Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Akilli Daha..
esin_29
29-10-2007, 12:32 PM
Merhabalar...Aradan uzun bir zaman sonra gelebildim.ben esin;28 yaşındayım.Uzun bir zamandır bipolarım,ve bir uzun zaman sonraya kadarda devam edecek diye düşünüyorum.Benide aranıza alırsanız şayet çok mutlu etmiş olacaksınız.Ama emin olun sevilmiyecek biri değilim aksine:D
Zamanla deneyimlerimiz,başımızdan geçenlerle daha çok kaynaşacağımıza inanıyorum.Ben samimi sıcak yapılıyım ve bunu sizdede hissediyorum.şimdiden teşekürler...Görüşmek üzere..
babyrose
29-10-2007, 01:56 PM
canım aramıza hoş geldin.
burda hep beraber keyifli zamanlar geçirmek dileğiyle
9 ŞUBAT
29-10-2007, 02:24 PM
Merhabalar...Aradan uzun bir zaman sonra gelebildim.ben esin;28 yaşındayım.Uzun bir zamandır bipolarım,ve bir uzun zaman sonraya kadarda devam edecek diye düşünüyorum.Benide aranıza alırsanız şayet çok mutlu etmiş olacaksınız.Ama emin olun sevilmiyecek biri değilim aksine:D
Zamanla deneyimlerimiz,başımızdan geçenlerle daha çok kaynaşacağımıza inanıyorum.Ben samimi sıcak yapılıyım ve bunu sizdede hissediyorum.şimdiden teşekürler...Görüşmek üzere..
aramıza hoş geldin esin , tabi seve seve alırıız aramıza yeterki sen iste
buraya geldigine pişman olmayacaksın .
Aramıza hoşgeldin ESİN
meganında dediği gibi buraya geldiğine pişman olmayacaksın :)
BeYaZ_KeLeBeK
29-10-2007, 08:13 PM
hoşgeldin aramıza esin...
aramıza almazmıyım hiç buyur tabi:D keyifli paylaşımlar diliyorum şimdiden...buarada geçmiş olsun
elohir93
30-10-2007, 04:34 PM
hoşgeldin aramıza
tabiiki senide aramıza alırız
bende ayşe 14 yaşındayım:D
birmelek
30-10-2007, 05:43 PM
Hoşgeldin esinnn..inşallah güzel paylaşımlar içerisinde bulunuruz. Görüşmek dileğiyle..
biricik
30-10-2007, 06:02 PM
hoşgeldin esinn seni aramızda görmek çok güzel:)
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.