PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu depresyon mu?

TeKnO_GuY
03-05-2008, 01:53 AM
Depresyonun ne olduğunu pekçok kez okudum. Belki bi aralar dipteki depresyondaydım.

Ama şu anda birşeyler güzel hayatımda: yani sıcak bakabiliyorum olaylara, sevebilme yetimi geri kazandım gibi,..

Tek gitmeyen bir düşüncem var: ölmek kötü birşey değil, hatta iyi birşey: hatta bir kurtuluş.

Her ne kadar şu anda depresyon denen o dip kuyuda olmasam da hayatın pislik yapısı gözüme batıyor, aslında batmıyor ama ölsem sevinirim moduna sokuyor beni.

Bu mevcut dünyamızın bana sağladığı bir düşünce yapısı mı yoksa geçti diye zannettiğim depresyonun sinsi yüzümü?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

9 ŞUBAT
03-05-2008, 09:47 AM
hissettigin olme duygusu ne yazıkki hepimizde olan bir şey ve bence en onemli sebebi çaresizlik yapayalnızlık tek başına oldugunu umutlarının tukendigini zannettigin bir anda kafana dolan bir duygu,
bunu hissetmek için illa depresyon veye başka bir rahatsızlıgın olmasına gerek yok,sadece saydıklarımdan bir veya birkaçı bir araya geldiginde kendiliginden kafada beliriyor,
yıllar once ve hatta zaman içinde bende birkaç kez ölmeyi bu dunyadan yitip gitmeyi çok istedim,ama oturdum duşundum niye niye dedim ,
artıları ve eksileri yan yana koydum ve şunu gordumki ne kadar kotu durumda olursan ol eger yardım istersen ve o anda yanlız oldugunu sansan dahi mutlaka sana yardım eden çıkıyor işte o zaman hayatın guzelliklerinin ve hayatındaki artıların çok daha fazla oldugunu goruyorsun ve ölumden vaz geçiyorsun ,
siteyi biraz araştırırsan bundan bir iki ay once ölumu seçen ama çok şukur kıyısından donen bir arkadaşımızın yazılarını okuyacaksın ve sana tecrube olacaktır umarım.

TeKnO_GuY
04-05-2008, 04:40 AM
yalnız bir insan değilim ama kendimi yalnız hissediyorum. Her ne kadar gülsem de doyasıya birileriyle ben kendimleyken yalnızım arkadaşlar. İçimde depderin bir boşluk var ne olduğunu bilmediğim. Tüm iyi şeyleri denedim olmadı, tüm kötü şeyleri denedim o da olmuyor. Ve elimden kaçırıyorum çoğu güzel şeyi. Güzelliği görememiş gözlerimi daha da kör ediyorum. Ve ne olduğunu bilmiyorum. Anlatamıyorum bile..

Ölüm evet: erken gelse de kurtulsam bu ruhumu sıkan kanserden..