PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bir sorum var..

BiG EviL
27-02-2008, 08:59 PM
merhaba arkadaşlar kız arkadaşım ankarada başkent üniversitesinde hukuk okuyo ben ise izmirde öss ye hazırlanıyorum birbirimizi çok seviyoruz ama aramızda baya bi mesafe var ben ankaraya kazanıcağımı düşünmüyorum izmir çevresi şehirler veya izmirde bi üniversiteye gidebilirim yani 4 5 yıl ayrı kalma durumu var sadece yaz ve yarıyıl tatillerinde görüşüyoruz birde okuldan sonra benim askerliğimde olcak ne dersiniz aramızdaki sevgiye rağmen bu ilişki yürürmü birkaç yıl sonra uzaklıktan kaynaklanan bi soğuma durumu olabilirmi

birmelek
27-02-2008, 09:42 PM
Olur big..seni üzmek istemem ama bunu yaşayan arkadaşlarım oldu. Kız arkadaşı gitmişti onun da..kendisi burda kalıp öss ye hazırlanıyordu. Kız ilk yılın sonunda arkadaşımı bıraktı..ordan başka birisi ile yakınlaşma olmuş aralarında..Halbuki öncesinde 4 yıllık bir birliktelikleri vardı..evlenmeyi düşünüyorlardı..ama olmadı..çocuk başka şehiri kazandı gitti ama sevdiği olmadan yaşamak zorunda kaldı. Sevdiği kız ise başkası ile evlendi sonunda..hatta çocuğu bile oldu. Bunlar hayatın gerçekleri. Olabilecek kötü durumlara hazırla kendini..hazırlaki başına gelince çok üzülmeyesin..ha başına öyle bişey gelmezse de ne mutlu sana olur. Doya doya sevinirsin o zaman. Dilerim hayat seni üzmez.

butterfly
27-02-2008, 10:12 PM
aranısdaki sevgi herzaman aynı sekilde devam eder ve birbirinise herseye ragmen sımsıkı sarılırsanıs hiç bi zaman kaybetmessinis

BiG EviL
27-02-2008, 11:23 PM
birmelek arkadaşının yaşadığı çok kötüymüş özellikle 4 yıllık bir ilişkiden sonra baya kötü olmuş kendimi öyle bişeye hazırladım zaten hukukta okuyo bide aklını çelen mutlaka olur diye düşünüyorum ben yine sürdürmeye çalışırım ilişkiyi ama bi yerden sonrada fazla zorlamam hayat beni baştan üzdü aslında bu konuda doluyum biraz ailesel problemlerin içinde boğularak büyüdüm belkide ondan bu kadar karanlık tarafım ağır basıyor kurtulmak istesemde bırakmıyo beni...

basak
28-02-2008, 05:10 PM
Bence bu sorunun cevabı aranızdaki sewgiye bağlı sen çok sewiyo olabilirsin ama karşı tarafın duygularıda önemli eğer oda gerçekten sewiyo aşk mesafeleri tanımaz ve hiç birşey olmas merak etme...
Sevmiyosa yani ayrılık olursa üzülmende gerekmez çünkü gerçek aşkın olmadığını anlarsın.
Umarım herşey ikiniz için de çok iyi olur....

birmelek
28-02-2008, 06:45 PM
Ha big evil..sana şunu da anlatayım; neden kötü örnekten başladıysam sanki. Kuzenim var benim bi tane..erkek arkadaşıyla lisedeyken çıkmaya başlamışlar işte..sonra lise bitti..ikisi de üniversiteye gitti. Ayrı yerlere..ama birbirlerini çok seviyorlardı..sonra üniversiteler de bitti. Bi yüzük taktılar. Çocuk askere gitti geldi. Geçen haftasonu da düğünleri oldu. Yani bitmezse bitmiyor da..yeter ki sevgi kuvvetli olsun.

Objektif_Başak
28-02-2008, 07:58 PM
Öncelikle allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin amin

ikinizinde önünüzde 4-5 yıl gibi uzun bir süre var:confused: ayrıca ayrı şehirlerde ve alanlarda okuyorsunuz ! gözden ırak olan belli bir zaman zarfından sonrada gönüldende ırak olabiliyo ! sevdiğin bayanın okuduğu yerde. aynı bölümde okuyan baylarda var ! ve genel olarak o insanların arasında olacak! beraber fikir paylaşımları ders çalışmaları ve toplu halde aynı ortamlarda bulunacaklar! bir arkadaşlık, dostluk, ve ileriye dönük kaynaşmalar düşüncelerde olabilir ! sonuçta her geçen gün insanlar olgunlaşıyo. hayata bakış açıları düşünceleri bazende duygularıda değişebiliyo ! şunuda unutma sevgide çeşitlidir... bi anda oluşan, zaman içinde oluşan, ilk etapta oluşmayıpta, sonradan. pisikolojik, duygusal, yada. ufacık bir davranış, düşünce, söz, vb. şekillerde oluşan sevgilerde var... az yada çok sende olmayan ve sevdiğin bayanın istediği bir. huy, davranış, düşünce, kişilik, vb. yönlerde beklenti içinde olduğu konular varsa. okuduğu ortamda başka bir insanda bulursa bu beklentileri ! ve ilk bakışında istem dışı bir hoşluk hissederse ve zamanlada o insanla muhattab olma adına konuşursa herşey değişebilir ! aynı dediğim koşullar ve ihtimaller senin içinde geçerli ! bu yazdıklarımı y.anlama ihtimal olasılık vb.konularda hatırlatmalarda bulunmak amacıyla yazdım.

