleşilip konuşulacakta bir çok bölum var yeterki sizler bizle paylaşmamk isteyin.
9 ŞUBAT
27-07-2008, 10:30 AM
aramıza hoş geldiniz ,
sitemizi begendiginize sevindik ,ben ve arkadaşlarımız elimizden geldigince her kesime hitap edebilen saygın ,seviyeli ,burada bulundugu surece huzur duyulabilen ,çıkarsız ,beklentisiz ,sadece paylaşmak ve birbirimize yardım etmek için burada olan kişilerin buyutmeye çalıştıgı bir site yapmaya çalışıyoruz ve şunu gururla söylemek isterimki turkiyenin psikoloji siteleri arasında en çok ziyaret edilen iki sitesinden birinin elit uyeleri olmak bizlere gurur veriyor ,sizlerinde paylaşımlarını her zaman bekliyoruz .
9 ŞUBAT
27-07-2008, 10:31 AM
merhaba arkadaşlar
aramıza hoş geldini ,AKGUN paylaşımlarını bekliyoruz .
9 ŞUBAT
27-07-2008, 10:33 AM
sende aramıza hoş geldin ,uyeligin hayırlı olsun .
karalıyım
27-07-2008, 12:17 PM
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selam olsun
9 ŞUBAT
27-07-2008, 12:48 PM
aramıza hoş geldin .
Nefertiti
27-07-2008, 03:21 PM
HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNN..... :) iyi paylaşımlar...
Nefertiti
27-07-2008, 03:23 PM
Merhaba......a.s.
Hoşgeldin aramıza,kararlı olman çok güzel,paylaşımlarını bekliyoruz...;)
harmony
27-07-2008, 03:51 PM
HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNN..... :) iyi paylaşımlar...
teşekkürler:)
BeYaZ_KeLeBeK
27-07-2008, 07:18 PM
paranio,harmony ve aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar...hoşgeldiniz....:)
harmony
27-07-2008, 10:15 PM
paranio,harmony ve aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar...hoşgeldiniz....:)
çok teşekkürler beyaz kelebek :)
gizeeMM
05-08-2008, 07:31 AM
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABAAA:) kendimi iyi hissetmediğim bu dönemde ve daha sonrasında da tabii burda olmak güzel! herkese selamlaaaaaarr:)
sevdenur
05-08-2008, 08:01 AM
Merhabalar gizem...:) Aramıza hoş geldin... Umarım en kısada kendini toparlarsın....;)
güneşgözlüğü
05-08-2008, 05:44 PM
Selam, foruma az önce katıldım. Herkese selamlar.
9 ŞUBAT
05-08-2008, 07:43 PM
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABAAA:) kendimi iyi hissetmediğim bu dönemde ve daha sonrasında da tabii burda olmak güzel! herkese selamlaaaaaarr:)
aramıza hoş geldiniz .
9 ŞUBAT
05-08-2008, 08:21 PM
Selam, foruma az önce katıldım. Herkese selamlar.
aramıza hoş geldiniz.
efsun
06-08-2008, 01:01 AM
anksiyete bozukluğu yaşıyorum 3 senedir
hala daha fenalardayım bu siteyide tesadüf eseri buldum umarım güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz herkese ii geceler
sevdenur
06-08-2008, 01:04 AM
hala daha fenalardayım bu siteyide tesadüf eseri buldum umarım güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz herkese ii geceler
Hoş geldin efsun...:) Geçmiş olsun ayrıca...Paylaşımlarınızı bekliyoruz...;)
9 ŞUBAT
06-08-2008, 08:46 AM
aramıza hoş geldiniz,geçmiş olsun .
9 ŞUBAT
06-08-2008, 01:14 PM
selam,
ben de yeni üyeyim.Aranıza hoş gelmemiştim.Ama şimdi daha iyiyim galiba.
Görüşmek üzere...
sizde aramıza hoş geldiniz herhalde .
yalovalı
06-08-2008, 02:59 PM
foruma bir kaç saat önce katıldım bende umarım faydalı olur
9 ŞUBAT
06-08-2008, 03:01 PM
aramıza hoş geldiniz ,
faydalı olacagı muhakkak yeterki aramıza yeterince katılın.
