Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostum Olduğunu Saniyordum
birmelek
31-10-2007, 11:36 PM
Hiç iyi değilim arkadaşlar yaaa..çok üzgünüm şuanda. Saatlerdir belli etmemeye çalışıyorum ama saklayamıyorum artık. Beni hayatta en çok dostlarımdan aldığım darbeler yaralar. Darbe yaşamadım ama yine de üzücü şeyler oldu arkadaşımla. Dostumla hatta. Yıllarımızı vermiştik biz bu arkadaşlığa. Ama bu akşam onunla msnde yazışırken bana kırıcı kelimeler kurdu. Ben onu diğer insanlardan kıskanıyorum normalde ama fazla belli etmiyorum. O da buaralar beni epey ihmal etmeye başladı. Tam ona bunlardan bahsedecektim ki, bana fazla cevap vermiyordu, kimle yazıştığını sordum ve gün boyu iş yerinde birlikte olduğu bi arkadaşı var,onla yazıştığını söyledi. Ben de akşama kadar onunlasın zaten yetmiyor mu dedim. Sorun ordan başladı. Hep böyle yapıyormuşum da,onu geriyormuşum,tamam ben çıkıyorum dedim ve böyle tripler yapma bana diye bi cvp aldım. Gerçek dost bunları söylemezdi. Gerçekten çok kırıldım. Onu kırmamak içinde hemen engelledim ve bişey yazmadım. Çünkü kötü şeyler söyleyebilirdim. Ama ben bunu hiç haketmiyorum. Sadece zorda kalırsa beni arıyor artık, ben onu arayıp derdimi anlatamaz oldum. Ve ben onu gerçekten çok seviyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şuan bi daha hiç görüşmek istemediğim duygusu içerisindeyim. Onu aslında kendisinin dost sandığı ama bence oldukça sahte olan insanlarla başbaşa bırakmak istiyorum. Ama içimdeki kırgınlığı atamıyorum üzerimden yaa..o lafları duyduğumda inanın öyle camlar parçalandı,kırıldı,tuzla buz olduki kalbimde anlatmam. Ben bu kadar duygusalım işte. Beni bu kadar kolay üzebiliyorlar. :( :( :(
mavigece
01-11-2007, 01:27 AM
canım üzüldüm durumuna.arkadaşınla oturup açıkca konuşman iyi olur bence...kıskandığını söylüyorsun...kıskançlık karşındaki insanı sıkar ve zamanla bıktırır...bu eş sevgili yada dost için aynıdır..farketmez...başka arkadaşlarının olması seni rahatsız etmemeli... sana senden başka arkadaşlarıyla görüşmesinin hesabını vermek zorunda bırakmasan daha iyi olur bence...kıskançlık çok büyük aşkları sevgileri bile kemirir bitirir zamanla...
benim çok sevdiğim herşeyimi paylaştığım dostum dediğim kişiyle uzun süre görüşmediğim zamanlarda oluyor...ama biliyoruz ki en kötü anımızda yanımızda oılacaktır...
dediğim gibi arkadaşınla bu davranışın nedenini konuşman en iyisi...;)
9 ŞUBAT
01-11-2007, 02:28 PM
sevgili melek tavsiyem biraz olayları unutmaya çalış , arkadaşın mutlaka istemeden yapmıştır çunku dostluk kolay kolay yıklımaz ama gerçekten dostsalar , belki o anki ruhi durumundan dolayı öyle konuşmuş olabilir sende duygusal oldugundan farklı algılamış olablirsin ,
mesela geçen gun bir arkadaşla konuşurken yanlış anlaşılmadan dolayı biribirimizi kırdık bizki böyle yaparsak ya az tanıdıgım biri olsa ne yapardım diye duşundum , ondan biraz sakin ol ve niye oyle davrandı onu ögrenmeye çalış .
BeYaZ_KeLeBeK
01-11-2007, 03:38 PM
canım üzülme...bence o kadarda önemli bir konu değil bu...evet çok duygusalsın hassassın...bende özellikle konu arkadaşlarım olunca böyle oluyorum...ve ben msnde dost bildiğim biri tarafından çok daha kırıcı sözlere maruz kaldım..ve ilişkimi kestim...üztelik çok ama çok sevdiğim biriydi...hiç haketmediğim şekilde davrandı bana...durup dururken üstelik...senin olayında öyle çokta kırıcı birşey yok...ama sen onu çok sevdiğin için dokunmuş sana bunlar....
bence zamana bırak o seni arayacaktır...eminim...üzülme canım benim...
