Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Arkadaşlar

tuncay
08-04-2008, 10:42 PM
Selam Arkadaşlar Ben Yeni üye Oldum Alkolden 2 Kez Ehliyetimi Aldirdim O Amacla Buradayim

birmelek
08-04-2008, 10:44 PM
Selam Arkadaşlar Ben Yeni üye Oldum Alkolden 2 Kez Ehliyetimi Aldirdim O Amacla Buradayim

Selam tuncay..aramıza hoşgeldin..alkollü araç kullanmak hem senin hem de trafikteki diğer insanlar için oldukça tehlikeli bir durum. Bunu sende biliyorsundur mutlaka..elinde mi değil yoksa? Yada neden alkol kullanıyorsun, sıkıntılarını bastırmak için mi? Aslında sadece hoşgeldin diyecektim ama kusura bakma hemen sorulara daldım. :o

BeYaZ_KeLeBeK
09-04-2008, 12:56 AM
hoşgeldin tuncay....

evet alkollü araç kullanmak senin hayatınıda başkalarının hayatınıda tehlikeye atan bir durum...bu konuyu biraz daha açarsan sana yardımcı olmaya çalışırız...

9 ŞUBAT
09-04-2008, 09:42 AM

aramıza hoş geldin, aferin sana demek mi lazım yoksa başka şeymi ?
umarım bagımlılık derecesinde degilsindir ,alkol almak ve araba kullanmak birbirine çok ters şeyler zaten bunu hepimiz biliyoruz,insan eglenmek isteyebillir bu çok dogal ama hem kendi hem başkalarının hayatını riske sokuncaya kadar hem eglenip hem taksiye atlayıp gitmek en iyisi bence , neyse bunlar konunun diger bakış açısı,
sana elimzden geldigince destek olmaya çalışırız ,ama once senin degişmeyi istemen ve sık sık aramıza katılman lazım.

aşıkk
15-05-2008, 01:40 PM
hoşgeldin tuncay....

evet alkollü araç kullanmak senin hayatınıda başkalarının hayatınıda tehlikeye atan bir durum...bu konuyu biraz daha açarsan sana yardımcı olmaya çalışırız...

burada bulunmaya devam edersen birdaha sıkıntı yaşamassın çünkü problemlerin dostlarca çözülür...sevgilerimle...:cool:

mislina
15-05-2008, 01:45 PM

alkolden kurtulmak istiyosun o amaçla burdayım derken bence başlangıç için iyi bi adımı atmışsın bile umarım kararında kalıcı olursun inşallah

aşıkk
15-05-2008, 01:54 PM
burada devamlı kalıp bizimle ol gerisi kolay...sevgilerimle

YAĞMURR
15-05-2008, 02:05 PM
h.geldiniz..eğer gerçekten istiyiyorsanız ve kararlıysanız neden olmasın..bırakacağınıza ilk önce kendiniz inanmanız lazım..