Orijinalini görmek için tıklayınız : bugün nasılsınız
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
mavigece
01-11-2007, 04:05 PM
evet arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün..ruh hainiz nasıl?
benim üzerimde isteksizlik var bugün...:rolleyes:havadan mıdır nedir anlayamadım...bezgin bekir gibiyim...:D
BeYaZ_KeLeBeK
01-11-2007, 04:10 PM
ben her zamanki gibiyim canım...dingin ama pekte mutlu değil...:confused:
Nefertiti
01-11-2007, 04:15 PM
Bende bugün kendimi süpeeeeeeerrrrrrrrrrr iyi hissediyorum.Tedavi etkisini göstermeye başladı sanırım.
9 ŞUBAT
01-11-2007, 04:15 PM
bugun bende biraz yorgunum birde havanın kapalı olması etki ediyor galiba , ah hava bir açsada keyfim yerine gelse .
birmelek
01-11-2007, 05:02 PM
Ben bugün kötüyüm, halsizim, yorgunum, isteksizim, karabasan gibi bir geceden arta kalmayım. Yatakta ölüm korkusu, gözler kapandığında boş bi mezarın içinde ben ve yanımda üzerime atılmayı bekleyen karatoprak var. Telaşla geri açarım gözlerimi. Çok sonra yatakta döne döne uyuyakalmışım bu seferde rüyalar girer devreye. Mezarlıktayım ben bir sürü mezar var ve ben o mezarları açıyorum, içlerinden kemik çıkarıyorum. Sonra yine birden telaşla kendime gelirim ve uyuyamam bir daha. Sabahın erken saatlerinde kalkar otururum ve hala oturuyorum. Uykusuzum ama uyuyamıyorum. Yorgunum, keyifsizim, yakama yapışmış iki el, bırakmıyor beni. Yok boğazımı sıkıyor, yok gücünün yettiğine kalbimi, rahat bırak beni diye yalvarıyorum ona ama bırakmıyor. Dışarı çıkıyorum. Belki benden vazgeçer, bırakır beni diye..ama yok onca insanın arasında bile o yine benim sırtımda, benim omuzlarımda..yorgunum hem de çok, huzursuzum ve ağlamak istiyorum. Bugün nasılsınız diye mi sormuştunuz? Bugün yaşanıyor mu sizin oralarda. Ben nefes bile alamıyorum burda.
asılben
01-11-2007, 05:43 PM
Bugün dünden iyiyim yapılması gereken işlerimin bir çoğunu yapabildim.
Daha güleryüzlü ve daha pozitif bakıyorum hayata..
ben iyi gibiyim yaaa
iyiyim yane :D
her zaman ki gibiyim :D
Gümüş
01-11-2007, 08:41 PM
Ben bugün kötüyüm, halsizim, yorgunum, isteksizim, karabasan gibi bir geceden arta kalmayım. Yatakta ölüm korkusu, gözler kapandığında boş bi mezarın içinde ben ve yanımda üzerime atılmayı bekleyen karatoprak var. Telaşla geri açarım gözlerimi. Çok sonra yatakta döne döne uyuyakalmışım bu seferde rüyalar girer devreye. Mezarlıktayım ben bir sürü mezar var ve ben o mezarları açıyorum, içlerinden kemik çıkarıyorum. Sonra yine birden telaşla kendime gelirim ve uyuyamam bir daha. Sabahın erken saatlerinde kalkar otururum ve hala oturuyorum. Uykusuzum ama uyuyamıyorum. Yorgunum, keyifsizim, yakama yapışmış iki el, bırakmıyor beni. Yok boğazımı sıkıyor, yok gücünün yettiğine kalbimi, rahat bırak beni diye yalvarıyorum ona ama bırakmıyor. Dışarı çıkıyorum. Belki benden vazgeçer, bırakır beni diye..ama yok onca insanın arasında bile o yine benim sırtımda, benim omuzlarımda..yorgunum hem de çok, huzursuzum ve ağlamak istiyorum. Bugün nasılsınız diye mi sormuştunuz? Bugün yaşanıyor mu sizin oralarda. Ben nefes bile alamıyorum burda.
geçmiş olsun birmelek çok üzüldüm:(her zamanmı öylesin yoksa bugünmü öyle bir gece geçirdin?inşallah sırf bu gecedir.
bende bugün kendimi hiç hissetmiyorum.bomboşum hissizim.hiç bir şey içimden gelmiyor.sıkıcı bir hava var.
babyrose
01-11-2007, 08:51 PM
ben kendimi çok garip hissediyorum çünkü ne hissettğimi bilmiyorum. kötü değilim ama iyide değil.mutluyum diyemem ama mutsuzda değil.iyi bişeyler olmasını bekler gibiyim ama olmıycağınıda biliyorum.sanki duygularım iyi şeyler olmasını bekliyor gibi mantığımsa bu boş beklentinin beni yine üzmemesi için umutlanmamamı istiyor gibi. garip bir haldeyim:(
birmelek
01-11-2007, 08:55 PM
geçmiş olsun birmelek çok üzüldüm:(her zamanmı öylesin yoksa bugünmü öyle bir gece geçirdin?inşallah sırf bu gecedir.
bende bugün kendimi hiç hissetmiyorum.bomboşum hissizim.hiç bir şey içimden gelmiyor.sıkıcı bir hava var.
Sevdecim ben bi panik atak hastasıyım ve sık sık yaşıyorum bunları. Yine atak dönemim sanırım. Hislerim yok benimde evet. Duyarsızım, insanlar ne diyorlar, ne anlatıyorlar farkında değilim. Tek derdim var o da kendim. Tek derdim var o da içinde bulunduğum sıkıntı. Geçmiycek mi? Geçecek bunu biliyorum ama asıl iş o geçene kadar sabretmekte. Daha öncekilerde de geçti, bu da geçicek, bundan sonrakiler de..ama her geçişinde benden neler alıp götürüyor bir bilsen.
Gümüş
01-11-2007, 08:56 PM
ben kendimi çok garip hissediyorum çünkü ne hissettğimi bilmiyorum. kötü değilim ama iyide değil.mutluyum diyemem ama mutsuzda değil.iyi bişeyler olmasını bekler gibiyim ama olmıycağınıda biliyorum.sanki duygularım iyi şeyler olmasını bekliyor gibi mantığımsa bu boş beklentinin beni yine üzmemesi için umutlanmamamı istiyor gibi. garip bir haldeyim:(
iyi düşün iyi olsun babrosem;)çekim gücüne inanıyorum ben.inşallah iyi şeyler olur ve mutlu olursun;)
babyrose
01-11-2007, 09:03 PM
sağol canım ya böyle destek gelince kendimi daha iyi hissettim.
Gümüş
01-11-2007, 09:13 PM
Sevdecim ben bi panik atak hastasıyım ve sık sık yaşıyorum bunları. Yine atak dönemim sanırım. Hislerim yok benimde evet. Duyarsızım, insanlar ne diyorlar, ne anlatıyorlar farkında değilim. Tek derdim var o da kendim. Tek derdim var o da içinde bulunduğum sıkıntı. Geçmiycek mi? Geçecek bunu biliyorum ama asıl iş o geçene kadar sabretmekte. Daha öncekilerde de geçti, bu da geçicek, bundan sonrakiler de..ama her geçişinde benden neler alıp götürüyor bir bilsen.
birmelek çok merak ettiğim bir konu var.doktorum bana bipolar yani manik depresif tanısı koydu,ancak bir türlü içinden çıkamadığım konu.senin anlattıkların benim yaşadıklarımla tıpatıp aynı.acaba diyorum bana yanlış teşhismi koydular:confused:veya şöyle yoksa ben iki hastalığı birdenmi taşıyorum.iki hastalık aynı anda olabiliyormöu psikolojik anlamda:confused:sorular sorular sorular.ardı arkası kesilmeyen sorular.
birmelek
01-11-2007, 10:24 PM
birmelek çok merak ettiğim bir konu var.doktorum bana bipolar yani manik depresif tanısı koydu,ancak bir türlü içinden çıkamadığım konu.senin anlattıkların benim yaşadıklarımla tıpatıp aynı.acaba diyorum bana yanlış teşhismi koydular:confused:veya şöyle yoksa ben iki hastalığı birdenmi taşıyorum.iki hastalık aynı anda olabiliyormöu psikolojik anlamda:confused:sorular sorular sorular.ardı arkası kesilmeyen sorular.
Bilmiyorum ki sevdecim..psikolojide hastalıklar hep birbirlerine benziyor. Ne hastası olduğumuz o kadar önemli mi? Ortada somut olan tek bi gerçek var, o da biz iyi değiliz.
Gümüş
01-11-2007, 10:39 PM
Bilmiyorum ki sevdecim..psikolojide hastalıklar hep birbirlerine benziyor. Ne hastası olduğumuz o kadar önemli mi? Ortada somut olan tek bi gerçek var, o da biz iyi değiliz.
sorun hangi hastalık olduğu değil birmelek.benim aklımı karıştıran şey bana verilen ilaçlar(lustral hariç oda bir süre iyi geldi)hiçbirisi bana iyi gelmedi dahda kötüleştiriyor.gerçi o hastalığında birçok belirtisi bende bol miktarda malesef:(en iyisi düşünmemek.bu gidişle birde paranoyak olucam.bu şöylemi,o böylemi falan:rolleyes:
Nefertiti
01-11-2007, 11:11 PM
sorun hangi hastalık olduğu değil birmelek.benim aklımı karıştıran şey bana verilen ilaçlar(lustral hariç oda bir süre iyi geldi)hiçbirisi bana iyi gelmedi dahda kötüleştiriyor.gerçi o hastalığında birçok belirtisi bende bol miktarda malesef:(en iyisi düşünmemek.bu gidişle birde paranoyak olucam.bu şöylemi,o böylemi falan:rolleyes:
Sevgili Sevde:
Bende okuya okuya kafayı yiyicem:o:o Doktor teşhisi koydu ama,acaba mı?
şuda olabilirmiyim.buda olabilirmi diye.Farkındaysan çözüm ararken kafamız iyice karışıyo.Bu hastalıklar şanki birbirine ikiz derecesinde benzeyen kardeşler..Bizlerin karıştırmaması imkansız.