Nefertiti
06-08-2008, 03:09 PM
Yeni üye olan arkadaşlar,hepiniz hoşgeldiniz.
Umarım sizlere faydası olur sitenin.
iyi paylaşımlar...
sanssızım
06-08-2008, 03:09 PM
hosgeldın yalovalı bana cok faydası dokundu bu formun yenıden dogdum sankı umarım sanada faydalı olur
banbis_5491
06-08-2008, 04:02 PM
hoşgeldin:)
altan
08-08-2008, 11:00 AM
selam arkadaşlar formunuza yeni kayıt oldum tüm değerli dostlara selamlar
9 ŞUBAT
08-08-2008, 06:32 PM
selam arkadaşlar formunuza yeni kayıt oldum tüm değerli dostlara selamlar
aramıza hoş geldiniz.
berre
09-08-2008, 12:23 AM
ılk defa yazıyorum ama ,sanırım çok sevdım bu sıteyı..bırlıkde guzel günler geçirmek dilegıyle..
sacem
09-08-2008, 09:05 AM
slm yeni katıldım bende psikoloji hakıında pek çok şey öğrenmek istiyorum bu yüzden geldim hemde yeni birilerini tanımak için.Çok güzel bir site olduğunu gördüm
9 ŞUBAT
10-08-2008, 09:34 AM
ılk defa yazıyorum ama ,sanırım çok sevdım bu sıteyı..bırlıkde guzel günler geçirmek dilegıyle..
siteyi sevdigine çok memnun oldum paylaşımlarınızı bekliyoruz.
9 ŞUBAT
10-08-2008, 09:35 AM
slm yeni katıldım bende psikoloji hakıında pek çok şey öğrenmek istiyorum bu yüzden geldim hemde yeni birilerini tanımak için.Çok güzel bir site olduğunu gördüm
sitemizde oldukça çeşitli ve doyurucu sayılabilecek bilgi birikimi mevcut ,sizlerinde katkılarını bekliyoruz .
lal.kardelen
12-08-2008, 03:13 PM
Sevgili forum üyeleri.....
Bir merhaba demek bu kadarmı zor.Son 3-4 günde en az 40 kişi üye oldu
ama 4-5 tanesini ancak tanıyabildik.Sizleri tanımak ve paylaşımda bulunmayı
çok isteriz inanın....
Herkese sevgiler...................
Herkese Merhabalar......
Bende yeni üyeyim aranıda İstanbuldan katılıyorum.siteniz bir harika.aklına gelen herşeyi burada bulabiliyorumm...böyle bir site oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim.....Bol paylaşımlar geçirmek dileğiyle
9 ŞUBAT
12-08-2008, 06:12 PM
Herkese Merhabalar......
Bende yeni üyeyim aranıda İstanbuldan katılıyorum.siteniz bir harika.aklına gelen herşeyi burada bulabiliyorumm...böyle bir site oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim.....Bol paylaşımlar geçirmek dileğiyle
aramıza hoş geldiniz,
sitemizi begendiginiz için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkur ederim,sizlerin katkısıyla sitemiz dahada gelişecek dahada buyuyecek.
g1z4y
12-08-2008, 07:07 PM
heyy arkadaşlar bende yeni aktıldım aranızaaa :) siteniz gerçekten çok güzel çok yararlı bi forum bence. elimizden geldiğince bişeyler ekleriz bizde yararlı olursam sevnirim yanii.... :)
9 ŞUBAT
12-08-2008, 07:21 PM
heyy arkadaşlar bende yeni aktıldım aranızaaa :) siteniz gerçekten çok güzel çok yararlı bi forum bence. elimizden geldiğince bişeyler ekleriz bizde yararlı olursam sevnirim yanii.... :)
aramıza hoş geldiniz.
g1z4y
12-08-2008, 10:23 PM
hoşbulduk efendim :)
nehir16
12-08-2008, 10:39 PM
hoşgeldin sefalar getirdin :) g1z4y
nehir16
12-08-2008, 10:39 PM
benden de --hoşgeldin sefalar getirdin :) g1z4y
g1z4y
12-08-2008, 10:44 PM
hoşbulduk hoşbuldukkk:)
Nefertiti
13-08-2008, 10:44 AM
Yeni üye olan arkadaşlar,hepiniz hoşgeldiniz.
