PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gece postası

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8

mavigece
27-10-2007, 01:51 AM
selaaammmm...gece kuşlarından biri olarak bu köşeyi yeniden açmak bana düşüyor sanırım:)bu gece henüz kimse yok burada...
sevdecim nerdesin...özledim gece sohbetlerini...iş durumun noldu...
babyrose tatil bitti mi,nasıl geçti...

9 ŞUBAT
27-10-2007, 09:24 AM
selaaammmm...gece kuşlarından biri olarak bu köşeyi yeniden açmak bana düşüyor sanırım:)bu gece henüz kimse yok burada...
sevdecim nerdesin...özledim gece sohbetlerini...iş durumun noldu...
babyrose tatil bitti mi,nasıl geçti...

sevde nerde puma görsem yada duysam aklıma sen geliyorsun , babyrose tatil nasıl gidiyor umarım tadını çıkarıyorsundur .

ates
27-10-2007, 12:36 PM
her ne kadar gece postasına pek katılamasam da bende burdayım bendeeeeeeee :)

Gümüş
27-10-2007, 04:08 PM
sevde nerde puma görsem yada duysam aklıma sen geliyorsun , babyrose tatil nasıl gidiyor umarım tadını çıkarıyorsundur .
:)güldürdün beni megan.ciddimisin.geldim mavigecem geldim.artık cuma cumartesi hariç gece nöbetinde pek görüşemesekde seni sık sık yokluyacağım gece.bende seni çok özledim.beyaz kelebek,birmelek sanırım henüz yeni kadroya dahil olmamışlar.inşallah onlarda biran önce üye olurlar tekrar.herkesi ayrı ayrı çok özlemişim.

biricik
27-10-2007, 06:00 PM
selam bende burdayım

babyrose
27-10-2007, 06:01 PM
tatil bitti.tatilim güzel geçti hiç bitmesin istedim ama bitti.
megan,mavi gece ,sevde ve diğer arkadaşlar baby eve döndü sizleri çok ama çok özlemişim artık geceleri benim yumurcaklar uyudumu burda olurum.:D

Gümüş
27-10-2007, 06:06 PM
hoşgeldin babyrose.kısa zamanda gerçekten çok alışmışız birbirimize.öyle seviniyorumki tanıdık yüzler geldikçe.bizde seni çok özledim babyrose:)

mavigece
27-10-2007, 06:07 PM
tatil bitti.tatilim güzel geçti hiç bitmesin istedim ama bitti.
megan,mavi gece ,sevde ve diğer arkadaşlar baby eve döndü sizleri çok ama çok özlemişim artık geceleri benim yumurcaklar uyudumu burda olurum.:D

hoşgeldin evine baby...:)tatilinin güzel geçmesine sevindim...bizde seni özledik...gece sohbetlerine bekleriz artık...kızları öpüyorum..:)

mavigece
27-10-2007, 06:08 PM
sevdecim bekliyorum canım...;):)bu arada son aldığın kararda değişiklik varmı;)

mavigece
27-10-2007, 06:10 PM
selam bende burdayım

sen de hoşgeldin biricik...:)

mavigece
27-10-2007, 06:11 PM
her ne kadar gece postasına pek katılamasam da bende burdayım bendeeeeeeee :)

ateşcim seni de yaz tatilinde bekleriz gece sohbetlerine....tabiiiii karneye bağlı;)yoksa sana ceza ona göre;)

Gümüş
27-10-2007, 06:21 PM
sevdecim bekliyorum canım...;):)bu arada son aldığın kararda değişiklik varmı;)

evet arkadaşımla görüştüm.öfkeyle karar verdiğimi olamıyacağını anlattım.beni tanıdığı için anlayış gösterdi.ne bunalımdı o gün mavigece resmen boğuluyordum.insanın öfke ile hareket etmesi benim asla tasvip etmediğim şeylerdendir.genelde sakinleşmeyi beklerim.o gün bana tereleliler biraz fazla geldi sanırım:)

mavigece
27-10-2007, 06:27 PM
ohh iyi çok sevindim...rahatladım valla...:)aman canım dikkat et terelellire gelince kov gitsinler....:)

Gümüş
27-10-2007, 06:39 PM
ohh iyi çok sevindim...rahatladım valla...:)aman canım dikkat et terelellire gelince kov gitsinler....:)
kovmak biraz zor mavigece:)bana kolay uğramaz terelelliler,milyonda bir gelir,ama gelince kolay kolay gitmez;)

mavigece
28-10-2007, 10:27 PM
iyi akşamlar ....:)sevdecim naber...ikimizden başka kimse yok yine... ben de az önce merveyle buluşma planları yapıyordum...aksilik olmazsa yarın sitenin ilk buluşmasını yapacağız...iki kişilik:D

Gümüş
28-10-2007, 10:38 PM
iyi akşamlar ....:)sevdecim naber...ikimizden başka kimse yok yine... ben de az önce merveyle buluşma planları yapıyordum...aksilik olmazsa yarın sitenin ilk buluşmasını yapacağız...iki kişilik:D

iyi akşamlar mavigece iyiyim demeyi çok isterdim:(biraz önce birden yine kötü oldum.resmen patlamak üzereyim.ve canım hiçbir şey istemiyor.sadece ölmek düşüncesi var malesef beni yine kilitledi kötü düşünceler.aslında ben boş yere yaşıyorum mavigece.niye yaşıyorum sanki ben.savaşıyorum resmen o lanet düşünceyle şuan:(umarım güzel bir gün olur sizin için.ben merveyle tanışmadığım için bilemiyorum.ancak eminim iyi bir insandır.

birmelek
28-10-2007, 10:50 PM
iyi akşamlar mavigece iyiyim demeyi çok isterdim:(biraz önce birden yine kötü oldum.resmen patlamak üzereyim.ve canım hiçbir şey istemiyor.sadece ölmek düşüncesi var malesef beni yine kilitledi kötü düşünceler.aslında ben boş yere yaşıyorum mavigece.niye yaşıyorum sanki ben.savaşıyorum resmen o lanet düşünceyle şuan:(umarım güzel bir gün olur sizin için.ben merveyle tanışmadığım için bilemiyorum.ancak eminim iyi bir insandır.

Sevdeee..bu kadar kötü olma nolur..diren, yenilme kötü düşüncelere..bende de oluyor ama nasıl mücadele veriyorum bilemezsin. Kötüye dair herşey geliyor aklıma..hatta sabaha çıkamayacağımı, öleceğimi hissediyorum, uykularım kaçıyor uyuyamıyorum, uyumak için ayrı ilaç aldığım oluyor ama bi yönlü mücadele ediyorum işte. Ölüm gel beni al hadi demiyorum. O çağırdıkça beni, git burdan, rahat bırak beni diyorum. Tabi bir gün yeter artık çık karşıma ve al canımı hadi dedim oldum ama demem inşallah..geçicektir inşallah tüm bunlar. Sen de inan herşeyin geçeceğine...

mavigece
28-10-2007, 10:51 PM

sevdecimmm...neler duyuyorum öyle...:(.lütfen canım kendine haksızlık yapma...sen çok önemli ve değerlisin...ve tanıdığım kadarıyla güçlüsün de...herşeyin çözümü vardır canım...sadece zaman ve sabır...herşeye inat yaşamak ...güçlü ve dimdik ayakta durabilmek...sevdiklerini ve seni sevenleri düşün...bizi düşün...seni seviyoruz...bizi sensiz bırakma emi...;)

Gümüş
28-10-2007, 10:57 PM
ben normal zamanımda istemiyorum,öyle kötü bir his kaplıyorki durup dururken beni çekiyor resmen direniyorum dua okuyorum daha doğrusu okuyamıyorum sürekli dişlerimi sıkar vaziyette olduğum için,direnmek için bu düşünceye farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum,o yüzden duayı içimden geçirebiliyorum ancak.şuan boşluktan başka hızla boşluğa yuvarlanmakdan başka birşey hissetmiyorum.

birmelek
28-10-2007, 11:07 PM
ben normal zamanımda istemiyorum,öyle kötü bir his kaplıyorki durup dururken beni çekiyor resmen direniyorum dua okuyorum daha doğrusu okuyamıyorum sürekli dişlerimi sıkar vaziyette olduğum için,direnmek için bu düşünceye farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum,o yüzden duayı içimden geçirebiliyorum ancak.şuan boşluktan başka hızla boşluğa yuvarlanmakdan başka birşey hissetmiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum sevdecim..bazen çok güzel bir gün geçiriyorsun ama gecesi facia oluyor. Durup dururken, hatta güzel bir ortamdayken bile, sevdiğin kişlerin yanındayken gelip buluyor bu seni, aldırmamaya çalışıyorsun, ortama uymaya çalışıyorsun ama seni iyice çemberinin içine alıyor, artık onla başbaşa kalıyorsun sadece, en kalabalığın içinde bile. Sonra ona gitmesi için yalvarmaya başlıyorsun, nolur rahat bırak beni diyorsun ama dinlemiyor, iki eliyle birlikte,son gücüyle kalbini sıkmaya devam ediyor, sonra yanındakilerden ayrılıp kendi kendine kalabileceğin bi yere gidiyorsun ama orda da peşinden gelip bırakmıyor seni, sonra gözyaşı olarak gözlerinden dökülmeye başlıyor. İyice zayıflatıyor yani seni...saatlerce durup,ruhunu iyice yıprattıktan sonra yavaşca çekilip gitmeye başlıyor,gidiyor evet..ama; tekrardan gelmek üzeree...