Tek anladığım;
BEYINDE KIMYEVI MADDELERIN DENGELERININ BOZULMASI SONUCUNDA ORTAYA ÇIKAN HASTALIKLAR Bunlar.Keşke hükmedebilsek birşeylere...
elohir93
02-11-2007, 12:05 AM
biraz düşünceliyim bu gün ama iyiyim
Gümüş
02-11-2007, 09:31 AM
patlamaya hazır bir bomba gibiyim:oiçim sıkkın ve beynim aşırı yorgun:(inşallah sizler iyisinizdir;)
9 ŞUBAT
02-11-2007, 09:41 AM
arkadaşlar gunaydın ,
size bir tavsiyem var hastalıkları fazla araştırıp iyice kafanızı karıştırmayın ne kadar çok okur kendinizi dinlerseniz o kadar girdapa kapılırsınız , diyelimki ilaç verildi ve size iyi gelmedi o zaman dr za başvurup durumu anlatın ona göre ilaç degişikligi yapsın , her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermiyebiliyor bunda en önemli sebep kişinin bunyesi ve beyindeki kimyasal maddelerin herkeste farklı oranda eksikligi ,
meleginde dedigi gibi tamam rahatsızım deyip kestirip atın , ne demişler inceldigi yerden kopar , siz hastalıgı duşuneceginize bırakın o sizi duşunsun mumkun oldugunca bu duşuncelerden uzaklaşın daha rahat olursunuz .
Gümüş
02-11-2007, 09:43 AM
arkadaşlar gunaydın ,
size bir tavsiyem var hastalıkları fazla araştırıp iyice kafanızı karıştırmayın ne kadar çok okur kendinizi dinlerseniz o kadar girdapa kapılırsınız , diyelimki ilaç verildi ve size iyi gelmedi o zaman dr za başvurup durumu anlatın ona göre ilaç degişikligi yapsın , her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermiyebiliyor bunda en önemli sebep kişinin bunyesi ve beyindeki kimyasal maddelerin herkeste farklı oranda eksikligi ,
meleginde dedigi gibi tamam rahatsızım deyip kestirip atın , ne demişler inceldigi yerden kopar , siz hastalıgı duşuneceginize bırakın o sizi duşunsun mumkun oldugunca bu duşuncelerden uzaklaşın daha rahat olursunuz .
haklısın megan.fazla düşünmesek çok iyi olucak:rolleyes:
mavigece
02-11-2007, 09:51 AM
günaydın arkadaşlar...megana katılıyorum...ne kadar çok düşünürseniz kafanızda o kadar büyür hastalıklar, sorunlar...sevdecim iyi şeyler düşünün demişsin ne güzel demişsin...haydi sen de iyi ve olumlu düşün bugün...;):)
biricik
02-11-2007, 10:23 AM
selam arkadaşlar bugün nedense uysuz başladım güne akşamları sürekli kalkıp satte bakıyorum sabah olmamış deyip yatıyorum
insanın hiç uyurken canı sıkılırmı benim sıkılıyor
kafama taktığım birşeyde yok üzüldüğüm birşeyde yok neden böyle oluyor anlamıyorum:confused:
şu an işteyim amcam işleri bana bırakıp gitti bende müzik açtım işlerimi yapıyorum bişi yok anlayacağız
eee siz nasıl başladınız güne
Gümüş
02-11-2007, 10:24 AM
günaydın arkadaşlar...megana katılıyorum...ne kadar çok düşünürseniz kafanızda o kadar büyür hastalıklar, sorunlar...sevdecim iyi şeyler düşünün demişsin ne güzel demişsin...haydi sen de iyi ve olumlu düşün bugün...;):)
hoca verir talkımı,kendi yutar salkımı diye bir söz var,mavigece.benimde o hesap.ancak inan yapmaya çalışıyorum genelde.mesela bugün ciddn patlamak üzereyim.biraz düşündüm bugün işe gitmicam.dün yüklemeyi yaptık fazla işim yok bugün.sahile gidicem biraz temiz hava alıcam.bana çok iyi gelir böyle durumlarda sahil;)
9 ŞUBAT
02-11-2007, 02:04 PM
hoca verir talkımı,kendi yutar salkımı diye bir söz var,mavigece.benimde o hesap.ancak inan yapmaya çalışıyorum genelde.mesela bugün ciddn patlamak üzereyim.biraz düşündüm bugün işe gitmicam.dün yüklemeyi yaptık fazla işim yok bugün.sahile gidicem biraz temiz hava alıcam.bana çok iyi gelir böyle durumlarda sahil;)
en iyisi o sevde git mis gibi deniz havası al açıl biraz .
elohir93
02-11-2007, 03:12 PM
bu gün çok iyiyim ama yarın dersane var aslında zevkli geçiyor ama o dersanede bir de fizik hocası var :S:S:S:S
ben bugün bomba gibiyim bombaaaaaaaaaaaaa
çok mutluyum çoookkk
:)
herkese sevgi,huzur ve sağlık dolu günler diliyoruuuummmmm :)
dila_xxx
02-11-2007, 10:26 PM
aranıza yeni katıldım ama bu forumu çok sevdim bugün nasılım derseniz umutluyum her zamanki gibi. ama birazda korkağım. bebeğim var ve bugün onla başbaşa kaldım, annem gitti. bebek bakmazk zor ama onun güzelliği içimi dolduruyor. hastalığımda daha iyyiye gidiyor gibi. o yğzden daha da umutluyum. tek derdim zamansızlık ve işsizlik. aslında şu aralar bebeğimle ilgilenmek istiyorum.hastalık yüzünden kaybettiğim zamanı telafi etmek istiyorum.ama iş ve para her zaman sorun değil mi.:)ama yinede bebeğimle vakit geçirdiğim için mutluyum.herkese sevgiler.
Nefertiti
02-11-2007, 10:43 PM
aranıza yeni katıldım ama bu forumu çok sevdim bugün nasılım derseniz umutluyum her zamanki gibi. ama birazda korkağım. bebeğim var ve bugün onla başbaşa kaldım, annem gitti. bebek bakmazk zor ama onun güzelliği içimi dolduruyor. hastalığımda daha iyyiye gidiyor gibi. o yğzden daha da umutluyum. tek derdim zamansızlık ve işsizlik. aslında şu aralar bebeğimle ilgilenmek istiyorum.hastalık yüzünden kaybettiğim zamanı telafi etmek istiyorum.ama iş ve para her zaman sorun değil mi.:)ama yinede bebeğimle vakit geçirdiğim için mutluyum.herkese sevgiler.
Dila cığım hoşgeldin aramıza..
Sanıyorum bebeğin çok yeni.Allah analı babalı büyütsün...Sağlıklı ,huzurlu topluma ve ailesine faydalı ve saygılı bir birey olarak yetişir İnşallah.
Gümüş
02-11-2007, 10:44 PM
hoşgeldin dila:)bebeğin kaç aylık.yada yenimi doğdu?
hoşgeldin dila
ne güzel bebekleri çok severim :)
bugün nasılsınız sorusuna gelince
ne iyi ne kötü :)
orta birşey işte ve birazda karışık :confused:
BeYaZ_KeLeBeK
04-11-2007, 01:35 PM
bugünde diğer günlerden farksızım...herşey aynı....
herkese mutlu bir pazar dilerim
iyi başladı ama moraller kötüye doğru gitmeye başladı sankim biraz :D
mavigece
05-11-2007, 02:17 AM
hoşgeldin dila...:) bebeğin ömürlü olsun...annelik kadar güzel bir duygu yok...ne mutlu sana ...:)
bugün bütün duyguları yaşadım desem yalan olmaz..:)şuan sadece yorgun ve uykusuzum...ama moralim iyi :)
birmelek
05-11-2007, 08:44 AM
Merhabalarr..ben bugün durgun bir deniz gibiyim. O durgunluğun verdiği tuhaf bi huzursuzluk var. İlerleyen saatler ne getirir bilinmez tabi. :rolleyes:
isimsiz
05-11-2007, 09:17 AM
Bugün haftabaşı yani haftanın ilk iş günü üstelik ülke genelinde kapalı ve yağışlı bir hava kendinizi kötü hissetmeniz çok normal,hava açık olsa bile pztsi öğleden önce işe adpte olana kadar normal,öğleden sonra normal hislerinize döneceksinizdir sanırım,herkese kolay gelsin.:)
9 ŞUBAT
05-11-2007, 09:33 AM
herkese selam ,
bugun nasılmıyım , eh fena degilim inişallah gunum guzel geçer gonlume göre olur her şey .
birmelek
05-11-2007, 09:44 AM
herkese selam ,
bugun nasılmıyım , eh fena degilim inişallah gunum guzel geçer gonlume göre olur her şey .
İnşallah canım abim inşallahh..
biricik
05-11-2007, 10:40 AM
bugün bende değişklik yok aynıyım ne çok mutluyum nede çok üzgün:confused:
mavigece
05-11-2007, 11:09 AM
bugün ben de fena değilim...ne kötü ne iyi...:)
iyi iyi iyi
hareketliyim neşeliyim
biraz başım ağrıyor ama
a bide boğazım çok ağrıyor
nazar mı değdi bana ya :( :D
birmelek
05-11-2007, 07:31 PM
iyi iyi iyi
hareketliyim neşeliyim
biraz başım ağrıyor ama
a bide boğazım çok ağrıyor
nazar mı değdi bana ya :( :D
E havalar eskisi gibi değil artık ateşcim..dikkat et kendine. Buarada nazarımız da değmiş olabilir. Şahsen ben sağlık açısından olmasa da ruhsal açıdan hep iyi olmana şaşırıyor ve bu kız bunu nasıl beceriyor böyle diye mırıldanıyorum. Ve sanırım maşallah demeyi de unutuyorum :p
SeNSiZ_GeMi
05-11-2007, 09:12 PM
Bende bugün ii sayılırım en azından kötünün iyisi. Uzun zamandan beri ilkkez bugün karşı cinsten biri dikkatimi çekti. Bir an beni çok eskilere götürdü. Bir an çok korktum ama sonra bu korkunun yersiz olduğunu anladım. Kafam çok karışık ama yinede ii di diyebilirim.
birmelek
05-11-2007, 09:16 PM
Bende bugün ii sayılırım en azından kötünün iyisi. Uzun zamandan beri ilkkez bugün karşı cinsten biri dikkatimi çekti. Bir an beni çok eskilere götürdü. Bir an çok korktum ama sonra bu korkunun yersiz olduğunu anladım. Kafam çok karışık ama yinede ii di diyebilirim.
Neden korktun ki sensiz gemi. Dikkatini çeken birisinin olması ne kadar güzel. Bence vakit kaybetme hemen iletişime geç..hemen hemen..mazallah kaçmasın sonra :D
mavigece
05-11-2007, 10:21 PM
karşı cinsle sorun nedir,neden korktun bilmiyorum ama dikkatini çekmesi olumlu bir gelişme,korkmadan devam...;):)
Nefertiti
05-11-2007, 10:34 PM
Hava çok kasvetli.Sanırım ondan başım ağrıyor bugün....
BENİ BU HAVALAR MAHVETTİ
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.
