Orijinalini görmek için tıklayınız : acaba panik atakmıyım
gnl123
13-05-2008, 11:06 PM
merhaba arkadaslar ben gecen sinamya gittim uzun zamandır ilk defa gidiyorum birden ısıklar söndü flim baslyacak bende asırı bir korku basladı sonra kapıda oldu hep gözüm ben galiba ucaga bile binemem diye düsündüm birden sıkıntı ve asırı bir korku o anı yasamak bile istemem yani arabaya binincede öyle oluyorum sanki cıkmak icin hep gözlerim cıkıs yerleri arıyorum sizce ben panik atakmı geciyorum simdiden tesekkürler canlarım benimmmm:confused:
aşıkk
13-05-2008, 11:33 PM
aynı süreçten geçtiğim için söyleyebilirimki paniğe gerek yok her heyecan sıkışması panik atak değildir doktorunuza o an olanları detaylı anlatırsanız kolayca çözecektir ...sevgilerimle...
9 ŞUBAT
14-05-2008, 09:30 AM
merhaba arkadaslar ben gecen sinamya gittim uzun zamandır ilk defa gidiyorum birden ısıklar söndü flim baslyacak bende asırı bir korku basladı sonra kapıda oldu hep gözüm ben galiba ucaga bile binemem diye düsündüm birden sıkıntı ve asırı bir korku o anı yasamak bile istemem yani arabaya binincede öyle oluyorum sanki cıkmak icin hep gözlerim cıkıs yerleri arıyorum sizce ben panik atakmı geciyorum simdiden tesekkürler canlarım benimmmm:confused:
pek panik atak gibi gelmedi banada ama bu konuda teşhisi ancak dr un koyması dogru olur,gereksiz yere kendinizi vesveseye kaptırmayın,bizler kendimize hastalık yakıştırmaya çok meraklıyız,oysa uzmana gidince çogu zaman hiçte duşundugumuz gibi olmadıgını goruyoruz,
ama ne yazıkki kendimize koydugumuz sözde teşhisler bazen bizi dr a gitmekten alıkoyuyor ve böylece en büyük hatayı yapmış oluyoruz , geçmiş olsun.