en güzeli zamana yayman... ve bu aradada birbirinize olan. güven, sevgi ,saygı, içtenlik, vb. yönlerdende ilişkinizi değerlendirin ! tartın, analiz, edin. olumlu, yada olumsuz yönlerden gelişmeleri takip edin ! ilişkinizin gidişatı ve geleceği bakımından !!! senin aradığın kadar sevdiğin bayanın seni araması yaklaşık orantıdamı . zaman içinde. düşünceleriniz, hedefleriniz, hayata bakış açılarınız, aynı oranlardamı... bu vb. şekillerde ilişkinizi gözden geçirmenizde çok büyük faydalar var. sonuçta 4-5 yıl gibi bir süre harcanacak. emek ve sevgi verilecek. sonu hüsran olursa bu ilişkiyi bitiren için fazla bir çöküntü olmaz!!! bitirmeye karar verdiği için... ama bitmesini istemeyipte sevdiğinin ayrılma kararını öğrenen kişi için baya zorluklar olur!!! ileride başka birini sevmek, ona güvenmek ,ve eski sevgilisinin acısını içinden atmak... ve yeni tanıştığın insanla 2-3 yıl gibi bir süre birbirini tanımak, aşkınızı arttırmak, ve evlilik yönünde adım atmakta zorlanmalar olur!!! bu nedenle ikinizden birinde sevgi, duygu, istek, özlem, hasret, vb. konularda birbirinize karşı. değişmeler olursa mutlaka birbirinize belirtin!!! çünkü bu olanlar sevginizin bitimine işarettir!!! ve aksi yönde bir düzelme ihtimalide çok azdır:(

BiG EviL
29-02-2008, 08:26 PM
objektif başak yazdıklarını yanlış anlamadım gerçekten paylaşımın için teşekkürler bunları okuduktan sonra kendimi olabilecek şeyler için hazırlıklı tutuyorum ve tutacağım dediğim gibi ben ilişkiyi yürütmek için elimden geleni yaparım ama karşı taraf bir kere istemiyorum dedimi birdahada ısrar etmem ben onun daha çok üstüne düşüyorum ve onu daha fazla arıyorum aramızdaki sevgi güçlü ama dediklerin çok önemli birde ben metal dinliyorum ve saçlarım uzun o bu imajımı sevmiyo benim daha normal olmam görüşünde bu konuyu çözdük gerçi ama orada sevdiği imajda dediğin gibi biri çıkarsa bana olan hisleri tehlikeye girebilir paranoyak olmak istemiyorum ama şartlar buna itiyo birazcık en güzeli herkese göre iyileştirici bana göreyse çürütücü olan zamana bırakmak.. dediğiniz gibi..

merdivenler
05-03-2008, 03:18 AM
merhaba,
ben mesafenin bir iliskiyi cokerttigini bizzat yasadim. Ama sevgiyi degil, iliskiyi cokertti. Sevgi zaten olmamisti ki.

Baska bir okulda okuyan, cok hoslandigim biriyle cikmaya baslamistim. Fakat sadece haftasonlari gorusebiliyorduk, o da her haftasonu olamiyordu tabi. Her aksam cep telefonundan sevimli mesajlar gondermek, iyi geceler demekten ibaretti hafta ici gorusmemiz. Bir sure sonra farkettim ki, konusacak bir seyimiz kalmamisti. Iki ayri hayat yasiyorduk cunku. Benimle ayni okuldaki baska birine ilgi duymaya baslayinca, artik tamamen koptugumuzu anladim. Ben yeterince sevmiyordum, onu uzmek pahasina olanlari anlatip, noktayi koydum.

Soylemek istedigim sadece mesafenin sevgiyi test etmek icin cok iyi bir sinav oldugu. Eger iki taraf da gercekten seviyorsa, mesafe sadece ozleminizi arttirir. Ama sevgiler yetersizse mesafe kisa bir surede bunu ortaya cikarir.

Genc yasta boyle bir teste tabi olmak cesaret isi, ve butun engellere ragmen sevdiginin elini birakmak istemeyisinden dolayi seni gonulden kutlarim. Keske herkes senin gibi sevse.

BiG EviL
05-03-2008, 10:20 PM
paylaşımın için teşekkürler merdivenler haklısın aramızda sevgi var ama ayrı geçirdiğimiz zamana ne kadar dayanabilir bazen bana karşı soğuduğunu hissediyorum ama sonra düzeliyor bir zaman sonra hiç düzelmeyebilir okul zamanlarında dediğin gibi süslü mesaj ve telefon konuşmalarıyla görüşebiliyoruz ve konuşçak bişeyimizinde kalmadığı zamanlar oluyor kendimi her şeye hazırladım ve her şeyi zamana bıraktım başka yapacak bişeyim yok...

turkuaz
06-03-2008, 05:51 PM
bence eğer gerçekten birbirinizi seviyosanız olmaz.hatta aranızdaki mesafeler ve özlem sevginizi arttırabilir.

9 ŞUBAT
06-03-2008, 06:04 PM
eger sevgi varsa aradaki mesafenin hiçbir anlamı kalmaz , onemli olan o sevgiyi sıcak tutabilmek,heleki bu teknolojik imkanlarla bu çok kolay ,
istedigin an gerek cep gerekse msn ortamında her an bir araya gelebilirsiniz ,
bu durumda bu sevgiyi sıcak tutmak sizin çabanıza kalıyor .

busra14
14-03-2008, 09:15 AM
askerden sonra fikirleren çok değişecek ama sevgi çok kuvvetliyse belki ama yinede herşeye hazırlıklı olmalısın asla olmaz diye düşündüğün şeyler başına geliveriyor.en azından hazırlıklı ol ki benim gibi sudan çıkmış balık gibi bir oraya bir buraya çarpınma.