Orijinalini görmek için tıklayınız : Kürtaj Sonrası Bebek..
birmelek
27-01-2008, 02:21 PM
Buaraya ekleyeceğim video hiç hoş değil aslında arkadaşlar..Ama ibret olsun diye..yada kürtaja karar verirken aslında neye karar verildiğini göresiniz diye ekliyorum..Lütfen ne biz böyle birşey yapalım nede tanıdıklarımıza yaptıralım..Gerekiyorsa kürtaj olmak isteyene bu videoyu gösterelim..Şahsen izlerken benim tüylerim diken diken oldu ve çok üzüldümmmmmmm..:(
http://prolifetraining.com/WMV/Abortion-Pictures-high.htm
olvido
27-01-2008, 02:32 PM
sonuna kadar izleyemedim çok fena dayanamıyor insan
aldıran görmüyor da alan nasıl alıyo onu aklım almıyor işte
BeYaZ_KeLeBeK
27-01-2008, 03:17 PM
allahımmmm...çok kötüydüüü:(:(
ya içim çok fena oldu yaaa....offf nasıl kıyılır onaaaa:(:(
meltem_81
01-02-2008, 03:29 AM
Buaraya ekleyeceğim video hiç hoş değil aslında arkadaşlar..Ama ibret olsun diye..yada kürtaja karar verirken aslında neye karar verildiğini göresiniz diye ekliyorum..Lütfen ne biz böyle birşey yapalım nede tanıdıklarımıza yaptıralım..Gerekiyorsa kürtaj olmak isteyene bu videoyu gösterelim..Şahsen izlerken benim tüylerim diken diken oldu ve çok üzüldümmmmmmm..:(
http://prolifetraining.com/WMV/Abortion-Pictures-high.htm
cidden çok ürpertici..minicik bir bedene kıymak kötü bir durum... bu görüntüler uzun süre hafızamdan gitmeyecek sanırım.. çok etkilendim...
keşiş
01-02-2008, 08:49 AM
Evet tamam kürtaj kötü bi şeydir vs vs vs.
s3Rs3rRi
02-01-2009, 10:10 PM
Madem Aldıracaksın Neden O İşe Girişiyorsun Cinayetten Başka Birşey Değil Bu. Çok Kötü Yaaaaa:(
goodnews
02-01-2009, 10:22 PM
Bende sonuna kadar izleyemedim.. Bozuk para kadar kol, bacak falan :(
NAR_K
05-01-2009, 04:02 AM
Allahim akil fikir ver diyorum baska birsey demiyorum..
mmontessori
05-01-2009, 12:05 PM
doktor demiş ki: artık çok geç
halbuki iki aylık bile değilmişim
allahın işi işte yaşayacağım varmış:D
tuğba
08-01-2009, 08:54 PM
sonuna gelemedim videonun..ben bir anneyim ve rabbim böyle bir şeyi işallah bana yaşatmaz.benim çevremde takip ettiğim kadarı ile,kürtaj yaptıran aileler ya başka evlatları vefat etti yada maddi,manevi hiç bir zaman tam olamadılar.Rabbim yapılanları asla cezasız bırakmaz.
_ZeuS
08-01-2009, 09:01 PM
Tepkisiz kalmak istemiyorum ama bu olay çok garip...yaşayanlar bilirler ne demek istediğimi....akıllı olmak lazım çok akıllı hemde.
hayal peres
09-01-2009, 12:14 AM
bizim bi baska canlinin canini almak gibi bi yetkimiz yok cok özür dileyerek söylüyorum söyliyeceklerimi 10 tanede doguracagimi bilsem yinede aldirmam kimsede aldiramaz hic kimsenin gücü yetmez allahdan baska madem istemiyorsun nicin caresine bakmiyorsun hangi devirde yasiyoruz yaziklar olsun diyorum bunu yapanlara :mad:
Müdavim
09-08-2009, 08:00 PM
Kürtaj edilen çocuğun elleri çıkmıyor öyle.
Elleri ayakları büyüyecek kadar ilerlediği zaman kürtaj yasak. Yasak olarak yapanlar var , ama o kadar büyümüşken hakikatten cinayet.