Sizlerinde paylaşımlarını bekliyoruz..
Gönlünüzden geçen tüm iyi dileklerin gerçekleşmesi ümidiyle...................
carmine_c13
14-08-2008, 08:21 PM
Herkese kocaman bir merhaba... Biraz önce üye oldum foruma. 25 yaşındayım. Bu sene üniversiteden mezun oldum:D Altı sene önce rahatsızlığım ilk ortaya çıktı. Şizoaffektif bozuklukmuş. Bazı sorunlarım devam etse de birkaç senedir çok iyiyim. Sizlere bir merhaba diyeyim dedim.Yalnız değiliz birbirimize destek olabiliriz:)
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür yaşamak bir orman gibi kardeşçesine...
harmony
15-08-2008, 02:24 PM
Herkese kocaman bir merhaba... Biraz önce üye oldum foruma. 25 yaşındayım. Bu sene üniversiteden mezun oldum:D Altı sene önce rahatsızlığım ilk ortaya çıktı. Şizoaffektif bozuklukmuş. Bazı sorunlarım devam etse de birkaç senedir çok iyiyim. Sizlere bir merhaba diyeyim dedim.Yalnız değiliz birbirimize destek olabiliriz:)
baktımda burda kimse sana hoşgeldin dememiş hoşgeldin carmine_c13 :)
9 ŞUBAT
15-08-2008, 06:09 PM
aramıza hoş geldin carmine ,tebrik eder hayatda başarılar dilerim paylaşımlarını bekliyoruz .
tahsin_avci
15-08-2008, 06:43 PM
Böyle bir forum sitesi olduğuna çok sevindim ve hemen üye oldum
tahsin_avci
15-08-2008, 06:46 PM
olayabak bende ne sosyal fobi varmışta haberim yoksun merhaba yazmaya bile korkuyormuşum
intihar
15-08-2008, 06:54 PM
hoşgeldiniz
tahsin_avci
15-08-2008, 07:05 PM
hoşbulduk bişey sorabilirmiyim özel mesaj neden gitmez
intihar
15-08-2008, 07:21 PM
10 mesaj yollamanız gerekiyor
carmine_c13
15-08-2008, 08:49 PM
hoşbulduk:)
Nefertiti
15-08-2008, 08:55 PM
merhaba,hoş geldiniz..:)geçmiş olsun,paylaşımlarınızı bekliyoruz
ShR€WiSh
16-08-2008, 08:04 PM
merhaba arkadaşlar :)
aranıza 10 dk once katıldım,nette sağlıkla ilgili bir arama yaparken gördüm forumu.. ve üye olmaya karar verdim.
sağlık sektöründe çalışıyorum
paradox
16-08-2008, 08:28 PM
Selamlar.. Hos geldiniz aramiza..
ShR€WiSh
17-08-2008, 01:37 AM
teşekkürler..
aya baktınız mı muhteşem arkadaşlar. keşke fotograf makınem resmını cekmeye yeterlı olsa :)
BeYaZ_KeLeBeK
17-08-2008, 02:53 AM
aramıza hoşgeldin ShR€WiSh:)
bu arada evet ayı gördüm..harikaydı gerçekten...kameraya çektik bizde....:D
pelin91
17-08-2008, 03:34 PM
Merhaba ben pelin
ShR€WiSh
17-08-2008, 05:02 PM
aramıza hoşgeldin ShR€WiSh:)
bu arada evet ayı gördüm..harikaydı gerçekten...kameraya çektik bizde....:D
teşekkürler beyaz kelebek:))
fotosu varsa yollar mısın? dun gece ay gercekten harıka gorunuyordu..
tabı benım ıcın ayrı bır onemı vardı dun gecenın daha da bı harıka gorundu gözüme:p
ShR€WiSh
17-08-2008, 05:22 PM
beyaz kelebek bu sana.
kuzey amerıkanın doğusunda yaşayan kral kelebek turundendır...
