PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasil Bi Adilik Bu Ya

adonis
06-06-2008, 05:57 AM
ASRIN SAPIĞINA AŞK MEKTUBU

Haber: Asrın Sapığına Aşk Mektubu

Öz Kızını 24 Yıl Boyunca Bir Bodruma Kapatıp Tecavüz Eden Sapığa Aşk Mektupları Yağıyor.

Öz kızını 24 yıl boyunca bir bodruma kapatıp tecavüz eden sapığa aşk mektupları yağıyor.

Avusturyalı sapık Josef Fritzl kaldığı cezaevinin en popüler mahkumu oldu. 24 yıl boyunca tecavüz ettiği öz kızından 7 çocuk yapan Fritzl’e şimdiye kadar 300 kadından romantizm, hatta evlilik teklifi içeren mektuplar geldi.

73 yaşındaki Josef Fritzl'e kur yapan sapık kadınlar onu herkesin yanlış anladığını, aslında iyi kalpli bir insan olduğunu düşünüyor. Aşk mektubu yazanlara göre Avusturyalı sapık baba, kızını dış dünyanın kötülüklerinden örneğin içki ve uyuşturucudan korumak için yıllarca evinin altındaki bodruma kapattı.

Fritzl’i çok iyi anladıklarını anlatan mektup sahipleri, 42 yaşındaki kızı Elisabeth’ten 7 çocuk yapmasını çok doğal buluyor.

Onlara göre Elisabeth anne olma sevincini yaşamış. Avusturyalı sapık babaya romantik mektupların yanı sıra binlerce nefret mektubu da yağıyor.

birmelek
06-06-2008, 12:07 PM
Bu durumda nefret mektupları daha fazla yağdığına göre hayatın gerçeklerini bir kez daha görüyoruz;yani her toplumda kendini bilmez cahil insanlar bulunmakta..bu kişiler de o sapığa aşk mektupları yollayan grup..ya kendilerinde değiller..yada akılları yerinde değil ve mantıklı düşünemiyorlar. Ayrıca o sapık adamı hapiste tutmak yerine idam etseler keşke.

adonis
06-06-2008, 06:00 PM
bence idam bu insanlara kurtulus olur ya

sevdenur
06-06-2008, 09:23 PM
bence idam bu insanlara kurtulus olur ya

bencede...:mad:bu yaratığı devamlı işkence odasında tutmalı...sürekli işkence çekmeli...çeke çeke ölmeli:mad:

sanssızım
06-06-2008, 09:29 PM
bence bu gıbı ınsanlara en buyuk ceza munasıp yerını kesmek olur o zaman bakalım yapabılıyormu:D

olvido
06-06-2008, 09:45 PM
bence bu gıbı ınsanlara en buyuk ceza munasıp yerını kesmek olur o zaman bakalım yapabılıyormu:D

haklısın bu yapılmalı
nasıl bir insandır yaa aklım ermiyo valla

wortex
06-06-2008, 11:42 PM
aRKADAŞLAR Sizi bir katılıma Davet ediyorum.Çok değerli bir Arkadaşım ,nitelikli,yetenekli Başarılı bir kız arkadaşını Kaybetti.Bir Trafik Katili Onun Canına kıydı ve kaçtı.benim Bu konuda içim Yanıyor. Kendimi Çok sorumlu hissettim.ne yapsam dedim.İşte sizi Bu konuda Duyarlılığa Davet ediyorum.LÜTFEN AMA LÜTFEN KATILIN.belki sizde yarın yakınınızı kurban vere bilirsiniz.ARTIK BU KANAYAN YARAMIZI KAPATMANIN ZAMANI GEÇİYOR.Gencecik yeteneklerimiz evlatlarımız,canımız,yitip gidiyor.TRAFİK KURBANLARI İÇİN HEP BİRLİKTE HAREKETE GEÇELİM.ben artık bu konuda ayrıntıya bile girmeye gerek görmüyorum.HEPİMİZ BİLİYORUZ ZATEN.HAREKETE GEÇİN BU GÜNE KADAR TAKİP ETTİM HEP DEĞERLİ ,YETENEKLİ ,NİTELİKLİ ,VATANDAŞLARIMIZI KAYBEDİYORUZ.Haydi sizde bir katkı yapın .YALVARIYORUM ARTK LÜTFEN.

wortex
06-06-2008, 11:52 PM
yaa bu nedir .ben dehşete düştüm .bu adamı derhal asmalı ki spekülasyonlar son bulsun. nedir yani bu aklım almıyor.dünya gericilErin güdümüne mi girdi?Yaa bence Artık Dünyanın sonu Yaklaştı.Şebnemin Dediği gibi Bütün eşyalar Üst üste Terk etmeden önce.BU dünya Artık yuva değil.Terketmeden önce Dönüp Bir Bak Ne hale Gelmiş.

wortex
07-06-2008, 02:52 AM
arkadaşım Doruğun Yakın dostu SEVİLİ Kaybettik.Hepimizin başı sağ olsun.İZMİRİN İyi insanlarının Başı sağ olsun.Değerli bir öğrencimizi Kaybettik.Ülkemizin Geleceği Bilim insanı Artık yok.BEN BİR DE ASELSANDA ÖLENLERİ MERAK EDİYORUM.Ülkemizin EN DEĞERLİ BİLİM ADAMLARI İNTİHAR ETTİ.NEDEN SİZCE BU BİR MUAMMA. DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.

9 ŞUBAT
07-06-2008, 06:55 AM
başınız sagolsun,ALLAH sizede ailesinede sabırlar versin .

birmelek
07-06-2008, 12:15 PM
Çok üzüldüm..Allah geri de kalanlara sabır versin..:(

Ne yaparlarsa yapsınlar önüne geçilemiyor bu trafik canavarlarının.. :mad:

sanssızım
07-06-2008, 12:50 PM
arkadaşım Doruğun Yakın dostu SEVİLİ Kaybettik.Hepimizin başı sağ olsun.İZMİRİN İyi insanlarının Başı sağ olsun.Değerli bir öğrencimizi Kaybettik.Ülkemizin Geleceği Bilim insanı Artık yok.BEN BİR DE ASELSANDA ÖLENLERİ MERAK EDİYORUM.Ülkemizin EN DEĞERLİ BİLİM ADAMLARI İNTİHAR ETTİ.NEDEN SİZCE BU BİR MUAMMA. DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.

arkadasım ben onların teker teker ıntıhar ettıklerıne ınanmıyorum hepsı degerlı ınsanlardı okumus gormus gecırmıs bence bu konuyu devlet arastırmalı

MerteR
07-06-2008, 06:23 PM
Herkesin başı sağolsun.Geri kalanlara baş sağlığı diliyorum.

Bu Aselsan intiharlarını bende çok merak ediyorum, ayrıntılı bilgi bulabilen ekleyebilir mi?