babyrose
28-10-2007, 11:07 PM
sevdecim ne oldu canım benim
ne olursa olsun
başına bin türlü felaket gelsede
ölüme inat yaşamalı hayatı
vazgeçmemeli yaşamaktan
asla seni mutsuz etmesine izin verme düşüncelerin
duymazlıktan gel şeytanın vesveselerini
bende böyle zamanlar geçirdim
asla yaşamaktan vaz geçmedim
yılmadım acı çeksemde hergün mutsuz olsamda
ama ölüm asla bir çare değil
sadece çaresizlik.
arkanda seni sevenlerin dökeceği göz yaşlarını düşün

Gümüş
28-10-2007, 11:19 PM
Seni çok iyi anlıyorum sevdecim..bazen çok güzel bir gün geçiriyorsun ama gecesi facia oluyor. Durup dururken, hatta güzel bir ortamdayken bile, sevdiğin kişlerin yanındayken gelip buluyor bu seni, aldırmamaya çalışıyorsun, ortama uymaya çalışıyorsun ama seni iyice çemberinin içine alıyor, artık onla başbaşa kalıyorsun sadece, en kalabalığın içinde bile. Sonra ona gitmesi için yalvarmaya başlıyorsun, nolur rahat bırak beni diyorsun ama dinlemiyor, iki eliyle birlikte,son gücüyle kalbini sıkmaya devam ediyor, sonra yanındakilerden ayrılıp kendi kendine kalabileceğin bi yere gidiyorsun ama orda da peşinden gelip bırakmıyor seni, sonra gözyaşı olarak gözlerinden dökülmeye başlıyor. İyice zayıflatıyor yani seni...saatlerce durup,ruhunu iyice yıprattıktan sonra yavaşca çekilip gitmeye başlıyor,gidiyor evet..ama; tekrardan gelmek üzeree...

çektiklerim ancak bu kadar net anlatılır birmelek.bu sıkıntı geldiği sırada arkadaşlarım bendeydi saat 21.00 gibi.ne güzel sohbet ediyorken biranda hızla beni etkisi altına aldı.ve yine haklısın ki son 5 dakikadır açılmaya başladım.şükürler olsun bunuda atlattım.gelmesin artık bu durum bana.ben ölmekten çok korkarken intihar en güzel şey görünüyor gözüme.bir gün bu duyguya yenik düşmekden çok korkuyorum.arkadaşlarım da farketti.birisi rahatsızlığımı biliyor ama öbürü bilmiyor onlardan sıkıldığımı sanmış olabilir.diğer arkadaşımda benim özel şeylerimi başkasıyla konuşulmasından hoşlanmadığımı bildiği için anlatmamıştır:(bu nasıl bir şey böyle.Rabbim kimsenin başına vermesin.

Gümüş
28-10-2007, 11:23 PM
sevdecim ne oldu canım benim
ne olursa olsun
başına bin türlü felaket gelsede
ölüme inat yaşamalı hayatı
vazgeçmemeli yaşamaktan
asla seni mutsuz etmesine izin verme düşüncelerin
duymazlıktan gel şeytanın vesveselerini
bende böyle zamanlar geçirdim
asla yaşamaktan vaz geçmedim
yılmadım acı çeksemde hergün mutsuz olsamda
ama ölüm asla bir çare değil
sadece çaresizlik.
arkanda seni sevenlerin dökeceği göz yaşlarını düşün

istemsizce gelen bir düşünce bu malesef babyrosem.zaten bir Allah'dan korkum birde arkamda bıraktıklarımın gözyaşları tutuyor beni.yenik düşmemek için çok uğraşıyorum neler yapmıyorumki.şuan iyice normale dönmeye başladım.kusura bakmayın sevgili arkadaşlarım.gece yarısı sıkıntı verdim bu mesajımla:(

babyrose
28-10-2007, 11:32 PM
sen asla bize sıkıntı vermezsin birlikte ağlayıp birlikte gülemedikten sonra neye yarar arkadaşlık biz birbirimize destek için varız.
sadece dertlerimizi sevinçlerimizi değil baksana pastamızı kekimizi böğreğimizi paylaşır olduk.:D
dost dediğin böyle zamanda gerek
sen anlat canım biz seni her zaman dinlemeye destek olmaya ve elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.

Gümüş
28-10-2007, 11:45 PM
çok teşekkürederim babyrose anlayışınız için.ben dinlemeyi seviyorum herkesi asla sıkılmam ama kendim yazınca anlatınca hep sıkılıyorlar gibi hissediyorum.zaten beni anlayan bir psikoloğum var birtek onunla rahat konuşuyordum oda hastanede yatman gerekli diyerek sevketti onada anlatamıyorum.bir çok psikoloğa gitmeme rağmen kendi psikoloğum hariç kimse bana beni anlıyormuş gibi gelmediği için konuşmadım bile.pardon psikolog değil psikiyatr demek istedim.şuan sizler hariç anlatabileceğim kimse yok sıkıntılarımı.elimden geldiğince yazmamaya çalışıyorum.ancak bazen artık patlayacak seviyeye gelince dayanamıyorum.ben sevmiyorum insanları sıkmayı.tekrar teşekkürler babyrose;)

mavigece
29-10-2007, 12:17 AM
canım benim hiç sıkılırmıyız...dost değilmiyiz,sakın böyle düşünme lütfen ...iyi günde kötü günde beraberiz...sıkıntılarını paylaşırız,birlikte atlatmaya çalışırız...acılar paylaşıldıkça azalır...bize istediğin kadar anlat canım...sıklıdıkça yaz ...biz her zaman yanındayız seni dinlemeye paylaşmaya hazırız...elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...öpüyorum seni...(ufaklık ağladığı için ayrılmak zorunda kaldım)

Gümüş
29-10-2007, 06:16 PM
canım benim hiç sıkılırmıyız...dost değilmiyiz,sakın böyle düşünme lütfen ...iyi günde kötü günde beraberiz...sıkıntılarını paylaşırız,birlikte atlatmaya çalışırız...acılar paylaşıldıkça azalır...bize istediğin kadar anlat canım...sıklıdıkça yaz ...biz her zaman yanındayız seni dinlemeye paylaşmaya hazırız...elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...öpüyorum seni...(ufaklık ağladığı için ayrılmak zorunda kaldım)teşekkür ederim mavigece
yanımda olup benimle derdimi paylaştığınız için.bugün çok iyiyim yarım saat önce işden döndüm tabi hemen pc nin başına geçtim ne var ne yok diye.dün benim iyi sıhatte olsunlar biraz uzun sürdü.ne kadar seviniyordum artık gelmicek diye:(uzun süredir gelmeyince kabus bitti sanmıştım ama yanılmışım.onuda atlattım Allah'ıma şükürler olsun.bugün bomba gibiyim:D

Gümüş
02-11-2007, 11:18 PM
mavigece nerelerdesin?bugün geç kaldın.gece sohbetlerimizi özledim:p

Nefertiti
02-11-2007, 11:25 PM
:( Bronz olmaz mı?????:o

Gümüş
02-11-2007, 11:42 PM
:( Bronz olmaz mı?????:o
estağfirullah ne demek.buyrun;)

Nefertiti
02-11-2007, 11:45 PM
Bronz biraz erkek rumuzu gibi mi sence?

Nefertiti
02-11-2007, 11:47 PM
sevde...bir sıkıntın yoksa lakl lak edelim biraz...

Gümüş
02-11-2007, 11:49 PM
aslında ilk başta erkek gibi gelmişti ama şimdi alıştım:)öyle gelmiyor artık;)

Gümüş
02-11-2007, 11:51 PM
bir sıkıntım yok bu gece şükürler olsun.ancak bu bağlantılar beni delirtti bugün.sürekli kopuyor.hangi konu olsun?bir fikriniz varmı?

Nefertiti
02-11-2007, 11:54 PM
mesajlar online gelmiyor.Site dışına çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum.uzun sürüyor.sizdede böylemi.

Gümüş
02-11-2007, 11:57 PM
beni hatırlayı işaretrliyormusun?ben bir tek ilk girişte düşüyorum daha sonra tekrar şifremi girip beni hatırla diyorum düşmüyor.üstelik bu sefer tam tersi oluyor.ben siteden çıksamda online görünüyorum:)

mavigece
05-11-2007, 02:28 AM
sevdecim ben geldimmmm...:)naber görüşmeyeli,nasıl gidiyor...

