Orijinalini görmek için tıklayınız : bunalımdayım nasıl cıkarım
sanssızım
06-06-2008, 12:44 AM
gunlerden berı yemıyorum uyumuyorum dısarıya cıkmıyorum sınırlıyım erenkoy ve bakırkoy harıc nasıl kurtulabılırım:confused:
9 ŞUBAT
06-06-2008, 09:31 AM
gunlerden berı yemıyorum uyumuyorum dısarıya cıkmıyorum sınırlıyım erenkoy ve bakırkoy harıc nasıl kurtulabılırım:confused:
bence eger dr tedavisi dışında bir şey istiyorsanız bol bol foruma katılın,içinizi dökun rahatlayın kardeş sitemize uye olan arkadaşlarımız bilir musty 35 diye bir uyemiz vardı,sizden çok çok agır depresyon geçiriyordu,o arkadaşımız sık sık foruma girerek anlatarak ve hepimizin destegiyle o durumu atlattı ve şu anda çok iyi durumda ,
tabi ilk onerim uzman destegi almanız ama bunun yanında bizlerde size destek olmaya hazırız yeterki siz bu durumdan kurtulmak için harekete geçin.
_zeep_
14-07-2008, 01:00 PM
aynı durum bende de var ve nedenini bilmiyorum:(
bercem
14-07-2008, 08:06 PM
arkadaşlar bütün bunların tek nedeni var hayattan zevk alamıyoruz ve ne yapacağımızı bilmiyoruz bu da bizi bunalıma itiyo en iyisi yaşadığımız her andan zevk almak yoksa hiç bi zaman gülemeyizz:s:s:S
7hill
14-07-2008, 11:06 PM
bu neden bulanımda olduğuna bağlı...
dr. tedavisi ve dualarla inş. geçer... :)
ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ.. ;)
eliftetik
15-07-2008, 12:20 AM
bu neden bulanımda olduğuna bağlı...
dr. tedavisi ve dualar inş. geçer... :)
ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ.. ;)
afferin sana hill cim hep böyle işte tam böyle pozitif kokular saçmaya
devam et hem kendin hem etrafın için
godot
18-07-2008, 12:13 PM
ben de bir kaç gündür çok kötü durumdayım.geceleri hiç uyumadan ağlıyorum.neyse ki şu an normal bir gün geçiriyorum.umarım bu gece rahat bir gece olur.
7hill
18-07-2008, 12:26 PM
afferin sana hill cim hep böyle işte tam böyle pozitif kokular saçmaya
devam et hem kendin hem etrafın için
teşekkür ederim ablacım :)
sizlerin ve sevdiklerimin desteğiyle çok daha iyiyim elh. :p
eliftetik
18-07-2008, 07:09 PM
ben de bir kaç gündür çok kötü durumdayım.geceleri hiç uyumadan ağlıyorum.neyse ki şu an normal bir gün geçiriyorum.umarım bu gece rahat bir gece olur.
ne gözyaşları ne kahkaha sürekli değildir üzülmeyin geçecektir
çokta hayıflanmayın niye benim başıma geliyor diye
bunlar bize her iki yaşam için de lazım olacak öğretilerdir
e öğrenmenin yaşı olmadığına göre