PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşünmeden duramıyorum. Lütfen yardım edin..

bargest
16-04-2012, 07:07 PM
Sevgili arkadaşlar. Bundan 6 ay önce nişanlandım ve bir süre sonra nişanı kız tarafı attı. Kız çabuk sinirlenen biriydi. Siniri tüm gün devam ediyordu. Olumsuz bir durumla karşılaşsa "böyle şeylerde hep beni buluyor" deyip sinirlenirdi. Ailesi şımarık yetiştirmişti bir de kendi ailesi ve benim ailemden onun üzerinde hatırı olanlar nişandan dönmemesi için çabaladılar ama nafile. Bu kadar inat olduğunu da o zaman belli etti.

Nişandan dönmeye de benim bir hareketim son noktayı koydu. Zaten ben kolay kolay nişandan dönecek birisi değildim demekki bu hatayı benim yapmam gerekiyormuş.
Bazen hep kendimi suçluyorum acaba bütün suç bendemi diye. Ama hata affedilmeyecek kadar büyük değildi öyle olsa onun ailesi de nişandan dönmemesi için ısrarcı olmazdı. Sonra onu bizden daha iyi tanıyan bazı kişiler "verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz" dediler.

Sizce böyle bir kızla nişandan döndüm diye şanslı mıyım? Bunu paylaşacak bir ortamım maalesef yok. Çünkü tek çocuğum ve ailem dışarıda zaten yanımda olsalar dahi kendimi yalnız hissediyorum. İnsan yalnız olunca bazı şeyleri aklından çıkarması daha zor oluyor. Sınavlarıma odaklanmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum..

atacannn
16-04-2012, 09:23 PM
Ömür boyu bir çileyi çekmek daha zordur doğru olanı yapmışın sen takma kafanı her işte vardır bi hayır.. Başka güzel bir insan karşına çıkar..

Kimene
17-04-2012, 04:04 PM
Selamlar,
Oyle bir ni$anli profili cizmi$iniz ki, tutar yeri yok.Eger ki, durum bu ise sizin icinizin rahat olmasi gerekmezmiydi?
Demek ki,kendinizi sucladiginiz noktalar var.Belki de o "kucuk hata" dediginiz $ey o denli masumca bir hata degildi..
Biten bir iliskinin sorumlulugunu karsi tarafa yikip, vicdan rahatlatmakmi amac aceba?

bargest
17-04-2012, 05:05 PM
Küçük hata dediğim şey doğum günü hediyesini masumca beraber seçelim demem ile başladı. 3-4 kere özür dilememe rağmen yüzü yumuşamadı. Evet belki dediğim yanlıştı ama o an düşünemedim ve söyledim. Ve sonuçta onun eve akşam tek gitme inadına karşılık benim onu tek bırakmak istemeyişim üstüne tartışma büyüdü .sinirlenip duvara yumruk attım bunu da 4-5 kişi gördü. Normalde çabuk sinirlenmem ama çok üstüme gelinince böyle oldu.
Bir doğum günü olayı yüzünden insan sinirlenir mi? Ben hep kendimi suçluyorum zaten vicdanım ondan rahat değil. Ama bütün suç bende mi onu soruyorum sadece.

Symphonic
17-04-2012, 06:27 PM
Senin suçun ne anlattıklarını dikkate alacak olursak en doğru olan olmuş hakkında.

sinem
17-04-2012, 09:02 PM
çivi çiviyi söker,durumun bu bence biten bir ilişki için çok yıpratma kendini.

mach?tr
18-04-2012, 11:07 AM
Nişanlım sinirli diyorsun. Sen de en ufak bir (senin deyiminle) bir tartışmada duvarı yumrukluyorsun. (Gelecekten korkmuştur.)
İlişki sağlam bir temel üzerine otursaymış zaten bahsettiğin doğum günü hediyesinin birlikte seçilmesi bir problemden çok mutluluk kaynağı olurmuş.

Yol yakınken ayrılmanız hem senin açından hem de onun açısından iyi olmuş.
Suç ne sende ne de onda ortada bir suçda yok.

bargest
18-04-2012, 02:24 PM
Sanırım haklısınız. Evet sinirim var ama dediğim gibi zorlayınca oluyor ve bu yüzden kendimi rahatsız hissediyorum. Ne bileyim sinirlensem bile hemen ardından pişmanlık duyuyorum keşke bu sinirim hiç olmasa diyorum. Kırdığım kişinin de hemen kalbini kazanmaya çalışıyorum.

Dediğiniz gibi belki ikimizde de suç yok ama insan çok isteyerek bir ilişkiye başlayıp böyle sonlanınca kötü oluyor. İlk kez bir kızla böyle yakın olmuştum. Sanırım bundan dolayı etkisi daha fazla oldu.