Orijinalini görmek için tıklayınız : fetishzm yardım..
kings
11-03-2012, 11:59 AM
herkese merhalar adım burak ben bayan ayakkabıları çizmeleri ve ayaklarından hoşlanan biriyim.. açıkcası bir bayanın önünde diz çöküp itaat etmek emirleriyle ayakkabılarını çizmelerini dilimle yalayıp temizlemek ve ayaklarına hizmet etmekten hoşlanıyorum.. bu kimi zaman hoşuma gitsede kimi zaman rahatsız edici olabiliyor.. çocukluğumdan beri yaşadığım bişey bu ve bi çok kez kız arkadaşlarımla denedim baştan yadırgasalarda sonra onlarında hoşuna giden bi durum oluştu.. bu psikolojik bi sorunmu bu durumla ilgili bi tedavi yöntemi varmı bununla ilgili bilgi verebilecek fikirlerini söylebilecek herkesin cevabını bekliyorum...
Kimene
11-03-2012, 02:53 PM
herkese merhalar adım burak ben bayan ayakkabıları çizmeleri ve ayaklarından hoşlanan biriyim.. açıkcası bir bayanın önünde diz çöküp itaat etmek emirleriyle ayakkabılarını çizmelerini dilimle yalayıp temizlemek ve ayaklarına hizmet etmekten hoşlanıyorum.. bu kimi zaman hoşuma gitsede kimi zaman rahatsız edici olabiliyor.. çocukluğumdan beri yaşadığım bişey bu ve bi çok kez kız arkadaşlarımla denedim baştan yadırgasalarda sonra onlarında hoşuna giden bi durum oluştu.. bu psikolojik bi sorunmu bu durumla ilgili bi tedavi yöntemi varmı bununla ilgili bilgi verebilecek fikirlerini söylebilecek herkesin cevabını bekliyorum...
Selamlar,
Durumdan sizde rahatsiz oldugunuza gore,ortada bi sorun var demektir.Bunun bir sorun oldugunu kabulendiginiz noktada,cozume giden yol icin bir adim atmis oluyorsunuz.Psikolojik bir sorunmu yasadiginiz? Evet oyle malesef..
Boylesi bir durumda, saglikli bir iliskiniz olmasi ihtimali cok zayif..Hic bir kadin, evcil ev hayvani gibi davranan bir partner istemez kanisindayim..
kings
11-03-2012, 11:59 PM
düşünceleriniz ve yazınız için çok teşekkürler evet söylediğim gibi kimi zaman hoşuma giden bi durum olsada dışarıda yürürken bi mekanda otururken sürekli gözlerim yerde bayanların ayakkabılarında buda ciddi rahatsız eden bi durum.. yaşım 32 sosyal statüde arkadaş cevremde sevilen sayılan biriyim ve doğal bu özelliğimi bilen ilişki yaşadığım bi kaç kız arkadaşımın dışında kimse bilmiyor.. ister istemez saklanması gerek diye düşündüğüm bi durum her nekadar kimi zaman hoşuma giden bi durum olsada.. çocukluktan gelen bi durum tabi küçük yaşlarda anlamlandıramadığım bi duyguyken internetin gelişimiyle adının fetishzm olduğunu öğrendiğim bi durum.. hani bu duruma ben bir eglence bir keyif alma fantezide diyebiliris böyle bir gözle bakıyorum. ama dediğiniz gibi psikolojik bi sorun olduğunuda düşünüyorum bir ilişki sırasında 7/24 yaşanıcak bi durum değil asla, ilişki sırasında uygulanan bir fantezi biçimi.. sizin bu konu hakkında bildiğiniz bir tedavi yöntemi veya yardımcı olabileceğiniz önerileriniz varmı acaba..
Selamlar,
Durumdan sizde rahatsiz oldugunuza gore,ortada bi sorun var demektir.Bunun bir sorun oldugunu kabulendiginiz noktada,cozume giden yol icin bir adim atmis oluyorsunuz.Psikolojik bir sorunmu yasadiginiz? Evet oyle malesef..
Boylesi bir durumda, saglikli bir iliskiniz olmasi ihtimali cok zayif..Hic bir kadin, evcil ev hayvani gibi davranan bir partner istemez kanisindayim..
omenn
12-03-2012, 08:00 PM
Ayakkabı ayağa giyilen bi eşyadır yani onunla sevişilmez, hem mantar olur, kokar filan yani ne biliyim tuhaf bi fetişzm şekli.
kings
12-03-2012, 09:34 PM
belkide bu durumdan kurtulmam için kokan veya kötü bir ayağa gerek var sanırım gerçi hiçte görmedim kokan bir bayan ayağı ki çokta bakımlı oldukları için kokuları aksine dahada güzel oluyor.. tuhaf bir fetishzm evet bende kendimi tek falan sanıyordum meğer milyonlarca insan varmış benim gibi olan.. şuan sadece bu duruma bi çözüm arıyorum terapi desteğiyle yenebilirmiyim onu bilmiyorum..
Ayakkabı ayağa giyilen bi eşyadır yani onunla sevişilmez, hem mantar olur, kokar filan yani ne biliyim tuhaf bi fetişzm şekli.