Orijinalini görmek için tıklayınız : acil durum lütfen yardım
busra14
28-03-2008, 02:50 PM
erkek arkadaşım ben maddi durumlar yüzünden aramıyormuş onun iyi bir işi yok ve biz ayrı şehirlerdeyi buraya gelip nişan falan yapıcak durumu olmadığı için babasının karşısına nasıl çıkıcam ben diy benden vazgeçmiş çok kötü dumdaymış beni hala çok seviyormuş anca kaçarsal olurmuş bu iş oda bunu benden isteyememiş ben ölesiye çok seviyorum ama kaçamam aileme bu ihaneti yapamam ne olucak ne yapıma ben bir akıl verin lütfen yardım edin
kamiloglu
28-03-2008, 03:00 PM
!!!!!!!!!!!!!!
busra14
28-03-2008, 03:04 PM
ya sen hep dalga geçiyorsun benimle gerçekten çıkmazdayım neler diyorsun zaten yardım isteyende şuç
Rosalie
28-03-2008, 03:09 PM
Büşracım ne yaparsan yap, ayrıl, acı çek ama sakın kaçma....Ailene sakın bunu yapma canım..!!
kamiloglu
28-03-2008, 03:13 PM
evet sana akıl verende suç!!!
senle dalga geçmiyorum. sadece sana farklı bir çözüm önerisi sundum. ne yani bir bayan bir erkeği kaçırmaz mı!
tamam geri alıyorum bugüne kadar yazdığım önerileri...
busra14
28-03-2008, 03:16 PM
Büşracım ne yaparsan yap, ayrıl, acı çek ama sakın kaçma....Ailene sakın bunu yapma canım..!!
sağol canım biliyorum asla yapamam bunu zaten onlar beni o kadar el üstünde tutuyorlarki beni afedeceklerindende eminim ama yinede yapamam yapmam kendi mutluluğum için onları üzemem canım annem zaten kahrından ölür ALLAH korusun ama başka birşey ama ne galiba ayrılmaktan başka yol yok ama çok acı çekiyorum onu çok seviyorum ne ailemden ne ondan vaz geçemiyorum offfff yaaaaaaa hep hayatta böyle oldu hep arada kaldım hep seçim yapmak zorunda kaldım bu hep böyle oldu arkadaş konusunda bile böyle oldu yine seçim yapmak zorundayım ve ailemi red edemem.ben bunu nasıl atlakırım bilmiyorum.ama inanın kendi canımdan çok seviyorum onu eğer ortada kendi canım olsaydı inannın kendimden vazgeçer ondan vazgeçmezdim.ben ne yapıcam çağresizim
Nefertiti
28-03-2008, 03:17 PM
erkek arkadaşım ben maddi durumlar yüzünden aramıyormuş onun iyi bir işi yok ve biz ayrı şehirlerdeyi buraya gelip nişan falan yapıcak durumu olmadığı için babasının karşısına nasıl çıkıcam ben diy benden vazgeçmiş çok kötü dumdaymış beni hala çok seviyormuş anca kaçarsal olurmuş bu iş oda bunu benden isteyememiş ben ölesiye çok seviyorum ama kaçamam aileme bu ihaneti yapamam ne olucak ne yapıma ben bir akıl verin lütfen yardım edin
Buşracı ğım,öncelikle sakin olmanı tavsiye ederim.Bunca zamandır tüm sıkıntın
arkadaşının senden vazgeçtiği ve seni sevmediğini düşündüğün içindi sanırım.En azından bunun böyle olmadığını anladın.
Madem durumları müsait değil,kendinize biraz daha zaman tanıyın.Kaçmak kesinlikle çözüm değil.Bunu kesinlikle aklından çıkar.
