PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu an fevkalade kötüyüm.

wortex
05-06-2008, 07:22 PM
Az önce çok kötü bir haber aldım.yakın arkadaşımabir araba çarpıp kaçmış.sadece yaralı olduğunu biliyorum.ayrıntı vermediler.çok büyük çöküntü içindeyim.bana israrıma rağmen bişey söylemiyorlar.ben ne yapıcam şimdi. yanına da gidemiyorum.yine bana Alkolün yolu göründü.artık herhalde bu meretden kurtulamam.acaba durumu nasıldır.Çıldırmamak mümkün değil.ne biçim bir yerde yaşıyoruz .ben nasıl dyanıcam bu acıya .ne yapıcam offfff.ne kadar adaletsiz bir hayat bu.

atomcekirdegi
05-06-2008, 08:02 PM
Az önce çok kötü bir haber aldım.yakın arkadaşımabir araba çarpıp kaçmış.sadece yaralı olduğunu biliyorum.ayrıntı vermediler.çok büyük çöküntü içindeyim.bana israrıma rağmen bişey söylemiyorlar.ben ne yapıcam şimdi. yanına da gidemiyorum.yine bana Alkolün yolu göründü.artık herhalde bu meretden kurtulamam.acaba durumu nasıldır.Çıldırmamak mümkün değil.ne biçim bir yerde yaşıyoruz .ben nasıl dyanıcam bu acıya .ne yapıcam offfff.ne kadar adaletsiz bir hayat bu.

Sevgili wortex alkol şuan içinde bulunacağın durumu değiştirebilir mi ya da unutturabilir mi? Sadece kendini uyuşturursun..Önemli olan şuan içinde bulunduğun durum karşısında senin nasıl bir faydan dokunabileceği..Düşünsene sen içerken arkadaşına kan lazım oldu diyelim alkollü olduğun için kan da veremeyeceksin ya da onların sana ihtiyacı olduğunda yardımcı olamayacaksın..Sanırım sorulacak en doğru soru,ben arkadaşım için ne yapabilirim,elimden ne gelir?Eğer hiçbir şey yapamıyorsan dua edersin..Hem seni rahatlatır hem de arkadaşını...Ne kadar adaletsiz bu dünya dememek lazımmış aslında çünkü her şerrin içinde bi hayır,her hayrın içinde de bir şer gizli olurmuş ki insanoğlu bunu bilemezmiş...Belki bu kaza olmasaydı daha kötü şeyler yaşanacaktı bunu bilemeyiz..Ve inan çarpıp kaçan adamın da yaptığı yanına kar kalmaz,ilahi adalete güven arkadaşım sen..

9 ŞUBAT
05-06-2008, 08:20 PM

geçmiş olsun arkadaşım,şu anda hiçbir şey yapamıyorsan otur dua et ,en iyi ilaç o.
alkol almak bir çözummu sence ?bence hayır sadece şu anı unutacaksn o kadar oysa ne kadar içten dua edersen o kadar rahatlar arkadaşına o kadar faydan olur,
bizlerde senle birlikte dua edicez,inşallah arkadaşına bir şey olmayacak çunku bunu hissediyorum ve seninde hissetmeni dilerim.

sevdenur
05-06-2008, 11:04 PM
geçmiş olsun wortex,inşallah kötü bir durumu yoktur arkadaşınızın...henüz olayı tam bilmeden bu kadar yıpratmayın kendinizi...belki arkadaşınızın ailesi o anki şokla tam olarak bilgi vermemiş olabilir...+siz tam olarak karar vermemişsiniz alkolü bırakmaya...eğer verseydiniz ilk aklına gelen alkol olmazdı...kendinizi bu kadar hırpalamayın...Allah daha büyük acılar vermesin...şuan dua edin bol bol...bizlerde dua edeceğiz arkadaşınız için...

sanssızım
05-06-2008, 11:20 PM
slm uzulme kotu dusunme ınsallah arkadasına bısey olmamısdır :mad:

sanssızım
05-06-2008, 11:47 PM
sakın alkol almayı deneme benım babam cok ıcerdı sonuc ne dersın sorunları olan depresyon hastası ustelık yıllardır gelecegını dusunuyorsan deneme benden sana tavsıye merak etme arkadasına bısı olmaz;)