BeYaZ_KeLeBeK
17-08-2008, 06:12 PM
beyaz kelebek bu sana.
kuzey amerıkanın doğusunda yaşayan kral kelebek turundendır...
Canım teşekkür ederim çok incesin:) çok güzel görünüyor....;)
BeYaZ_KeLeBeK
17-08-2008, 06:12 PM
Merhaba ben pelin
hoşgeldin pelin:)
akşamcı
17-08-2008, 07:52 PM
Naber nefertiti
ShR€WiSh
18-08-2008, 05:37 AM
iyi sabahlar arkadaşlar... bugunde guneş bir başka güzel doğucak :)
Yücel Öztürk
21-08-2008, 12:20 PM
Bu formun içeriği ilgimi çekti ve üye oldum çünkü benimde benzer sorunlarım var herzaman internette bu konu ile araştırmalar yapardım ancak hiç bu kadar ilgimi çeken bir site daha önce olmamıştı. Konyada yaşıyorum avukatım.
elçint
21-08-2008, 02:18 PM
merhaba ben elçin;
hiç aklımda yokken,farklı bir konuda arama yaparken ilişti gözüme web siteniz.tecrübeleri paylaşmak ,farklı hayatlardan aynı esintilere ortak olmak güzel olacak ...
KELEBEKLERE ULAŞMAK İÇİN TIRTILLARA KATLANMAK ZORUNDASIN..
YAĞMURR
21-08-2008, 06:15 PM
hoş geldiniz ....
eliftetik
21-08-2008, 06:54 PM
merhaba ben elçin;
hiç aklımda yokken,farklı bir konuda arama yaparken ilişti gözüme web siteniz.tecrübeleri paylaşmak ,farklı hayatlardan aynı esintilere ortak olmak güzel olacak ...
KELEBEKLERE ULAŞMAK İÇİN TIRTILLARA KATLANMAK ZORUNDASIN..
hoşgeldiniz
eliftetik
21-08-2008, 06:55 PM
Bu formun içeriği ilgimi çekti ve üye oldum çünkü benimde benzer sorunlarım var herzaman internette bu konu ile araştırmalar yapardım ancak hiç bu kadar ilgimi çeken bir site daha önce olmamıştı. Konyada yaşıyorum avukatım.
hoşgeldiniz
mishkin
26-08-2008, 05:41 PM
Aslında bir ay kadar önce üye oldum ama çekingenliğimden bu güne kadar
birşey yazmamıştım.Bir türkçe psikoloji forumu ararken kendimi burada buldum.
Herneyse benimki dışarı çıkamamak; agorafobik,sosyal fobik hatta şizoid yada herhangi adını bile duymadığım bir hastalığım olabilir.Tek bildiğim psikolojik olduğu. Bir şekilde bunu altetmem lazım yoksa rumuzuma ismini veren Dosto'nun
Budalasındaki Mişkin gibi benimde kendi romanımın sonunda aklımı kaybetmem kaçınılmaz.:confused:
Görüşmek üzere...
eliftetik
26-08-2008, 05:47 PM
Aslında bir ay kadar önce üye oldum ama çekingenliğimden bu güne kadar
birşey yazmamıştım.Bir türkçe psikoloji forumu ararken kendimi burada buldum.
Herneyse benimki dışarı çıkamamak; agorafobik,sosyal fobik hatta şizoid yada herhangi adını bile duymadığım bir hastalığım olabilir.Tek bildiğim psikolojik olduğu. Bir şekilde bunu altetmem lazım yoksa rumuzuma ismini veren Dosto'nun
Budalasındaki Mişkin gibi benimde kendi romanımın sonunda aklımı kaybetmem kaçınılmaz.:confused:
Görüşmek üzere...
hoşgeldin mishkin