Zaman içerisinde daha mantıklı çözümler bulabileceğinizi düşünüyorum.Yeterki aranızdaki sevgi devam etsin ve duygular samimi olsun.Herşey zamanla rayına oturacaktır.
busra14
28-03-2008, 03:30 PM
evet sana akıl verende suç!!!
senle dalga geçmiyorum. sadece sana farklı bir çözüm önerisi sundum. ne yani bir bayan bir erkeği kaçırmaz mı!
tamam geri alıyorum bugüne kadar yazdığım önerileri...
ya neden akrasif davranıyorsun ki bütün yaptığım yorum ları geri aldım falan yanlış anlamış olabilirim hem ayrıca verdiğin akıllar içinde teşekkür etmiştim ama yine teşekkürederim sadece sen kaçır falan değince dalga geçtiğini düşündün çünkü olmayacak birşey neyse herşey için sağol ben zatan bitmişim birde sen vur arkadaşım
busra14
28-03-2008, 03:31 PM
Buşracı ğım,öncelikle sakin olmanı tavsiye ederim.Bunca zamandır tüm sıkıntın
arkadaşının senden vazgeçtiği ve seni sevmediğini düşündüğün içindi sanırım.En azından bunun böyle olmadığını anladın.
Madem durumları müsait değil,kendinize biraz daha zaman tanıyın.Kaçmak kesinlikle çözüm değil.Bunu kesinlikle aklından çıkar.
Zaman içerisinde daha mantıklı çözümler bulabileceğinizi düşünüyorum.Yeterki aranızdaki sevgi devam etsin ve duygular samimi olsun.Herşey zamanla rayına oturacaktır.
evet beni hala seviyormuş içim de hem üzüntü hem mutluluk var o kadar karışığım ki
kamiloglu
28-03-2008, 03:43 PM
ya neden akrasif davranıyorsun ki bütün yaptığım yorum ları geri aldım falan yanlış anlamış olabilirim hem ayrıca verdiğin akıllar içinde teşekkür etmiştim ama yine teşekkürederim sadece sen kaçır falan değince dalga geçtiğini düşündün çünkü olmayacak birşey neyse herşey için sağol ben zatan bitmişim birde sen vur arkadaşım
iyi niyetle söylenmiş, iyi niyetle yapılmış bir espriyi bile ne tarafa çektin kim bilir!!
sırf sabahtan beri moralin yerine gelsin diye ugraştık. 'vaybe şöyle bir sevenimiz olmadı' derken, sevgine gıpta ettiğimi belirtmek istemiştim ama sen onuda yanlış anlamışsın malesef...
boşver...
Kaçma kaçırma konusuna gelince, Bu benim sorunum değil. Bu konuda herhangi bir fikrim yok...
Rosalie
28-03-2008, 03:45 PM
Bazen hayatta kararlar vermek, seçimler yapmak zorunla kalabilirsin..Bunu bir sınav olarak düşün ve doğru yolu, ki bunu en iyi sen bilirsin, seç ve yürü...Bi süre çok üzülürsün (iki seçenek içinde geçerli) ama sonunda sen kendi seçimini yapmış olursun...Karar senin...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
busra14
28-03-2008, 03:52 PM
iyi niyetle söylenmiş, iyi niyetle yapılmış bir espriyi bile ne tarafa çektin kim bilir!!
sırf sabahtan beri moralin yerine gelsin diye ugraştık. 'vaybe şöyle bir sevenimiz olmadı' derken, sevgine gıpta ettiğimi belirtmek istemiştim ama sen onuda yanlış anlamışsın malesef...
boşver...
Kaçma kaçırma konusuna gelince, Bu benim sorunum değil. Bu konuda herhangi bir fikrim yok...
tamam sağol zaten ben kaçıyımmı kaçmayayım mı diye sormadım belki başka fikri olan olur diye düşündüm biliyorumsenin sorun olmadığını diğer dediğin şeyide yanlış anlamamıştım kendi kendine yorum yapma neyse hiç birşey demedim farzet pardon özürdilerim
kamiloglu
28-03-2008, 04:20 PM
tamam sağol zaten ben kaçıyımmı kaçmayayım mı diye sormadım belki başka fikri olan olur diye düşündüm biliyorumsenin sorun olmadığını diğer dediğin şeyide yanlış anlamamıştım kendi kendine yorum yapma neyse hiç birşey demedim farzet pardon özürdilerim
SANA HAYATTA BAŞARILAR!!!!!!!
