Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Geceee
adonis
05-06-2008, 07:37 AM
gece 04:00 sularında bi arkadasımla dolasırken ıssız sokaklarda 4.,5 tane iri kocaman köpekLER gordük saldıracak gıbı oldular önce bizde biraz kaçtık 2 saniye sonra 4 tane avucumun içine sığacak kadar kedi yavrusuyla oynamaya parçamaya başladılar geri dondum elime bi sopa aldım ve benden cıkan ses o küçücük kedi yavrularını parçalayan köpeklerden daha korkutucuydu gecenin sessizliğinde iki kedi yavrusu kurtuldu bi tanesi baya bi hırpalanmıstı bi tanesi ise ben gidene kadar ölmüştü!!!!!!: moralim çok bozuk ya biraz bekledık ıkı tanesıde yanımda onları sevdim annelerı geldı ama onlar benım yanımdan ayrılmak istemediler bi zaman sonra yaralı olanda öldü.... ben ordan ayrılırken o yavruların sesi sanki GITME BENIDE GÖTÜR DERGİBİYDİ:!!!! :mad:
Nefertiti
05-06-2008, 09:33 AM
Gecenin o saatinde,muhitinizi bilmiyorum ama çok daha farklı şeylerle ve tehlikelerlede karşılaşabilirsiniz./diniz.Hoş tabiiki sen bunu biliyorsun.benimki yazlızca konuya giriş yapmak için yazılan bir cümle.
Şimdilik ucuz atlatmışsınız..:rolleyes:
Bahsettiğin olay oldukça üzücü..
Ama doğanın kanunu bu,adı üstünde kedi ile köpek.Yababileceğin fazla bir şey yokmuş,kendini üzme..
Yakınsa bugün bir bak,kedi ve kalan yavrularını daha güvenli bir yere götürüp bırakma şansı varmı?
adonis
05-06-2008, 06:19 PM
aslında annelerinden ayırmak istemedım çümki anneleride hemen 20 metre kadar yakında bi calı içinde duruyordu ama onları neden korumadı neden kactı ben bunu anlamıyorum nefertiti
BeYaZ_KeLeBeK
06-06-2008, 12:24 AM
böyle bir olaya şahit olmuş olmak çok acı...:(
gerçekten ben okurken içim acıdı....haklısın...ama anne kedide korkmuş olacakki savunmasız kaldı......malesef oluyor böyle şeyler...bu senin gördüğün görmediğimiz neler var daha...insan istiyor ki hepsine koşayım yardım edeyim....ama olmuyor....
bir de bu senin anlattığın bir köpek...bir de bunu yapan insanlar var....acımasızca hayvanları öldüren işkence yapan ruh hastaları....ben asıl onlardan iğreniyorum....hatta belki garip gelecek ama insanlara ve hayvanlara eziyet eden,öldüen,tecavüz eden insanların idam edilmesi taraftarıyım....bence idam cezası olmalı ve bu gibi durumlarda uygulanmalı....o kadar ucuz değil bazı şeyler...:mad: neyse konuyu dağıttım...
adonis
06-06-2008, 12:35 AM
aslında idam cezasıda bu tip şeyler için kurtuluş ömür boyu hapis yerine bu tür insanlara uygulanması gereken ceza onları felç edip ama bilinci yerinde bir halde bekletmek daha adil olurdu belkide!!1
Nefertiti
06-06-2008, 12:37 AM
aslında annelerinden ayırmak istemedım çümki anneleride hemen 20 metre kadar yakında bi calı içinde duruyordu ama onları neden korumadı neden kactı ben bunu anlamıyorum nefertiti
Hassasiyetini anlıyorum.Ama dedğim gibi bunlar doğanın kanunu,ve bence aslında çok da müdahele edilmemesi gereken durumlar.
Çok fazla belgesel izlememe dayanarak bunu söylüyorum ki bu hiç bir şey değil:)İnan Örnğ.bazen bir Aslanın yavru bir ceylanı annesinin yanından alarak parçalaması benide çok üzüyor ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bu olayın senin gözünün önünde birebir cereyan etmesi seni epey etkilemiş.
Lütfen fazla üzülme...;)
adonis
06-06-2008, 01:01 AM
sizler iyi insanlarsınız hani bazen olurya vapurda birinin yanına oturursun anlatırsın ne varsa o dinler sonra kalkar gidersin adını bile bilmeden sizleri sevdim iyiki varsınız
7hill
06-06-2008, 04:48 AM
hoş geldin :)
9 ŞUBAT
06-06-2008, 09:44 AM
sizler iyi insanlarsınız hani bazen olurya vapurda birinin yanına oturursun anlatırsın ne varsa o dinler sonra kalkar gidersin adını bile bilmeden sizleri sevdim iyiki varsınız
burdaki paylaşımın en guzel yanıda bu degilmi ?
çıkarsız ,umarsız ,içten ve beklentisiz ,sana sadece sen oldugun için deger verilmesi ve dinlenmesi ,
bundan daha guzel bir dostluk olabilirmi ?
drsnylmaz
06-06-2008, 09:52 AM
[QUOTE=9 ŞUBAT;29177]burdaki paylaşımın en guzel yanıda bu degilmi ?
çıkarsız ,umarsız ,içten ve beklentisiz ,sana sadece sen oldugun için deger verilmesi ve dinlenmesi ,
bundan daha guzel bir dostluk olabilirmi ?[/
aynen katılıyorum sana 9 şubat