ORHAN VELİ KANIK
birmelek
06-11-2007, 10:59 AM
Ben bugün nasıl mıyım? İyi olacaktım ama bu sefer de doğum günümün sıkıntısı eklendi üzerime. Ben her 6 kasımda böyle olurum. Doğduğum günü aşırı sıkıntılı geçiririm. Bu zamana kadar bunun nedenini anlayabilmiş değilim daha. :confused:
9 ŞUBAT
06-11-2007, 11:17 AM
bugun çok keyiflendim biraz evvel iki guzel haber aldım ,
ilki sevgili kardeşimiz melegin dogum gunuymuş , sevgili mavigecenin açtgı başlık sayesinde ögrendim ,
ikincisi sevgili arkadaşımız sinem simge teyze olmuş , onu ve minigin ailesini kutlarım ALLAH analı babalı buyutsun .
mavigece
06-11-2007, 11:27 AM
Ben bugün nasıl mıyım? İyi olacaktım ama bu sefer de doğum günümün sıkıntısı eklendi üzerime. Ben her 6 kasımda böyle olurum. Doğduğum günü aşırı sıkıntılı geçiririm. Bu zamana kadar bunun nedenini anlayabilmiş değilim daha. :confused:
http://img264.imageshack.us/img264/4351/iyikidorr6.pngBİRMELEK
Rosalie
06-11-2007, 12:25 PM
bugün nasılım?
biraz hüzünlüyüm..ama iyiyim..
sanki grip olacakmışım gibi bir his var içimde :)
9 ŞUBAT
06-11-2007, 12:51 PM
bugün nasılım?
biraz hüzünlüyüm..ama iyiyim..
sanki grip olacakmışım gibi bir his var içimde :)
kimleri goruyorum , sen sitenin yolunu bilirmiydin kiraz ,
artık bizi unutdu diye duşundum .
beste
06-11-2007, 02:11 PM
ben her zamanki gibiyim yorgunum....
esin_29
07-11-2007, 08:10 AM
Merhabalar...Hepinize iyi günler dileğimle..Bugün nasılım diye sorduğumda:Akşan benim için kabus gibi bir geceydi; o kadar uzun geldi ki bitmiyecek sandım ama neyseki atlattım demek ki geçmiyecek hiç bir şey yok sadece biraz sabır;tabi sabırlı olmayıda bilmek gerek...!!!Ben bugün iyiym.:)
birmelek
07-11-2007, 08:29 AM
Dün üzerimdeki sıkıntıyı atmayı başardım ve linspire'ye verdiğim sözü de tutarak, kendime dünü armağan edip,güzel şeyler yaparak geçirdim ve sonunda tabi ki mutlu oldum. Bugünde üzerimde hala dünden arta kalan mutluluk kırıntıları var...diğer günlerime göre oldukça iyiyim yani bugün :)
9 ŞUBAT
07-11-2007, 09:21 AM
Merhabalar...Hepinize iyi günler dileğimle..Bugün nasılım diye sorduğumda:Akşan benim için kabus gibi bir geceydi; o kadar uzun geldi ki bitmiyecek sandım ama neyseki atlattım demek ki geçmiyecek hiç bir şey yok sadece biraz sabır;tabi sabırlı olmayıda bilmek gerek...!!!Ben bugün iyiym.:)
evet ALLAH kuluna daima taşıyacagı kadar yuk verir ve derdi verdiginde dermenıda mutlaka verir , yeterki sabretmeyi bilelim .
mavigece
07-11-2007, 09:56 AM
bugün iyi olmaya, olumlu düşünmeye çalışıyorum...sanırım başarabilirim ;):)
esin_29
11-11-2007, 10:08 AM
Bugün ben kendimi kuş gibi çok hafif hissediyorum.Çok mutluyum
Nefertiti
11-11-2007, 12:45 PM
Esin ciğim.İçim açıldı mesajını okuyunca.Mutluluğun daim olsun...:)
Herkesin mutlu bir haftasonu geçirmesini diliyorum..
9 ŞUBAT
11-11-2007, 12:49 PM
her zaman böyle mutlu olmanı dilerim .
meysera
11-11-2007, 03:09 PM
mrb arkadaşlar uzun bir süredir yazılarınızı takip ediyorum fakat yazma fırsatını bulamamıştım bende sizler gibi günleri acı, geceleri tatsız geçirenlerdenim bugünde herzamanki gibi sadece elim ayağım ve gözlerim çalışıyor
9 ŞUBAT
11-11-2007, 03:15 PM
mrb arkadaşlar uzun bir süredir yazılarınızı takip ediyorum fakat yazma fırsatını bulamamıştım bende sizler gibi günleri acı, geceleri tatsız geçirenlerdenim bugünde herzamanki gibi sadece elim ayağım ve gözlerim çalışıyor
aramıza hoş geldin , bundan sonra yazılarını bekliyoruz
amaaaa bir şartım daha var bundan sonra sadece el ayak ve gozlerin çalışmasını degil kalbininde çarpmasını istiyorum , inşallah bu kuçuk dilegim gerçekleşir .
Nefertiti
11-11-2007, 04:13 PM
Hoşgeldin Meysera....
Duygu ve düşüncelerini bizimle paylaşırsan seviniriz...
Öncelikle aramıza hoşgeldin canım :)
unutma ki hayat sadece acılardan ve tatsızlıklardan ibaret değil...
Bunları tamamlayan ve hayatın anlamı dediğimiz mutluluklar ve tatlı olaylarda vardır unutma
ve insan her zaman acıları tatmaz kimi zaman mutlulukları da tadar.
Belki farkında olmaz mutluluğun ve bundan dolayı acılara çabuk dönüş yapar
ama dilerim sen farkedenlerden olursun :)
bugün nasılsınız sorusuna gelince....
Anlaşılıyor galiba dimi :D
Çok iyiyim :)
Nefertiti
11-11-2007, 04:32 PM
Bugün çok iyiyim.
Sabah geç kalktım.geç kahvaltı yaptım...
1 saate yakın yürüdüm....
Biraz tembellik var üzerimde ama.İYİYİMMMMMM.....:p
esin_29
11-11-2007, 06:22 PM
Evet Başlıkta yazdığım gibi aramıza hoş geldin.:)Emin ol arkadaşlarımızın sayesinde çok iyi olacaksın,hepimiz birbirimize destek olursak ki oluyoruz daha da iyi olacağız..Bende ilk geldiğimde kendimi çok kötü hissediyordum ama şimdi o kadar iyiyim ki anlatamam.Umarım en yakın zamanda seni ayakların vs.. değilde kalbinle tebesümlerine görürüz..Sevgiler..!!!
9 ŞUBAT
11-11-2007, 07:55 PM
e boşuna demiyoruz sitemiz bir tanedir diye huzunle dolu gelir , mutlulugu bulursunuz aramızda yeterki katılmak isteyin .
Gümüş
11-11-2007, 08:03 PM
biraz önceye kadar çok iyiydim.ancak yarım saat bir konu açmak için yazıp uğraştık'dan sonra,yanlış bir tuşa basınca yazılarımın hepsi silindi:(ve şuan kendime çok sinirliyim:mad:
9 ŞUBAT
11-11-2007, 08:23 PM
biraz önceye kadar çok iyiydim.ancak yarım saat bir konu açmak için yazıp uğraştık'dan sonra,yanlış bir tuşa basınca yazılarımın hepsi silindi:(ve şuan kendime çok sinirliyim:mad:
hiç kendine kızma sevde ben bir kere tam uç kere yazdım ve uçtu , artık akıllandım önce kopyala yapıyor sonra gonderiyorum böylece sinir olmuyorum tavsiye ederim .
BeYaZ_KeLeBeK
11-11-2007, 08:48 PM
başlığın bugün nasılsınız sorusuna cevap olarak şuan berbat olduğumu söylemek istiyorum...umarım siz iyisinizdir...ben hiç iyi değilim...yine başınızın belası olarak geri döndüm ve yine malum konuyla ilgili..
biliyorum bıktınız ama zaten artık bitti herşey tamamen...düşündüm ve eskisi gibi olamayacağını anladım...bu kararı verdim ve uyguladım...bu ilişki eskisi gibi olmuyor bir türlü...bir türlü içime sinmiyor ve unutamıyorum bazı şeyleri...bitiridim ama iyimi yaptım bilmiyorum...çok ani oldu...
halbuki dün akşam ona konuşurken 5 aydan sonra aşkım demiştim...ve o kadar mutlu olmuştuki...mesajlar yazmış gece...dizlerimin bağı çözüldü duyunca...senden bu kelmiyei duymak için 5 aydır nasıl bekliyordum falan diye...:o
ve ben az önce bitirdim ilişkiyi ...olmuyor dedim...eskisi gibi olamıyor dedim...güvenemiyorum dedim.:(offf çok kötüyüm arkadaşlar...nolur içimi rahatlatacak şeyler söyleyin bana:(
BeYaZ_KeLeBeK
11-11-2007, 09:04 PM
kimse bişey demiycekmi bana...
haklısınız sıktım sizi dimi...
şuan o kadar mutsuzumki ne yapacağımı bilemiyorum...bitti artık tamamen....ve kendimi boşlukta hissediyorum...ağlamak istiyorum ağlayamıyorum...şokta gibiyim...:o
neyse keyfinize bakın...ben elbet biçaresine bakarım...sağolun herşey için..:(:(:(
Gümüş
11-11-2007, 10:16 PM
kimse bişey demiycekmi bana...
haklısınız sıktım sizi dimi...
şuan o kadar mutsuzumki ne yapacağımı bilemiyorum...bitti artık tamamen....ve kendimi boşlukta hissediyorum...ağlamak istiyorum ağlayamıyorum...şokta gibiyim...:o
neyse keyfinize bakın...ben elbet biçaresine bakarım...sağolun herşey için..:(
o nasıl söz canım:(kızıyorum ama.bizler burada dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşamayacak isek niye duruyoruz.şu anki ruh halinden dolayı böyle sitemkarsın seni çok iyi anlıyorum.ne olur üzülme inan sizin için hayırlı olan budur.şimdi özeline bir kaç tane benim uyguladığım şeylerden bahseden bir ileti atıcam.inan bana rahatlıyacaksın;)
Gümüş
11-11-2007, 10:23 PM
kelebek neden çıktın arkadaşım:(şuan çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum inan.ne olur kendini daha fazla yıpratma.bizler senin daima yanındayız bunu unutma.ve aklına kötü şeyler getirme canım.bizi kesinlikle sıkmıyorsun sorunlarınla.sonuçta hepimizin zaman zaman kötü devreleri oluyor hayatta.ne olur bu kadar üzülme sonra rahatsızlığın ilerler.inan çok üzülüyorum senin durumuna.
esin_29
11-11-2007, 11:00 PM
Canım Merhaba..Yazdığım gibi emin ol sadece sıkıntıda olan sen değilsin..Her insanın dönem dönem yaşadıklarından olsa gerek ve ya çevresinden dolayı sıkıntıları oluyor biiz buna stres diyoruz...Ama bu stresle baş etmenin mutlaka çıkışı vardır;ondan dolayı bence bu kadar karamsar olma ve canını sıkma.Düne kadar bende arayış ,boşluk içindeydim ama sabırla bu sıkıntılardan kurtuluyoruz ve emin ol söylediğim gibi tek sen değilsin sıkıntılı olan..En yakın zamanda kurtulacaksın ve huzurlu olacaksın..Canını hiç sıkma..Umarım en yakın zamanda huzuru yakalarsın...!!Sevgiler..