BeYaZ_KeLeBeK
28-03-2008, 06:59 PM
sakın ama sakın kaçma!!!
yaşınız kaç pardon? tahminimce daha gençsiniz....madem durumunuz müsait değil bekleyin biraz....ne zaman müsait olursanız o zaman evlenirsiniz....iyi bir işi olmadan bir erkeğin evlenmesi çok yanlış...burda sorun sadece ailenin izin vermemesi değil....diyelimki vermediler ve kaçtınız...eee sonra...nasıl geçineceksiniz....nasıl bakacakmış sana??
çok yanlış çok....iyi düşün..aklını kullan....
butterfly
28-03-2008, 07:06 PM
seni cok seviosa cok calıssın... 'kaçmak' bu en kolayı ve senden bunu istemiiiş:confused: çaba göstermio senn için, kolay olanı seçio...
asla kaçma...
para hersey deildir demeyi cok isterdim ama para herseydir aslında...
kesinlikle kaçmaa...
ask biterr...
Gümüş
28-03-2008, 07:51 PM
kendini seviyorsan birazda olsa sakın!!!ne demek kaçarsa ya...biraz kendine çeki düzen vereceğine hemen neden kolaya kaçıyor...çalışsın...hadi kaçtın sonra ne olucak...ne yiyip ne içeceksiniz,sana nasıl bakmayı düşünüyor...?ileride seni çalıştyırmayacağı ne malum?aşk biter emin ol,ama çekeceğin sıkıntılar asla bitmez...
mavigece
28-03-2008, 11:02 PM
kesinlikle kaçma...sakın böyle bir yanlış yapma...hayatın boyunca pişman olursun...neden beklemiyorsunuz...iş bulup öyle çıkar ailenin karşısına...
ne olursa olsun aileni düşün kendini düşün kaçma...
saviola
28-03-2008, 11:11 PM
sonra ben ne çok hata yapmışım meğer dersin benim gibi.. Ben o kadar vahim bişi yapmadım tabi onun için..
benjaminfranklin
09-04-2008, 12:03 AM
benim annemle babam kacti da noldu surunduler aileyle baristi mi baristi ama cok kotu durumdan iyi yere cok zor geldik.Bir cocuk olarak kiziyorum sakayla karisik da olsa.gerci bize bisie o kadar yansitmadilar ama biz hissedioduk sonra o cok sevdiin adam parasizliktan sana catsin paran yoksa evlenme evlensen cocuk yapma hele hele hic kacma ailede kizisma da olr muhabbet olmaz.simdi cok sukur ii durumdaiz evimiz bisimiz var ama ben sunu ailemden orendim ask icin evlilik olmaz.biz bu dunyaya cocuklarimizi surunmek icin getirmemeliiz anlatabiliomuyum.
busra14
09-04-2008, 10:15 AM
hepiniz çok sağolun zaten gerçekleri gördüm öyle bir salaklık yapmadım bunda sizinde büyük bir payınız var tekrar sağolun
9 ŞUBAT
09-04-2008, 11:36 AM
dogruyu bulacagına emindik,çok sevindim.insan sevdikten sonra sıkıntılara ve ayrılıklara katlanır nitekim çogumuzda katlandık zaten en onemlisi duzenli bir işi olması geleceginizi garantiye almanız sonra yaş olarakta daha kuçuksunuz onun için acele etmeye gerek yok herşey zamanla duzene girer.
busra14
09-04-2008, 12:11 PM
dogruyu bulacagına emindik,çok sevindim.insan sevdikten sonra sıkıntılara ve ayrılıklara katlanır nitekim çogumuzda katlandık zaten en onemlisi duzenli bir işi olması geleceginizi garantiye almanız sonra yaş olarakta daha kuçuksunuz onun için acele etmeye gerek yok herşey zamanla duzene girer.
bu ilişki artık hiçbir zaman düzene girmeyecek ben son ana kadar kaybetmemek için mücadele ettim ama karşımdakinde tık yok öyle olunca pes ettim bende tamamen kaybettim yani ama acılarımdan hiçbirşey kaybetmedim alışmaya çalışacağım ama bu ilşki benden bir çok şey aldı götürdü insanlara alan samimiyetimi güvenimi bir çok şeyi kendimi tanıyamaz hale geldim.ama tek tesellim ALLAHA şükür hiç bir zaman geri dönüşü olmayacak yanlışlıklar yapmadım