Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkinizi Helal Edin
busra14
31-03-2008, 10:17 AM
slm arkadaşlar bana hepiniz de yardımcı oldunuz çok sağolun nede olsa hakkınız var bende o yüzden hakkınızı helal edin artık girmeyeceğim bu siteye çünkü herkezi istemeden kırıyorum. ayrıca önerilerinizİ dinleyeceğim hepiniz gerçekten çok sevdim kendimi burada çok iyi hissettim kendinize çok iyi bakım herşey gönlünüzce olsun hoşcakalın
ELVEDA!...............
9 ŞUBAT
31-03-2008, 10:24 AM
slm arkadaşlar bana hepiniz de yardımcı oldunuz çok sağolun nede olsa hakkınız var bende o yüzden hakkınızı helal edin artık girmeyeceğim bu siteye çünkü herkezi istemeden kırıyorum. ayrıca önerilerinizİ dinleyeceğim hepiniz gerçekten çok sevdim kendimi burada çok iyi hissettim kendinize çok iyi bakım herşey gönlünüzce olsun hoşcakalın
ELVEDA!...............
sevgili busra eger hakkımız varsa helal olsun,ama aramızdan ayrılmanı istemeyiz insan içinde bulundugu ruh halıyle istemedende olsa kırıcı sozler soyleyebiliyor ve eminimki sende bu şekilde istemeden soyledin,
biz bir aileyiz ve sende kendini eger bu ailenin bir parçası olarak goruyorsan bunları normal karşılaman gerekir,ama yok ben size alışamadım ısınamadım dersen bu durumda bir muddet aramızdan ayrıl ama sadece boyle basıt bir nedenden dolayı aramızdan ayrılmanı hiç birimiz istemeyiz , merak etme bizler çok daha kotulerini gorduk o yuzden kendini suçlama .
mavigece
31-03-2008, 11:13 AM
ELVEDA!...............
büşracımmm kendini neden suçluyorsun...aile arasında olur böyle şeyler...9 şubatın da söylediği gibi böyle basit nedenlerle aramızdan ayrılmanı istemeyiz...öyle hemen pes edip kaçmak yok tamam mı...;)hoşçakalın elveda değil merhaba sözünü duymak istiyoruz senden...;)