Gümüş
05-11-2007, 07:08 AM
hoşgeldin:)iyiyim sağol.geçmiş olsun mavigece.

biricik
05-11-2007, 10:47 AM
sen de hoşgeldin biricik...:)

hoşbulduukkkk:)

mavigece
05-11-2007, 10:55 AM
hoşbuldum...teşekkür ederim canım..özledim sizi...:)

Gümüş
05-11-2007, 08:43 PM
bizde seni özledik mavigece:)alışınca birgün bile siteye girmeyince merak ediyor insan.

mavigece
06-11-2007, 02:29 AM
benim de aklım burda kalıyor giremediğim günler...:D

Nefertiti
07-11-2007, 12:26 AM
Sevgili Arkadaşlar...
Bu sıra gündüz işlerim yoğun olduğu için gece uğruyorum siteye.Ama kimseyi bulamıyorum doğal olarak.Bende karınca kararınca paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorum vaktim oldukça.Umarım faydam olur.
Hepinizi seviyorum ve umarım herkes çok iyidir.............
Allah'a emanet olun..........

mavigece
07-11-2007, 10:14 AM
sevdecim kaybolma sırası sende mi..;)nerelerdesin...iyisindir umarım...

9 ŞUBAT
07-11-2007, 10:36 AM
gece postası uyelerine selam , ben size ancak gunduzleri katılabiirim
gece size gunduz bana emanet , hepimize kolay gelsin .

mavigece
08-11-2007, 12:55 AM
babycim hoşgeldin:)naber... kızlar nasıl...

Gümüş
09-11-2007, 10:49 PM
sevdecim kaybolma sırası sende mi..;)nerelerdesin...iyisindir umarım...

iyi akşamlar mavigece:)bu hafta işlerim çok yoğundu hiç giremedim siteye.inşallah herşey yolundadır sitemizde.bıraktığım gibidir;)

mavigece
10-11-2007, 02:41 AM
iyi akşamlar canım...herşey yolunda... sen hiççç merak etme siteyi...
sen iyi ol yeter...;)

Gümüş
11-11-2007, 11:11 PM
mavigeceeee nerelerdesin.yine kayboldun:(inşallah kötü bir şey yok herşey yolundadır;)yarın iş var bir hafta yine uğramama ihtimalim var.ama bugünde sen yoksun:(

Nefertiti
11-11-2007, 11:44 PM
Herkese iyi geceler........
Tatlı rüyalar.....:)
Benden bu kadar.Yeni bir haftaya çalışarak başlayacak arkadaşlarıma başarılar ...Okula başlayacak olanlara iyi dersler...Evde olanlara yapacakları her işte kolaylıklar diliyorum.....
Her şey gönlünüzce olsun..............

Gümüş
11-11-2007, 11:45 PM
bende çıkıyorum sağol bronz abla .sanada aynı dileklerle iyi geceler;)

9 ŞUBAT
12-11-2007, 09:41 PM
e hani millet nerdesiniz , eskiden dolar taşardı şimdi in cin top oynuyor .

Nefertiti
12-11-2007, 09:50 PM

İyi akşamlar Megan.
Nasılsın...

mavigece
13-11-2007, 01:54 AM

eeeee o da senin şansın megan:)...kimsenin olmadığı gün gelmişsin ...benim de misafirim var gelemedim ...yoksa iki laklak yapardık...;):D

Nefertiti
13-11-2007, 10:06 PM
Yine kimse yok...:o:o

Tabi seyredenler için dizi saati aynı zamanda....

İyi geceler herkese.

mavigece
13-11-2007, 10:28 PM
iyi geceler bronz...nasılsın

Nefertiti
13-11-2007, 11:00 PM
Tşk.ler Mavigece .Sen nasılsın?...
Yoksun epeydir?

mavigece
13-11-2007, 11:03 PM
migrenim haricinde ben de iyiyim sağol...misafirim vardı pek uğrayamadım...

birmelek
13-11-2007, 11:06 PM
migrenim haricinde ben de iyiyim sağol...misafirim vardı pek uğrayamadım...

Ben de geldim bu akşam...geçmiş olsun mavigece..aynı sorun bende de var..şuan değil tabi de şükürler olsun. Normalde migren hastasıyım yani.

Nefertiti
13-11-2007, 11:09 PM
Migrennnnnn..:mad:Allah kolaylık versin sana,5-6 yıl önce sok sıklıkla yaşıyordum migren krizlerini.
Geçti... çok şükür..
Ağrı kesici fayda etmiyor mu?

mavigece
13-11-2007, 11:13 PM
sağol birmelek hoşgeldin ...nerelerdesin kaçak:)

sağol bronz...ağrı kesici genelde pek etkilemiyor...kafamı toplayıp yazamıyorum şuan...kalkıp gidemiyorumda kaç gündür gelemedim zaten:)

Nefertiti
14-11-2007, 12:22 AM
İyimisin Mavigece..
Bence PC nin başından kalk ve karanlık bir odada dinlen.
Bana iyi geliyordu..

mavigece
14-11-2007, 01:06 AM
şimdi daha iyiyim canım sağol...birkaç ilaç içince biraz olsun rahatlatıyor....:)
senin tamamen geçtimi migrenin...artık ağrımıyormu ...

Nefertiti
15-11-2007, 10:42 PM
İn cin top oynuyoooo.
Haaa bide bronz:eek:

mavigece
16-11-2007, 01:58 AM
İn cin top oynuyoooo.

ayyyy onlar hala mı oynuyor:eek:sabahtan beri yorulmadılarmı acaba:rolleyes:

9 ŞUBAT
16-11-2007, 10:33 AM
İn cin top oynuyoooo.

incin top oynuyor ha birde bronzla mavigece .

ates
16-11-2007, 05:15 PM
Ben geldim amaaaa :D

mavigece
16-11-2007, 05:17 PM
hoşgeldinnnn ...nasılsın:)

BeYaZ_KeLeBeK
16-11-2007, 05:27 PM
bende geldim bendeee:D

mavigece
16-11-2007, 05:30 PM
sen de hoşgeldin canımmm:D

ates
16-11-2007, 05:32 PM
İyiyim sizler nasılsınız :)

mavigece
16-11-2007, 05:36 PM
bizlerde iyiyiz canım...:)
geceleri kimse olmayınca akşam postası oldu burası...:D:D

mavigece
16-11-2007, 06:06 PM
kelebekcim sana pm atmıştım görmedin sanırım...

BeYaZ_KeLeBeK
16-11-2007, 06:07 PM
aaa canım şimdi gördüm okuyorum hemen

Gümüş
18-11-2007, 08:48 PM
aaa canım şimdi gördüm okuyorum hemen

KELEBEK NASILSIN.DERSLERİN NASIL GİDİYOR.PSİKOLOJİN NASIL.MUTLUMUSUN?SİTEYE GİRMEYE FIRSATIN OLUR GÖRÜRSEN CEVAP BEKLİYORUM;)
MAVİGECEEEEE NERDESİN.ÇOCUĞUN HALA RAHATSIZ DEĞİLDİR UMARIM.GEÇMİŞ OLSUN.

mavigece
18-11-2007, 10:42 PM
geldim sevdecim...burdayım...sağol canım...ufaklık hala rahatsız maalesef...biraz önce uyudu ancak gelebildim ben de...sen nasılsın..görüşemiyoruz kaç gündür...

Rosalie
22-11-2007, 03:34 AM
huuu huuu ordamısınız dicem ama saat 03,30 gitmişinizdir..
uyku tutmuyoda :(

mavigece
22-11-2007, 09:48 AM
huuu huuu ordamısınız dicem ama saat 03,30 gitmişinizdir..
uyku tutmuyoda :(

sabah okul olmasaydı burda olurdum ama....:(
moralin nasıl kirazcım...hayırlı tezkereler dilerim arkadaşına ...

Gümüş
24-11-2007, 11:08 PM
mavigeceeem nerelerdesin seninle gece sohbetlerini özledim:(

mavigece
24-11-2007, 11:11 PM
burdayım canım geldimmm:D

mavigece
24-11-2007, 11:11 PM
nasılsın bugün ben de özledim gece sohbetlerini:)

Gümüş
24-11-2007, 11:28 PM
hoşgeldin mavigecem hoşgeldin özledim seni bugün her zamankinden fazla:D nasılsın?

Gümüş
24-11-2007, 11:29 PM
ben iyim şükür sadece yanlız kalmakdan sıkıldım bugün:rolleyes:bugün site çok ıssızdı nedense:(

mavigece
24-11-2007, 11:37 PM
seni gördüğüme ve iyi olduğuna sevindim:)..site kaç gündür gündüzde böyle yada bana öyle denk geliyor:( geceleri de kimse yok...

Gümüş
24-11-2007, 11:42 PM
diğer sitedeydim biraz geç yazıyorum.sanki son zamanlarda bir sürü samimiyetten yoksun kişiler üye olmaya başladı.diğer sitelerle karıştırıyorlar:(gönül rahatlığıyla girdfiğim bir o site birde bu site var.ancak böyle kişilerin üye olması beni rahatsız ediyor:(samimiyesiz vede lakayt insanlardan hiç hoşlanmıyorum.

mavigece
24-11-2007, 11:45 PM
noldu canım hayırdır...bu sitedemi söylediklerin...

