Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayırlı Olsun
Admin
29-10-2007, 04:19 PM
Merhaba,
chat bölümümüz hayırlı olsun
tabi bu bildiğimiz chat gibi değil ama chat'leşmek :) için şimdilik bu forumu kullanabiliriz...
Chat'imiz olmasını ben de istiyorum fakat teknik (serverla ilgili) ve güvenlik nedenleri ile ilgili bir dizi sorun nedeniyle şu an bu isteğimizi yerine getiremiyorum...
Bu bölüm en azından chat aktifleşinceye kadar bu ihtiyacı karşılar kanısındayım.
iyi ve mutlu paylaşımlar
9 ŞUBAT
29-10-2007, 04:29 PM
Merhaba,
tabi bu bildiğimiz chat gibi değil ama chat'leşmek :) için şimdilik bu forumu kullanabiliriz...
Chat'imiz olmasını ben de istiyorum fakat teknik (serverla ilgili) ve güvenlik nedenleri ile ilgili bir dizi sorun nedeniyle şu an bu isteğimizi yerine getiremiyorum...
Bu bölüm en azından chat aktifleşinceye kadar bu ihtiyacı karşılar kanısındayım.
iyi ve mutlu paylaşımlar
evet tum arkadaşlarımız bizimde bir chat odamız olsun istiyor , ama sizinde dediginiz durumlardan dolayı anlayışla karşılıyorlar , en kısa zamanda odamıza kavuşmak dilegiyle .
9 ŞUBAT
29-10-2007, 04:42 PM
iyi akşamlar arkadaşlar yeni chat odamız hayılı olsun ,
çaylar sizi bekliyor
aaa ilk çaylar benden olsun mu olsun mu ? :D
Hade olsuuuuunnnnnn dimiiiiiiiiiii :p
http://farm1.static.flickr.com/193/492658537_e348e802a4.jpg
afiyet olsun :D
9 ŞUBAT
29-10-2007, 04:47 PM
sagol ellerine saglık olsun bakalım ,
ama bir gun salatanıda yemek istiyorum ona gore .
tamam megan ne demek :D
yaparız senin için ve forum halkı için özel bir salata :p
BeYaZ_KeLeBeK
29-10-2007, 06:10 PM
Merhaba,
iyi ve mutlu paylaşımlar
teşekkürler sayın admin...:)
inşallah ilerde chat odamızda olur;)
Gümüş
29-10-2007, 06:19 PM
Merhaba,
iyi ve mutlu paylaşımlar
teşekkür ederiz:)olsun bunada şükür ileride oda olur;)
mavigece
30-10-2007, 01:14 AM
Merhaba,
iyi ve mutlu paylaşımlar
teşekkürler...:) geç olsun güvenli olsun:)biz de buradan idare ederiz :)
9 ŞUBAT
30-10-2007, 10:06 AM
arkadaşlar bizim chat odamızda böyle , arada minik bir fark var her cevabta imzamızı atmış oluyoruz , e o kadarcık ayrıcalıkta olsun ama dimi .
birmelek
30-10-2007, 02:11 PM
Yaaaaaa...başlığı görünce heyecanlandım bi anda.
biricik
30-10-2007, 02:49 PM
ooo valla şımarıyoruz hem lak lak odamız var hem chat odamız daha ne isteyelim;)
mavigece
31-10-2007, 02:40 AM
evet megan o kadarcık ayrıcalık olsun tabii çünkü biz ayrıcalıklı,farklı bir siteyiz;)
9 ŞUBAT
31-10-2007, 09:21 AM
ooo valla şımarıyoruz hem lak lak odamız var hem chat odamız daha ne isteyelim;)
elbet isteyeceginiz bir şeyler çıkar , ama zaten birlikte sitemizi dahada guzelleştirmek için ugraşmıyormuyuz , parlak fikirlieri bekliyorum.
hani niye buraya hiçkimse uğramıyor?
en aktif yerlerden biri olması gerekmiyor mu burası :(
zerrin
19-03-2008, 05:14 PM
bana yardım et nasıl kullancağım burayı
pınar
06-05-2008, 08:28 PM
herkese merhabalar...
9 ŞUBAT
06-05-2008, 09:04 PM
herkese merhabalar...
aramıza hoş geldiniz.
sevdenur
06-05-2008, 10:47 PM
herkese merhabalar...
merhaba pınar hoşgeldin...:)
baharcd
07-05-2008, 01:02 AM
hani niye buraya hiçkimse uğramıyor?
en aktif yerlerden biri olması gerekmiyor mu burası :(
aslında sohbet odasının en aktif yer olması gerekiyor ama malesef kimsede gelmiyor sohbet etmeye halmukisi mynetten bile güzel bir ortamı yakalayabiliriz burada hemde dürüstçe:)))))))))))
aşıkk
22-05-2008, 10:51 AM
aslında sohbet odasının en aktif yer olması gerekiyor ama malesef kimsede gelmiyor sohbet etmeye halmukisi mynetten bile güzel bir ortamı yakalayabiliriz burada hemde dürüstçe:)))))))))))
siz ihmal etmesseniz mutlaka dostlar toplanacaktır buraya...sevgilerimle...:):)
9 ŞUBAT
22-05-2008, 02:39 PM
evet tabiki yakalanır ama bir turlu buraya alışılamadı,inşallah zamanla hareketlenir ama aşıkk da çok dogru soyluyor böyle arada sırada ugramaklada olmaz.
bloody tears
03-04-2009, 12:45 PM
selamlar sınavım iğrenç geçti üüüüüü:( o kadarda çalışmıştım hoca yine ters köşe yaptı bizi lanet herif
harmonyy
04-04-2009, 12:02 PM
selamlar sınavım iğrenç geçti üüüüüü:( o kadarda çalışmıştım hoca yine ters köşe yaptı bizi lanet herif
geçmiş olsun , olan olmuş nasıl olsa sınavlar tüken miyor .. öteki sınavda telafi edersin :)
MRWBKR
30-12-2009, 05:00 PM
Aynen ya hem çok ağır hem karışık olmuş. Eski düzen daha iyiydi
Selina
30-12-2009, 07:12 PM
aaa ben ilk önce yalnis forumdayim sandim,
ama üyeler tanidik geldiginden dogru yerdeymissim..
eee simdi nasil böylemi chatlesicez...hem adminin yazmis oldugu bu konu 2007 senesinden.
yani böyle kalirsa bilmiyorum artik,cok karissik top 10 yok..soguk geldi burasi bana
yusufyuzlu17
30-12-2009, 08:52 PM
Ben hiç bir şey anlamadım ne hale gelmış bu forum :((...
Minnie
30-12-2009, 10:49 PM
üstteki chat odasına alışmışım heralde bir kanıksadım nerdeyim ben diye :)