birmelek
01-11-2007, 04:40 PM
Beni arayacağını sanmıyorum çünkü bugün dayanamadım ve onun iş yerinin ordan geçiyordum uğradım. Hemen bu konuya girecekti sanırım. Hiç izin vermedim ve beni dinle dedim; "dostlarım dediğin liste nasıl bi listeyse ve orda bende varsam lütfen beni sil o listeden, artık benim dostum değilsin, liseyi birlikte okuduğumuz bi arkadaşımsın sadece, yolda karşılaşırsak merhaba merhabadır ilişkimiz o kadar" dedim. Daha devam edecekti ve ekledim bende; "akşam seni msnde engellemeseydim çok kötü şeyler söyleyebilirdim sana, şükret ki engelledim" dedim. O da demek öyle bende engelleyeyim o zaman dedi. Bende memnun olurum dedim ve gittim. Benim için dostluk hepinizin sandığından çok daha fazla önemlidir. Onlar için asla yapamayacağım şey yoktur. Dostluk karşılık beklemez ama ben bekliyorum; ne mi bekliyorum; hakettiğim şeyleri, en başta saygıyı, nazik davranılmayı, özen gösterilmeyi bekliyorum, eğer bunlar yoksa o dostluk ilişkimizde, ben de yokum demektir. Dostlarım bana yapılan hataların bedelini herzaman beni kaybetmekle ödemişlerdir. Ben pek bişey kaybetmedim ama onlar çok şey kaybettiler. :(
meleğim bu çok kötü olmuş ya
geçen sene benimde bir arkadaşım vardı hiç ayrılmazdık ama onun diğer arkadaşıyla arası bozuluyordu hep benim yüzümden çünkü yeni tanışmamıza rağmen çok iyi anlaşıyorduk ve diğerinden daha yeniydim onun hayatında
ona anlatmadığı şeyleri bana anlatırdı
ama kızla o kadar iyi anlaşıyorduk ki o ağlasa bende ağlardım tutamazdım kendimi!
ama gün geldi diğer arkadaşıyla kavga etmesine dayanamaz oldum çünkü hep benim yüzümden kavga ediyorlardı ve ağlıyordu!
kızın bi ara arkadaşıma okulun ortasında bağırdığına şahit oldum!
ve artık ikisiyle de konuşmuyorum!
ilk başlarda dokunmuyordu yokluklarını hissetmiyordum
ama şimdi gerçekten çok canım yanıyor!
sende şimdi öyle hissedebilirsin bunların hepsi bir anlık öfke sonucu
ama o öfke yatışınca eminim ki o arkadaşını çok arayacaksın!
bence yol yakınken konuşun bu konuyu canım yaa :(
elohir93
01-11-2007, 07:36 PM
ahh melek bunu yapmayacaktın işte
bir anlık bir kızgınlık için yapmayacaktın belki konuşmaya gittiğinde senden özür dileyecekti ona konuşma hakkı vermeliydin
dostluğa çok büyük önem veririm diyorsun peki nasıl bir anda silebiliyorsun herkesi orayı hiç anlamadım:confused:
birmelek
01-11-2007, 08:48 PM
ahh melek bunu yapmayacaktın işte
bir anlık bir kızgınlık için yapmayacaktın belki konuşmaya gittiğinde senden özür dileyecekti ona konuşma hakkı vermeliydin
dostluğa çok büyük önem veririm diyorsun peki nasıl bir anda silebiliyorsun herkesi orayı hiç anlamadım:confused:
Ben dostluklar için çok emek harcarım elohir..hep kendimden veririm hep kendimden..ama dediğim gibi kötü bi huy mudur bilmem ama karşılığını da beklerim. Ama hatalar yavaş yavaş çoğalıyorsa ve bana dönüp benim canımı yakmaya başladıysa o zaman silerim işte. Kimseden haketmediğim şeyleri görmeye maruz bırakmam kendimi. O kadar çabuk silmemin nedeni anlaşıldı mı? Canım yanıyor artık..hem de çok.
Ayrıca sen de haklısın ateşcim..bi arkadaşım daha var böyle kaybettiğim. Yıllar oldu onu kaybedeli ama hala rüyalarımdan çıkmaz. Görürüm onu ve sıkı sıkı sarılır hasret gideririm rüyamda onunla. Ama benim canımı yakmalarındansa bağrıma taş basmayı tercih ederim. Sevgim ne kadar büyükse benim, bazı olaylar karşısında yıkılmam ve acı çekmem de o denli büyük oluyor.
elohir93
01-11-2007, 11:57 PM
anladım haklısın aslında
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.