9 ŞUBAT
12-11-2007, 10:23 AM
bugun yeni bir haftaya başladım , nasılsın derseniz eh diyecegim sadece ,senki keyfim yok gibi ,ama genede hayatı ve sizleri çok seviyorum ve biliyorumki önemli olan içimizdeki hayat yaşam sevgisi o oldugu surece her şeyin yoluna girecegine eminim ,
hepinize guzel bir gun geçirmenizi dilerim .
biricik
12-11-2007, 10:29 AM
slm arkadaşlar siteye giremiyorum bu aralar işlerin yoğunluyla düğün işleri bir olunca vakit kalmıyor açıkcası :confused: eee ne yapıyorsunuz özlemişim sizi
9 ŞUBAT
12-11-2007, 10:38 AM
slm arkadaşlar siteye giremiyorum bu aralar işlerin yoğunluyla düğün işleri bir olunca vakit kalmıyor açıkcası :confused: eee ne yapıyorsunuz özlemişim sizi
valla bizde özdedik seni , biricigimiz vardı bir anda oda yok oldu diye çok şaşırdık ama , sende haklısın nede olsa dugun hazırlıgı vede çalışma hayatı malum , arada bir selam verip gittikten sonra seni bir muddet izinli sayarız .
mavigece
12-11-2007, 10:59 AM
bugün pek iyi değilim...moralim bozuk...
Nefertiti
12-11-2007, 01:04 PM
Güzden kalan son günler....
Kışa az kaldı...
Mevsimlerin her dönüşünde buruk bir hüzün yaşarım...
Güz mevsimi=hüzün zamanı
İki kat mı hüzünlüyüm.???
Hayır ....İnadına iyiyim.İnadına mutluyum....;)
Herkese Sevgiler....
biricik
12-11-2007, 05:03 PM
selam arkadaşlar siteye giremiyorum ee gelin olmak kolay değil işler güçler çeyiz eklenince bende afalladııımm keyfim iyi herşey allaha şükür istediğim gibi gidiyor inş böyle devam eder benden bu kadar ee siz neler yaptınız bakalım
ne iyi ne kötü
çıkmazlarda karmakarışık...
Nefertiti
12-11-2007, 05:17 PM
selam arkadaşlar siteye giremiyorum ee gelin olmak kolay değil işler güçler çeyiz eklenince bende afalladııımm keyfim iyi herşey allaha şükür istediğim gibi gidiyor inş böyle devam eder benden bu kadar ee siz neler yaptınız bakalım
Sayılı gün çabuk geçer.Birde bakarsın!!.Biricik evlilik yıldönününü kutluyor....
Allah gölnünüzden geçen herşeye hayırlısıyla sahip olmanızı nasip etsin...
Düğüne davetlimiyiz.?:)
9 ŞUBAT
12-11-2007, 05:42 PM
Sayılı gün çabuk geçer.Birde bakarsın!!.Biricik evlilik yıldönününü kutluyor....
Allah gölnünüzden geçen herşeye hayırlısıyla sahip olmanızı nasip etsin...
Düğüne davetlimiyiz.?:)
e tabiki davetliyiz bronz , nede olsa sitemizin gelini , bizde kız tarafı kanbersiz dugun olurmu .
biricik
13-11-2007, 09:56 AM
e tabiki davetliyiz bronz , nede olsa sitemizin gelini , bizde kız tarafı kanbersiz dugun olurmu .
aşk olsun heralde davetlisniz hep beraber karşılıklı oynarızzz:):D
Gümüş
13-11-2007, 08:12 PM
bugün pek iyi değilim...moralim bozuk...
neyin var mavigece dilersen paylaşabilirsin biliyorsun.insan payaştıkça sıkıntısı hafifliyor.bende iyi değilim bugün.tuhaf ama canım kavga etmek istiyor:o.ama tarzım değil öyle şeyler.ancak edersem rahatlıcam gibi.gerçekten tuhaf bir ruh hali içerisindeyim:(
Gümüş
13-11-2007, 08:15 PM
arkadaşlar birmelek'den haberi olan varmı uzun süredir siteye uğramıyorda merak ettim.
Nefertiti
13-11-2007, 10:14 PM
Bugün iyi sayılırım.
Bu sıra kendimi iyi hissetmediğim zamanlar devamlı mutfakta temizlik yapıp
bardak ve tabakların yerini değiştiriyorum..İyi geliyooo...:)
mavigece
13-11-2007, 10:37 PM
neyin var mavigece dilersen paylaşabilirsin biliyorsun.insan payaştıkça sıkıntısı hafifliyor.bende iyi değilim bugün.tuhaf ama canım kavga etmek istiyor:o.ama tarzım değil öyle şeyler.ancak edersem rahatlıcam gibi.gerçekten tuhaf bir ruh hali içerisindeyim
biliyorum canım paylaşabileceğimi sağol:)annem biraz rahatsızdı o yüzden sanırım keyfim yoktu...bugün doktora götürdüm fena değilmiş rahatladım biraz...ayrıca üzerimde hüzünlü,duygusal ne bileyim işte karışık bir duygu hali vardı...:rolleyes:bugün iyiyim ...
senin neyin var peki...rahatlıyacaksan kavga edebilirdik seninle ama gitmişsin:)
birmelek
13-11-2007, 11:10 PM
arkadaşlar birmelek'den haberi olan varmı uzun süredir siteye uğramıyorda merak ettim.
Burdayım canımmm..ilgin için teşekkür ederim. İş güç oluyor üstüne hastalık ekleniyor filan derken pek katılma fırsatım olmuyor. Geliyorum, okuyorum ve hemen çıkmak zorunda kalıyorum. Bazen bir yorum bırakabiliyorum sadece..öyle işte.
mavigece
14-11-2007, 11:41 AM
bugün nasılım......bugün biraz fazla duygusalım...:rolleyes:
Nefertiti
14-11-2007, 05:12 PM
Bugün mü??
fazla boşum......
9 ŞUBAT
14-11-2007, 05:15 PM
bugun nasılmıyım , valla hiç farkında degilim bir baktım akşam olmuş inşallah yarın daha guzel olur .
Bugün çok güzeldi
Arkadaşımla barıştım
gülüştük eğlendik
yalnız kaldık kafa dinledik...
basketbol maçı seyrettik
arkadaşlarımız maç yaptı bir kızlar tezahürat yaptık :D
bu sabah çok üşüdüğüm için sımsıkı arkadaşıma sarıldım :D
iyiydi yani :)
BeYaZ_KeLeBeK
14-11-2007, 05:25 PM
ben sana dememişmiydim barışacağını;):)
YAĞMURR
14-11-2007, 06:26 PM
yorucu ve bir o kadar sıkıntılı bir gün(((
esin_29
14-11-2007, 06:48 PM
Merhabalar...Bugün çok güzel bir gündü.!Uzun zamandan beridir istediğim ama kısmet olmayan çay makinemi aldım biraz pahalı oldu ama harikaydı.Çayımı büyük bir zevkle içtiçDarısı sizlerin olsun..!!
biricik
14-11-2007, 06:59 PM
ohhh esin artık bize çay yaparsın :):D:D
Gümüş
14-11-2007, 10:25 PM
olabilecek en kötü durumdayım.kendimi aşırı kötü hissediyorum.kabus geri döndü.ö...hariç hiç bir şey düşünemiyorum:(:(
Nefertiti
14-11-2007, 10:46 PM
olabilecek en kötü durumdayım.kendimi aşırı kötü hissediyorum.kabus geri döndü.ö...hariç hiç bir şey düşünemiyorum:(:(
Konuşmak istermisin...
birmelek
14-11-2007, 10:53 PM
Gündüzü idare eder ama akşamı kabus gibi bir gündü benim için. Kafamın içinde gergin teller var sanki. Kendimi negatif elektrik yüklü hissediyorum..ayrıca ateş kadar şanslı değilim. Bugün o küs olduğum arkadaşımla aynı ortamda bulunduk ama sadece merhaba'dan ibaretti, barışıp sarılamadık yani. Ona en son ben senin liseden eski bi arkadaşınım artık demiştim, o da aynı eskiden tanıdığı bir arkadaşıymışım gibi davrandı bana tabi. :(
Nefertiti
15-11-2007, 10:48 PM
İşler durgun..Biraz moralim bozuluyor
ama iyiyim....
mavigece
16-11-2007, 01:52 AM
fena değilim bugün...hatta iyi sayılırım;)
9 ŞUBAT
16-11-2007, 09:56 AM
İşler durgun..Biraz moralim bozuluyor
ama iyiyim....
bronz hiç canını sıkma , ekonomik durgunluk herkeste var , saglıgımız iyi olsunda işlerde iyi oluri inşallah .
bugün iyiydiiii
Okulumun basketbol maçına gittim bağıra bildiğim kadar bağırdım ve kazandıııııkkkkk :D
mavigece
16-11-2007, 05:27 PM
kutlarım sizi ateşcim:)
Sağol canım benim bir bilsen ne kadar mutlu olduk!!!
Takımda yakın arkadaşlarım vardı
ve o atmosfer mükemmel birşeydi :D
BeYaZ_KeLeBeK
16-11-2007, 05:48 PM
bugün nasılım...her zamanki gibiyim...her günden bir gün bugün:rolleyes:
Nefertiti
16-11-2007, 11:02 PM
bronz hiç canını sıkma , ekonomik durgunluk herkeste var , saglıgımız iyi olsunda işlerde iyi oluri inşallah .
Haklısın Megan..
Bugün sıradan bir gündü.Çalışanlar bilir..Malum cuma ziyaretleri;)
(alacak -verecek işleri...)
İyiyim.....:)
Gümüş
17-11-2007, 12:36 AM
ben bende değilim meçhullerdeyim.kendimi hissetmiyorum artık çok kötüyüm çok üzgün,bezgin vede içimde yanardağlar var gibi cayır cayır yanıyorum.
esin_29
17-11-2007, 08:35 AM
Büyük Bir Aci Içinde Bulunduğunuz Zaman,
Yok Olmayi Vahşi Bir Zekle Düşünürüz..!!!
esin_29
17-11-2007, 09:37 AM
Merhabalar hepinize..Öncelikle bir sözle başlamak istedim sizlere..Bugün hava o kadar güzel ki vallahi kötü olsamda iyiyim.bir hafta sonu başladı...Hepinize güzel ve iyi hafta sonları dilerim!!!
