PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

jenifer3
03-11-2007, 02:01 PM
merhabalar burada oluş sebebim benim gibi sosyal fobili olanlardan destek almaktır.umarım beklenen gün gelmiştir artık:o

ates
03-11-2007, 03:57 PM
Aramıza hoşgeldin canım :) ;)

eminim ki aradığın desteği bulacaksın
illa ki sosyal fobililerden olması gerekmiyor dimi ama :) ;)

BeYaZ_KeLeBeK
04-11-2007, 12:50 PM
merhabalar burada oluş sebebim benim gibi sosyal fobili olanlardan destek almaktır.umarım beklenen gün gelmiştir artık:o

hoşgeldin jennifer3....bendede sosyal fobi var...sıkıntılarını bizimle paylaş....

keyifli paylaşımlar:)

jenifer3
04-11-2007, 04:01 PM
hoşbulduk arkadaşlar.sosyal fobi tedavisi için psikoloğamı gitmem daha yararlı olur psikiytristemi.bu konuda bilgisi olan varsa yazarmısınız.ayrıca hangisi ilaçla tedavi veriyo.teşekkür ederim

9 ŞUBAT
04-11-2007, 05:55 PM
hoşbulduk arkadaşlar.sosyal fobi tedavisi için psikoloğamı gitmem daha yararlı olur psikiytristemi.bu konuda bilgisi olan varsa yazarmısınız.ayrıca hangisi ilaçla tedavi veriyo.teşekkür ederim

sevgili jennifer aramıza hoş geldin , geçmiş olsun .
psikiyatris dr olup teşhis ve tedaviyi yapandır , psikolog ise yardımcı eleman olup danışma mahiyetinde yardımcı olmaktadır , ilacı verende psikiyatrdır ,
forumumuzda sosyal fobiyle ilgili açıklayıcı epey bilgiler bulabilirsin onlarda sana çok yardımcı olacaktır ,
her zaman sana destek olmaya hazrırız .

jenifer3
05-11-2007, 10:21 AM
teşekkür ederim arkadaşlar .burada benim gibi bi sürü insanın olduğunu düşünmek belki bencilliktir ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyo.evet psik,yatrise yarın gidiceğim.ve bliyomusunuz eşim şimdiden bana deli demeye başladı bile, kayınvalidem arkamdan atıp tutmaya, şirin gözüküp arkamdan senaryolar yazan insanların yani akrabalarımın sözlerini duymaya...ben bu yüzden 5 senedir cesaret edip gitmiyordum ama artık dayanılmaz oluyo.

isimsiz
05-11-2007, 10:23 AM
Günaydın jenifer.sanırım misafir haricinde sadece ikimiz varız sitede:(

biricik
05-11-2007, 10:39 AM
hoşgeldiinnn aramıza:)

SeNSiZ_GeMi
05-11-2007, 08:57 PM
Bütün sorunlarına yardım edebilmek dileğiyle hoşgeldin. İİ forum lar.

babyrose
07-11-2007, 11:53 PM
aramıza hoşgeldin.biz sorunları paylaşmak birbirimize destek için burdayız

9 ŞUBAT
08-11-2007, 09:28 AM
teşekkür ederim arkadaşlar .burada benim gibi bi sürü insanın olduğunu düşünmek belki bencilliktir ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyo.evet psik,yatrise yarın gidiceğim.ve bliyomusunuz eşim şimdiden bana deli demeye başladı bile, kayınvalidem arkamdan atıp tutmaya, şirin gözüküp arkamdan senaryolar yazan insanların yani akrabalarımın sözlerini duymaya...ben bu yüzden 5 senedir cesaret edip gitmiyordum ama artık dayanılmaz oluyo.

boş ver kim ne derse desin , bugun sana gulerler yarın onların başlarına gelir atalarımız ne demiş gulme komşuna gelir başına ,
önemli olan senin sagligin ve uzman destegi alman kadar dogal bir şey olamaz ,
her zaman yanındayız .

PAPATYA
12-11-2007, 11:49 AM
Geçmişin Esiri Olacağina Geleceğin Mimari Ol
Bu Benim çoğu Zaman Hayata Bakişimi Değiştirmiştir Jenifer şu An Bile Geçmiş Zaman Değilmi Ama ....belki Sana Yarari Olur Diye Düşündüm. Saygilar:)

BEYOGLU
12-11-2007, 12:43 PM
Aramıza hoşgeldin...

biricik
13-11-2007, 10:02 AM
aramıza sendee hoşgeldiinnnn arkadaşlarımızın çoğalması çok güzel