Ama 1-2 aylıkken sadece bir doku parçasını alıyorlar.
leyla24
10-08-2009, 01:15 AM
kan varsa ortalık kan oluyorsa bakmam ben
leyla24
10-08-2009, 01:16 AM
Kürtaj edilen çocuğun elleri çıkmıyor öyle.
Elleri ayakları büyüyecek kadar ilerlediği zaman kürtaj yasak. Yasak olarak yapanlar var , ama o kadar büyümüşken hakikatten cinayet.
Ama 1-2 aylıkken sadece bir doku parçasını alıyorlar.
o çocukları japonlar yiyor cenin yedikleri her yerde yazıyordu
karabulut
10-08-2009, 09:57 AM
kan varsa ortalık kan oluyorsa bakmam ben
o çocukları japonlar yiyor cenin yedikleri her yerde yazıyordu
[sıze="3"]kana bakmıyorsun ama cocukları yıyorlar dıye yazmıssın barı okudum deme ızledım de[/sıze]
Müdavim
10-08-2009, 11:56 PM
Japonlar cenin yemiyor, çinliler yiyor. Kulaktan dolma bilgilerle milletlere çamur atmayalım lütfen.
zeyno40
11-08-2009, 12:19 AM
çok kötü oldum yaaaaaaa bunlar insan olamaz yapanıda yaptıranıda Allah bildiği gibi yapsın:mad::mad:
sehr-i_hüzün
15-08-2009, 05:43 PM
benim bir tanıdıgım 2 kere kürtaj oldu arkadaslar simdi ise hayatta degil sunu cok merak ediyorum o kişi nasıl ceza cekti diye cok merak ediyorumm..
Turunç
15-08-2009, 07:02 PM
nüfusun arttığı şu yıllarda ne olursa olsun kürtajı destekliyorum.
birmelek
15-08-2009, 07:24 PM
nüfusun arttığı şu yıllarda ne olursa olsun kürtajı destekliyorum.
Bence kürtajı değil, aile planlamasını, insanların eğer çocuk istemiyorlarsa buna ne gibi çözümm yolları bularak korunmaları gerektiğini destekleyebilirsiniz. Böylesi daha mantıklı olur çünkü. Kürtaj bir cinayettir ve kabullenebilirliği yoktur!!!
Müdavim
15-08-2009, 07:34 PM
Bence henüz çocuğun iradesinin olmadığı yıllarda kürtajın bir sakıncası yok. Ama belirli bir zamandan sonra kürtaj zaten yasal değil.
Turunç
15-08-2009, 07:48 PM
Bence kürtajı değil, aile planlamasını, insanların eğer çocuk istemiyorlarsa buna ne gibi çözümm yolları bularak korunmaları gerektiğini destekleyebilirsiniz. Böylesi daha mantıklı olur çünkü. Kürtaj bir cinayettir ve kabullenebilirliği yoktur!!!
Önüne geçilmiyor ki doğudaki adam 30-40 çocuk yapıyor iki,üç kadından...
Sayın Başbakanımızda 3 çocuk diyince çıkılmıyor işin içinden (: ...
Esenlikler...
aLoneaqLe
15-08-2009, 08:03 PM
Doğru politikayla çok da güzel önlenebilir sizin bahsettiğiniz problem Turunç. Doğuda kalabalık aileler güçlü olmak demektir ve öyle alışılageldiği için doğum oranı fazladır. Yoksa adam 3-5 yıl sonra isminlerini hatırlayamayacak kadar çok fazla çocuk yapmayı niye istesin? Son 4-5 yıldır üniversitelerin tıp fakülteleri bile ülkenin doğusunda doğum kontrol yöntemleriyle ilgili halkı bilinçlendiriyor. Sanmıyorum ki pek fazla kimsenin bu yöntemlerden haberi olmasın..
Kürtaja gelirsek, elbetteki üzücü fakat çok sağlıksız bir doğum olacaksa veya gerçekten kaza eseri olan bir çocuksa yasal dönemlerde alınmasında fayda var diye düşünüyorum.
Saygılarımla..
dengesiz
15-08-2009, 09:24 PM
şahsen benim midem çok kötü bulandı bu ne ya insanlardan (çoğundan yani) nefret ediyorum ya:(:mad: