Orijinalini görmek için tıklayınız : deprem ve panik
babyrose
29-10-2007, 03:43 PM
bugün saat 11:30 sıralarıydı sanırım, mutfaktaydım ve yer birden sallanmaya başladı çok büyük bir korku yaşadım.fethiyede bulunuyorum ve bugün burda deprem oldu.aslında deprem denizli çamelide olmuş 5.1 büyüklüğünde ama internetten baktım buraya 83km uzaklıkta.17 Ağustos depreminde gölcükteydim ve 7.4lük depremi yaşadım.deprem korkusunu atlattım sanıyordum fakat bugün deprem olduğunda ve çok uzun sürünce panik yaptım
kızlarımla oynamaya arkadaşlarıda gelmişti.bir koluma kızımı diğerine kızımın arkadaşını aldım annemde diğer kızımı aldı ve dışarı çıktık.annemde çok korktu ve ağlamaya başladı benimse bacaklarım tir tir titredi şimdi birazdaha iyiyim ama doğrumu yaptım aslında çocuklarımı tehlikeyemi attım endişesi var ev aslında üç katlı ve bizim daire dubleks sanırım dışarı kaçmak yerine yukarı çıkmam gerekiyordu.insan aslında böyle şeylerin önceden planını yapmalı ki böyle zamanlarda panik yapmadan doğru düzgün karar verebilmeli
Canım benim sanırım böyle durumlarda yukarıya daha yakınsanız yukarı çıkmak daha güvenli
ancak unutma ki ecel geldiyse yukarısı aşağısı dinlemiyor ne yazık ki!
belki çok karamsar bir bakış açısı ama hayatın kendisi bu be canım
benim annemde çok evhamlıdır bu konularda!
ama verilmiş sadakanız varmış canım benim
çoookk geçmiş olsun :)
Gümüş
29-10-2007, 06:40 PM
GeÇmİŞ Olsun Babyrose.Allah Cc KorumuŞ Sİzlerİ.evet İnsan Panİk Aninda YapacaĞi Şeyİn Aksİnİ Yapiyor.ben Hala ŞÜkredİyorumkİ Marmara Depremİnde UyanamamiŞtim.Allah'u Teala HerŞeyİn Hayirlisini Bİlİyor.dÜŞÜnÜyorumda Ben EĞer Deprem Aninda Uyansa İdİm.Allah cc Muhafaza Aklimi Kaybederdİm.Çok Yorgun OlduĞum Üstelİk Uyuyali HenÜz Bİr Saat OlduĞu İÇİn Çok Zor Uyandirildim Annem Babam Ve KardeŞİm Tarafindan.allah'u Teala CÜmlemİzİ Korusun Felaketlerden.bİr Daha GÖstermesİn O Acilari.amİn
Dreamcatcher
02-03-2009, 06:08 PM
bugün saat 11:30 sıralarıydı sanırım, mutfaktaydım ve yer birden sallanmaya başladı çok büyük bir korku yaşadım.fethiyede bulunuyorum ve bugün burda deprem oldu.aslında deprem denizli çamelide olmuş 5.1 büyüklüğünde ama internetten baktım buraya 83km uzaklıkta.17 Ağustos depreminde gölcükteydim ve 7.4lük depremi yaşadım.deprem korkusunu atlattım sanıyordum fakat bugün deprem olduğunda ve çok uzun sürünce panik yaptım
kızlarımla oynamaya arkadaşlarıda gelmişti.bir koluma kızımı diğerine kızımın arkadaşını aldım annemde diğer kızımı aldı ve dışarı çıktık.annemde çok korktu ve ağlamaya başladı benimse bacaklarım tir tir titredi şimdi birazdaha iyiyim ama doğrumu yaptım aslında çocuklarımı tehlikeyemi attım endişesi var ev aslında üç katlı ve bizim daire dubleks sanırım dışarı kaçmak yerine yukarı çıkmam gerekiyordu.insan aslında böyle şeylerin önceden planını yapmalı ki böyle zamanlarda panik yapmadan doğru düzgün karar verebilmeli
geçmiş olsun o an insan panik oluyor istemeden.Benim içimdede korkunç bir deprem var ama yıkıcı yakıcı ve ben çocuklarımı alıp kaçamadım malesef onlar içerde kaldı.En yıkıcı deprem iç dünyamızda yaşadığımız deprem
_ZeuS
02-03-2009, 07:02 PM
inşallah ben dışardayken falan olur yaa bir an önce olurda kurtuluruz :)
biçare
02-03-2009, 08:01 PM
ölmekten değilde kurtulduğumda en sevdiğimi yani biricik evladımı kaybetmekten korkarım.paniğide sadece onun için yaşarım.
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.