PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istediğim Bumuy Du?

Nefertiti
02-11-2007, 12:13 AM
Sevgili arkadaşlar..
Bugün 14 .gün ilaçla tedaviye başlayalı.Lustral adlı ilacı alıyorum(Dr.kontrolünde).Kendimi acaip rahatlamış hissediyorum.Sabahları çenemin titremesi ve kasılması dışında haa birde sürekli dilimi ısırıyorum istemdışı.Pek bi yan tesiride olmadı..(yaşadıklarımın yanında bunlar neki..Hem ilaçtan olduğunuda biliyorum ya:))....Her şeyi en ince detayına kadar irdeleyen ben.Umursamaz oldum hiç bir şeyi.Gece olunca bazı sıkıcı şeyleri bulup getirmeye çalışıyorum aklıma Yok.. üzülemiyorum.Hissizleştim iyice.Bumuydu istediğim.....Bu işin bir ortası yok mu yaaa..Rüya gördüğümü sanıyorum bazen.
Yok bu ben değilim diyorum..Ya da zorluyorum kendimi..Kesin bir şeyler olacak
hayra alemet değil bunlar.Ama bunu düşünürken kalbim hızla çarpmıyor..Öyle bir düşünüyorum geçiyor...Ne kadar sürer ,böylemi gider,başamı döner bilmiyorum.
İlaç kullanımı sırasında ve sonrasında yaşadıklarınızı paylaşmak isterim eğer izin verirseniz.
Herkese sevgilerimi gönderiyorum.

şimal
02-11-2007, 02:15 AM
:( merhabalar,ben bu sözüne ettiğiniz ilacı 1 ay kadar kullandım ama bende hiçbir olumlu değişiklik olmadığı gibi,çok daha kötü hissetmeme sebep oldu...başka ilaç başlamayıda reddettim sonra,terapi başladık dr.umla bakalım bir sonuç alabilecekmiyim. Çok geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Gümüş
02-11-2007, 08:12 AM
ben lustralı ilk revaçta 50mg daha sonra 100mg olarak kullandım.özellikle 100 mg bana iyi geldi.daha sonra ilacın gücü hafiflediği için başka depresanlar verdi doktorum.

birmelek
02-11-2007, 08:54 AM
Merhabalar..daha önce bende kullandım aynı ilacı. Ama şimdi farklı bi ilaç kullanıyorum; cipralex diye..ama bende malesef o kadar duyarsız olamadım. 2.5 ay filan oldu kullanmaya başlayalı. Sanırım ilacın dozunun arttırılma zamanı geldi. Yetmiyor olsa gerek. Tabi doktorumla konuşmam lazım.

Nefertiti
02-11-2007, 11:24 AM
Sevgili "şimal""birmelek""sevde"
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Benim sorunum yaygın anksiyete.Panik atakla çok benziyor.Bu ilacı acaba bu tür hastalıkların hepsine bilinçli olarak mı veriyorlar.Yoksa al kullan iyi gelmezse
şunu al.Bu ilaçların karaciğere yan etkileri yadsınmayacak kadar çok.Deneme
tahtası olmayalım:confused:

şimal
02-11-2007, 12:47 PM
Sevgili "şimal""birmelek""sevde"
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Benim sorunum yaygın anksiyete.Panik atakla çok benziyor.Bu ilacı acaba bu tür hastalıkların hepsine bilinçli olarak mı veriyorlar.Yoksa al kullan iyi gelmezse
şunu al.Bu ilaçların karaciğere yan etkileri yadsınmayacak kadar çok.Deneme
tahtası olmayalım:confused:

sevgili bronz benim sorunumda aynı;anksiyete ve panik bozukluk. Tabii ki bilinçli olarak veriyor dr.larımız bu ilaçları ama her bünye her ilaca aynı tepkiyi vermiyor.Aynı şikayeti olan kişilerde,bazılarına iyi gelen bir ilaç bazılarını bende olduğu gibi perişan edebiliyor. o yüzden doğru ilacı bulana kadar sıkıntı olabiliyor sanırım,ben ikinci bi denemeyi reddettim bu yüzden. (aynen kendimi öyle hissettim deneme tahtası gibi):confused:

9 ŞUBAT
02-11-2007, 01:55 PM
bronz senin namına sevindim , gordugum kadarıyla iyiye gidiş var
böyle şu anda mutlumusun degilmisin önemli olan o , gerisi boş her şey zamanla rayına oturur sıkma canını ,
arkadaşlar size tavsiyem hiç bir zaman kendinizi başkasıyla kıyaslamayın her ilaç herkeste aynı etkiyi gosterecek diye bir şart yok ve gostermezde zaten , bu ilaçlar tamamen beynin kimyasal yapısına yönelik ilaçlar ve beynin ihtiyacı olan kımyasalların tamamlanmasına yardımcı oluyorlar , yarar goremediginiz takdirde dr a danışmak en iyisi ,
hepinizin en kısa surede saglıgınıza kavuşmanızı dilerim .

deryami_DENİZ
09-11-2008, 09:41 PM
Efeksör kullandığımda ilk hafta bende böyle hissetmiştim hatta beynim tatile çıktı tatildeyim diyordum