PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bana yardım eder misiniz kafayı yicem sanırım.

canangelincik
02-11-2007, 03:43 PM
Ben asker yolu bekliyorum.ayrı olarakta iki tane erkek kardeşim asker ( ikizler) toplam 3 asker bekliyorum. sevigilimin 3 ayı kaldı.ama canımı çıkaracak yada kafayı yedirtecek ne yapmaya çalıştıgını bilmiyorum.anlayamıyyooorruumm.
ben psikolojiyle ilgili, zamanında kitaplar okuyan ve insanların hep dertleöşmek için yanıma geldigi bir bayanım.bi erkeğin psikolojisini çoğunlukla anlıyorum taki asker bi sevgilim olunca farkılı bişeyler olduğunu anladım . hiç asker psikolojisi hakkında bişey bilmiyorum. ve kendi psikolojiminde biraz altüst oldugu bu zamanda başka bilgilere objektif görüşlere ihtiyacım var.ben sevgilimi 1 kere gördüm ve askere gittik 5 ay sonra biz normal konuşmalardan sonra çıkmaya başladık daha dogrusu o benim doğru bir insan oldugum kanısındayken ben de onu öyle görüyordum. gerçi biliyordum askerde insan hep birine ihtiyaç duyuyor şimdi de korkum var gelince ayrılır mıyız die . evliliği düşünüyoruz ailelerde biliyor sadece tanışmalar kaldı gelince yapmayı planlıyoruz ama son zamanlarda asker sevgilime bişeyler oldu bana kısıtlamalar getiriyor yakınlarım sevdiğinden sahiplenmeye çalışıyor die yorumluyor.ama şöyle bi nokta var bana aşkım bitanem gibi kelimeler söylerken artık söylemiyor.ve söylememek için inatlaşıyor benimle ..ben eğer güzel kelimeler söylenmemeye başlanırsa arada soğukluklar olacagı kanısındayım ne kadar doğru bilemiyorum.ve ona anlattığım halde bu konuda incildiğimi söylediğim halde sanki karşımda buz dağı var.. vedüşünüyorum onu beklemem , onun için bu zamana kadar bişeyler yapmam , birine ihtiyacım olduğu hallerde bile onu hiç bir şekilde aldatmamış ken bana böyle birşeyi yapması zoruma gidiyor.artık üzülmekten sıkıldım beklemektende bunu sadece o düşündürüyor yoksa bu zamana kadar hiç böyle bişey düşünmedim . şeytan diyor bitir bırak .. o dereceye getiriyor.sonra diyorum öfkeyle kalkma ..ama sonra aklıma gelliyor ya gelince ayrılırsa ve pişman olursam . ilişkilerde darbe almaktan bıktım . ne yapıcam bu askeri ... bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar .. şimdiden teşekkürler

Nefertiti
02-11-2007, 04:00 PM
Sevgili Canan.
Öncelikle aramıza Hoşgeldin.
Bana kızma ne olur....
""""1 kere gördüm ve askere gittik 5 ay sonra biz normal konuşmalardan sonra çıkmaya başladık daha dogrusu o benim doğru bir insan oldugum kanısındayken ben de onu öyle görüyordum""""" diyorsun..
Şen bu kardeşimizi askerken mi tanıdın yoksa daha önceden bir birlikteliğin varmı?Askerdeyken tanıdıysan bu kadar kısa sürede ve bu kadar az tanıdığın bir insan için üzülmen beni hayrete düşürüyor.Ne mecburiyetin var.Bırak ne hali varsa görsün.Şimdi bu kaprisleri yapan insan ileride ne yapmaz.:mad::mad:Erkek kardeşlerine hayırlı teskereler diliyorum canım..

