Orijinalini görmek için tıklayınız : İçerik
ManInShadow
07-02-2008, 01:36 PM
İçerik yetersiz, yeni üyey oldum fakat 1 aydır siteyi gözetliyordum :) (Bilgi almak için) tartışmalar dışında bilgi verecek yazılar az... psikolojik rahatsızlar madem beyinde oluşuyorsa bu sorunu çözecek şey bilginin kendisidir!
keşiş
07-02-2008, 03:46 PM
Ne diyelim, hoşgeldin siteye.
birmelek
07-02-2008, 04:04 PM
İçerik yetersizse eğer..1 ay boyunca izlemek yerine eklemeler yapabilirdiniz diye düşünüyorum. Yada kısaca şunu söyleyeyim; bu site bize yetiyor!!!
kamiloglu
07-02-2008, 05:08 PM
bir platformu kaliteli kılan sunduğu bilgilerin sayıca çokluğu değildir. az ama öz bilgiyi, derli toplu ve sınıflandırılmış bir şekilde kullanıcılarına sunan bir formu, karmakarışık bilgi yığınlarına tercih ederim. şu ana kadar formda psikolojiyle ilgili birçok bilgiye kolaylıkla ulaşabileceğimiz bir sistem oturtulmuş. hem eğitim, hem bilgilendirme hem de paylaşım açısından bence oldukça kaliteli ve seviyeli bir form burası. elbetteki zamanla yeni konular ve yeni başlıklar açılarak daha farklı branşlarda yeni bilgiler sunulacaktır.
saygılar...
9 ŞUBAT
07-02-2008, 08:05 PM
İçerik yetersiz, yeni üyey oldum fakat 1 aydır siteyi gözetliyordum :) (Bilgi almak için) tartışmalar dışında bilgi verecek yazılar az... psikolojik rahatsızlar madem beyinde oluşuyorsa bu sorunu çözecek şey bilginin kendisidir!
burası psikololoji portalı , ama kuruluş amacı paylaşım sitesi formatında
bizler uzman veya profesyoneller degiliz sadece bu işe gonul vermiş ve paylaşımda bulunan kişileriz , elimizden geldigince ve sadece yuzeyel anlamda biligiler aktarmaktayız , daha fazla teknik bilgi edinmek isteyen arkadaşlar ilgili sitelere girerek aradıkları bilgilere ulaşmaları mumkun ,
madem siteye uye oldun bundan sonra daha doyurucu bilgileri bizlere aktarmanı bekliyoruz .
mavigece
08-02-2008, 12:49 AM
psikolojik rahatsızlıkların tedavisi için sadece bilgi değil paylaşımda önemli...burası bir paylaşım sitesi ve bu anlamda çok da yararlı olduğunu düşünüyorum...çok seviyeli bir ortamda sorunları paylaşıp elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz...bilgi konusunda da yetersiz olduğu söylenemez...daha fazlası için megan arkadaşımızın da söylediği gibi ilgili siteleri araştırabilirsiniz ve bizimle paylaşabilirsiniz araştırmalarınızı...
ManInShadow
08-02-2008, 10:07 AM
Hehe süper, yine bir eleştiriden anlamama durumu! Şimdi tek tek cümlemlerin sırları açığa çıkaracağım:
İçerik yetersiz : Daha fazla bilgi ve deneyim olmalı
yeni üyey oldum : Üye olmaya değer bir site
1 aydır siteyi gözetliyordum (Bilgi almak için) : Faydalandığım şeyleri bulabilmişim
tartışmalar dışında bilgi verecek yazılar az... : Biraz daha işin temeline inilmeli
9 ŞUBAT
08-02-2008, 10:22 AM
Hehe süper, yine bir eleştiriden anlamama durumu! Şimdi tek tek cümlemlerin sırları açığa çıkaracağım:
İçerik yetersiz : Daha fazla bilgi ve deneyim olmalı
yeni üyey oldum : Üye olmaya değer bir site
1 aydır siteyi gözetliyordum (Bilgi almak için) : Faydalandığım şeyleri bulabilmişim
tartışmalar dışında bilgi verecek yazılar az... : Biraz daha işin temeline inilmeli
sevgili shadow yukarıdada yazdım biz profesyonel degiliz ,bu yuzdende bizden bir uzman deneyimi beklenmesi hata ve dedigimiz gibi burası paylaşım sitesi ve bizler bu işe ilgi duyan kişileriz ve zamanımızda kısıtlı oldugu için ancak bu kadar bilgi aktarabildik , sizlerinde katkısıyla bu yonumuz her geçen gun azalacaktır eminim ,
uye olmaya deger bir site olarak gordugunuz için yonetim ve degerli arkadaşlarım adına teşekkur ederim ,
işin temeline inmek konusuna gelince , bir kez daha profesyonel olmadıgımızı belirtmekte yarar var , bizler tanı koyucu veya tedavi edici uzmanlar degiliz sadece yol gosterici fikir vericiyiz bu yuzdende işin ozune inelim derken yanlış yonlendirmeler yapmak istemiyoruz ve böyle bir şey yapma hakkınında kendimizde bulmuyoruz ,
daha derin bilgi edinmek isteyen arkadaşlar uzmanlara danışarak gereken cevaplara ulaşabilirler bu konudada onlara her zaman yardımcı olmaya hazırız .