PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kötüyüm...

BeYaZ_KeLeBeK
08-02-2008, 05:33 PM
bir kaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum...

ders çalışamıyorum...çalıştığımı anlamıyorum..matematikten sular seller gibi yaptığım soruları şimdi yapamaıyorum..beynim durmuş sanki...hani kal geldi derler ya..aynen öyle bir durum...durmuş..yok ...çalışmıyor...:(

moralim çok bozuluyor böyle olunca...bütün performansım düşüyor...korkuyorum yapamıycam diye...

ne olur bana destek olun...desteğe motivasyona çok ihtiyacım var...tek destekcimi kaybettim biliyorsunuz...:( annem de tutturmuş ne çalışıyorsun...git bankalara başvur diye...ya ben bunu hedef edinmişim...ne kadar istediğimide biliyorsun..insan olumlu şeyler söyler...neyi istiyorsam o yönde destekler...offf yalnız hissediyorum kendimi...

sizden başka kimsem yok....:(

birmelek
08-02-2008, 05:40 PM
Canım benim..burdayız biz..yanında..hemen yanı başında..yüreğinde..o güzel kalbinde..
Kendini böyle üzme lütfen..herşey iyi olacak ben inanıyorum..sadece bir kaç gün dinlenmeye ve kafa dağıtmaya ihtiyacın var diye düşünüyorum. Şu ara üstüne fazla gitme derslerin..çünkü bu kafayla daha da karışır herşey ve sen daha da sıkıntıya girersin. Çok değil kendine az bi gün zaman tanı. Ve belki kabul edersin belki etmezsin ama bu durumunda o kaybettiğin destekçinin de payı var. Özlüyorsun..ve aramamak için içindeki diğer senle durmadan kavga ediyorsun..e öyle kavgalı gürültülü bir ortamda ders çalışmaya çalışınca da onların sesinden hiç bişey anlamıyorsun..haksız değilim di mi?

kamiloglu
08-02-2008, 05:41 PM
aslında seninle hemen hemen aynı duyguları bende yaşıyorum. matematik açısından değil ama derse odaklanma açısından zorlandığımı söyleyebilirim.
yani zor geliyor oturup ders çalışmak.
bu noktada azmini en üst seviyede tutman gerekiyor. yani bir dönem motivasyon sorunu yaşayabilirsin, soruları çözememen normal. sıkıntı etme bence bu kadar...;)

ates
08-02-2008, 05:54 PM
evet kelebeğim meleğiminde dediği gibi biraz kendine zaman ayır derslerden uzak dur bir kaç gün...
seni inan çok iyi anlıyorum...
çünkü bende öyle bir haldeyim ki okuduğum kitabi bile anlayamıyorum...
kendine zaman ayır... ;)

9 ŞUBAT
08-02-2008, 06:00 PM
bir iki gun herşeyi bırak hiçbir dersle ilgilenme biraz kendine gelmeye çalış çık dolaş hava al , herşeyi bırak kalsın bu ara yogun bir stress yaşıyorsun oda çalışmanı konsantrasyonunu etkiliyor , bu durum gelip geçiçi .

BeYaZ_KeLeBeK
08-02-2008, 06:08 PM
evet arkadaşlar...haklısınız çok...

meleğim.. çok doğru söylüyorsun...o dediğin konuda da bu aralar kendimle savaşıyorum yine..noldu anlamadım..arayasım geliyor yine...ama dedim ya savaşıyorum...ve yine yenilmiycem o duyguya..:o

megan,kamiloğlu ve ateşcim.....haklısınız..bende biraz ara vermeyi düşünüyorum..zaten bu akşam teyzemler geliyor kalmaya...hafta sonu hiç elime kitap almıycam....pazartesi başlıycam yeniden....ve matematiğede ara versem iyi olacak sanırım...en iyisi ben tarihi tekrara başlıyım pazartesi..:)

çok sağolun desteğiniz için....sizce kazanabilecekmiyim yaa...offf çok istiyorumm:o:o

ates
08-02-2008, 06:16 PM
noldu anlamadım..arayasım geliyor yine...ama dedim ya savaşıyorum...
unutmak o kadar kolay değildir bazen kelebeğim...
içinden aramak gelir elin telefona gider...
bazende bir bakarsın kendini ona mesaj yazarken bulursun...
ama en iyisi fazla üstüne düşmemek...
düştüğün zaman işler temelli karışıyor çünkü...
benden sana ufaklık tavsiyesi... :)
bırak aksın zaman...
akışını bozmaa.. :)

9 ŞUBAT
08-02-2008, 06:26 PM
evet kazanacaksın ve bunu yapacak gucun var , yeterki sende inan .

BeYaZ_KeLeBeK
08-02-2008, 06:43 PM
ateşcim...benim minik dostum:D haklısın...elimden geleni yapıyorum yine...akışına...:o

sağol megan bana güvendiğin için.....dualarınızı esirgemeyin...:o

benjaminfranklin
09-02-2008, 11:53 PM
senin gibi milyonlar var suan calisamayan bence hemen dersin basina otur ve calis o kadar motivasyona fln sonradan gelior aynisini bende denicem yarin bakalim

BeYaZ_KeLeBeK
10-02-2008, 12:15 AM
pazartesi oturuyorum....ve full konsantre çalışıyorum...

sen başla bakalım yarın..kolay gelsin hepimize:)

Gümüş
10-02-2008, 11:31 AM
bir iki gun herşeyi bırak hiçbir dersle ilgilenme biraz kendine gelmeye çalış çık dolaş hava al , herşeyi bırak kalsın bu ara yogun bir stress yaşıyorsun oda çalışmanı konsantrasyonunu etkiliyor , bu durum gelip geçiçi .

bende 9 şubat gibi düşünüyorum kelebek...biraz kendine mola vermeyi dene...sanırım çok fazla yüklendin kendine böyle oluncada,bıkkınlık verdi sana...
senin yapabileceğine gönülden inanıyorum...anneni düşünme onlar hep öyledirler...zaten çok kısa süren kaldı sayılır...bir kaç ay sonra emin ol kazandığın zaman onlar senden fazla sevinecektir...

BeYaZ_KeLeBeK
10-02-2008, 05:08 PM
evet gümüşcüm haklısın çok yüklendim...bir kaç gündür çalışmıyorum hiç...

ama yarın başlıycam tekrar...zaman giderek daralıyor...teşekkürler desteğin için..;)