9 ŞUBAT
17-11-2007, 09:55 AM
Merhabalar hepinize..Öncelikle bir sözle başlamak istedim sizlere..Bugün hava o kadar güzel ki vallahi kötü olsamda iyiyim.bir hafta sonu başladı...Hepinize güzel ve iyi hafta sonları dilerim!!!
inşallah hava gibi hafta sonunda böyle guzel olur guzel geçer ,
esin_29
17-11-2007, 10:19 AM
Günaydın Megam..:)teşekürler dileklerin için Senin gibi bir arkadaşım olduktan sonra emin ol güzel geçecek..Aynı dileklerim senin içinde geçerli..
Ehhh işte idare eder...
Ne kötüyüm ne de aşırı derece de iyi :confused:
Nefertiti
17-11-2007, 11:35 AM
Bugün 14:15 de kızımla sinemaya giricem İnşallah......
Filmin adı: "Beyaz Melek" izlenimlerimi paylaşırım....:)
Yağmur sonrası berrak ve güzel bir gün....;)
Beyaz melek
tanıtım filmini izlemiştim...
Yanlış hatırlamıyorsam yaşlanınca huzur evine bırakılan anneleri ve babaları konu alıyordu... :(
mavigece
17-11-2007, 11:55 PM
bu gece ufaklık ateşleninceye kadar iyiydim...:(
esin_29
18-11-2007, 09:49 AM
Günaydınlar Hepinize..Ben bu sabah deli gibi uyandım keşke her sabah ama sabah böyler uyanabilsem...Çok farklı tuaf hiç yaşamadığım duygu yaşıyorum .Huzur mu bilmiyorum çok farklı bir duygu içindeyim keşke her zamanda böyle kalsam..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM..
Rosalie
18-11-2007, 01:06 PM
bu sabah iyiyim..evet evet çok iyiyim...
hala bir fincan kahveye ihtiyacım var..ondan sonrası allah kerim..daha iyi olucam...
en azından oldukça pozitifim..ama şu alttaki yaratığa taktım.. :)
http://img164.imageshack.us/img164/2301/goodmorningcritterwithcqk5.jpg
9 ŞUBAT
18-11-2007, 01:25 PM
bu gece ufaklık ateşleninceye kadar iyiydim...:(
geçmiş olsun mavigece inşallah onemli bir şeyi yoktur kuçugun .
Gümüş
18-11-2007, 07:43 PM
iyi değilim.gitgidede daha kötü olduğumu hissediyorum.yarın doktora gidicem.üstelik birde dişim ağrımaya başladı tam bir eziyet:(
geçmiş olsun mavigece umarım çocuğunun rahatsızlığı düzelmiştir.
mavigece
18-11-2007, 10:53 PM
teşekkürler megan, sevde...bugünde biraz devam etti ateşi...soğuk algınlığı sanırım...
9 ŞUBAT
19-11-2007, 10:49 AM
sevde geçmiş olsun ,
arkadaşlar bugun keyfim yerinde inşallah ilerleyen saatlerdede böyle devam eder .
karma kaşırışığım bugünlerdeeeeeeee :D
Gümüş
19-11-2007, 08:35 PM
sevde geçmiş olsun ,
arkadaşlar bugun keyfim yerinde inşallah ilerleyen saatlerdede böyle devam eder .
sağol megan.keyfiniz daim olsun.inşallah bozulmamıştır;)bende 16.00 kadar pek iç açıcı değildim.ancak şuan sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi kendimi hafif hissediyorum.
inanan
20-11-2007, 06:40 PM
ya bugün çok kötüydü be kanki bi kızla tanıştırdı arkadaşıymış kızdan hiç hoşlanmadım kız da resmen sanki kendisi erkekmiş gibi sulandı durdu ya deli olacaktım insanın hoşlanmadığı birine yakın olması ne kadar iğrençmiş be
esin_29
24-11-2007, 10:56 AM
Hepinize öncelikle sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle başlıyorum.Ben son bir haftadır kendimi çok ama çok iyi hissediyorum...cidden huzur bu kadar mı önemli.Daha önce sürekli sıkıntılı bir şekilde hayatıma devam ederdim ama artık bitti,iyiki yaşıyorum ve iyikide sizlerle birlikteyim..!
9 ŞUBAT
24-11-2007, 11:59 AM
Hepinize öncelikle sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle başlıyorum.Ben son bir haftadır kendimi çok ama çok iyi hissediyorum...cidden huzur bu kadar mı önemli.Daha önce sürekli sıkıntılı bir şekilde hayatıma devam ederdim ama artık bitti,iyiki yaşıyorum ve iyikide sizlerle birlikteyim..!
inşallah gunlerin hep böyle huzurlu ve mutlu geçer, evet huzur en önemli etken eger huzurluysan hayat daha guzel ve yaşanır oluyor ama ya birde huzurun yoksa her şey senin olsa ne önemi varki ?
esin_29
25-11-2007, 09:57 AM
Hepinize Günaydınlar..Yaşamak sevdası diye başladım;evet hayatın artık acılarla olmadığını ve mutluluğun olduğunu,umutlar, geleceğe dair beklentilerin başlaması budur yaşama sevdası..Hayatın bir yerlerinden tutunup tekrar başlamak..Hepinize günaydınlar..İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle..
RÜZGAR ALABİLDİĞİNE HIRÇIN,YAĞMUR ALABİLDİĞİNE İNATÇI,YÜREĞİN ONLARA İNAT SANKİ BİR LİMAN...TIPKI GÖZLERİNDEKİ GİBİ HUZUR..!!
bugün boğazımda bir acıyla uyandım :(
Hastayım,başım;boğazım;boynum ağrıyor... :(
17 lik diş varmış galiba o çıkmadı gitti o da boğazıma vurdu üstüne bide üşütünce...
Nasıl olduğumu anladınız galiba :(
ÖLü gibiyim bugün yaaa :(
Gümüş
25-11-2007, 02:09 PM
geçmiş olsun ateş.evet bazı kişilerin 20 lik dişleri 16 17 yaşından itibaren çıkmaya başlıyor.ben 4 yıl 20lik dişlerim çıkana kadar çok çektim.umarım seninde benim gibi olmaz canım;)
mavigece
26-11-2007, 01:18 AM
17 lik diş varmış galiba o çıkmadı gitti o da boğazıma vurdu üstüne bide üşütünce...
geçmiş olsun ateş....boğazın için bir bardak ılık suya bir limon bir kaşık bal karıştırıp içersen faydalı olur...
Nefertiti
26-11-2007, 11:16 AM
Bugün nasılsın bebeğim..
9 ŞUBAT
26-11-2007, 11:19 AM
bugun fena degilim , inşallah gunumde guzel geçer .
Nefertiti
26-11-2007, 11:28 AM
bugun fena degilim , inşallah gunumde guzel geçer .
Megan!!!!... sen bizim herşeyimizsin..
Sen iyi ol ki ,sitede iyi olsun......
Bütün arkadaşların güzel bir gün hafta geçirmeleri dileğimle
9 ŞUBAT
26-11-2007, 11:37 AM
Megan!!!!... sen bizim herşeyimizsin..
Sen iyi ol ki ,sitede iyi olsun......
Bütün arkadaşların güzel bir gün hafta geçirmeleri dileğimle
bronz sende bizim her şeyimizsın , senin sitede olman buyuk bir zevk veriyor
bir ara ayrılıcam deyince epey uzulmuştum ama seni tekrar burda gorunce çokkkk sevindim .
>>kardelen<<
26-11-2007, 04:54 PM
Bugün cok tuhaf duygular düsünceler icindeyim, hatta o kadar tuhaf ki ne düsündügümü, ne düsünmem gerektigini kendim Ben bile bilmiyorum. Beynim uyusmus gibi, son günlerde üst üste aldigim bir cok kötü haber bunlarin sebebi, sorunlarimi tek basima cözemiyorum. Zamanla düzelecegimi umuyorum.
Cok güzel bir konu, tebrik ederim.
asılben
26-11-2007, 06:03 PM
Günümü iyi değerlendirdiğim için mutluyum ve huzurluyum. Uzun süredir saldığım tüm işlerimi toparlama kararı aldım. Cuma gününden beri tam performans masa ve evrak topluyorum. Masam ve dolabım çok temiz oldu.Değişim sürecindeyim umarım devam eder
9 ŞUBAT
26-11-2007, 06:04 PM
Günümü iyi değerlendirdiğim için mutluyum ve huzurluyum. Uzun süredir saldığım tüm işlerimi toparlama kararı aldım. Cuma gününden beri tam performans masa ve evrak topluyorum. Masam ve dolabım çok temiz oldu.Değişim sürecindeyim umarım devam eder
çok sevindim aslı aynen böyle devam , en kotu gunun bugunku gibi olsun .
Nefertiti
26-11-2007, 10:40 PM
Harikasın Asılben...
Terapiye devam ediyormusun?
asılben
27-11-2007, 09:54 AM
Günaydın arkadaşlar;
Merak ettiğiniz için teşekkür ederim.
Terapiye devam ediyorum ilaçlarımı kullanıyorum. Bu defa sorunlarımı çözücem yada sorunlarımla yaşamayı öğrenicem..
Nefertiti
27-11-2007, 11:20 AM
Bugün cok tuhaf duygular düsünceler icindeyim, hatta o kadar tuhaf ki ne düsündügümü, ne düsünmem gerektigini kendim Ben bile bilmiyorum. Beynim uyusmus gibi, son günlerde üst üste aldigim bir cok kötü haber bunlarin sebebi, sorunlarimi tek basima cözemiyorum. Zamanla düzelecegimi umuyorum.
Cok güzel bir konu, tebrik ederim.
Bugün nasılsın..??;
9 ŞUBAT
27-11-2007, 11:27 AM
arkadaşlar bugun keyfim çok iyi , dun akşam ustu çok sevdigim bir arkadaşım gorunmez bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı ama bugun iyi haberini aldım ve çok sevindim .
