Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Geldim...
BEYOGLU
07-11-2007, 02:04 AM
Herkese mrb...Ben yeni kayıt oldum ama tanıdık nickler var burada,umarım o nicklerin sahipleride aynı kişilerdir...Ben aslında taşındım sayılır ve burası benim için yeni bir ev gibi bişey....Taşınmış olmanın hüznü olur ya,hani eski oturduğunuz evin odalarına son kez bakarsınızda sonra bir kaç koliye hazırlanmış eşyalarınızı kucaklar arkanızı dönüp gidersiniz...İşte öyle bişey....Keşke insan giderken anılarınıda götürebilse yanında ama olmuyor...Neyse herkese tekrardan merhaba........
birmelek
07-11-2007, 08:36 AM
Hoşgeldin Beyoğlu..hüzünlü olmana üzüldüm. Belli ki seni kıranlar oldu ve taşınmaya karar verdin sende. Yine de üzülme, bizler herzaman yanında oluruz senin, hatta başkalarının açtığı yaralarına merhem bile olmaya başlarız, unutursun bigün herşeyi, ben buraya ve burdaki arkadaşlarımın sıcaklığına güveniyorum çünkü. Tekrardan hoşgeldin, inşallah güzel paylaşımlar içinde bulunuruz..
9 ŞUBAT
07-11-2007, 09:01 AM
aramıza hoş geldin beyoglu , kısa zamanda buraya alışacaksın
seninde farkettigin gibi bir çogumuz kardeş sitedeniz o yuzdende burada yabancılık çekecegini zannetmiyorum , yeni bir eve taşınmaktan ziyede oda degiştirdim diye duşunmen çok daha uygun olur , diger sitende zaten karşındaki kapı , çogumuz bir o odada bir bu odadayız ,
buradada guzel paylaşaımlarını bekliyoruz .
BEYOGLU
07-11-2007, 12:26 PM
[Teşekkür ederim arkadaşlar...Sıcak bir karşılama....Elim boş geldim bu yeni eve kusura bakmayın ama cebimde kelimeler yüreğimde paylaşımlarla geldim...Eski sitedeki arkadaşlar beni beni "beyoglu79 ve BYMEN olarak tanıyorlar...Megan senden hiç davet almamıştım bir mod olarak,akşam üstü nette dolaşırken tesadüfen buldum burayı bir kaç tanıdık nick görünce kayıt olmak istedim...
BİRMELEK ve MAVİGECE sizede ayrıca teşekkür ederim yeni odama yavaş yavaş yerleşmeye başladım...Avatar konusunda,özgün bir avatar kullanma tercihi olmasınada çok sevindim...
BeYaZ_KeLeBeK
07-11-2007, 01:39 PM
bymen hoşgeldin aramıza...:) seni burda görmek ne güzel...umarım yeni evimizde keyifli paylaşımların olur..
tekrar hoşgeldin beyoğlu:)
9 ŞUBAT
07-11-2007, 01:56 PM
[Teşekkür ederim arkadaşlar...Sıcak bir karşılama....Elim boş geldim bu yeni eve kusura bakmayın ama cebimde kelimeler yüreğimde paylaşımlarla geldim...Eski sitedeki arkadaşlar beni beni "beyoglu79 ve BYMEN olarak tanıyorlar...Megan senden hiç davet almamıştım bir mod olarak,akşam üstü nette dolaşırken tesadüfen buldum burayı bir kaç tanıdık nick görünce kayıt olmak istedim...
BİRMELEK ve MAVİGECE sizede ayrıca teşekkür ederim yeni odama yavaş yavaş yerleşmeye başladım...Avatar konusunda,özgün bir avatar kullanma tercihi olmasınada çok sevindim...
beymen seni aramızda gordugum için çok sevindim , yeni ailene hoş geldin
kusura bakma sitede başlık açma konusunda tedirgin oldum ,ve genelde arkadaşlara oda aracılıgıyla duyurdum birde herkesin tepklsi farklı oldugu için teklif etme konusunda bazen çekimser kaldım ,
neyse bunlar geride kaldı , artık o guzel yazılarını burada gormek isterim
tekrar yeni odana ve ailene hoş geldin ,
babyrose
07-11-2007, 03:51 PM
aramıza hoşgeldin.yenilik bazen gereklidir yenilik insana mutluluk getirir.geride kalanlardan sadece güzel anıları hafızanda tut.tutki arada onları hatırlayıp tebessüm et ve yeni evinde de o mutlu anları ve yeni mutlu anlarla beraber yaşa.
aramıza hoşgeldin canım
sevdiğim bir söz vardır
ne asla kadar kararlı ol
ne belki kadar çeliş
elvedayı söylediğin yerde bırak
yeni bir merhabaya ölesiye alış
aramıza tekrardan hoşgeldin :)
BEYOGLU
07-11-2007, 07:09 PM
bymen hoşgeldin aramıza...:) seni burda görmek ne güzel...umarım yeni evimizde keyifli paylaşımların olur..
tekrar hoşgeldin beyoğlu:)
Bu sitede de kanat çırptığını görmek güzel...
hoşgeldin Beyoğlu, yazını okurken bu bymen dedim ve haklı çıkmışım, tekrar hoşgeldin.....
Sana iki kere teşekkür ederim beste...Birincisi burda da yalnız bırakmadığın için,ikincisi diğer siteden ayrılmadan önce attığın pm ler ve tesellin için...
hoşgeldin Beyoğlu;
Taşınmış olmana rağmen aile fertlerinin yanında olması sana teselli olur inşallah.
Hem bak bizde varız..
Sağol arkadaşım....Şimdiden sıcak bir ortamın huzurunu hissetmeye başladım...
aramıza hoşgeldin.yenilik bazen gereklidir yenilik insana mutluluk getirir.geride kalanlardan sadece güzel anıları hafızanda tut.tutki arada onları hatırlayıp tebessüm et ve yeni evinde de o mutlu anları ve yeni mutlu anlarla beraber yaşa.
Haklısın,bazen yenilik gerekir...Yeni bir ortam yeni arkadaşlar yeni paylaşımlar....Bu güzel ve teselli edici yaklaşımın için teşekkür edrim babyrose...
aramıza hoşgeldin canım
sevdiğim bir söz vardır
ne asla kadar kararlı ol
ne belki kadar çeliş
elvedayı söylediğin yerde bırak
yeni bir merhabaya ölesiye alış
aramıza tekrardan hoşgeldin
Bu sözü ilk defa duydum,ama bundan sonra benimde çok sevdiğim sözler arasına girecek...Bazen elvedayı söylediğin yerde bırakamıyorsun,yitirilmiş bir hoşcakalın peşinden yüklendiği bütün anılarla birlikte arkandan seni takip eder..Elvedalar ya dilimizin ucunda kalır yada boğazımızda düğümlenir, söylenmesi en zor olan kelimedir.....Elvedayı söylediğimiz yerde bırakamadıysakta hüzünbaz bir merhabayla da başlanılabilir yeniden herşeye,belki zamanla hüznü gider bize kalan sıcaklığı olur.... Teşekkürler ATEŞ......
Ve megan........Estağfururlah kusura bakılacak bişey yok..Bir kaç kere sitede başka bir siteyle alakalı bişeylerden bahsettiğini hatırlıyorum,o bahsettiğin yer bu site olmalı....Bir yerlerde varolmak varsa,davet bahanedir zaten,eninde sonunda sen orayı bulmasanda o yer seni bulur.......Benide buldu....Seninde burada olmana çok sevindim....
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.