Orijinalini görmek için tıklayınız : Serex25 mg kullananlar.
nida41
31-03-2012, 05:59 PM
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. bende bi okbliyim doktorum serex 25mg yazdı ve kullandıgım ilk saatten bni mahvetti sersemleik sarhoşluk ellerim ayağım boşaldı resmen bugunde aynı etkiyi yaparmı die korkuorum. doktorumu aradım dün hastalığının etkisi dedi sakin ol dedi. bu ilacı kullananlar varmı ne önerirler.
hightemplar
31-03-2012, 07:02 PM
ilacın yan etkilerini okudun mu?
mustafakartal
31-03-2012, 08:09 PM
.....................
..............................
......................... ................. ..............
............... ........... ........... ................. .....................................
mustafakartal yorumunuz uygunsuz oldugundan silinmistir
saygilar
nida41
31-03-2012, 08:14 PM
zaten 10dkda uyutuyo . ama içeriğini okudum bipolar bozukuğun tedavisinde de kullanıyo ve depresif atakların
nida41
31-03-2012, 08:18 PM
ilacın yan etkilerini okudun mu?
baş dönmesi ağız kuruluğu falan diyo ama bni resmen uyusturdu yani etkisi dünden beri yeni geçti şimdi tekrar içmem gerekiyo korkuyorum aynı etkileri gösterirmi acaba
atacannn
31-03-2012, 09:19 PM
baş dönmesi ağız kuruluğu falan diyo ama bni resmen uyusturdu yani etkisi dünden beri yeni geçti şimdi tekrar içmem gerekiyo korkuyorum aynı etkileri gösterirmi acaba
Bazen OKB antipsikotik ilaçlar verilir büyük ihtimalle doktorunda rahatlaman için rahat bir uyku çekmen için vermiştir ilaca daha yeni başlamışın bir çok ilaç ilk kullanıldığında yan etki yapar. Doktorun vermişsse kullan, ortalama 2 hafta geçmesine rağmen etkiler gitmez ise doktoruna baş vuru yaparsın sonuç olarak senelerce okumuş insanlar emin ol forumdaki insanlardan daha tecrübelilerdir. Onu kullanma bunu kullanma diyenlere bakma sen..
nida41
01-04-2012, 12:43 PM
biran önce yileşmek istiorum tedaviye yeni başladım umarım iyi bir sonuç alırım
Gul2133
23-10-2012, 05:23 AM
biran önce yileşmek istiorum tedaviye yeni başladım umarım iyi bir sonuç alırım bende kullanıyorum üstelik 4 aydır ve 300 mg ilk basta 25sonra 100 sonra 200 ve su anda 300 mg kullaniyorum
Gul2133
23-10-2012, 05:25 AM
Evet çok uyku yapıyor ilacı icer icmez yarım saat sonra kimse kaldıramaz uykudan beni içmediğim gece bir saat anca uyuyabiliyorum
Gul2133
23-10-2012, 05:41 AM
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. bende bi okbliyim doktorum serex 25mg yazdı ve kullandıgım ilk saatten bni mahvetti sersemleik sarhoşluk ellerim ayağım boşaldı resmen bugunde aynı etkiyi yaparmı die korkuorum. doktorumu aradım dün hastalığının etkisi dedi sakin ol dedi. bu ilacı kullananlar varmı ne önerirler.CANIM kullandığın çok düşük dozda bir sorunolmaz
iLgiNc
24-10-2012, 02:31 PM
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. bende bi okbliyim doktorum serex 25mg yazdı ve kullandıgım ilk saatten bni mahvetti sersemleik sarhoşluk ellerim ayağım boşaldı resmen bugunde aynı etkiyi yaparmı die korkuorum. doktorumu aradım dün hastalığının etkisi dedi sakin ol dedi. bu ilacı kullananlar varmı ne önerirler.
Ilk donemler bu etkiler cok normal, doktorunuzun tavsiyesinden disari cikmayin. Prospektuse bakin, beklenmeyen yan etki gorecek olursaniz ozaman hemen doktorunuza basvurun. Birde davranı$ci-bili$sel psikoterapi almayi dusundunuzmu, ilac ile birlikte uyguladiginiz zaman, OKB yi kontrol altina alabilirsiniz.
petek
11-09-2013, 06:28 PM
bende bugün kullanmaya başlıcam inş. birazda olsa düzelme olur.