BeYaZ_KeLeBeK
02-11-2007, 06:55 PM
bende bronza katılıyorum bu kadar kısa zamanda tanıyamassın birini..evlilik ciddi bir karar ...başka şeylerde bir kere düşünürken evlilikte 5kere düşünmek gerekiyor....bence acele etme...

ama onunda askerliğin verdiği stresleri oluyordur muhakkak...bence ayrılmak içinde bitirmek içinde acele etme..biraz zamana bırak...o ayrılır diyede korkma...öyle de olsa önemli değil...demekki hayırlısı buymuş dersin...

kardeşlerine hayırlı teskereler bendende...allah kavuştursun...

canangelincik
02-11-2007, 07:36 PM
evet arkadaşım haklısın ama ben bu 5 ay içerisinde onu normal bir şekilde tanıdım şimdi bir yıl oluyor .bırak demesi kolay :) .ama gelde bunu vicdanıma sor..onun bana olan bir sözü var '' ben senin için buraya katlanıyorum yoksa çoktan sinirlenip birşey yapmıştım '' diye yani ben bunun gibi şeyler bildiğim için bırakmıyorum. . ya ilerde kapanmayacak yaralar açarsam.yoksa ondan iyisi mi yok ?? ama çevremdeki ardaşlarımdan da gördüm insanların hayatlarıyla oynayamam.. vicdanım el vermez .. ama sende haklısın bunları bilerek bana cvp vermen daha iyi olur diye yazıyorum .. teşekkür ederim

BeYaZ_KeLeBeK
02-11-2007, 07:40 PM
canım dediğim gibi acele etme karar vermek için...zamana bırak biraz...

ama şunuda söyliyim sen önce kendini düşün...sana zarar veren bir ilişkiyi sırf karşı tarafa acıdığın için sürdürme...bencillik ya demiyorum ama kendinede eziyet etme eğer sevmiyorsan...

canangelincik
02-11-2007, 08:49 PM
yok seviyorum cnm benim için ideal biri .. sadece bu aralar oynattı kafayı galibaa:(

9 ŞUBAT
02-11-2007, 08:59 PM
sevgili canan , benden sana tavsiye sabret şunun şurasında uç ay kalmış su gibi akıp geçer .
sevgilin son zamanlardaki olayların etkisinde sanırım , söylemesede oda etkilenmiş arkada bırakılan eşler , çocuklar sevgilliiler ister istemez insan etkileniyor ya benimde başıma gelirse diye duşunuyor , buyuk bir ihtimalle oda böyle duşunuyor , sen gene normal olarak devam et her şeyi akışına bırak ,
askerligi bitsin her şey normale donsun o zaman daha saglıklı degerlendirirsin .

ates
03-11-2007, 04:17 PM
Askerler genelde askere giderken bir daha dönmeyeceklermiş gibi gidiyorlar

asker psikolojisi işte!

askerde e olup biteceğini kim kestirebilir ki?
sen içini ferah tut sabret :)

canangelincik
03-11-2007, 08:01 PM
hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım ona yaptıklarını açıkladım ve farkettirdim . kendi bile bu kadar ileri gittiğinin farkında olmadığını söyledi. ama neyse şimdi eskisinden iyi .. bende iyiyim ..hayırlısı olur işallah da evleniriz

BeYaZ_KeLeBeK
04-11-2007, 12:55 PM
sevindim canım iyi olmanıza....

hayırlısı olsun tabiki...:)

ates
04-11-2007, 12:58 PM
evet gerçekten bende çok sevindim :)

hayırlısı olsun :)

canangelincik
04-11-2007, 08:46 PM
teşekkür ederim :) umarım herkez mutlu olur..

busra14
12-03-2008, 03:45 PM
canım benimde kaderim aynı benim 6 gün önce bitti askerden geldi ve hiç birşey demeden sadece bir mesajla bitirdi çok aradım hala arıyorum tek onu değil herkezi aradım ama yok 6 gündür konuşmadı benimle ne olduğunu bilmiyorum ben çok zor durumdayım inşallah sen benim gibi olmazsın.aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana tavsiyem şu aralar hatta askerden geldikten sonra bile üzerine sakın gitme hiçbirşey için onu zorlama herşeyi oluruna bırak eğer seni seviyorsa seni asla bırakmayacaktır ama askerde psikolejileri çok bozuluyor bunu sakın göz ardı etme hafife alma ben kaybettim nedenini bilmeden ve dayanacak gücüm kalmadı artık sabret onu hep anlamaya çalış ve şunu unutma askerden sonra herşey çok farklı olacak buna kendini şimdiden hazırla herşey gönlünce olsun

butterfly
13-03-2008, 02:58 AM
hayırlısı olsunn....allah daha ii etsin