Orijinalini görmek için tıklayınız : profilimiz....
BeYaZ_KeLeBeK
17-05-2008, 12:13 AM
arkadaşlar profilinize girdiğinizde burada çeşitli aktiviteler yer alıyor..
gruplar kurabiliyor albümler oluşturabiliyoruz...
fakat hiç katılım olmadığını görüyorum...bence biraz ilgi gösterirseniz sitemizde değişik bir sosyal aktivite oluşur....siteye girdiğinizde profilinizede bir göz atmayı unutmayın;)
eğer modlarımız ,adminler bize bu konuda bilgi verir açıklama yaparsa (örneğin albüm oluşturmak için resimleri nasıl yükleyeceğiz) memnun olurum...
sevgiler..
olvido
17-05-2008, 04:44 PM
bende çok merak ediyorum aslında
ama pek bişey anlamadığım için uğraşmadım bencede güzel olur
sevdenur
17-05-2008, 08:07 PM
Recent Visitors
canım benim yaa...:Dbende şimdi bunu araştırıyordum nedir nasıl yapılıyor diye...bilgi verirlerse bende memnun kalacağım...
BeYaZ_KeLeBeK
18-05-2008, 11:22 PM
aslında normalde o bölümde daha değişik şeyler olması lazım...
değişik resimler arkaplanlar ekleyerek profil görünümü oluşturma...albüm oluşturma vs..ama yok....sanırım siteyi kasıyor ondan mı yok acaba....
kimsede bir açıklama yapmıyor.....:confused:
ya çok ilgisiz kalıyor bu site adminler tarafaında....gerçekten bunu söylemek zorundayım artık...tamam vakit bulamıyor sayın admin ama bu şekildede bizim sorunlarımız,sorularımız havada kalıyor....mod arkadaşlarda çok fazla yardımcı olamıyorlar çünkü onların yetkisi dahlinde olmayan şeyler olabiliyor...
umarım sayın admin gerekli açıklamayı yapar kısa zamanda:cool:
BeYaZ_KeLeBeK
25-05-2008, 02:19 AM
arkadaşlarrrr profillerinize bakın ara sıra...yazıyorum herkese bişeyler kimse bakmıyoooo:(
buarada profilimize mesaj gelince niye bize uyarı gelmiyo..tabi görmeyiz o zaman:rolleyes:
adminnnnnnnn nerdesinizzzzz:(
9 ŞUBAT
25-05-2008, 09:14 AM
arkadaşlarrrr profillerinize bakın ara sıra...yazıyorum herkese bişeyler kimse bakmıyoooo:(
buarada profilimize mesaj gelince niye bize uyarı gelmiyo..tabi görmeyiz o zaman:rolleyes:
anladıgım kadarıyla sistemle ilgili bir durum galiba,uyarı verme özelligi yok herhalde o yuzden sık sık bakmak gerekiyor,
ama sayın adminimiz bu konuda gereken bilgiyi bize verecektir.
GuVeN
30-05-2008, 08:29 PM
Albüm oluşturmak için öncelikle Profiliniz sekmesine tıklıyoruz.Daha sonra açılan sayfanın sol menüsünden Pictures & Albums sekmesine tıklayıp daha sonrada Add Album kısmına tıklayarak oncelikle albüm başlığınızı oluşturmamız gerekiyor.Başlığı oluştururken albüm tipini seçerek isterseniz herkeze açık(Public),isterseniz özel albüm(Private) olarak oluşturabilirsiniz.Başlığı oluşturduktan sonra oluşturduğunuz bu bölümde Upload Pictures sekmesine tıklayarak istediğimiz resimleri yükleyebiliriz arkadaşlar.
sevdenur
30-05-2008, 09:41 PM
Albüm oluşturmak için öncelikle Profiliniz sekmesine tıklıyoruz.Daha sonra açılan sayfanın sol menüsünden Pictures & Albums sekmesine tıklayıp daha sonrada Add Album kısmına tıklayarak oncelikle albüm başlığınızı oluşturmamız gerekiyor.Başlığı oluştururken albüm tipini seçerek isterseniz herkeze açık(Public),isterseniz özel albüm(Private) olarak oluşturabilirsiniz.Başlığı oluşturduktan sonra oluşturduğunuz bu bölümde Upload Pictures sekmesine tıklayarak istediğimiz resimleri yükleyebiliriz arkadaşlar.
sağol güven bilgilendirme için...çok teşekkür ederiz...:)
aşıkk
30-05-2008, 09:53 PM
zaten zor çıktım depresyondan bide bunu başarıyım diye gircem....beyaz kelebek basitleştirsinler şunu dimi.....sevgilerimle...:)
BeYaZ_KeLeBeK
30-05-2008, 11:52 PM
arkadaşlar güven çok güzel anlatmış...hiç zor değil inanın...bunları aynen uygulayın..hadi albümlerinize bakmaya gelicem:D:p
GuVeN
31-05-2008, 12:41 AM
Albümlere sadece bakmayın arkadaşlar resimlere yorumlarınızıda yazabilirsiniz.
YAĞMURR
01-06-2008, 03:51 PM
çok güzel ama sanırım benimki olmadı neden anlamadın yazıları koyamadım??
9 ŞUBAT
01-06-2008, 06:49 PM
çok güzel ama sanırım benimki olmadı neden anlamadın yazıları koyamadım??
once yazılar konup sonra resimler oluşturulacak.