Gümüş
24-11-2007, 11:50 PM
hayır diğer sitede mavigece:(hep huzursuzluk var önceki gibi değil.bu arada inşallah bu siteyede sıçramazlar.

Nefertiti
24-11-2007, 11:51 PM
İyi geceler .....
ooohh.kaynatıyosunuz yine:)

mavigece
24-11-2007, 11:53 PM
ben diğer siteye pek uğramıyorum..eskisi gibi olmadığını duymuştum...kötü olmuş... burayada gelmesinler dediğin gibi...bizim ortamımız çok güzel...

mavigece
24-11-2007, 11:54 PM
hoşgeldin bronz:) naber

Nefertiti
24-11-2007, 11:56 PM
İyidir MaviGece ciğim..Uyku tutmadı..
Bulmacada koymamışsın:)

mavigece
24-11-2007, 11:58 PM
evet canım ya bulmacayla ilgilenemedim bugün...:)

Nefertiti
24-11-2007, 11:59 PM
Diğer siteyi bende geziyorum ara sıra..
Evet yaa bizim burası seviyeli
sevgi ve saygıda var.
Allah bozmasın

mavigece
24-11-2007, 11:59 PM
merveeeeeeee ...öyle uzaktan bakmak yok gel de arkadaşlarla tanış sohbete katıl canım....

mavigece
25-11-2007, 12:02 AM
sanırım bizden hiç kimse bu tür olayların olmasına izin vermez...aile üyelerimiz olaya el koyar hemen;):)

merve
25-11-2007, 12:03 AM
Geldiiim canım geldim bağırma kız korktum vala :) çocukla uğraşıyodum.

herkese selam nasılsınız umarım herkes iyidir ben merve sitenin eski üyelerinden ama uzun zamandır giremiyordum özlemişim siteyi ya

yeni arkadaşlarla tanışamadım bitürlü.

Nefertiti
25-11-2007, 12:06 AM
Selam Merve cim..
İyi ya artık yanlız bırakmazsın bizi:)

mavigece
25-11-2007, 12:06 AM
hoşgeldinnnnnn...bronz ve sevde burada...gece kuşlarımız ...ee hadi tanışın kaynaşın...bronzcum sevdecim...merve ilk site buluşmasını gerçekleştirdiğimiz arkadaşımız...canım benim..çok severim kendisini

Gümüş
25-11-2007, 12:07 AM
hoşgeldiniz tanışalım o zaman:)bu arada bronz abla hoşgeldin canım:)evet mavigece inşallah uğramazlar.ben kavga ortamında çok kötü oluyorum.üstelik ben hastaneye bile gidemem sıra kavgası filan yapıyorlar çok kötü sinirlerim bozuluyor direk özele gidiyorum sırf bu yüzden.hiç hoşlanmıyorum gergin ortamdan!!

mavigece
25-11-2007, 12:07 AM
sevdeeeee nereye kayboldun

Nefertiti
25-11-2007, 12:09 AM
aaaa öylemi.. negüzelll...Nerde toplandınız..(şehir olarak)

Gümüş
ne güzl yaa:Dçok iyi oldu uzun süredir gece sohbeti yapamıyorduk.bugün kalabalığız:Dhazır buradayken sizler bir konuda tavsiye istiyorum sizlerden.

mavigece
ayy pardon ben yazarken gelmişsin...girme canım bir süre rahatsız oluyorsan bak burada ne güzel sohbet ediyoruz...keyfini kaçırma gece gece

mavigece
25-11-2007, 12:10 AM
aaaa öylemi.. negüzelll...Nerde toplandınız..(şehir olarak)

izmir de ...ikimiz buluştuk merveyle ... ama ileride daha kalabalık bir toplantı yapmak istiyoruz...

merve
25-11-2007, 12:11 AM
Fırsatım olduğu sürece yalnız bırakmam bronzcum bazen yazılarınızı okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım olmuyor hepinizi yazılarınızdan tanıyorum arkadaşlar bundan sonra konuşuruz inşallah

mavigecem sağol bende seni çok seviyorum canım.

mavigece
25-11-2007, 12:12 AM
ne güzl yaa:Dçok iyi oldu uzun süredir gece sohbeti yapamıyorduk.bugün kalabalığız:Dhazır buradayken sizler bir konuda tavsiye istiyorum sizlerden.

söyle canım...

Nefertiti
25-11-2007, 12:12 AM
ayy pardon ben yazarken gelmişsin...girme canım bir süre rahatsız oluyorsan bak burada ne güzel sohbet ediyoruz...keyfini kaçırma gece gece

Kim ooooooo..

Nefertiti
25-11-2007, 12:13 AM
Aaaa izmir demisiniz.Bende gelicem bir on güne kadar İzmire..
Zannediyorum Buca/şirinyer tarafları....

Gümüş
25-11-2007, 12:14 AM
burdayım mavigece:)

mavigece
25-11-2007, 12:14 AM
Kim ooooooo..

sevde ye söyledim canım

Gümüş
25-11-2007, 12:15 AM
neler oluyor arkadaşlar.:confused:

mavigece
25-11-2007, 12:16 AM
aaaaa ne güzel ikinci buluşmayımı yapsak acaba :)
mervecim ne dersin ;)
bronzcum sen nerdesin şuan

mavigece
25-11-2007, 12:18 AM

birşey olduğu yok sevde...sana bunu yazmıştım..bronz kim o diye sormuş..olay bu ;):):)

Nefertiti
25-11-2007, 12:19 AM
mervecim ne dersin ;)

Ben istanbul dayım ama izmir e çok sık geliyorum.Şubat gibi fuarımızda olacak
alsancak ta bu sefer olmazsa ,o zaman 1 hafta kalacağım için muhakkak
tanışmak isterim....Nasip olursa...:)

merve
25-11-2007, 12:21 AM
mervecim ne dersin ;)

Ben zaten arada izmire geliyorum farketmez benim için canım

Arkadaşlar da müsait olursa olabilir derim güzel olur aslında.

Gümüş
söyle canım...
ben yarın bir kişiyle tanışıcam.ama içimde büyük bir korku var.ne zaman böyle bir şey olsa paniğe kapılıyorum.sanki ölüme götürüyorlar beni.hemde aileside gelmiş eğer birbirimizi beğenirsek isteyecekler.ben bu korkuyu nasıl atlatabilirim.sizler evlisiniz.daha deneyimli olduğunuz için fikirlerinize ihtiyacım var.:o

Nefertiti
sevde ciğim.sen bir şey soracaktın:o

mavigece
25-11-2007, 12:22 AM
şubat için planlayalım site buluşması ...gelebilecekler o zamana kadar ayarlar kendini...ne dersiniz...gerçi çok erken sayılır ama...

Gümüş
25-11-2007, 12:22 AM
ablacım aynı anda yazmışız.acaba çokmu özel oldu bu sorum:o

Nefertiti
25-11-2007, 12:25 AM
Ben uyarım...Eşimle oluyorum zaten...O da kırmaz beni..
Allah nasip ederse Yıl sonu gibi diğer arkadaşlarlada iştişare edip
müsait olanlar bir araya geliriz.Ben çok memnun olurum:p

Nefertiti
25-11-2007, 12:28 AM
ablacım aynı anda yazmışız.acaba çokmu özel oldu bu sorum:o

Hiç de özel değil canım..
Günümüzde çoğu evlilikler tavsiye ve tanıştırma usulüyle oluyor.
Tabii bu zamana kadar kendin bi tane bulamamışsan:D

Nefertiti
25-11-2007, 12:31 AM
Rahat ol...
hemen seni alıp gitmeyecekya....Tanışır konuşursun.İlk intiba çok önemli.
Hani elektrik dedikleri olay var ya:)Bir şeyler alabildiysen bir kaç kez daha görüşürsün.
Ama canım senin şu anki durumun sağlıklı karar vermeye müsat mi???

mavigece
25-11-2007, 12:37 AM
sevdecim neden korkuyorsun ki ..çok normal bir olay bu...karşındakide senin gibi bir insan sonuçta...rahat ol... gergin ve heyecanlı olursan nasıl tanıyacaksın karşındakini...çok da fazla düşünme bu gece ...
ufaklık uyandığı için cevapta gecikti kusura bakma...

Gümüş
25-11-2007, 12:39 AM
Hiç de özel değil canım..
Günümüzde çoğu evlilikler tavsiye ve tanıştırma usulüyle oluyor.
Tabii bu zamana kadar kendin bi tane bulamamışsan:D
ilahi abla güldürdün beni.valla ben hiç aramıyorumki.sürekli birileri söylüyor zaten.aramaya gerek kalmıyor:Dçevrem sağolsun;)

Gümüş
25-11-2007, 12:42 AM
Rahat ol...
hemen seni alıp gitmeyecekya....Tanışır konuşursun.İlk intiba çok önemli.
Hani elektrik dedikleri olay var ya:)Bir şeyler alabildiysen bir kaç kez daha görüşürsün.
Ama canım senin şu anki durumun sağlıklı karar vermeye müsat mi???
evet elektik olayına katılıyorum.ama bende sorun var sanırım bazı tellerim çalışmıyor galiba:Dsağlıklı karar malesef değil:(yani emin değilim açıkçası.çok üzgündüm geçen hafta biranda oldu olan.

