Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben bir antidepresanlar olmadan bunalımdan öğrenmek gerekir düşünüyorum.
sis24
28-03-2012, 10:05 PM
Bana göre kişi, bir çok yan etkisi olan antidepresanlara başvurmadan depresyonla baş etmeyi öğrenmelidir. Bu sıkıntılı halden kurtulmanın bir çok yolu vardır ve bunların çoğu da Macrofactor sitesinden indirebileceğiniz Psikoloji, Cinsel Hayat ve Yaşamdan Tavsiye ve Tarifler sanal kitabında bulabileceğiniz düşünceye dayalı tedavi teknikleridir.
qwertyasd
28-03-2012, 10:32 PM
translate den mi çevirdin yazıları?? anlaşılmıyor
sis24
28-03-2012, 11:22 PM
Bak şimdi, bu kesinlikle yardımcı olur!
Kimene
28-03-2012, 11:33 PM
Bana göre kişi, bir çok yan etkisi olan antidepresanlara başvurmadan depresyonla baş etmeyi öğrenmelidir. Bu sıkıntılı halden kurtulmanın bir çok yolu vardır ve bunların çoğu da Macrofactor sitesinden indirebileceğiniz Psikoloji, Cinsel Hayat ve Yaşamdan Tavsiye ve Tarifler sanal kitabında bulabileceğiniz düşünceye dayalı tedavi teknikleridir.
Bir siteden indirilicek bir kitapla tum sorunlar bitiyor:) Bu durumda psikiyatrlara filanda ihtiyac yok, alinsin ellerinden tum yetkileri bence..Yaw $akamisin sen arkada$im?
Haren
05-06-2012, 12:54 PM
Yazar Sis24 çok haklar.
mustafakartal
05-06-2012, 01:17 PM
Yazar Sis24 çok haklar.
işte bu süperdi! :)
belgin
05-06-2012, 03:18 PM
Bana göre kişi, bir çok yan etkisi olan antidepresanlara başvurmadan depresyonla baş etmeyi öğrenmelidir. Bu sıkıntılı halden kurtulmanın bir çok yolu vardır ve bunların çoğu da Macrofactor sitesinden indirebileceğiniz Psikoloji, Cinsel Hayat ve Yaşamdan Tavsiye ve Tarifler sanal kitabında bulabileceğiniz düşünceye dayalı tedavi teknikleridir. Bir çok kişinin hayatını etkileyecek ve tedavi geleceğini büyük bir riske atacak böyle yorumları nasıl yapıyorsunuz,anlamıyorum.psikolojik rahatsızlıkları küçümser bir durumunuz var.sonuçların vebalini taşıyabilecek misiniz ?bilmiyorum.olumsuz bir durumda olaydan siz sorumlu olursunuz.bu konuda sorumluluk saibi psikiyatri dalında çalışan kişilerdir.çünkü uzman onlardır.
balık
05-06-2012, 04:40 PM
Forumdaki shady salağı olmasın bu. Ortalık karıştırmak çok kolay tabi.
heyhat
05-06-2012, 09:14 PM
Depresyon dereceli bir durum, psikolojik bir çok rahatsızlık da... Dönesemel sıkıntılar, atlatılabılır zamanlar bazı telkinlerle, kişinin yaşam standardı, çevresi ile daha tolore edilebilir evet AMA genelleme yapmanız yalnıs olmus, ınanıyorum kı sızın de anlatmak ıstedıgınız buydu. Yoksa ki beyindeki noronların işleyişini bunlarla yönetmeye çalışmanız ımkansız, burda kimse doktorculuk oynamıyor, doğru cümleler kurmak, vebal almaktan daha az yorar sızı emın olun... Bıraz daha dıkkat lutfen...