PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrik ediyorum

duyguu_seli
21-02-2008, 10:10 PM
Şimdiye kadar bir çok foruma üye olup bir sürü bilgi ve arkadaş sahibi oldum.Ama son zamanlarda geçirdiğim ruhsal dengesizlikler yüzünden google amca sayesinde kendimi burada buldum.Sessiz sedasız yazılanları okudum...düşündüm...Gerçekten çok yararlı bir site olmuş.Yöneticilerini tebrik etmek istedim.Online üye sayısı az ama umarım zamanla çoğalır.

Başarılarınızın devamını dilerim.

mavigece
21-02-2008, 10:51 PM
çok teşekkür ederiz duygu seli...burada bir aile gibiyiz...seviyeli arkadaş ortamı ve güzel paylaşımlarımız var...sitemiz yeni sayılır,her geçen gün üye sayımız artıyor ve ailemiz büyüyor....bu ortamı sağlayan üyelerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum...
sevgiler....:)

Rosalie
21-02-2008, 11:20 PM
Yararlanabilmek çok güzel...Bende kendi adıma yönetime teşekkür ediyorum...

BeYaZ_KeLeBeK
22-02-2008, 12:44 AM
güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz duyguseli...

bende hem yönetime hem emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...

keşiş
22-02-2008, 08:55 AM
Hoşgeldin siteye

9 ŞUBAT
22-02-2008, 08:59 AM
Şimdiye kadar bir çok foruma üye olup bir sürü bilgi ve arkadaş sahibi oldum.Ama son zamanlarda geçirdiğim ruhsal dengesizlikler yüzünden google amca sayesinde kendimi burada buldum.Sessiz sedasız yazılanları okudum...düşündüm...Gerçekten çok yararlı bir site olmuş.Yöneticilerini tebrik etmek istedim.Online üye sayısı az ama umarım zamanla çoğalır.

Başarılarınızın devamını dilerim.

begendigine çok sevindim , arkadaşlarımında dedigi gibi biz bir aileyiz ve yeni kurulan ailemiz gun geçtikçe gelişiyor buyuyor , bizler ve siz yeni katılan arkadaşlarımızında katkısıyla inşallah çok daha iyi yerlere gelecegiz .

ates
22-02-2008, 04:56 PM
bu güzel düşüncelerin için sağol duygu_seli... ;)

duyguu_seli
23-02-2008, 05:51 PM
begendigine çok sevindim , arkadaşlarımında dedigi gibi biz bir aileyiz ve yeni kurulan ailemiz gun geçtikçe gelişiyor buyuyor , bizler ve siz yeni katılan arkadaşlarımızında katkısıyla inşallah çok daha iyi yerlere gelecegiz .

iyi yerlere geleceğiniz (geleceğimiz:o) konusunda şüphem yok:)
Hepiniz çok iyisiniz.

Objektif_Başak
27-02-2008, 07:28 PM
iyi yerlere geleceğiniz (geleceğimiz:o) konusunda şüphem yok:)
Hepiniz çok iyisiniz.

Öncelikle hoş geldin duyguu_seli :) güzel düşüncelerin için çok teşekkürler.
hepiniz çok iyisiniz demişsin. ne derler kişi kendinden bilirmiş... seninde çok iyi birisi olduğundan şüphem yok:) inşallah üyeliğin daim olur.

Paylaşımlarını bekliyoruz...

Objektif_Başak
27-02-2008, 08:00 PM
Site ve içeriğindeki konular ve paylaşımlar çok güzel:) genel olarak sitedeki üyeler anlayışlı hoş görülü ve iyi niyetli insanlardan oluşuyor bunu belirtmeden edemiycem... içten ve samimi olarak yardımcı olmak adına çok faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunuluyo. buda bu sitenin ve birbirinden değerli üyelerinin vesilesi ve emeğiyle oluyo:) günümüzde bi çok. dert, keder, sıkıntı, üzüntü, vb. olumsuzluklar yaşayan insanlar. pisikolojik ve moral yönünden çöküntüye uğruyo. derdini, sıkıntısını, paylaşacak gerçek bir dost ve arkadaş arıyo. ama genelde böyle bir insanıda bulamıyanlarda oluyo:( bu sitedede halden anlayan. banane demeyen. ve elinden geldiği kadar içten, samimi, ve faydalı olmak adına. dertlere ,üzüntülere, ortak olup. öneri ve yorumlarda bulunan. iyi niyetli ve örnek kişilikli üyelerin olması. dertlerini, sıkıntılarını, paylaşan insanlar içinde ap ayrı bir mutluluk ve huzur kaynağı oluyo:) siteyi kuran. sitede paylaşımlarda ve önerilerde bulunan. faydalı olmak adına emek veren. gayret gösteren. tüm üye arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. ne mutlu ki bende bu güzel siteye üyeyim. ve birbirinden değerli site üyelerinin arasındayım. allah hepinizin istediklerini kalbinize göre versin hakkınızda hayırlı ise amin.

birmelek
27-02-2008, 09:53 PM
Çok güzel şeyler yazmışsın başak..teşekkür ederiz.

Objektif_Başak
27-02-2008, 11:08 PM
Çok güzel şeyler yazmışsın başak..teşekkür ederiz.

Ben teşekkür ederim :) yazdıklarım. sitede gördüğüm güzellikleri. site ve sitedeki üyeler hakkındaki. içten ve samimi düşüncelerimi dile getirmek amacıyladır. bu yazdıklarım iltifat değil. tamamiyle hak edilen. bir güzelliği, emeği, gayreti, ve paylaşımı, devam ettiren. üye arkadaşlarımıza. belirtmeyi canı gönülden istedim.hepinize teşekkür ederim:)