PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Durumum iyi değil

bıkkın
28-03-2012, 11:21 PM
Merhaba,

Yaklaşık 4-5 senedir hayatımı yalnız bir şekilde geçiriyorum, ailem hariç. Yaşım 20 babamla annem boşandı eve haciz geldi 2 sene önce evin durumunu düzelttim ama senelerdir hiç doğru dürüst ne arkadaşım oldu ne sevgilim telefonum bi kere çalmaz sadece annem, babam bir de avea arar çok yalnızım. Bilgisayar başına kitleniyorum yapacak bir şey yok çünkü dışarı çıkıyorum özgüvenli bir şekilde ama sonra yine hayal kırıklığına uğratıyorum kendimi. Sürekli bir yerlerim ağrıyor ellerim, ayaklarım, bacaklarım, parmaklarım, sırtım, başım, midem yani çoğu yer hiç bir zaman mutlu olamıyorum. Hep ölüm korkusu, gelecek kaygısı, boşluk hissi yaşıyorum. Şu an bilgisayar başında tek başımayım etrafıma bakıyorum herkes mutlu. Benim hayatım çok vasat ben eskiden namaz kılan bir insandım inanın bazen Allah'ın olup olmadığını kendi kendime sorgulamaya başlıyorum. Hiç kimseyle iyi iletişim kuramıyorum iyi bir izlenim bırakamıyorum, oysa ki çok iyi niyetli birisiyim. Hep boynum bükük geziyorum, dik yürüyemiyorum. Sokakta yürürken kendimi çok garip hissediyorum. Arkadaşlarım var ama hiç biri samimi değil internet cafe ortamın da ki arkadaşlar onların hepsi arasından samimi ama ben 4 yıldır aynı ortamda olmama rağmen kimseyle samimi olamıyorum. Kimse bana değer vermiyor, haklı olduğum konularda bile bir şekilde o konuda haksız çıkıyorum. Konuşmalarda, tartışmalarda sesim hep bastırılıyor. Online oyunlarda bile kimseyle iletişim kuramıyorum, arkadaş yapamıyorum. Sanırım üstümde kötü bir lanet var daha kimseyle konuşmadan negatif bir hava yayıyorum. Sanırım bunu okuyanlarda anlamıştır bunu

bıkkın
29-03-2012, 12:43 AM
Koca sitede bile ilgi çekemiyorum 1 saat olmuş cevap yok uzman kişilerden cevap bekliyorum. Psikologlar para tuzağı çocukluğuma inince ne olacak? Yazacağım dertlerim daha çok ama yaz yaz bitmez.

melankolik_06
29-03-2012, 07:54 PM
sevgili kardeşim ben de senin gibiydim çok yalnız olduğumu düşünen daima boşlukta biri hiç değer görmediğimi düşünüyodum.taki bu forumda hayatıma harika bi kız girene kadar ona aşık oldum düzenli yanına gitmeye çalışıyorum.bak burdan konuşulmaz msnimi vereyim ordan konuşalım istersen kendine iyi bak ve unudunu asla yitirme kardeşim görüşmek üzere

bıkkın
29-03-2012, 09:28 PM
kardeş yapacak bir şey yok kendimi hep kötü hissediyorum benimde kaç senedir sevdiğim kız var bi kaç kez denedik olmadı 5 yıldır seviyorum belki bir kız arkadaş benim hayatımı daha iyi yapabilir ama sosyal hayat yok yani olmasını istiyorum olmuyor

pinkk
15-09-2012, 04:08 AM
bıkkın bu durumdan çıkmalıyız..terapiler alıyorum,kitaplar okuyorum,içinde bulundugum durumun sebeplerini arıyorum,uzun süredir bu yalnızlıkla başa çıkmaya çalışıyorum.
hemde sadece ruhen değil fizikselde bir yalnızlık bu,evde kimse yok..
ama hayat geçiyor,hemde çok hızla.
herkesin yaşadıklarını izlemekten bıkıyoruz bir dönem sonra!
bu yüzden bunun bir çaresini bulmalıyız.
umarım senin sorunun dönemseldir ve atlatırsın.
biraz güvensizlik ve karamsarlık var,en köklü sorunların bunlar sanırım.

simla
17-09-2012, 09:10 AM
uzman yardımı almayı denedin mi..?
Arapça biliyorsan Kur'an-ı Kerim okumanı,bilmiyorsan da mealini okumanı tavsiye ediyorum.
unutma yalnız değilsin hiç kimsen olmasa O var,ve O sana şah damarından daha yakın unutma

AZAD
17-09-2012, 12:42 PM
doktorlara laf atmak,,sitem etmek yanlış bence,,,oturduğu yerden para kazanıyor cocukluğuma iniyor!!! hacııı; napcak adam amuda kalkıpdamı dinlesin yada esas duruş nee dersin :)) insan bilimi insanı inceleyerek yapılır konuşarak gözlemleyerek aşılmaya çalışılır sorunlar...yakın arkadaşım evlendikten bikaç ay sonra eşini doktora götürdü doktor şuan cocuk düşünmeyin dedi ilk zamanlar ve şuan arkadaşım uzman doktora minnettar...yaa annesine sorsaydı yada teyzesine eyywahhh :)o zaten suratsız yok bizi beğenmiyor yada yok sen ilgilenmionda ewine bakmıonda yaada sokakta onlarla gezeceğine ewine bak biraz gibi !!! biz ile nee alakası varsa :) kadın hasta çıktı işte........ uzmanın faydası olur zararı olmaz...
ayrıca bu formunda hatun yapmak kız ayarlamak için doğru biryer olduğunuda düşünmüyorum bu konu ile direk alakalı bol sayıda alternatif var internnete...YANLIŞ ADRESTESİN DOSTUM dicem şimdi biri kalkıp 2 günlük üyesin noluuoooo dicek :)) demeyim o yüzden..
kesinlikle şikayetci olduğumuz konularda uzman yardımı almaya çalışmalıyız...Simla maneviyattan bahsetmiş oda çok kıyak bişey insanı rahatlatıo iyi gelio yani ben bazen yapıorum pozitif düşündürüo hiç olmasada arada yapılabilecek şeylerden oda güzel bişey yani katılıyorum...
İLİMDEN WEE İMANDAN VAZGEÇMEYİN ARKADAŞLAR !!!

telekinezi
17-09-2012, 06:31 PM
Şammas ne kadar doğru ne kadar haklı demişsin. Sevgili bıkkın hiç spor yapmayı denedin mi? Seratonini arttırıyor mutlu oluyorsun hem de sürekli bir yerlerinin ağrıdığını söylemişsin. Sporla kasların açılır hiç bişiciğin kalmaz :) Kendin evde spor yapabilirsin, koşuya çıkabilirsin, spor salonuna gidebilirsin yeni insanlarla da tanışabilirsin kim bilir :)