PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şekerrr Arkadaşımız Doğum Yaptı!!

birmelek
29-03-2008, 10:03 PM
Evet arkadaşlar, zor uğraşlar sonunda şekerr arkadaşımız bu sabah o güzel oğluşunu dünyaya getirdi. Ve ben de bu güzel haberi hemen sizlerle paylaşmak istedim. Ne de olsa sitemizin bebeği..öyle değil mi? Burdan şekerr'e acil şifalar diliyorum..bir an önce ayağa kalkabilmesi için..çünkü gördüğüm kadarıyla çok acı çekiyordu.

biyolog
29-03-2008, 10:09 PM
ALLAH kardeşimize acil şifalar versin. bebeğinede huzurlu mutlu ve sağlık dolu bir hayat dilerim. her bebek güzeldir ve saftır. çok severim bebekleri. kimin olursa olsun. isterse yeni zelendada birinin bebeği olsun.. hepsi aynı bence saf masum negatifsiz kirlenmemiş tüm duygulardan arınmış melek onlar. insansı melekler......bazen derimki çok saçma gelcek ama,,,, sizlere böyle bir teknoloji olsa bebğin olunca onun büyümemesini sağlayan hep bebek kalmasını sağğlayan mesela 6 aylık. inanın benim çocuğum olsa hep isterim tam 6 aylıkta kalsın. hep sevip oynayım onla.. çünkü ablamın bebeğiyle inanmıcaksınız 25 yaşındayken 3 saat.. evcilik,, doktorculuk oynuyodum ameliyat yapıyodum ablamda kaan sen çocuk ruhlusun diyodu.... evet cidden çok hoşuma gidiyor inanın bir bebekle bebek oluyom. bebekleri çok seviyom.

Gümüş
29-03-2008, 10:28 PM
ne kadar güzel bir haber...:pAllah analı babalı büyütmek nasip etsin ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah...darısı ablam ve gelinimizin başına...:rolleyes:

BeYaZ_KeLeBeK
29-03-2008, 10:57 PM
acil şifalar dilerim...bebeğine uzun ömür versin Allah....

analı babalı büyüsün....çok güzel bir haber...ama ben şuan öyle kötüyümki bu habere bile yeterince sevinemedim...

kamiloglu
30-03-2008, 12:31 AM
şeker'e acil şifalar, delikanlıya da uzun ömürler diliyorum...

butterfly
30-03-2008, 12:53 AM
acil şifalar...bebişe saglıklı usun bi ömür diliorumm

9 ŞUBAT
30-03-2008, 02:59 PM
sevgili arkadaşımız şeker geçmiş olsun acil şifalar dilerim,kuçuk şekerede saglık sıhhat dolu guzel bir baht dilerim ,ALLAH analı babalı buyumeyi nasıp etsin.

YAĞMURR
30-03-2008, 05:01 PM
tebrik ederim şeker.. allah analı babalı güzel günlerde büyüsün inş...

ates
30-03-2008, 05:30 PM
Şeker'im... Tebrikler ve acil şifalar bitanem...
Hayırlı bir evlat olur inşAllah... :)

Biyolog iyi güzel hoşta...Bizde bu hayatta ölümsüz değiliz ki... Senin bebeğin hep 6 aylık kalacak ömrünün sonuna kadar onunla oynayacaksın,seveceksin onu peki ya sonra...? ;) :)

Aslında güzel bir hayal evet hayal kurmak bedava ama... :confused:

sgsa83
30-03-2008, 08:04 PM
evet yeni bir umut gelniş dünyaya umarım hemen sağlıkla o güzel gülücükleriyle aydınlık günlere selam verir....

saygılar...

mavigece
31-03-2008, 01:21 AM
geçmiş olsun şekerr...

hoşgeldin bebek...umarım gülücüklerin ömür boyu devam eder...