Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba diyeyim
Misanthropic
23-02-2008, 08:50 PM
Merhaba forum halkı. Vıcık vıcık sevgi ve dostluk mesajları bana ikiyüzlüce geldiğinden size kendi tarzımda merhaba diyorum. Böyle yazdığım için beni eleştiri yağmuruna tutmazsanız sevinirim. Merhaba.
Gümüş
23-02-2008, 08:53 PM
merhaba hoşgeldiniz...
merhaba abi... ;)
yazdıklarını okudum da çok korkunç geldi...
temelinde büyük acılar yatıyor sanki...
"vıcık" kelimesini kullandığına göre bununla ilgili birşeyde olabilir tabi...
ileri gittiysem affola... ;)
tekrar merhaba... ;)
Misanthropic
23-02-2008, 09:00 PM
Öncelikle abi değil abla :D Bu kadar sert konuşunca herhalde erkek sanıldım. Normaldir. Korkunç acılar var da diyemem, yok da diyemem. Aristo'nun ya-ya da mantığı artık işlemiyor biliyorsun. Artık hem-hem de var :D
fena utandım kusura bakmayın... :D
evet ben bi an erkek sandım :o :p :)
Misanthropic
23-02-2008, 09:09 PM
Önemli değil :D
neyse bi bayan olduğunuza göre daha rahat davranabilirim... bi bayan bi bayana o kadar fazla kızamaz herhalde dimi :o :)
(((((((((Bayanlar bazı konularda daha hassas olabiliyor... Hele birde geçmişte sabredip hüsrana uğramışlarsa...)))))))
Misanthropic
23-02-2008, 09:20 PM
Hmm... Açıkçası ben insanları cinsiyetlerine göre ayırmam. Benim için her insan farklı bir bilinçtir ve bilinç seviyeleri benim için önemlidir. Ayrıca durup dururken neden kızayım, kötü davranayım. Samimi ve iyi niyetli insanlara karşı boynum kıldan ince. Yalnız toplumun ikiyüzlülüklerine tepkili olup, açık konuştuğum için çok sert olduğum düşünülür. Merak etme sana karşı ultra hassas olacağım :D
benim de yüreğim ikiyüzlülükten dolayı kırılmış zaten öyle davranmam yani...neyse...
işte buna sevindim... :D
kamiloglu
23-02-2008, 09:22 PM
hoşgeldin Misanthropic
iyi paylaşımlar...
Gümüş
23-02-2008, 09:29 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Öncelikle abi değil abla :D:D
mavigece
24-02-2008, 01:55 AM
merhaba Misanthropic...hoşgeldin...:)ikiyüzlülük konusunda çok haklısın...benim de en nefret ettiğim katlanamadığım şeydir...;)
9 ŞUBAT
24-02-2008, 09:16 AM
aramıza hoş geldiniz .
Rosalie
24-02-2008, 11:59 AM
Hoşgeldiniz...
Misanthropic
24-02-2008, 01:50 PM
Ben geldiğim gibi gidiyorum. Burası bana göre bir yer değilmiş. Samimi ve duyarlı insanlara teşekkür ederim. Gümüş ve Kamiloğlu'na özellikle teşekkür etmek istiyorum. İkiyüzlülüğe, aptallığa taviz vermeyin. Boynunuzu eğmek isteyenlere asla boyun eğmeyin, savaşın. Her konuşanın söylediğini doğru ya da yanlış almayın, sorgulayın, sentez yapın. Yoksa pek çok insan gibi size dolaylı yoldan yanlış bilgi aktarımları yapsa bile farkına varamaz, uyutulursunuz. Çok okuyun, çok bilin. Böylece ayaklar baş olmaz!
Nefertiti
24-02-2008, 05:11 PM
Hoşgeldin deme fırsatım olmadı,ama güle güle diyebilirim.
Umarım seni sürekli övecek,pohpohlayacak,her söylediğine başını sallayacak birilerini herzaman bulabilirsin...(istediğin buysa şayet)..