>>kardelen<<
27-11-2007, 02:55 PM
Bugün nasılsın..??;
Bugün coook cok iyiyim, cok tesekkür ederim sordugunuz icin. ;)
Sorunlarim cözülmeye basliyor. Biricik Sevdigimle, Sözlümle sorunlarim hakkinda görüstüm gecenin bir yarisi, hersey bitti diye düsünürken bazi seylere yeni basladigimizi anladim. Cok rahat uyudum yillardir uyku sorunum olmasina ragmen. Suan öyle mutluyum ki, bu mutlulugumu da tipki üzüntümü paylastigim gibi, sizlerle paylasmak istedim. Dün hic iyi seyler düsünemiyordum, bu forumdaki yazilari okuyunca kafam az da olsa dagildi ve bazi seylere bakis acim cok degisti. Sonra gece kendimle bas basa kalinca dagildim tam anlamiyla, havayla beraber dünyam da kararmak üzereydi ve sonra Askim´in sesi... dünyami aydinlatti :)
Cok tesekkür ederim, gercekten psikolojik sorunlari cözen, hatta zamanla ortadan da kaldiracagindan emin oldugum bir forum bulmamin mutluluguyla hepinize COK GÜZEL ve COK MUTLU BiR DEGiL, BiNLERCE GÜN DiLiYORUM...
Sevgi ve saygilarimla ;)
9 ŞUBAT
27-11-2007, 03:22 PM
kardelen iyi olduguna çok sevindim , sizleri siteye uzgun hayattan hiç bir beklentisi kalmamış şekilde gelipte boyle mutluluk haberlerinizi verdiginizde duydugum keyfi anlatmaya kelimeler yetmez , ne mutluki bize böyle elit bir siteye ve siz degerli uyelere sahibiz .
beste
27-11-2007, 04:40 PM
megan iyi olduğuna sevindim . bende fena sayılmam bugün
Nefertiti
27-11-2007, 04:48 PM
gerçekten bende çok memnun oldum.
Kardelen im hayat çok kısa çalışın yiyin için eğlenin tutun sevdiğinizin elini
bakın gözlerine bırakmayın yaşanacak ne varsa yaşansın duygusallık adına.
Sonra bugünlerini çok ararsınız ...
9 ŞUBAT
27-11-2007, 04:49 PM
megan iyi olduğuna sevindim . bende fena sayılmam bugün
aman her zaman iyi ol beste , seni burda gordugume sevindim .
Avril_34
27-11-2007, 04:56 PM
İyiyim Allah' a şükürler olsun.. Yarın 2 tane yazılım var onlara çalışmam lazım,endişeliyim biraz ama başarıcam kararlıyım ;)
Ateş gibiyim bugün her ne kadar okulda durgun olsam da sırf kitap okumuş olsamda şimdi gayet iyiyim :D
9 ŞUBAT
27-11-2007, 05:00 PM
İyiyim Allah' a şükürler olsun.. Yarın 2 tane yazılım var onlara çalışmam lazım,endişeliyim biraz ama başarıcam kararlıyım ;)
başarılar avril ,
inşallah yarın iyi haberlerini alıcaz .
o zaman sana şimdiden şunu söyleyeyim canım sitede öğrenciler için birkaç kural var
1)dersleri aksatmayacaksın
2)sene sonnda karneler kontrol edilecek(megan öyle diyo :D)
başka aklıma gelmedi ama geldiği zaman söylerim
ve dilerim yazılıların iyi geçer canım :D
benim yarına yok ama perşembeye yazılım var =)
9 ŞUBAT
27-11-2007, 05:01 PM
Ateş gibiyim bugün her ne kadar okulda durgun olsam da sırf kitap okumuş olsamda şimdi gayet iyiyim :D
evet herzaman ateş gibisin nazar degmesin .
ben sefiller kitabını okurken aşırı derecede mutlu oluyorum yahu :D
Az kaldı megan kitap özet bölümüne "madam bovary"nin özetini çıkarmıştım
"sergüzeşt"i bitirdim sefillere başladım yarısına geldim
kendi ağzımdan özetlerini en kısa zamanda buraya aktaracağım inşAllah :)
evet herzaman ateş gibisin nazar degmesin .
İnşAllah değmez
ama değdi gibi sanki
iki üç gündür baş ağrısından ölüyorum :p :D
((((((KOMEDİ GİBİYİM EVİN İÇİNDE :D)
9 ŞUBAT
27-11-2007, 05:10 PM
İnşAllah değmez
ama değdi gibi sanki
iki üç gündür baş ağrısından ölüyorum :p :D
((((((KOMEDİ GİBİYİM EVİN İÇİNDE :D)
sen en iyisi bir nazarlık al tak , bu aralar habire millete nazar deger oldu sizler lazımsınız siteye .
valla öyle yapcam megan
kimin nazarı değiyor onu da anlamıyorum ki :confused: :D
Amaaannn öyle işte :)
Nefertiti
28-11-2007, 09:58 AM
İyi uyuyamadım..
Yorgun gibiyim…:confused:
İnşallah öğleden sonra düzelirim…:rolleyes:
9 ŞUBAT
28-11-2007, 10:46 AM
eh fena degilim , dışarıda kar yagıyor ve her taraf sessiz gibi böyle bir gunde evde pencere onunde olup keyf yapmak isterdim .
Gümüş
28-11-2007, 11:53 AM
eh fena degilim , dışarıda kar yagıyor ve her taraf sessiz gibi böyle bir gunde evde pencere onunde olup keyf yapmak isterdim .
karmı yağıyor.hemde izmirde ve henüz kasım ayında.çok şaşırdım.keşke buradada yağsa ne iyi olurdu megan.gerçekten çok şanslısınız.kıymetini bilin karın:)
Nefertiti
28-11-2007, 03:22 PM
kamı yağıyor.hemde izmirde ve henüz kasım ayında.çok şaşırdım.keşke buradada yağsa ne iyi olurdu megan.gerçekten çok şanslısınız.kıymetini bilin karın:)
Sen beni güldürdün ya
Allah ta seni güldürsün emiiiiiiiiiiiii:D
Gümüş
28-11-2007, 04:14 PM
Sen beni güldürdün ya
Allah ta seni güldürsün emiiiiiiiiiiiii:D
niyeki ablacım:Dyoksa yinemi bir pot kırdım:obu sıralar bu potlarım üstüste gelmeye başladı sanırım:o
Nefertiti
28-11-2007, 04:25 PM
"niyeki ablacım yoksa yinemi bir pot kırdım bu sıralar bu potlarım üstüste gelmeye başladı sanırım:"
Canım benimmm.Pot falan kırmadın..:).
Yaaa ben yanlızca bu mevsimde İzmir e kar yağmamıştır diye düşündüm:o
Sen bu son buluşmadan sonra biraz dalgın oldun..
Bizden sakladığın bi şey var dimiiiiii....:p
whiterose
28-11-2007, 04:46 PM
gerçi gün bitti ama olsun.yinede nasıl olduğumu yazayım.nedense sabah yataktan kalkmakta zorlandım.sanırım dün akşam herzamankinden çok erken yatıp fazla uyumamdan kaynaklandı.ve bütün gün sersem sersem dolandım durdum.hiçbir iş yapmadım ama çok yorgunum.bir daha erken yatmakmı?..tövbe:)hergünkü yürüyüşüme bile çıkamadım..ay ben gidip yatayım biraz:p
whiterose
28-11-2007, 04:48 PM
bu arada megan ın izmir li olduğunu bilinip erzurum da olduğunun bilinmemesi yada unutulması biraz yanlış anlaşmaya yol açmış:p
hastayım yorgunum ama yine de yerimde duramıyorum :D
basketbol maçına gittim bugün yine yenildik ama yine de maç çok güzeldi okulumu ve arkadaşlarımı çok seviyoruuuuuummmmmmmmmm iyi ki varsınız :D
Gümüş
28-11-2007, 06:05 PM
"niyeki ablacım yoksa yinemi bir pot kırdım bu sıralar bu potlarım üstüste gelmeye başladı sanırım:"
Canım benimmm.Pot falan kırmadın..:).
Yaaa ben yanlızca bu mevsimde İzmir e kar yağmamıştır diye düşündüm:o
Sen bu son buluşmadan sonra biraz dalgın oldun..
Bizden sakladığın bi şey var dimiiiiii....:p
yok ablacım vallahi bir şey yok.üstelik ben o gün hiç görüşmeye gerek bırakmadan olmaz dedim.sadece gördüm:D
Gümüş
28-11-2007, 06:07 PM
bu arada megan ın izmir li olduğunu bilinip erzurum da olduğunun bilinmemesi yada unutulması biraz yanlış anlaşmaya yol açmış:p
megan erzurumda şuan.bilmiyordum çok şaşırdım:rolleyes:bende izmirde kar yağdığını sanıp şaşırmıştım:D
butterfly
28-11-2007, 07:18 PM
Birmelek selamlar ben yeni katıldım aranıza. gecmiş olsun:( bu konuda yardım alıyormusun? Bi ara bende oluyordum ama moralimin bozuk olduğu dönemler:( bu aralar seni sıkan bişilermi var acaba?
BeYaZ_KeLeBeK
28-11-2007, 08:23 PM
bir melekcim şimdi okudum yazdıklarını...neden böylesin canım benim yaaa...çok üzüldüm senden bunları duyunca...ne olur böyle olma yaa..kıyamam sana...canım bencede yardım almalısın...alıyormusun bilmiyorum ama almalısın...çünkü bende yaşadıklarının hepsini yaşadım ilaçlardan önce...çok şükür geçti artık o kara geceler...uyuyamadığım uyuyamadım için delirdiğim geceler...
seni anlıyorum çok iyi ama yardım almadan bunu atlatamassın iyi biliyorum...ne olur en kısa zamanda iyi ol canım benim...seni çok seviyorum...:o:o
biricik
29-11-2007, 01:36 PM
bugün süperim süperrrrr:cool:
Nefertiti
29-11-2007, 03:32 PM
Bu sabah çok erken kalktım.Mutfak camının önündeki saksılarda
birkaç kuşun bişeyler aradığını gördüm.Habire toprağı eşeliyorlardı
Yaklaştım …kaçtılar..
Kalan ekmekleri küçük parçalar halinde saksılara yerleştirdim.
Rahatsız etmemek için uzaklaştım..
geldiler…. Onların mutluluğu buydu işte…
Yaşamak… aç kalmamak…
Amma da iş yapmışsın demeyin.:o
Hala gülümsüyorum…:p
Bugünki neşemi kuşlara borçluyum…
iyiyim galiba
en yakın arkadaşlarımdan biri bu cuma başka bir okula gidiyor...
aslında üzgünüm ama onun için ii olacaksa sevinmeliyim :(
Çok özleyeceğim onu
butterfly
30-11-2007, 12:00 AM
Bu sabah çok erken kalktım.Mutfak camının önündeki saksılarda
birkaç kuşun bişeyler aradığını gördüm.Habire toprağı eşeliyorlardı
Yaklaştım …kaçtılar..
Kalan ekmekleri küçük parçalar halinde saksılara yerleştirdim.