Nefertiti
25-11-2007, 12:48 AM
evet elektik olayına katılıyorum.ama bende sorun var sanırım bazı tellerim çalışmıyor galiba:Dsağlıklı karar malesef değil:(yani emin değilim açıkçası.çok üzgündüm geçen hafta biranda oldu olan.

Hayatım dedim ya rahat ol.Kendini şartlandırma...
yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma..Evlilik aceleye gelmez.
Sen bi tanış...
Kimbilir......belkide...o....dur....;)

Gümüş
25-11-2007, 12:48 AM
sevdecim neden korkuyorsun ki ..çok normal bir olay bu...karşındakide senin gibi bir insan sonuçta...rahat ol... gergin ve heyecanlı olursan nasıl tanıyacaksın karşındakini...çok da fazla düşünme bu gece ...
ufaklık uyandığı için cevapta gecikti kusura bakma...
önemli değil mavigece.aslında bir kaç günlük bir olay bu ancak yarın görüşeceğim şimdi aklıma geldi ve içimede korku girdi.ne olucak diye merak ediyorum.çünkü aileside gelmiş.ablası ablama misafir gibi gelmiş benim haberim yok.sonra beni görmüş beğenmiş bende geçen hafta tamam dedim bir bunlaım anında ancak nedense bu sefer görmek istiyorum ama yinede içimdeki korkuya engel olamıyorum.etrafımdakileri mutsuz insanları gördükçe dahda korkuyorum:rolleyes:

mavigece
25-11-2007, 12:49 AM

o elektik var ya...o çalışmayan telleri bile kısa devre yaptırıp yangın çıkartır biranda...
çok üzgün olduğun zamanlarda sağlıklı karar alamaman normal canım...biliyorsun aslında bunu sen...daha önceden...
bomba gibiyim dediğin günlere bıraksan iyi olur derim...;)

Gümüş
25-11-2007, 12:51 AM
Hayatım dedim ya rahat ol.Kendini şartlandırma...
yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma..Evlilik aceleye gelmez.
Sen bi tanış...
Kimbilir......belkide...o....dur....;)
aslında görüşmeyi kabul etmezdim ancak anlattıkları kadarı ile benim istediğim özelliklere sahip bir insanmış.o yüzden görüşmeyi kabul ettim.yoksa hayatta bana kimse kabul ettiremezdi.benim korkum ailesi niye geldi ortada heüz bir şey yokken.oldu gözüylemi bakıyorlar diye içime kurt düştü:(

mavigece
25-11-2007, 12:53 AM
çevrendeki mutsuz insanları örnek alma sadece ...mutlu olanlarda var...bu işler hiç belli olmaz...hem ilk tanışmada evlilik kararı alınacak değilki canım...tanışır görüşürsün...senin aradığın özelliklere sahipse anlaşabilirsen olur...

Gümüş
25-11-2007, 12:53 AM
o elektik var ya...o çalışmayan telleri bile kısa devre yaptırıp yangın çıkartır biranda...
çok üzgün olduğun zamanlarda sağlıklı karar alamaman normal canım...biliyorsun aslında bunu sen...daha önceden...
bomba gibiyim dediğin günlere bıraksan iyi olur derim...;)

haklısın mavigece ancak bu saatten sonra nasıl derim insanlara.aradaki insanda mahçup olmazmı:confused:

Gümüş
25-11-2007, 12:55 AM
çevrendeki mutsuz insanları örnek alma sadece ...mutlu olanlarda var...bu işler hiç belli olmaz...hem ilk tanışmada evlilik kararı alınacak değilki canım...tanışır görüşürsün...senin aradığın özelliklere sahipse anlaşabilirsen olur...
öyle yapıcam mecburen benimde bundan başka bir şey gelmiyor aklıma.ancak ailesi diretirse.kesin istemiyorum diyeceğim.öyle biranda yangından mal kaçırır gibi hiç hoşlanmam acele karardan.

mavigece
25-11-2007, 12:55 AM
aslında görüşmeyi kabul etmezdim ancak anlattıkları kadarı ile benim istediğim özelliklere sahip bir insanmış.o yüzden görüşmeyi kabul ettim.yoksa hayatta bana kimse kabul ettiremezdi.benim korkum ailesi niye geldi ortada heüz bir şey yokken.oldu gözüylemi bakıyorlar diye içime kurt düştü:(

onlar oldu gözüyle bakıyorlar diye hemen olacak mı sanki...boşver ne düşünürlerse düşünsünler...senin ne düşündüğün önemli olan..unutma..başkalarına göre karar verilmez bu konularda...

mavigece
25-11-2007, 12:58 AM
haklısın mavigece ancak bu saatten sonra nasıl derim insanlara.aradaki insanda mahçup olmazmı:confused:

bu saatten sonra olmaz tabi...söz vermişsin ...zaten sadece tanışacaksınız ...kesin kararını verirken yada bundan sonrası için dedim...

Gümüş
25-11-2007, 01:03 AM
yarın bana dua edin bir delilik yapmamam için arkadaşlar.bir bakıyorsunuz yarın yıldırım nikahı yaptırıp akşam ben evlendim diyormuşum size:D:D:D

mavigece
25-11-2007, 01:07 AM
şşşşştttt hiç duymamış olalım...sakın öyle bir delilik yapma....zaten senden beklemeyiz bunu değilmi ;)

mavigece
25-11-2007, 01:11 AM
arkadaşlar birazdan aramıza biri katılabilir...:D:D

mavigece
25-11-2007, 01:12 AM
eveeeetttttt karşınızda ........

Gümüş
25-11-2007, 01:13 AM
aslında biraz deliyimdir ancak bu evlilik konusunda hayır tabiki.yoksa şimdiye kadar torun sahibi olurdum heralde :D:Darkadaşlar benim çıkmam lazım.malum yarın yoğun olucam biraz dinlenmem lazım.sizlere iyi sohbetler ve iyi geceler;)

Gümüş
25-11-2007, 01:13 AM
eveeeetttttt karşınızda ........
kim benmi :p

mavigece
25-11-2007, 01:14 AM
sevdeeeeeeeeeeee kimgeliyor bil....bekle bekle

Gümüş
25-11-2007, 01:15 AM
gördüüüüüümm

platonikkkkk:DDD

Nefertiti
25-11-2007, 01:15 AM
öyle bir delilik yapmayacak kadar akıllı bir kızsın sen:D
Ama dedimya..Belki vakti saati geldi...Bir dene ,bir görüş bence..
Belkide beklediğin kişi..
içinde bulunduğun durumu sen biliyorsun.sen yaşıyorsun..
O insan seni tanımıyor ve içinde bulunduğun durumu bilmiyor olabilir.Önyargılı davranma...
Allah a emanet ol.....Allah hayırlısını nasip etsin..
İyi geceler bebeğim........:)

Gümüş
25-11-2007, 01:16 AM
sağol ablacım güzel fikrlerin için.sanada iyi geceler:)

mavigece
25-11-2007, 01:16 AM
gördüüüüüümm

platonikkkkk:DDD

eveeeeeettttttttt:D

Gümüş
25-11-2007, 01:18 AM
eveeeeeettttttttt:D
çok sevindim üye olmasına gerçekten çok pozitif çok tatlı bir insan o:)

mavigece
25-11-2007, 01:19 AM
evet canım öyle...:)ama yolumu bulamadı ne gelmedi hala.....

Nefertiti
25-11-2007, 01:19 AM
Mavigecem iyi geceler canım....
Benim uyku saatim geldi....:p
Alla a emanet olun...

mavigece
25-11-2007, 01:20 AM
iyi geceler bronzcum...:) iyi uykular...tatlı rüyalar...:)

Gümüş
25-11-2007, 01:22 AM
evet canım öyle...:)ama yolumu bulamadı ne gelmedi hala.....

keşke beyaz kelebek,birmelek ve babrose ablada burada olsaydı.
platonikle daha sonrada görüşebiliriz mavigece birazdan babam uyanır en iyisi been istmyerde olsa çıkayım;)platonik seni öpüyorum hoşgeldin canım görüşmek üzere.iyi geceler mavigece ve herkese;)

mavigece
25-11-2007, 01:25 AM
evet keşke olsalardı ...çok güzel olurdu...iyi geceler canım...
platonik aktifleşince yazabilir...