Ama sende takdir edersinki burası tartışma ve paylaşım platformu,ve herkesin düşüncesi senin doğrularına paralel olmayabilir..
Kendi doğrularının arkasında nasıl sonuna kadar durmayı becerebiliyorsan,başkalarının da senin aksettirdiğin kadarıyla senin hakkında oluşan düşüncelerinede saygılı olman gerektiğini düşünüyorum.
Haa gittiğin için değil,okuyacağını bildiğim için yazdığımı söylemek isterim.
9 ŞUBAT
24-02-2008, 06:54 PM
Ben geldiğim gibi gidiyorum. Burası bana göre bir yer değilmiş. Samimi ve duyarlı insanlara teşekkür ederim. Gümüş ve Kamiloğlu'na özellikle teşekkür etmek istiyorum. İkiyüzlülüğe, aptallığa taviz vermeyin. Boynunuzu eğmek isteyenlere asla boyun eğmeyin, savaşın. Her konuşanın söylediğini doğru ya da yanlış almayın, sorgulayın, sentez yapın. Yoksa pek çok insan gibi size dolaylı yoldan yanlış bilgi aktarımları yapsa bile farkına varamaz, uyutulursunuz. Çok okuyun, çok bilin. Böylece ayaklar baş olmaz!
hoş geldiniz , gule gule demek istemezdim ama aldıgınız karara saygı gostermek zorundayız ,
evet çok haklısınız çok okumak ,çok araştırmak lazım vede bunları hazmetmek yoksa ne demiş atasozu ; çok bilen çok yanılır ,
ah keşke siz gittiginiz halde mesajlarınızın kalma imkanı olsaydı , ama ne yazıkki sistem geregi sizin uyeliginiz silindigi anda yazılarınızda silinecek ,
size gelecek hayatınızda başarılar dileriz vede kuçuk bir oneride bulunmak isterim ,
öfkeyle kalkan zararla oturur , bir kere yanlış yapmaya hata denir ama aynı yanlışı iki kere yapmak aptallıktır ,
saygılarımla .
birmelek
24-02-2008, 09:32 PM
Gitmekle doğru bir karar verdin. Hayret bak bu sayede ilk defa birşeyi doğru düzgün yapmış oldun. Bunu bir kenara yaz..IQ su 150 ve bide + sı olan ama dar bir zihne sahip olan bayan. Bi daha hiçbiryere de böyle giriş yapma istersen. Bizim için IQ değil insanlık önemliydi..o da sen de eksilerde zaten..hadi sana güle güle...
AAAAAA bi de SAYGILAR efendim. :D
BeYaZ_KeLeBeK
24-02-2008, 11:18 PM
Merhaba forum halkı. Vıcık vıcık sevgi ve dostluk mesajları bana ikiyüzlüce geldiğinden size kendi tarzımda merhaba diyorum. Böyle yazdığım için beni eleştiri yağmuruna tutmazsanız sevinirim. Merhaba.
merhaba hoşgeldin...
BeYaZ_KeLeBeK
24-02-2008, 11:21 PM
bunu şimdi farkettim..hoşgeldin mesajı yazmıştım ama...hoşçakal mesajıda yazayım dedim...neden geldin neden gidiyorsun anlamadaım gerçi ama:rolleyes:
mavigece
25-02-2008, 04:23 AM
bunu şimdi farkettim..hoşgeldin mesajı yazmıştım ama...hoşçakal mesajıda yazayım dedim...neden geldin neden gidiyorsun anlamadaım gerçi ama:rolleyes:
ben de yeni gördüm mesajı...:rolleyes:
neden mi gidiyor...herşeyin en doğrusunu kendi biliyor gibi davranıp düşüncelerini kabul etmeyenlere saldırıda bulunup karşılığında da cevabını aldığı için gidiyor...
güle güle misanthropic...giderken tavsiyelerde bulunmuşsun...bizden de sana bir tavsiye...insanların düşüncelerine saygılı ol...senin düşünceni kabul etmeyenleri aptal olarak görmeye devam edersen gittiğin heryerden böyle çabuk geri dönersin...