Orijinalini görmek için tıklayınız : geceler bitmiyor!!
adonis
04-06-2008, 11:15 PM
neden bu geceler sureklı bana gündüz oluyor ki bende mi bi gariplik var tanıdıgım herkez gece yaşıyo ama bir babam la annem gündüz yaşıyor ya:) YANİ BEN İNSANLARDAN BAZEN UZAKLAŞIYORUM Bİ NEVİ HERKEZİN TERSİNİ YAPIYORUM AMA BUNDAN ZEVK ALMIYORUM ASLINDA BAZEN KALABALIGA KARISMAK IYI BAZEN DE YANLIZ KALMAYI SEÇİYORUM AMA BUNU NEDEN YAPTIGIMI BİLMİYORUM SANKİ
intihar
05-06-2008, 12:21 AM
neden bu geceler sureklı bana gündüz oluyor ki bende mi bi gariplik var tanıdıgım herkez gece yaşıyo ama bir babam la annem gündüz yaşıyor ya:)
nasıl yani? biraz daha açabilir misin?
sevdenur
05-06-2008, 12:24 AM
nasıl yani? biraz daha açabilir misin?
bencede...:)bende anlayamadım...
wortex
05-06-2008, 01:39 AM
neden bu geceler sureklı bana gündüz oluyor ki bende mi bi gariplik var tanıdıgım herkez gece yaşıyo ama bir babam la annem gündüz yaşıyor ya:)
Yeterince açık değil ama.Geceleri ben severim gök yüzü beni rahatlatıyor.özellikle yıldızlara bakmak beni ,oraları meraka sevkediyor.
9 ŞUBAT
05-06-2008, 12:47 PM
bence geceleri sevmeniz çok dogal ,anladıgım kadarıyla çocuklugunuzda çok acı çekmişsiniz geceler sizi kötülüklerden saklıyor ,size bir sıgınak gibi geliyor
birçok kişiye ürküntü veren karanlık sizin için ferahlık huzur oluyor,
böyle hissetmenizde çok dogal ,ama içinizdeki acılar azaldıgında eminimki o karanlıklardan yavaş yavaş güneşe çıkacaksınız.
adonis
05-06-2008, 06:17 PM
aslında kücükken acık cekmedım ama sanırım ruhsal acıdan yorulmus olabılırım sanırım!
9 ŞUBAT
05-06-2008, 07:22 PM
aslında kücükken acık cekmedım ama sanırım ruhsal acıdan yorulmus olabılırım sanırım!
acı derken ruhsal manada demek istedim ,çunku çocuklukta yaşananlar ileriki hayatımızda çok büyük rol oynuyor.
adonis
06-06-2008, 12:56 AM
bazen deli oldugumu düşünürüm,bazense cok fazla düşündüğüm için delirebileceğimi,bazen kendimi dinlerim,bazen hislerimi.Ama kesin olan bi şey var ben iyi değilim kendimle savaşmanın bana acı verdıgını bildiğim halde sorun ne olursa olsun anı yaşamanın çabasındayım.Kendı sorularımda ve cevaplarımda kaybedıyorum kendımı sanırım asıl sorunsa dısarıdan baktıklarında eğlenceli etkin hayatını yaşayan biriyim butun bu kalabalıgın içince sessiz çığlıklar atmak benim hayatım sanki
sanssızım
06-06-2008, 01:06 AM
ben demek ıstedıgını anladım bızım ıcın hayat hayat demeye dılım bıle varmıyo gece baslıyo mıllet gıder mersıne bız gıderız tersıne o hesap
adonis
06-06-2008, 01:10 AM
peki bizim yaşam seklimiz sence doğrumu ŞANSSIZIM
EndaM
06-06-2008, 01:35 AM
merhaba adonis :) ben de böyle bir hayat yaşıyorum, geceleri yani.. bir yandan çok hoşuma gidiyor karanlık,gece,sessizlik.. 9 şubat ın dediği gibi,sığınak oluyor bana. ama bir yandan da ürküyorum,bu yaşama şekli doğru mudur bilmiyorum ama,bizim gibi pek çok insan olduğunu söyleyebilirim. bizim evde mesela,sabaha karşı yatılır =)
