Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : slm

ceyd__a
16-02-2008, 11:47 AM
herkese merhaBA..ben yenı uyeyım..

ceyd__a
16-02-2008, 11:48 AM
herkese merhaBA..ben yenı uyeyım..
aslına bakarsanız psikolojıyle ılgılı olarak merak ettiğim çok sey war..şimdiden yardımlarınızı beklıyorum..

birmelek
16-02-2008, 11:59 AM
Hoşgeldin o zaman. Umarım sana yardımcı olabiliriz.

olvido
16-02-2008, 12:13 PM
hoşgeldin ceyda
merak ettiklerini siteden kolayca öğrenebilirsin

ates
16-02-2008, 12:15 PM
aramıza hoşgeldin ceyda... ;)

ceyd__a
16-02-2008, 12:55 PM
aramıza hoşgeldin ceyda... ;)

hoşbulduk..destekleriniz için çok tesekkurler..doğrusu ben cewap beklemiyordum..herkese cook tesekkurler

9 ŞUBAT
16-02-2008, 12:57 PM
aslına bakarsanız psikolojıyle ılgılı olarak merak ettiğim çok sey war..şimdiden yardımlarınızı beklıyorum..

aramıza hoş geldin , sormak istediklerini gerek bize sorarak gerekse başlıklarımızı okuyarak ogrenebilirsin .

ceyd__a
16-02-2008, 01:01 PM
aramıza hoş geldin , sormak istediklerini gerek bize sorarak gerekse başlıklarımızı okuyarak ogrenebilirsin .

ben suan psikolojık tedawi goruyorum:(ve kendımı cook cagresız hıssedıyorum..son 1 yıl ıcınde 3 kez hastaneye yattım..3kezde ıntıhar ettım..bana cagre olucagınız ümidiyle yazıyorum bunları..çunku çağreyi ben kendımde bulamıyorum..

kamiloglu
16-02-2008, 01:05 PM
hoşgeldin ceyda...
umarım aradığın şeyleri burada bulabilirsin
iyi paylaşımlar...

ceyd__a
16-02-2008, 01:22 PM
hoşgeldin ceyda...
umarım aradığın şeyleri burada bulabilirsin
iyi paylaşımlar...

lütfen bana yardım edin:confused:confused:

kamiloglu
16-02-2008, 01:26 PM

istersen konuya, dertlerini paylaşmakla başlayabilirsin ;) çünkü sıkıntılar paylaşıldıkça azaları. sonuçta burda hepimiz arkadaşız ve birçoğumuz yaşadığımız sıkıntıları birbirimizle paylaşıyoruz. belki de seninle aynı derdi paylaşan arkadaşımız vardır

ceyd__a
16-02-2008, 01:33 PM
istersen konuya, dertlerini paylaşmakla başlayabilirsin ;) çünkü sıkıntılar paylaşıldıkça azaları. sonuçta burda hepimiz arkadaşız ve birçoğumuz yaşadığımız sıkıntıları birbirimizle paylaşıyoruz. belki de seninle aynı derdi paylaşan arkadaşımız vardır

çok tesekkür ederim..ben 1 yıldır tedawi oluyorum..şizofrenim..ve cok zorlu gunler gecırdım halada gecırıyorum..kendımı cok yalnız hıssedıyorum..desteklerınıze ıhtıyacım var..

kamiloglu
16-02-2008, 01:45 PM
öncelikle şunu belirtmeliyim ki, burası kendini yalnız hissetmene izin verecek bir ortam değil. yani hepimiz birbirimize elimizden geldiğinçe destekçi olmaya çalışırız. üstelik bende gerçek hayatta kendimi yalnız hissederim. artık sanal ortam insanın evi gibi olmaya başladı.
şizofreni iyileşebilen bir hastalık. ama biraz sabır gerekiyor. bu yüzden umudunu hiç yitirme.
şu bölümde şizoferini ile ilgili bazı bilgiler mevcut. okursan sana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

bilgi (http://e-psikoloji.com/forum/showthread.php?t=1524)

ceyd__a
16-02-2008, 01:58 PM
öncelikle şunu belirtmeliyim ki, burası kendini yalnız hissetmene izin verecek bir ortam değil. yani hepimiz birbirimize elimizden geldiğinçe destekçi olmaya çalışırız. üstelik bende gerçek hayatta kendimi yalnız hissederim. artık sanal ortam insanın evi gibi olmaya başladı.
şizofreni iyileşebilen bir hastalık. ama biraz sabır gerekiyor. bu yüzden umudunu hiç yitirme.
şu bölümde şizoferini ile ilgili bazı bilgiler mevcut. okursan sana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

bilgi (http://e-psikoloji.com/forum/showthread.php?t=1524)

çok tesekkur ederım..

atomcekirdegi
16-02-2008, 05:39 PM

Öncelikle hoşgeldin aramıza..Umarım burda kafandaki bazı soru işaretlerini silmene yardımcı olabiliriz..Hem paylaştıkça farkedeceksin ki yalnız değilsin..

Gümüş
16-02-2008, 07:19 PM
merhaba ceyda hoşgeldin...

BeYaZ_KeLeBeK
16-02-2008, 07:20 PM
ben suan psikolojık tedawi goruyorum:(ve kendımı cook cagresız hıssedıyorum..son 1 yıl ıcınde 3 kez hastaneye yattım..3kezde ıntıhar ettım..bana cagre olucagınız ümidiyle yazıyorum bunları..çunku çağreyi ben kendımde bulamıyorum..

ceydacım hoşgeldin aramıza...

eminim burda kendini daha iyi hissetmeye ve yalnız olmadığını anlamaya başlayacaksın....sana elimizden geldiğince yardım ederiz her zaman...başına gelenleri...seni üzenleri ayrıntılarıyla anlatırsan eminim bunları beraberce çözebilirz...kendine dikkat...her zaman bekliyoruz;)

Nefertiti
16-02-2008, 09:43 PM

Merhaba Ceyda,hoşgeldin siteye...Burda hiçbirimiz profosyonel değiliz.Gün gelir sen bize ,kimi zamanda biz sana yardım eder geçinir gideriz..:)