Gümüş
25-11-2007, 02:26 PM
evet arkadaşlar gittim geldim.görüştük ancak aslında görünüş olarak hoş bir insan olmasına karşın bana çok çocuksu geldi.herhangi bir olumlu yönde elektirik almadım.tam tersi negatif.ancak ben çok mutluyum çünkü kendi isteğim değildi zaten.zorla gittim gibi olmuştu:Doh bunuda atlattım şükür:DAllah'u teala herkes için hayırlısını versin.evlilik zorla yapılacak birşey değil.insanın ilk başta kendi içinden gelmeli ancak ben anlatamıyorum nedense bunu çevreme:rolleyes:

Gümüş
25-11-2007, 10:47 PM
mavigecee ,bronz ablaaa nerdesiniz sıkıntıdan patlıcam gelin artık ne oluur:(

mavigece
25-11-2007, 11:23 PM
geldim sevdecim...iyi akşamlar...:) görüşmen korktuğun gibi olmamış sevindim...

Gümüş
25-11-2007, 11:27 PM
evet şükürler olsun.hoşgeldin.bugün çok geç kaldın:(bu arada profilindeki resimde sen varsın değilmi?var isen hangisi bir mahsuru yoksa

mavigece
25-11-2007, 11:28 PM
evlilik için çevrenin sözleri yüzünden acele etme ...doğru kişi mutlaka karşına çıkacaktır...

mavigece
25-11-2007, 11:29 PM
evet canım ben varım...:) mavili olan benim:D

Gümüş
25-11-2007, 11:30 PM
evet canım ben varım...:) mavili olan benim:D
dur bi bakim:Dgeliyorum sonra;)

mavigece
25-11-2007, 11:31 PM
dur dur yanımdaki de merve:)

Gümüş
25-11-2007, 11:32 PM
gördüm:Dben sizin yaşınızı bilediğim için genelde mavigece diyorumsanırım orta yaşlardasınız.sempatik bir görünümdesiniz:)

Gümüş
25-11-2007, 11:34 PM
dur dur yanımdaki de merve:)o zaman bir kez daha bakmam lazım:)

mavigece
25-11-2007, 11:34 PM
teşekkür ederim...:) orta yaşlardayım evet:Dsen yine mavigece demeye devam edebilirsin;):D

mavigece
25-11-2007, 11:35 PM
çok hoşsun ya...hadi bak bakalım...:)

Gümüş
25-11-2007, 11:41 PM
izmir değilmi poz verdiğiniz yer?

merve
25-11-2007, 11:48 PM
selam sevde mavigece nasılsınız

sevde evet o resimdeki benim :) kahverengili olan mavigeceyle görüştüğümüzde çekinmiştik.

Gümüş
25-11-2007, 11:50 PM
sanırım merveden büyüğümdür yaş olarak.ne güzel bende izmirde otursaydım gelirdim vallahi.şimal ablayı çok merak ediyorum bronz ablayıda.ancak bronz ablayla görüşme imkanım var sadece 25 dakika aramız var onunla.kısmet:rolleyes:

mavigece
25-11-2007, 11:51 PM
selam mervecim:) iyiyiz canım sağol sen nasılsın
sevdecim evet izmir ..

mavigece
25-11-2007, 11:53 PM
şubatta ayarlayabilirsen bekleriz seni de ...bronzla birlikte gelirsiniz...;)

merve
25-11-2007, 11:54 PM
Sağol bende iyiyim sevdecim kaç yaşındasın büyükmüsün acaba benden

ben 82 liyim :)

mavigece
26-11-2007, 12:07 AM
sevdecim yeni eklediğin sosyal fobi ve kaygı testleri aynı...yanlışlık mı oldu acaba

Gümüş
26-11-2007, 07:28 AM
selam sevde mavigece nasılsınız

sevde evet o resimdeki benim :) kahverengili olan mavigeceyle görüştüğümüzde çekinmiştik.
hoşgeldin merve.tanıştığımıza memnun oldum.siz ne güzel görüşmüşsünüz bakalım istanbulun ilk buluşması ne zamana kısmet olucak..ben şuan iş değiştiriyorum çok daha fazla zamanım olucak yakında inşallah bizde yapıcaz.bu arada nasılsınız?
kusura bakmayın gece bağlantı koptu çıkmak zorunda kaldım.evet merve büyükmüşüm doğru tahmin etmişim.ben 78 liyim:)mavigece olabilir aynı yanlışlıkla aynı adresi yapıştırdım sanırım bir bakayım.

Nefertiti
26-11-2007, 11:14 AM
mavigecee ,bronz ablaaa nerdesiniz sıkıntıdan patlıcam gelin artık ne oluur:(

biraz geç oldu ama geldim Sevdeci ğim..
Yine senin telleri aktifleştiren biri çıkmadı demek:)
Senin için hayırlısı ne ise o olsun.

merve
26-11-2007, 01:52 PM
hoşgeldin merve.tanıştığımıza memnun oldum.siz ne güzel görüşmüşsünüz bakalım istanbulun ilk buluşması ne zamana kısmet olucak..ben şuan iş değiştiriyorum çok daha fazla zamanım olucak yakında inşallah bizde yapıcaz.bu arada nasılsınız?
kusura bakmayın gece bağlantı koptu çıkmak zorunda kaldım.evet merve büyükmüşüm doğru tahmin etmişim.ben 78 liyim:)mavigece olabilir aynı yanlışlıkla aynı adresi yapıştırdım sanırım bir bakayım.

Sağol sevdecim bende tanıştığımıza memnun oldum iyiyim öğle yemeğine geldim bi bakayım dedim akşam görüşemedik işin vardır diye tahmin etmiştim.
mavigece ile görüşmemiz çok güzel geçti inşallah ilerde hep beraber görüşmek nasip olur sende iyisindir umarım bu arada evet doğru tahmin etmişsin büyüksün 4yaş :)

Gümüş
26-11-2007, 02:21 PM
biraz geç oldu ama geldim Sevdeci ğim..
Yine senin telleri aktifleştiren biri çıkmadı demek:)
Senin için hayırlısı ne ise o olsun.
ilahi abla:Devet çıkmadıibende öyle düşünüyorum ablacım herşeyin hayırlısı;)

Gümüş
26-11-2007, 02:23 PM
Sağol sevdecim bende tanıştığımıza memnun oldum iyiyim öğle yemeğine geldim bi bakayım dedim akşam görüşemedik işin vardır diye tahmin etmiştim.
mavigece ile görüşmemiz çok güzel geçti inşallah ilerde hep beraber görüşmek nasip olur sende iyisindir umarım bu arada evet doğru tahmin etmişsin büyüksün 4yaş :)
dün bağlantı koptu aniden yazamadım.sabahda işe gitmeden yazdım.erken kalkıp.inşallah kısmet.

Nefertiti
27-11-2007, 11:09 PM
Eeeee ....Herkes yoruldu di mi? Buraya bir şey kalmadı...:)
M.gece de yok..:eek:

BeYaZ_KeLeBeK
27-11-2007, 11:25 PM
selaaammm herkese...ne zamandır giremedim kusura bakmayın..nasılsınız bakayım:)

Gümüş
28-11-2007, 12:04 AM
hoşgeldin kelebek.nasılsın?özledim seni.bu kadar çok verme ara canım:)

BeYaZ_KeLeBeK
28-11-2007, 12:08 AM
canımmm bende özldeim yaa inan...

ama baya yoğun bir tempoyla düzenli çalışmaya başladım o nedenle giremiyorum...sanırım ileriki zamanlarda dahada uzak kalıcam bilgisayardan...ama çok özlüyorum sizi...aklım sizde yüreğim sizinle bunu bilin...:)

nasılsın canım ..iyimisin

Gümüş
28-11-2007, 12:10 AM
iyiyim sağol.olsun senin için öyle daha hayırlı.inşallah amacına ulaşırsın.biz özleyelim razıyım yeterki bu çalışmalarının karşılığını al sen.iyi bir gelecek için çalışman şart;)

BeYaZ_KeLeBeK
28-11-2007, 12:18 AM
sağol canım benim...evet aynen öyle geleceğim için çok önemli ve çok istiyorum biliyorsun...inşallah karşılığını alırım...Allah utandırmasın:o

mavigece
28-11-2007, 02:41 AM
ahh yetişemedim bu gece kelebeğimiz de gelmiş...:)daha yeni oturabildim pc nin başına ...:confused:
özledik seni kelebekcim...arada bir sesini duyalım nasıl olduğunu bilelim yeter canım...;)

9 ŞUBAT
28-11-2007, 11:21 AM
canımmm bende özldeim yaa inan...

ama baya yoğun bir tempoyla düzenli çalışmaya başladım o nedenle giremiyorum...sanırım ileriki zamanlarda dahada uzak kalıcam bilgisayardan...ama çok özlüyorum sizi...aklım sizde yüreğim sizinle bunu bilin...:)

nasılsın canım ..iyimisin

kelebek seni böyle azimli ve mutlu gormek ne guzel bizden uzak kal razıyız yeterki sen mutlu ol ve amacına ulaş bizimde kalblerimiz hep seninle .