adonis
06-06-2008, 01:39 AM
Iyide Evde Otursak Iyi Aksam KalkiP
Sabaha Kadar Disarida Oluyoruz Bazen Eğlence Bazen Sefa Bunun Sonu Varmi Ki
EndaM
06-06-2008, 01:44 AM
ben yanlış anlamışım o zaman :)ben hep evdeyim.. pek hareketli bir hayatım olduğu söylenemez.dersler dışında tabi.. akşam kalkıp sabahlara kadar eğleniyor musunuz :) oh oh maşallah
adonis
06-06-2008, 02:06 AM
eğlence bazen oluyo her zaman değil ama olmassa olmaz evde oturmuyorum ben az önce cıktıp yıne dısarı soyle bi tur attım geldım ya nasıl soylenır evde daralıyorum hele bide boyle duvarlar yokmu mahvedıyo benı ya uzerıme uzerıme nasıl yasıyorsun dersen ben turizm okudum hep gece çalıstım hep gece yasadım sımdı ıse artık gunduz ler bana garıp gelıyo bazen cok kalabalıklarda yasıyorum bazense kendı ıcımde anlıyomusun?
EndaM
06-06-2008, 03:34 AM
en azından anlamaya çalışabilirim :) turizm hımm.. doğrudur,gündüzler garip gelebilir
eliftetik
08-11-2008, 09:59 PM
merhaba adonis :) ben de böyle bir hayat yaşıyorum, geceleri yani.. bir yandan çok hoşuma gidiyor karanlık,gece,sessizlik.. 9 şubat ın dediği gibi,sığınak oluyor bana. ama bir yandan da ürküyorum,bu yaşama şekli doğru mudur bilmiyorum ama,bizim gibi pek çok insan olduğunu söyleyebilirim. bizim evde mesela,sabaha karşı yatılır =)
o zaman gece postası sizin için en iyi seçim millet oraya girin geceleri
negatif
08-11-2008, 11:20 PM
Geceyi düşünmek için seçiyorsan insanlar seni yoruyor demektir yaşamak için seçiyorsan yorduğun çok insan var demektir..gece güzeldir..ben geceyi düşünmek için seçerim..gündüz üzerime yapışan insan kirlerini yıkarım..dinlenirim düşünürken yorulursun deselerde..ben severim sessizliği yanlızlığı..severim günün çetelesini tutmayı.24 saatin taşlarını yerine oturtmayı..severim kendimle kalmayı bazen gülmeyi bazen ağlamayı.bazen geçmişte boğulup bazen geleceği planlamayı..ama yaşamak bu olmamalı..güneşten kaçmamalı karanlığa aşık olmamalı..ya benim gibi yarı deli olursun ya şafağa gönül verip yolunu bulursun..
plüton
19-01-2009, 12:39 PM
Beni ölümden başka terketmeyecek olan insanla (kendimle) başbaşa geceleri kalabildiğim için zamanımı geçirmek için geceyi seçiyorum.
bloody tears
03-04-2009, 01:46 PM
üniversite gençliğinin hemen hepsi öyledir bende öyleyim.gece benim için gündüzdür.sabaha karşı uyurum hatta bazen öğlen ihtiyaç için dışarı çıktığımda kendimi garip hissederim.sanırım bu olay psikolojik bir hal aldı aslında zaten yanlızlığı benimsemiş biriyim ama sanırım seninki farklı yani sen mutlu değilsin halinden ama ben çok mutluyum:S
bloody tears
03-04-2009, 01:48 PM
hmm ben yanlış anladığımı farkettim sen gece yaşamayı seçiyorsun fakat eğlenceyide ekliyorsun senin normal bir durum bence bazı insan geceyi tercih eder.