Rahatsız etmemek için uzaklaştım..
geldiler…. Onların mutluluğu buydu işte…
Yaşamak… aç kalmamak…
Amma da iş yapmışsın demeyin.:o
Hala gülümsüyorum…:p
Bugünki neşemi kuşlara borçluyum…
gercekten harika bi durum;) böyle küçük mutlulukları görmeye ihtiyacımız var
Nefertiti
30-11-2007, 10:15 AM
çok üzgünüm çok...
biliyorsunuz Atlas ın uçağı düştü..
Allah Sabırlar versin
Bide sebebini öğrenebilsek:confused:
Gümüş
30-11-2007, 10:23 AM
çok üzgünüm çok...
biliyorsunuz Atlas ın uçağı düştü..
Allah Sabırlar versin
Bide sebebini öğrenebilsek:confused:
ne zaman yenimi düştü:confused:çok üzüldüm yakınlarına Allah'u teala sabır versin:confused:
biricik
30-11-2007, 10:26 AM
evet bbugün haberler hep ondan bahsediyor çok üzücü :confused::(
vagrant
30-11-2007, 10:26 AM
Evet arkadaşlar bende duymadım. geçmiş olsun Ulus'umuza. Allah sabırlar versin, herkese.
mavigece
30-11-2007, 10:30 AM
ben de duymamıştım....çok üzüldüm..geçmiş olsun...
Gümüş
30-11-2007, 10:31 AM
benim tv le aram olmadığı için şimde internetten baktım 2 pilot,4 kabin memuru,1 teknisyen,ve 46 yolcu varmış.istanbuldan ıspartaya uçuyormuş.iniş pistine 12 kilometre kala düşmüş.araştırmalarda yaşam bulgusuna rastlanmamış:confused:ülkemizin başı sağolsun:(:(
mavigece
30-11-2007, 10:34 AM
offfff çok kötü:(:(
butterfly
30-11-2007, 10:49 AM
cok kötü:( hepimizin bası saolsunn.. yakınlarına allah sabır versin ve allah bu gibidurumlardan hepimizi korusunn
9 ŞUBAT
30-11-2007, 02:02 PM
arkadaşlar hepimizin başı sagolsun , ALLAH yakınlarına sabır versin
sabahki bu habere bende çok uzuldum , ama aramıza yeni yeni uyelerin katıldıgını vede aktif olduklarını gormek bana mutluluk verdi .
Nefertiti
30-11-2007, 02:06 PM
Evet başımız sağolsun..
Düşen uçakta 6 tanede Türkiye nin yetiştirdiği beyin var..:(
ALLAH yakınlarına sabır versin
Bende kötüyüm bugün
bugün benim canım herşeyim sevgili gibi olan arkadaşım okulunu değiştirdi sarıldım öptüm gözlerim doldu...
Ben onu çok özleyeceğim... :(
Bülent seni çok seviyorum kardeşim,herşeyim... :(
Gümüş
30-11-2007, 05:06 PM
ALLAH yakınlarına sabır versin
Bende kötüyüm bugün
bugün benim canım herşeyim sevgili gibi olan arkadaşım okulunu değiştirdi sarıldım öptüm gözlerim doldu...
Ben onu çok özleyeceğim... :(
Bülent seni çok seviyorum kardeşim,herşeyim... :(
akşam çayındaki mesajını görünce hissettim senin moralinin bozuk olduğunu canım.tekrar görüşürsünüz.bu kadar üzülme:(
_tubi_
30-11-2007, 05:12 PM
ateş....benim de candostum ayrılmıştı geçen sene okuldan...çok özlüyorum ben de onu..tabi ki eskisi gibi olmuyo ama eğer dostluk gerçekse bi şekilde sürekli ortam yaratılıyo ve görüşülüyo....o yüzden fazla sıkma canını:)
bu arada hepimizin başı saolsun.
ben nasıl hissettiğimi bilmiyorum.beynim sulandı galiba:rolleyes:bugün iki tane sınavım vardı da....
butterfly
30-11-2007, 05:17 PM
Eğer bir gün ağlamaklı olursan,
Beni ara...
Seni güldüreceğime söz veremem,
Fakat seninle birlikte ağlayabilirim...
Eğer bir gün uzaklara kaçmak istersen,
Beni aramaktan korkma...
Seni durduramayacağıma söz veremem,
Fakat seninle birlikte kaçabilirim...
Eğer birgün kimseyle konuşmak istemezsen,
Beni ara...
Sessiz olacığıma söz veririm,
Fakat bir gün ararsan ve cevap bulamazsan
Hemen beni görmeye gel,
Belki sana ihtiyacım vardır...
atescimm yani gercek dostluklar her zaman devam ederr sıkma canını
nasıl üzülmem sevdecim yaa sürekli uğraşırdı sinirlendirirdi güldürürdü... :(
Üşüdüğüm de sarılırdım eksikliği çok büyük :(
Ben okulun kapısından girdiğimde ilk onu görürdüm...
onu çok özleyeceğim...
Anlatması imkansız ama çok özel biriydi benim için...
İnşAllah tubi kopmayacağız birbirimizden özletme kendini diye mesaj çektim ayrıldıktan sonra tamam dedi gelir o yine de dayanamaz zaten ama
her sabah okul kapısından içeri girdiğimde onu göremeyeceğimi bilmek çok dokunuyor :(
Şu an bile gözlerim doldu :(
_tubi_
30-11-2007, 05:27 PM
inan ki seni çok iyi anlıyorum ateş...eda gittikten sonraki ilk zamanlarda kelimenin tam anlamıyla kaybolmuş gibiydim.korkunçtu gerçekten...ben de o günleri hatırladım kötü oldum bak şimdi:(hiç alışamayacakmışım gibi gelmişti yokluğuna..zor oldu ama alıştım,kabullendim.kendine zaman ver biraz..ilk günler bocalayacaksın ama sonra her şey yoluna girecek,göreceksin...
ya hayatımdan çıkışı da girişi kaar ani oldu...
böyle birşey beklemiyordum mezun olana kadar hep birlikteyiz diyorduk...
O ben ve birkaç arkadaş daha...
Çok doluyum...
Orda ağlayamadım
Ağlama dedi çünkü bana nasıl ağlardım... :(
Sevgili gibi arkadaştık biz...
Servise binince çağrı attım iki kere arka arkaya
hemen mesaj çekti birşey mi oldu diye :(
_tubi_
30-11-2007, 05:34 PM
ben de edanın gideceğini okuldan ayrıldığı gün öğrenmiştim:(
tutma kendini ateş..tuttukça daha da kötü oluyo insan..
aslında olaydan haberim vardı ilk günden itibaren...
kendimi hazırlamıştım ama
ne kadar hazırlarsan hazırla o anı yaşamak daha çok dokunuyor :(
_tubi_
30-11-2007, 05:43 PM
haklısın...ama bu kadar üzme kendini lütfen..
butterfly
30-11-2007, 05:46 PM
aslında olaydan haberim vardı ilk günden itibaren...
kendimi hazırlamıştım ama
ne kadar hazırlarsan hazırla o anı yaşamak daha çok dokunuyor :(
ateşcim ilerleyen günlerde değişikliğin sadece mekanda olduğunu, arkadaslığınızın aynı sekilde devam ettiğini anlıcaksınn,bu yüzden şimdi kendini bu kadar üzme
çok teşekkürler arkadaşlar
ben biliyorum ki o dayanamayıp gelecektir okula
Beni dinleyip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :)
Gümüş
30-11-2007, 11:57 PM
çok çok çok kötüyüm.başkada kelime ifade etmez içimdeki sıkıntıyı.yoksa kabus gerimi geliyor:(:confused:
pcshik
30-11-2007, 11:59 PM
niye ne oldu sevde??
kamelya
01-12-2007, 12:01 AM
bilmem içimde bi burukluk var sanki:confused:
Gümüş
01-12-2007, 12:02 AM
bende bipolar rahatsızlığı var ve sanırım yine depresif hale gelmeye başladım.daha geçen hafta hastanelik oldum.galiba yine geliyor:confused:
butterfly
01-12-2007, 12:04 AM
selamlar ben yorgunum:( sevde neyin var arkadasım?
pcshik
01-12-2007, 12:06 AM
sevdecim şuan buradan yapabileceğimiz birşey varmı?? benim durumum farksız değil şuan ama.. henüz hat safhada değilim...
butterfly
01-12-2007, 12:08 AM
sevdecim ilaç kullanıyomusun
Gümüş
01-12-2007, 12:08 AM
akşama kadar herşey yolundaydı.ne zaman tv karşısına geçtim düşen uçaktaki insanların yakınlarının feryadını seyrettim biranda içime hüzün çöktü.genelde ben seyretmem seyredemem böyle üzücü şeyleri anında sinirlerim boşalıyor üzüntüden:(akşamdan beri böyle içim daralıyor.
Gümüş
01-12-2007, 12:10 AM
sevdecim şuan buradan yapabileceğimiz birşey varmı?? benim durumum farksız değil şuan ama.. henüz hat safhada değilim...
düşünmen yeter canım kendini sıkıntıya sokma.hat safhaya ulaşmadan sen en iyisi kapat.daha sonra görüşürüz;)
butterfly
01-12-2007, 12:11 AM
böle olaylardan mümkün olduğunca uzak dursan iyi olur:(
Gümüş
01-12-2007, 12:12 AM
sevdecim ilaç kullanıyomusunevet kullanıyorum aslında birbuçuk ay kendim ilacı bıraktım sonrasında geçen hafta yukarda belirttiğim gibi hastanelik oldum.ilaçlarımın dozajı iki kat arttı.biraz önce aldım ilacımı.geçer inşallah:(
pcshik
01-12-2007, 12:12 AM
şimdi nasılsın... kendine geliyor musun artıyor mu.. gidicem şimdi çok titriyorum... üstüme birşeyler giyicem (bütün gün böyleydim montumu giyip kaloriferin yanına gidiyorum, gene titriyorum...)
pcshik
01-12-2007, 12:14 AM
evet birdahakine uzak dur bu tip olaylardan...