Nefertiti
28-11-2007, 10:11 PM
şimal hanım...
nasılsınız..:)

mavigece
29-11-2007, 02:20 AM
:eek: ben yine bu saate kaldım...yine yalnızım bu gece...:rolleyes:
anasına bak kızını al diye boşuna dememişler...benim kız da anası gibi gece kuşu...ben de bu saate kalıyorum sayesinde...:p

Gümüş
29-11-2007, 09:44 PM
BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE BİR BULUTUN

Başımızın üstünde bir bulutun
Güneşe asılmış gölgesi,
Uzakta toz halinde dağılan
Yoğurtçu sesi,
Gün bitmeden başladı içimizde
Yarınsız insanların gecesi.

AHMET HAMDİ TANPINAR

Gümüş
30-11-2007, 11:37 PM
gece doslarım nerede mavigece,bronz abla,birmelek,merve gelin artık çok kötüyüm ben:(içim daralıyor sohbet edelim biraz açılayım canlarım:(

pcshik
30-11-2007, 11:40 PM
ben geldim sevdee.. birazdan annemler çağırabilir, çünkü gene onlarla oturmayıp buraya geldim.. ama genede biriki sohpete hayır demem...

Gümüş
30-11-2007, 11:51 PM
hoşgeldin pcshik evet canım aynı sorun bendede var.ara sıra görünüp geri odama kaçıyorum:)

pcshik
30-11-2007, 11:54 PM
ben onu yapamıyorum... gerginlik çıkıcakmış gibi geliyor... korkuyorum... o yüzden gitmiyorum.. ama burda olmakta geriyor.. heran yanıma gelip birşeyler diceklermiş gibi geliyor.. tuhaf bi durum..

pcshik
01-12-2007, 12:19 AM
annem az önce yanıma geldi.. aşağı indirdim siteyi... baktı biraz, birşeyler anlattı... kesin bu akşam bakıcaklar babamla hangi siteye girdiğime.. :mad:

Gümüş
01-12-2007, 12:22 AM
ben onu yapamıyorum... gerginlik çıkıcakmış gibi geliyor... korkuyorum... o yüzden gitmiyorum.. ama burda olmakta geriyor.. heran yanıma gelip birşeyler diceklermiş gibi geliyor.. tuhaf bi durum..nasıl yani.bir sorunmu var?aranız iyi değilmi?belki yazmışsındır ben kaçırmış olabilirim yorumunu.konuyu biraz açarmısın?

butterfly
01-12-2007, 12:23 AM
konu ne pcshik? sorun ne

Gümüş
01-12-2007, 12:24 AM
annem az önce yanıma geldi.. aşağı indirdim siteyi... baktı biraz, birşeyler anlattı... kesin bu akşam bakıcaklar babamla hangi siteye girdiğime.. :mad:

bu siteye bakmalarında bir sorun olmazki.olurmu sence.herhangi olumsuz bir şey yok.

pcshik
01-12-2007, 12:31 AM
hayır bakmalarını istemiyorum.. burası benim kendimi açtığım tek yer... özel sığınağım, sevmiyorum bu tür sığınaklarıma ulaşmalarını... ailemle aram uzun zamana yayılmış sorunlar topluluğu, dışardan güzel gözüken ama beni hep geren...

Gümüş
01-12-2007, 12:36 AM
hayır bakmalarını istemiyorum.. burası benim kendimi açtığım tek yer... özel sığınağım, sevmiyorum bu tür sığınaklarıma ulaşmalarını... ailemle aram uzun zamana yayılmış sorunlar topluluğu, dışardan güzel gözüken ama beni hep geren...
ah benim güzel kardeşim.dünya ne tuhaf.sen bakmalarını istemiyorsun haklı olarak.bende tam aksi ah bir baksalarda ne acılarla ne sorunlarla tek başıma mücadele etmeye çalıştığımı görsünler istiyorum:rolleyes:

butterfly
01-12-2007, 12:39 AM
ah benim güzel kardeşim.dünya ne tuhaf.sen bakmalarını istemiyorsun haklı olarak.bende tam aksi ah bir baksalarda ne acılarla ne sorunlarla tek başıma mücadele etmeye çalıştığımı görsünler istiyorum:rolleyes:

allah hepimize sabır versin ve her zaman yanımızda olsun...tek dayanağımız o ... bence;)

pcshik
01-12-2007, 12:41 AM

baksalar belki birşeyler görürler ama gene daha çok sorguya soruya neden olacağı için istemiyorum.. neyse bana laf atmaya başladılar arkadaşlar ben gidiyorum, hepinize iyi geceler...

pcshik
01-12-2007, 12:44 AM
soru sormamalarını istememin sebebi ise konuşamamam, onlarla konuşamıyorum, içimden gelenleri söyleyemiyorum dilsiz gibi bakıyorum...onlar daha çok sinirleniyor.. neyse gittim ben :)

butterfly
01-12-2007, 12:49 AM
soru sormamalarını istememin sebebi ise konuşamamam, onlarla konuşamıyorum, içimden gelenleri söyleyemiyorum dilsiz gibi bakıyorum...onlar daha çok sinirleniyor.. neyse gittim ben :)

iyi geceler canım

mavigece
01-12-2007, 01:33 AM
gece doslarım nerede mavigece,bronz abla,birmelek,merve gelin artık çok kötüyüm ben:(içim daralıyor sohbet edelim biraz açılayım canlarım:(

sevdecim yine yetişemedim...:oaklım da burda kalıyor...ne oldu canım...sıkma kendini bu kadar...biraz boşverci olabilsen canım...kolay değildir mutlaka ama sana da yazık güzelim...biz olmasak bile sen yaz bize, yazmak iyi gelir, rahatlarsın...;)

Nefertiti
01-12-2007, 10:41 AM

Canım benim...
Çok kötü bir gece geçirmişsin anlaşılan.
Umarım şimdi iyisindir.
Kötü hissettiğinde yanındaymışız gibi bize yazmaya devam et.

Uçak kazası benide çok etkiledi.Salı günü İzmir e gidicem:confused:
Kaza ölümleri beni hep korkutmuştur.
Korkuyorum.:o

Nefertiti
01-12-2007, 10:46 PM
Megaannn :eek:
Seni bu saatte görmeye alışmamıştık.
Kolay gelsin..Bizim için uğraşıyorsun yine.
İyi geceler:p

pcshik
04-12-2007, 07:22 PM
arkadaşlar nerdesiniz?? gelin birazcıkta olsa konuşalım...

pcshik
04-12-2007, 07:23 PM
bu saatte gece olmaz laklak köşesine kaçıyorum...

pcshik
04-12-2007, 11:00 PM
evet istemeye istemeye ilaçlarımı içmeye gidiyorum... herkese iyi geceler arkadaşlar...

Nefertiti
05-12-2007, 11:13 PM
evet istemeye istemeye ilaçlarımı içmeye gidiyorum... herkese iyi geceler arkadaşlar...

Nasılsın pcshık ..

Doktorun verdiği ilaçları ,düzenli içersen muhakkak sonucunu görürsün
biraz sabır...;)
iyi geceler canım

Nefertiti
05-12-2007, 11:16 PM
Mavigece,Sevde ...diğer gece dostlarım...
Karşılaşamadık bir kaç gündür.
Umarım iyisinizdir.Allah'a emanet olun:)

mavigece
06-12-2007, 01:45 AM
Mavigece,Sevde ...diğer gece dostlarım...
Karşılaşamadık bir kaç gündür.
Umarım iyisinizdir.Allah'a emanet olun:)

iyiyiz canım ...farklı saatlerde geldiğimiz için görüşemiyoruz... sevde de kaç gündür yok...ben de merak ettim...

pcshik
06-12-2007, 07:13 PM
Nasılsın pcshık ..

Doktorun verdiği ilaçları ,düzenli içersen muhakkak sonucunu görürsün
biraz sabır...;)
iyi geceler canım

umarım görürüm.. güvensem isteyerek içicemde... neyse sonucu görücez..
iyi geceler görüşürüz..

Gümüş
07-12-2007, 12:32 AM
iyiyiz canım ...farklı saatlerde geldiğimiz için görüşemiyoruz... sevde de kaç gündür yok...ben de merak ettim...mavigece ben geldim bu seferde sen yoksun çok özledim seni bir kaç gündür.

mavigece
07-12-2007, 01:45 AM
mavigece ben geldim bu seferde sen yoksun çok özledim seni bir kaç gündür.

geldim canım...ufaklık da gececi olduğu için ancak gelebildim:)

Gümüş
07-12-2007, 02:19 AM
geldim canım...ufaklık da gececi olduğu için ancak gelebildim:)

hoşgeldin mavigece:)kusura bakma dalmışım yeni farkettim geldiğini.tekrar hoşgeldin.

mavigece
07-12-2007, 02:37 AM
hoşbuldum canım...ben de sabah çok erken klakacağım için yatmayı düşünüyordum...seni görünce kaldım...:)

Gümüş
07-12-2007, 02:38 AM
bende birazdan yatıcam,benimde yarın erken kalkıp işlerimi halletmem gerekiyor.

