PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hiv fobisi fobi +takıntı =yuksek dozda psikilojik hastalık

ronikendal
12-04-2012, 03:18 AM
takıntın varsa üstüne hiv fobisi anksiyetede eklenince üçü bir arada nefrett ediyorum artık allahım diyorum bu takıntıları insan gibi onlara can ver gelsinler bnmle erkekgibi dövüşssünler diye çünkü okb hayatımı bitirdi enson hiv fobisi testlerim negatif olmasina rahmen birinin kalbini kıdıhımda yada istemiyerek birine kötülük yapsam acaba bu ilerde bana hiv mikrobu bulaştirmaya kalkışırmı yada acaba bulastırmısmıı başka takıntı gelince eskisi kayboluyor düşünüyorum bazen eski takıntım kaybolduhuna göre düşündüğüm sey gerçekçii değil demek ama neden hala takıntılıyım arkadaslar size soruyorum sizce biri bana kötülük için hiv bulaştırmıs olabilirmi benim hayatım çok zor keşke ölseydimm 20 senedir böleyimm ..ben takıntılarımı kutu üstüne kutuyu geçirmeye benzetiyorum geçirdikçe enson kutu buyuyor yada sabun köpüğü gibi elledikçe köpürüyor bu hastalıktan kurtulmak çok zor kurtulsak bile busefer eskiden ben böle takıntılı biriydim şimdi ise iyleştim bak takıntısı başşlar bnce boşa kürek sallıyoz

9 ŞUBAT
12-04-2012, 06:58 PM
Geçmiş olsun ,takıntının sebebi olayları gerektiginden fazla buyutmek kafada fazla sorgulamak .Sen ne kadar sorgularsan o denli derine batarsın .

Onun yerine inceldigi yerden kopsun deyip kestir at ,şimdikinden daha kötu durumda olmazsın .Ayrıca terapi destegi almanda iyi olur .