BeYaZ_KeLeBeK
06-06-2008, 12:19 AM
geçmiş olsun öncelikle...inşallah durumu kötü değildir...bizide haberdar et...:o

alkol almakla eline ne geçicek arkadaşım.....zora gelince,üzülünce,sevinince alkol almak ne işe yarar?hiç anlamam....kötü bir haber alan herkes alkol alsa...ohoo.....yanlışsın....kendini topla öncelikle...ve mantıklı düşün....arkadaşına dua et bol bol....

adonis
06-06-2008, 12:41 AM
geçmiş olsun öncelikle ama bide söyle düşün ya o araba carpmasaydı arkadasının basına bir ki dakika sonra ne gelebilirdi yada hayatında ne değişirdi!!!!! bi arkadasım vardı eskıden bi gun bi hata yapmıs hırsızlık yapmıs aradan bir iki gun gectı caldıgı para ile tatile gitmek için bilet almıs otogara gitmek üzere yola cıkmıs ve sonra sıradan bi kimlik kontrolünde yakalandı ve ceza evine gönderildi bir kaçgün sonra ailesi öğrenmişki bilet aldığı otobüs kaza geçirmiş ve nerdeyse herkez ölmüş sanırım!!!!!!!!!!!!!!!! şimdi dısarı cıktı ama ÖLEDEBİLİRDİ

9 ŞUBAT
06-06-2008, 09:28 AM
geçmiş olsun öncelikle ama bide söyle düşün ya o araba carpmasaydı arkadasının basına bir ki dakika sonra ne gelebilirdi yada hayatında ne değişirdi!!!!! bi arkadasım vardı eskıden bi gun bi hata yapmıs hırsızlık yapmıs aradan bir iki gun gectı caldıgı para ile tatile gitmek için bilet almıs otogara gitmek üzere yola cıkmıs ve sonra sıradan bi kimlik kontrolünde yakalandı ve ceza evine gönderildi bir kaçgün sonra ailesi öğrenmişki bilet aldığı otobüs kaza geçirmiş ve nerdeyse herkez ölmüş sanırım!!!!!!!!!!!!!!!! şimdi dısarı cıktı ama ÖLEDEBİLİRDİ

şer dedigimiz bazı şeyler hayır da olabiliyor, o yuzden her işte bir hayır var demek ve dua etmek en dogru hareket bence.

drsnylmaz
06-06-2008, 09:56 AM
Allah'tan acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun arkadaşım

kamiloglu
06-06-2008, 10:09 AM
geçmiş olsun arkadaşım.

wortex
07-06-2008, 02:42 AM
Allah'tan acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun arkadaşım
Malesef kötü haberi Vermek bana Düştü.Doruk'la ortak ARkadaşımız SEVİLİ Kaybettik.Hepimizin Başı sağ olsun.Öğrnendiğime göre bir jip çarpıp kaçmış.Pilakasını alammaışlar Ama Siyah BMW jipmiş.Arkadaşımı teskin Etmekte sıkıntı Yaşıyorum.Şu an telefonu kapalı Endişeleniyorum.Allah kimsenin Başına vermesin.

9 ŞUBAT
07-06-2008, 06:50 AM
Malesef kötü haberi Vermek bana Düştü.Doruk'la ortak ARkadaşımız SEVİLİ Kaybettik.Hepimizin Başı sağ olsun.Öğrnendiğime göre bir jip çarpıp kaçmış.Pilakasını alammaışlar Ama Siyah BMW jipmiş.Arkadaşımı teskin Etmekte sıkıntı Yaşıyorum.Şu an telefonu kapalı Endişeleniyorum.Allah kimsenin Başına vermesin.

başın sagolsun arkadaşım,inan çok uzuldum.
ALLAH sanada arkadaşınanda vefat eden arkadaşınızın ailesine sevdiklerinede hepsine sabır versin.
biraz evvel bir başlıktaki yazını okumuştum ama ordaki yazıya bir anlam verememiştim ,şimdi bunu okuyunca ne demek istedigini anladım.
eger arkadaşınla aynı yerdeysen ona ulaşmaya çalış,gerçi bunu yazalı epey zaman geçmiş umarım ulaşmışsındır ve inşallah arkadaşın iyi durumdadır.
her şey ALLAHın takdiri ne yazıkki onun kararları karşısında bir yapragın fırtınanın onunde egildigi gibi egilmekten başka yapabilecegimiz bir şey yok.