PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yildizkaymasi

yildizkaymasi
13-04-2008, 01:12 AM
Hic bir mesajim olmadigi icin, tamamen burda kaybolmamak icin önce buraya bir merhaba yazmam gerekiyor.
Neden böyle bir siteyi sectim, cünkü etrafimda o kadar konusmaya ihtiyaci olan insanlar varki, ve dinlemeyi cok sevdigim icin, dinleyip anlamak ictenlikle dertlere ortak olmak bu zamanda cok az oldugu icin, burda sanirim, güzel insanliga yakisir bir ortamda güzelce birbirimizin sIkIntilarina ortak olacagimizi düsündügüm icin, üye oldum.
Bakip incelemek istiyorum.

Hepinize merhabaaaaaa

ates
13-04-2008, 10:08 AM
hoşgeldiniz aramıza... :) ;)

birmelek
13-04-2008, 11:20 AM
Hoşgeldin yıldız kayması..ii paylaşımlar diliyorum.

yildizkaymasi
13-04-2008, 02:05 PM
Hos buldum,
Insallah tahmin ettigim gibi bir sitedir , simdilik hosuma gitti, kalici olacagimi umuyorum.

9 ŞUBAT
13-04-2008, 02:29 PM
aramıza hoş geldiniz,zamanla sitemizi begeneceginizi umuyorum ,

bir laf var :acılar paylaşılarak azalır,sevinçler paylaşılarak çogalır,

yildizkaymasi
13-04-2008, 02:39 PM
Begendim aslinda, konular sadece ondan bundan degil, agir ve arastirici basliklar var egitici ve kendini tanimaya yatkin bir anlayisla.
Ondan bundan her yerde konusuluyor zaten, farkli bir site.
Ellerinize emeginize saglik.

9 ŞUBAT
13-04-2008, 02:41 PM
Begendim aslinda, konular sadece ondan bundan degil, agir ve arastirici basliklar var egitici ve kendini tanimaya yatkin bir anlayisla.
Ondan bundan her yerde konusuluyor zaten, farkli bir site.
Ellerinize emeginize saglik.

begendiginize sevindim,sizinde katkılarınızı bekleriz.

yildizkaymasi
13-04-2008, 02:42 PM
Bundan hic süpheniz olmasin cenesi düsük biriyim bildigim konularda:)

butterfly
14-04-2008, 01:17 AM
hoş geldinisss merhabalarr

yildizkaymasi
14-04-2008, 09:18 PM
Hos buldum sevgili butterfly,
Bazi insanlar bir yere girmeden önce burunlariyla koklaya koklaya girerler, hoslarina gittiginde hemen iceri dalarlar, sanirim bende de öyle olacak.:)

mithat
14-04-2008, 09:45 PM
meraba,
umarım aradığınızı bulursunuz.yamasam deli olcaktım sait faik abasıyanık'ın sözü değil mi.onun bir hikayesinda geçiyor.

yildizkaymasi
14-04-2008, 10:10 PM
Hos geldim sevgili mithat
Evet Sait Faik Abasiyanik´in sözü

Söz vermiştim kendi kendime:Yazı bile yazmayacaktım.
Yazı yazmak da, bir hırstan başka ne idi?
Burada, namuslu insanların arasında sakin, ölümü bekleyecektim;
hırs, hiddet neme gerekti? Yapamadım. Koştum tütüncüye, kalem, kağıt aldım.Oturdum.
Adanın tenha yollarında gezerken canım sıkılırsa küçük değnekler yontmak
için cebimde taşıdığım çakımı çıkarttım. Kalemi yontuktan sonra tuttum öptüm.
YAZMAZSAM DELI OLACAKTIM

Bende yazmazsam deli oluyorum da bu söz ve ayrica....

Söylesem tesiri yok; sussam gönül razi degil (Fuzuli)

benim en cok kendime yakistiridigim imzalarimdir..bir tane daha var, bari onuda yazayim...:)

Yüreğim ne dediyse onu dinledim ben. Kimi işaret ettiyse ona yöneldim. Şimdi sen diyor da başka bir şey demiyor

Zamanlarinda yasayislariyla cok farkli yasayan insanlari severim, dilinin ucuna gelip de aman yanlis anlasilir diye yine dilinin ucundan yüregine indirenlere yazik oluyor derim,
Yani cekinmeden söylemeli, Sait Faik Abasiyanik bence aklindan geceni dilinle söyleyen birisiydi, ve o yüzden severim yazdiklarini.