Gümüş
07-12-2007, 02:42 AM
bende şimdi çıkıyorum mavigece.ufaklığı öp benim için.seni fazla tutmayım sonra ikimizde uyuya kalırız sabaha:D

mavigece
07-12-2007, 02:47 AM
tamam canım...iyi geceler...:)

mavigece
09-12-2007, 02:54 AM
bu gece sitede kimse yok yine ...gece kuşlarıyla biraz laflarız diye gelmiştim...:(

ben de gidiyorum uykuyaaaaa...;)

yaraligonul
15-12-2007, 12:29 AM
bu günden sonra bende aranıza katılabilirim arkadaşlar.tabi isterseniz :o

mavigece
17-12-2007, 12:56 AM
ne demek isterseniz...seni aramızda görmek isteriz tabiki... gece sohbetleri güzel oluyor ... ama sanrım gece kuşları yok ortalıkta... neyse ben bir hafta sonra burdayım...;):)

9 ŞUBAT
17-12-2007, 11:08 AM
bu günden sonra bende aranıza katılabilirim arkadaşlar.tabi isterseniz :o

gonul sen istedikten sonra kapı her zaman açık yeterki sen içeri gel .

Nefertiti
17-12-2007, 09:38 PM
Sevdeeee:p senmisin canım

Gümüş
17-12-2007, 09:40 PM
evet bronz abla benim:)bu sabah taburcu oldum.nasılsınız?

Nefertiti
17-12-2007, 09:42 PM
canım benimmm,çok sevindim bende seni araştırıyordum ziyaretine gelebilmek için ama kimseye bilgi vermemişsin.
neyse iyimisin önemli olan o

Gümüş
17-12-2007, 09:46 PM
teşekkür ederim ablacım.şuan çok tuhaf bir haldeyim etrafa boş boş bakıyorum şokta gibi bir şey.hastanede çok daha kötü oldum:(ve üstelik bayramdan sonra muhtemelen tekrar yatıcam.aslında şimal ablaya söyleyip verecektim telefon numaramı ama orada yasakmış.

Gümüş
17-12-2007, 09:47 PM
ev şuan misafir dolu ben odadan çıkamıyorum.annemler içeri çağırıyor seni sruyorlar diyor.

Nefertiti
17-12-2007, 09:52 PM
ev şuan misafir dolu ben odadan çıkamıyorum.annemler içeri çağırıyor seni sruyorlar diyor.

tamam canım,ama sana tavsiyem misafirler senin için geldiyse ve seni sıkıyorsa
çok kalma içerde,meraklıdırlarla hani seni sıkacak şeyler sormasınlar.
Allah a emat ol..

Gümüş
17-12-2007, 10:23 PM
hayır ablacım benim hastaneye yattığımdan kimsenin haberi yok gibi.tokatta dediler soranlara herhangi bir yanlış boş sözü baştan engellemek için.aslında gelen kişiler sevdiğim komşularım.hemde hemşerimiz.bana tokattaki akrabalarının nasıl olduğunu soruyorlar:one diyeceğimi şaşırdım birden öyle sorunca:)

Gümüş
19-12-2007, 10:45 PM
mavigecee nerdesin gel artık yaa:confused:özledim seni ama:)

Nefertiti
22-12-2007, 11:32 PM
Sevde ciğim iyi geceler,tam çıkıyordum seni gördüm.:)
Umarım iyisindir..

Nefertiti
22-12-2007, 11:33 PM
Mavigece ..bir türlü karşılaşamadık.Bayramın bitmesine 30 dakika var
Hala bayram sayılır:pbayramını kutluyorum canım
Allah a emanet ol..

Gümüş
22-12-2007, 11:33 PM
sağol ablacım iyiyim:) öyle dalmışım birşeylere bende çıkıcam birazdan.

Rosalie
23-12-2007, 12:03 AM
Merhabaaaa ben geldüm :)))

mavigece
23-12-2007, 01:52 AM
Mavigece ..bir türlü karşılaşamadık.Bayramın bitmesine 30 dakika var
Hala bayram sayılır:pbayramını kutluyorum canım
Allah a emanet ol..

sağol canım..senin de bayramın kutlu olsun ...:)onbeş gündür yoğun bir şekilde çalıştığım için fazla giremedim siteye...karşılaşamadık...artık burdayım...görüşmek üzere canım..

Nefertiti
23-12-2007, 02:50 PM
sağol canım..senin de bayramın kutlu olsun ...:)onbeş gündür yoğun bir şekilde çalıştığım için fazla giremedim siteye...karşılaşamadık...artık burdayım...görüşmek üzere canım..

Farkındayım canım,kendini fazla yorma..görüşürüz İnşallah:)

Gümüş
23-12-2007, 09:51 PM
mavigece:phoşgeldin canım:)

mavigece
23-12-2007, 09:58 PM
hoşbulduk sevdecim...:) nasılsın bugün...

Gümüş
23-12-2007, 10:02 PM
çok iyiyim şükür.sen nasılsın mavigece.şükür kavuşturana:)

mavigece
23-12-2007, 10:03 PM
ben de iyiyim canım..sonunda kavuştuk...aklım burda kaldı valla...özellikle de bu gece sohbetlerini özledim...:)

Gümüş
23-12-2007, 10:11 PM
bende çok özledim.gerçi önceki gibi geceleri fazla oturamıyorum.tabi fırsatını buldukça geçiyorum hemen:D

mavigece
23-12-2007, 10:15 PM
önce sana bakıyorum gece siteye girince...ben de ufaklık uyur uyumaz geliyorum ...sen de olmazsan gece bekçiliği yapıyorum artık yalnız yalnız...:D

Nefertiti
23-12-2007, 10:48 PM
Kızlaarrrrr:p Mavigece,Sevde hoşgeldiniz canlarım,sizi böyle bir arada görmek ne güzel, nasılsınız

Gümüş
23-12-2007, 10:50 PM
sende hoşgeldin ablacım.seni gördüğüme sevindim.ayyy ne güzel:pyine buluştuk gece postasında:)

Nefertiti
23-12-2007, 10:54 PM
Evet yaaa,bende özlemişim nasıl sevindim anlatamam,gece giriyorum siteye kös kös kimse yok,sizede alışmışım ee haliyle arıyorum,naptın canım hastahaneye tekrar yatma işi ne oldu ?

mavigece
23-12-2007, 10:54 PM
sen de hoşgeldin broncum...iyiyiz canım sen nasılsın...ne güzel ya buluştuk yine...:D

Nefertiti
23-12-2007, 10:57 PM
sen de hoşgeldin broncum...iyiyiz canım sen nasılsın...ne güzel ya buluştuk yine...:D

bende iyiyim Elhamdülillah.malum bayram trafiği birazda kalabalık olunca e haliyle biraz yoruldum,ama bugün iyiyim ,dinlendim yarına bomba gibi işe başlıyacağım inşallah...

Gümüş
23-12-2007, 10:59 PM
Evet yaaa,bende özlemişim nasıl sevindim anlatamam,gece giriyorum siteye kös kös kimse yok,sizede alışmışım ee haliyle arıyorum,naptın canım hastahaneye tekrar yatma işi ne oldu ?hayır ablacım kesin karar verdim artık yatmıyacağım.yılbaşından sonra işe başlıyacağım kısmetse.en azından yaz sonuna kadar çalışmam gerekiyor.çünkü maddi açıdan sıkıntı yaşamaya başladım biraz birikim yapmam lazım.ben pek alışık değilim kimseye muhtaç olmaya ablacım.babamdan bile isteyemem harçlık kendimi bildim bileli kendime yettiğim için.

mavigece
23-12-2007, 11:00 PM
ben de işe gitmek istiyorummm...kıskanıyorum valla böyle pazartesi sabah işe gidenleri... ev kadınlığını sevmiyorummm...:(

Nefertiti
23-12-2007, 11:06 PM
hayır ablacım kesin karar verdim artık yatmıyacağım.yılbaşından sonra işe başlıyacağım kısmetse.en azından yaz sonuna kadar çalışmam gerekiyor.çünkü maddi açıdan sıkıntı yaşamaya başladım biraz birikim yapmam lazım.ben pek alışık değilim kimseye muhtaç olmaya ablacım.babamdan bile isteyemem harçlık kendimi bildim bileli kendime yettiğim için.

Canım benim kendini hazır ve uygun hissediyorsan tabiiki başla,ama bence önce sağlık,dr ların sana tedavinin devam etmesi gerektiğini söyledilerse bırakma bence ,başladın tamamla kurtul şu illetten,yeniden ..yeniden başlamaktansa ..sık dişini ..ihtiyaçlarını bilemem ama zaten hastahanede fazla bir şey gerekmez sana

Nefertiti
23-12-2007, 11:07 PM
ben de işe gitmek istiyorummm...kıskanıyorum valla böyle pazartesi sabah işe gidenleri... ev kadınlığını sevmiyorummm...:(

eee sen işe başlamadın mı ? geçicimiydi yaptığın iş.