butterfly
01-12-2007, 12:15 AM
evet kullanıyorum aslında birbuçuk ay kendim ilacı bıraktım sonrasında geçen hafta yukarda belirttiğim gibi hastanelik oldum.ilaçlarımın dozajı iki kat arttı.biraz önce aldım ilacımı.geçer inşallah:(
ilaç etkisini göstericektir birazdan.. mümkün olduğunca farklı seyler düşünmeye calıs
Gümüş
01-12-2007, 12:16 AM
böle olaylardan mümkün olduğunca uzak dursan iyi olur:(
yemek için masayı hazırlıyordum.o ara gözüm takıldı kaldım bu tarz üzücü şeyler daha fazla ilerletiyor hastalıkları.içimdeki canavarı uyandırdım.iki kızını birden kaaybetmiş bir anne.yine bir annede oğlunu kendi kardeşimi düşündüm biran.kardeşim teknisyen olduğu için sürekli yurtiçi yurtdışı uçuyor.düşündükçe daha kötü oluyorum.insanın içi dayanmıyor.Mevlam sabır versin yakınlarına bizler böyle oluyorsak aileleri nerelere sığdırsın acılarını:(
Gümüş
01-12-2007, 12:17 AM
şimdi nasılsın... kendine geliyor musun artıyor mu.. gidicem şimdi çok titriyorum... üstüme birşeyler giyicem (bütün gün böyleydim montumu giyip kaloriferin yanına gidiyorum, gene titriyorum...)ay canım hemen git ben iyiyim gerçekten ilaç etkisini gösteriyor yavaş yavaş.hasta olursun öyle durma;)
butterfly
01-12-2007, 12:19 AM
yemek için masayı hazırlıyordum.o ara gözüm takıldı kaldım bu tarz üzücü şeyler daha fazla ilerletiyor hastalıkları.içimdeki canavarı uyandırdım.iki kızını birden kaaybetmiş bir anne.yine bir annede oğlunu kendi kardeşimi düşündüm biran.kardeşim teknisyen olduğu için sürekli yurtiçi yurtdışı uçuyor.düşündükçe daha kötü oluyorum.insanın içi dayanmıyor.Mevlam sabır versin yakınlarına bizler böyle oluyorsak aileleri nerelere sığdırsın acılarını:(
evet bende cok üzüldüm allah sabır versin gercekten
duadan baska yapabilcek bişeyimiz olsa keske...ama sen simdilik bu olayı aklından sil
butterfly
01-12-2007, 12:25 AM
iyimisin sevde
Gümüş
01-12-2007, 12:28 AM
yavaş yavaş açılıyorum.biraz sonra tam etkisini gösterince uyku bastırır.desteğiniz için teşekkür ederim her ikinizede arkadaşlar.böyle olduğum zamanlarda içimi dökmek beni çok rahatlatıyor.iyiki bu iki site var.
butterfly
01-12-2007, 12:31 AM
yavaş yavaş açılıyorum.biraz sonra tam etkisini gösterince uyku bastırır.desteğiniz için teşekkür ederim her ikinizede arkadaşlar.böyle olduğum zamanlarda içimi dökmek beni çok rahatlatıyor.iyiki bu iki site var.
keske elimizden daha cok sey gelebilse sevdecim... sen dinlen istersen
Gümüş
01-12-2007, 12:33 AM
evet gözlerim yavaş yavaş kapanıyor.biraz sonra çıkıcam.
pcshik
01-12-2007, 12:33 AM
canım benim yaaa... ne demek her zaman yanında oluruz.. üstüme bişey almayı bile unuttum :) sen iyi ol yeterki.. bizim de sana ihtiyacımız var... gerçekten istersen dinlen biraz.. üzücü bir olaymış ama düşünme...
esin_29
01-12-2007, 12:33 PM
Keşkeler Zaman Kaybi Biliyorum Ama;
Her Gün Bu Gün Kadar Iyi Olabilsem..!!:)
9 ŞUBAT
01-12-2007, 01:24 PM
bugun nasılmıyım , tabiki keyifliyim işte tatil geldi
birazdan tum iş sorunlarımı kapının arkasında bırakıp dışarı çıkacagım inşallah guzel bir haftasonu geçiririm , gerçi bizim için mesai kavramı yok ama olsun önemli olan haftasonu geldi ya gerisi onemli degil .
mavigece
02-12-2007, 01:16 AM
bugün yorucu geçmesine rağmen iyiyim...;)
{_fatma_}
02-12-2007, 02:35 AM
hayatımda gecirdiğim en kötü ruh halindeyim bugün..bu siteyide bu sayede buldum zaten :D
mavigece
02-12-2007, 02:52 AM
hayatımda gecirdiğim en kötü ruh halindeyim bugün..bu siteyide bu sayede buldum zaten :D
kötü bir gün sana iyi bir aile kazandırmış...;):)
{_fatma_}
02-12-2007, 03:02 AM
çok teşekkür ederim mavi gece.. bu sözleri duymak bile beni mutlu etti :)
beyer
02-12-2007, 10:10 AM
fatmacığım kötü bir ruh hali bazen güzel neticeler verebiliyor
şu anda ben de pek iyi değilim
depresyon kapıyı çalıyor ama açmıyorum 1,5 aydır
bir kaç saattir gene kapıda :(
esin_29
02-12-2007, 10:51 AM
Bugün Bahara Benzer Bir Gün Var Dişar Da Ee Ben Nasil Iyi Olmiyayim Ki...:)
Nefertiti
02-12-2007, 11:58 AM
Yağmur yağacak denmesine rağmen,güneş son gülücüklerini saçmış havaya.
Değerlendirmek lazım di mi ..
Acele etmem lazım:p
İyi pazarlar.;)
mavigece
02-12-2007, 12:15 PM
bugün iyi değilim...boğaz ağrısıyla uyandım...:(
9 ŞUBAT
02-12-2007, 01:59 PM
geçmiş olsun mavi ,
arkadaşlar hepinize ufak bir ikazım olacak , havaların sogumasına baglı olarak ust ve alt solunum yolları hastalıklarında çok buyuk artış var ve bunlardan alt solunum yolları rahatsızlıgı olan zaturredede salgınlar goruluyor , bu yuzden kendinize dikkat etmenizi ve sık sık öksuren kişilerden mumkun oldugunca uzak durmanızı öneririm ,
hepinize saglıklı bir hafta dilerim .
mavigece
02-12-2007, 02:00 PM
teşekkür ederim megan...
_tubi_
02-12-2007, 02:27 PM
geçmiş olsun mavi...
ben çok iyiyim bugün:Dçünkü evdeyim:Duyuyakalmışım dersaneye gitmedim:D
biricik
03-12-2007, 09:40 AM
slm arkadaşlar cumartesi yoktum iş yerinde yatak odası bakmaya gittik ve çok güzel bir takım aldık:D pazzar günü gelinlikçeye gidecektik ama özcanla biz havayı güzel bulup gezmeğe gittik anadolu kavağında yoros kalesinde güneşin batışını izledik:D bugün çok keyifliyim açıkcası
eee siz nasılsınız????
9 ŞUBAT
03-12-2007, 10:04 AM
hayırlı olsun biricik ,
bende çok iyiyim yine guzel bir haftaya başladık , inşallah iyi gider .
biricik
03-12-2007, 10:18 AM
inşallah hep böyle ömür boyu mutlu bir yaşarız gülücükler yüzümüzden eksik olmasın:D:D:p
9 ŞUBAT
03-12-2007, 10:30 AM
inşallah hep böyle ömür boyu mutlu bir yaşarız gülücükler yüzümüzden eksik olmasın:D:D:p
amin inşallahhhhhhhhhh.
mavigece
03-12-2007, 10:44 AM
bugün iyiyim ama çok uykusuzummmm:(
biricik
03-12-2007, 11:10 AM
bugün iyiyim ama çok uykusuzummmm:(
hayırdır gece uyuyamadın mı:eek:
mavigece
03-12-2007, 11:25 AM
uyuyamadım değil canım uyumadım:rolleyes:ancak geceleri siteye rahat bakabiliyorum...ee ufaklık da olunca zaman kalmıyor uyumaya...:D
bugünlerinin kıymetini iyi bil yani...baba evi gibi olmuyor;):)
9 ŞUBAT
03-12-2007, 11:40 AM
uyuyamadım değil canım uyumadım:rolleyes:ancak geceleri siteye rahat bakabiliyorum...ee ufaklık da olunca zaman kalmıyor uyumaya...:D
bugünlerinin kıymetini iyi bil yani...baba evi gibi olmuyor;):)
e anlıyacak ama iş işten geçince .
mavigece
03-12-2007, 11:44 AM
evet maalesef...:)
Nefertiti
03-12-2007, 11:45 AM
slm arkadaşlar cumartesi yoktum iş yerinde yatak odası bakmaya gittik ve çok güzel bir takım aldık:D pazzar günü gelinlikçeye gidecektik ama özcanla biz havayı güzel bulup gezmeğe gittik anadolu kavağında yoros kalesinde güneşin batışını izledik:D bugün çok keyifliyim açıkcası
eee siz nasılsınız????
Vayyy.ne romantik..
Allah bozmasın.
Oradanda Hz.Yuşa ya bi görünseydiniz.
biricik
03-12-2007, 11:56 AM
Vayyy.ne romantik..
Allah bozmasın.
Oradanda Hz.Yuşa ya bi görünseydiniz.
:Dbu sefer oraya gitmedik genelde gideriz çok güzel bir yer sen biliyorsun gittinmi hiç:confused::D
biricik
03-12-2007, 11:57 AM
e anlıyacak ama iş işten geçince .
olsun ben bi koca evine gidim de ondan sonra baba evini ösleeriiimmm:p
Nefertiti
03-12-2007, 12:07 PM
Diğer yakada oturmama rağmen,çok sık giderim Biricik.
Orda huzur bulurum.Doğası ve maneviyatı beni,benden alır.;)
Nefertiti
03-12-2007, 02:25 PM
Bugün kendimi çoookkkk enerjik hissediyorum..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:D
biricik
03-12-2007, 02:35 PM
:rolleyes:bende sanabaşarılar dilerim canım
9 ŞUBAT
03-12-2007, 02:54 PM
evet sevgili yarışmacılar ilk sorunuz geliyorrrrrrrrrrrrrr .
mavigece
03-12-2007, 03:22 PM
evet sevgili yarışmacılar ilk sorunuz geliyorrrrrrrrrrrrrr .
eee hadiiiii bekliyoruzzzzz:D:D
bugün başka bir arkadaşımın daha okuldan ayrılacağını öğrendim ve şok oldum... :(
Geçen cuma bir arkadaşımla vedalaşmıştım
bu cuma da başka bir arkadaşımla vedalaşacağım galibaaa... :(
Acı üstüne acı nasıl dayanacağım :(
mavigece
03-12-2007, 04:53 PM
arkadaşlardan ayrılmak çok zordur gerçekten canım...aman fazla üzülüp dersleri ihmal edeyim deme;)
bu arada neden herkes okuldan ayrılıyor merak ettim...
Biri disiplin yüzünden... :(
Diğeri de babası kaydını aldırıyor...
onlar benim için çok özeldiler...
Hani bir ara sevgili gibi arkadaş yazısı yayınlamıştın yaaa
bende benim sevgili gibi arkadaşlarım var demiştim...
işte onlardıı.... :(
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.