Orijinalini görmek için tıklayınız : Başlık açarken kaynak belirtilmesi .
9 ŞUBAT
28-10-2007, 02:21 PM
Arkadaşlar yeni başlıklar açarken sizden ricam alıntı yaptıgınız yerin adını belirtmeniz ,
aksi halde hem ilerde sizin zor durumda kalmamanız , hemde forum kuralları geregince alıntı yapılan kaynagın belirtilmesi gerekmektedir , aksi takdirde forum kuralları geregince yazınız silinmek zorunda kalacaktır .
Bilgilerinize sunarım .
Saygılarımla .
hmmmm bunu bilmemiz iyi oldu megaaannn
teşekkürler :)
geçmişten yararlanarak alıntı yaptığım adresleri bulmaya başladım bile megan :confused: ;)
Gümüş
28-10-2007, 02:52 PM
Arkadaşlar yeni başlıklar açarken sizden ricam alıntı yaptıgınız yerin adını belirtmeniz ,
aksi halde hem ilerde sizin zor durumda kalmamanız , hemde forum kuralları geregince alıntı yapılan kaynagın belirtilmesi gerekmektedir , aksi takdirde forum kuralları geregince yazınız silinmek zorunda kalacaktır .
Bilgilerinize sunarım .
Saygılarımla .
HAKLISIN MEGAN BEN SANIRIM BİRKAÇ FORUMDA YAZMAYI UNUTTUM ALINTI YAPTIĞIM YERİN İSMİNİ YAZMAYI.OLMAZSA ONLARI SİLİN ÇÜNKÜ NERDEN ALDIĞIMI HATIRLAMIYORUM:)BAŞKA YAZI EKLERİZ.
tamamdır megan ben hepsine ekledim adreslerini
gözden kaçırdıklarım olabilir ama demedi demeyin sonraaa :p :)
ama sıradan hepsine ekledim :)
9 ŞUBAT
28-10-2007, 05:26 PM
arkadaşlar hatırlayamadıklarınıza alıntıdır deseniz oda yeterkli olur , konuyu bilmediginiz içn ve bundan sonraki arkdaşlarında bilgisi olsun diye yazdım duyarlılıgınız için teşekkur ederim