PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : umutsuz polyana,dan herkese sevgiler...

meltem_81
30-01-2008, 07:29 PM
selam arkadaşlar...depresyondan yeni kurtulmuş biriyim... depresyona girme sebebim; manik depresif olan erkek arkadaşım... onun iyi olması için elimden geleni yapıyorum ama ilaç kullanmaya ikna edemedim... bu siteye psikoloji hakkında daha çok bilgilenmek ve yeni arkadaşlar tanımak ,fikir alışverişlerinde bulunmak için geldim... hepinize sevgiler....

ates
30-01-2008, 08:01 PM
Aramıza hoşgeldin arkadaşım...
her zaman ufakta olsa umut vardır inan... ;)

birmelek
30-01-2008, 08:03 PM
Aramıza hoşgeldin meltem..umarım istediklerine ulaşırsın..ama depresyondan kurtulmuş olman çok güzel..darısı hepimizin başına. :)

Gümüş
30-01-2008, 08:04 PM
merhaba meltem hoşgeldin:)geçmiş olsun sizin adınıza sevindim depresyonu yenmenize.erkek arkadaşınız için tavsiyem ise ilaçlar için fazla baskı yapılmaması iyi olur.bende aynı hastalığı taşıdığım için iyi biliyorum.ilaç konusunu ne kadar ısrar edilirse çok daha fazla uzaklaşıcaktır...

meltem_81
30-01-2008, 08:07 PM
merhaba meltem hoşgeldin:)geçmiş olsun sizin adınıza sevindim depresyonu yenmenize.erkek arkadaşınız için tavsiyem ise ilaçlar için fazla baskı yapılmaması iyi olur.bende aynı hastalığı taşıdığım için iyi biliyorum.ilaç konusunu ne kadar ısrar edilirse çok daha fazla uzaklaşıcaktır...

haklısın... ısrar etmem onu daha kötü etkiliyormuş ... hasta muamelesi görmek istemiyormuş... hastalığını kabul etmesi için bişeyler yapmam gerkeli önce sanırım..

Gümüş
30-01-2008, 08:09 PM
evet misal benimde en kaldıramadığım şey bana hasta gibi davranılması...

mavigece
31-01-2008, 01:32 AM
selam meltem...hoşgeldin...:)
geçmiş olsun...arkadaşın uzman yardımı alıyormu...ilaç kullanma konusunda doktoruyla görüşmek en uygunu olur sanırım...
ayrıca burada elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...sitemiz sana faydalı olacaktır...;)güzel paylaşımlar dilerim...:)

keşiş
31-01-2008, 08:35 AM
Hogeldin siteye

9 ŞUBAT
31-01-2008, 09:23 AM
aramıza hoş geldin , sitemizin çok yararlı olacagını zannediyorum .

kamiloglu
31-01-2008, 01:01 PM
hoşgeldin meltem_81
iyi paylaşımlar diliyorum:)

meltem_81
01-02-2008, 02:14 AM
selam meltem...hoşgeldin...:)
geçmiş olsun...arkadaşın uzman yardımı alıyormu...ilaç kullanma konusunda doktoruyla görüşmek en uygunu olur sanırım...
ayrıca burada elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...sitemiz sana faydalı olacaktır...;)güzel paylaşımlar dilerim...:)

hastaneden çıktıktan sonra bir ay ilaç aldı .sonrasında ne dr kontrolüne gitti nede ilaç içti. 1 yıldır iyi. atak geçirmedi hiç ama patlamaya hazır bomba gibi gözümde.. her an atak korkusu içindeyim...ona bipoarın beyin kimyası ile ilgili bir hastalık olduğunu anlatamadım... morali yüksek olursa hastalanmayacak görüşünde... nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum her yolu denedim... sonuç kendini hasta olarak kabul ederse başarısız olurmuş... kendine olan bir yudum güvenide bitermiş... nasıl yaklaşmalıyım ona sizce?

meltem_81
01-02-2008, 02:21 AM
Hogeldin siteye
hoşbuldum... siteye yeni üye olmama rağmen,içimde bir serinlik hissettim... yalnız olmadığımı görmek bana iyi geldi... benzer sorunları yaşayan arkadaşları tanımaktan dolayı mutluyum... hasta olan arkadaşların iyi durumda olduğunu öğrenince daha da iyi oluyorum...herşey güzel olacak arkadaşlar inşallah hepimiz için.

mavigece
01-02-2008, 02:27 AM
http://affektif.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1&limit=4&limitstart=4

meltemciğim arkadaşına yaklaşım konusunda faydası olur sanırım verdiğim adresin...

meltem_81
01-02-2008, 03:32 AM
http://affektif.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1&limit=4&limitstart=4

meltemciğim arkadaşına yaklaşım konusunda faydası olur sanırım verdiğim adresin...

çok teşekkür ederim...

Nefertiti
02-02-2008, 09:52 PM
Merhaba,hoşgeldiniz..:)