Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşırı hayalperestim
Symphonic
10-02-2012, 02:31 PM
Çok fazla hayal kuruyorum hemde olmayacak saçma saçma uyuyamıyorum bile artık hayal kurmaktan :D gülüyorum ama yapmak istemiyorum bunu hayır yani delirdiğimi düşünüyorum arkadaşlarıma soruyorum onlar bir şey olmaz önemli değil dişyor ama ben sürekli hayal kurma gereksinimi hissediyorum anca kendimi öyle iyi hissediyorum sonra saçmaladığımı düşünüp üzülmeye başlıyorum anlamadım gitti
mustafakartal
10-02-2012, 03:47 PM
hayal kurmak güzeldir. devam et! :)
belgin
10-02-2012, 08:08 PM
hayal kurmanın bir sakıncası yoktur.faydalıda olabilir.seni mutlu ediyorsa,sende olumsuzlukları aklından atmak ve rahatlamak icin bu yolu bulmuşsun.yalnız herşeyde olduğu gibi fazla hayal kurmak iyi değildir.hayal kurmak aktivelerini ve işlerini aksatıyorsa,yakınlarına zaman ayırmanı engelliyorsa zararlı olur.fazla aşırıya kacmaman gerekir.
Symphonic
19-02-2012, 12:19 PM
Evet aşırı derecede kuruyorum çokda mutlu oluyorum sonra bunların hiçbir zaman olmayacağı aklıma geliyor bu sefer çok kötü üzülüyorum kendimi kontrol etmeye çalışşıyorum olmuyor işte böyle...
eneszeren
20-02-2012, 03:37 PM
ütopyada yaşıyorsun demek:)) deli saçması şeyler düşünüyorsun demek :) hayal kurmak iyidir ya, biraz realist ol yaniii. kalkıp da kendini abd başkanı falan olarak görme de..:)) sende birşey yok sıradaki gelsin ..:)
Symphonic
24-02-2012, 02:21 PM
Bilmiyorum azaltmaya çalışıyorum...
Hatri
24-02-2012, 03:05 PM
Sendede Sosyal fobiklik çekingenlik eziglik veya birşeyleri başaramadığın için yaşanan bir durum söz konusu galiba ? böle durumların varsa sana önerim !
-bence yeni bir başlangıç yapmadan önce kendi ruhsal sorunlarınla ilgilenip bunlardan kurtulmaya bak aksi halde gene aynı şeyler olur tek sorun ruhunda yani ruhunu değiştirirsen herşey zaten değişir bunun için dışardan yardım alman gerekmektedir mesela psikolog yardımı. Benim sana önerim hipnoterapi alman hipnoterapi, içinde hepsini barındıran bir sistem bildiğim kadarıyla. yani hem bir psikolog gibi senle ilgileniyor bir psikiyatr gibi sana ilaç vs yardımlarda bulunurken aynı zamanda daha uzmanlar gibi sana hipnozla korkularından ve sorunlarından kurtarıyorlar şahsen eğer sosyal fobik çekingen gibi bazı sosyal toplumsal sorunların varsa git derim 6-8 Seansta hallediyorlar işini şahsen ben gidicem ve bunda kararlıyım hayatımı kurtarmam lazım bu dünyaya bir kere geliyorum tadını çıkarmam lazım kesin gidicem ücreti ne kdr olursa olsun
- Bende herşeyi Hayal ederim Gece hep Hayal ederim bundan sanırım gece yatakta döner dururum yani zor uyurum uyumam için aşırı yorgunluk ve aşırı uyku bastırması lazım yoksa kendi çabamla uyuyamıyorum. bazen dışa vuruyor bu hayallerim. taklit bile yapıyorum mesela :D Bu gerçek hayattan zevk almayan insanların işidir herşeyi hayal ederler, gerçek hayatı tam anlamıyla yaşamayanlar gibi
Symphonic
03-03-2012, 06:41 PM
Sendede Sosyal fobiklik çekingenlik eziglik veya birşeyleri başaramadığın için yaşanan bir durum söz konusu galiba ? böle durumların varsa sana önerim !
-bence yeni bir başlangıç yapmadan önce kendi ruhsal sorunlarınla ilgilenip bunlardan kurtulmaya bak aksi halde gene aynı şeyler olur tek sorun ruhunda yani ruhunu değiştirirsen herşey zaten değişir bunun için dışardan yardım alman gerekmektedir mesela psikolog yardımı. Benim sana önerim hipnoterapi alman hipnoterapi, içinde hepsini barındıran bir sistem bildiğim kadarıyla. yani hem bir psikolog gibi senle ilgileniyor bir psikiyatr gibi sana ilaç vs yardımlarda bulunurken aynı zamanda daha uzmanlar gibi sana hipnozla korkularından ve sorunlarından kurtarıyorlar şahsen eğer sosyal fobik çekingen gibi bazı sosyal toplumsal sorunların varsa git derim 6-8 Seansta hallediyorlar işini şahsen ben gidicem ve bunda kararlıyım hayatımı kurtarmam lazım bu dünyaya bir kere geliyorum tadını çıkarmam lazım kesin gidicem ücreti ne kdr olursa olsun
- Bende herşeyi Hayal ederim Gece hep Hayal ederim bundan sanırım gece yatakta döner dururum yani zor uyurum uyumam için aşırı yorgunluk ve aşırı uyku bastırması lazım yoksa kendi çabamla uyuyamıyorum. bazen dışa vuruyor bu hayallerim. taklit bile yapıyorum mesela :D Bu gerçek hayattan zevk almayan insanların işidir herşeyi hayal ederler, gerçek hayatı tam anlamıyla yaşamayanlar gibi
Ne güzel anlattın ya :)
ekonomici
28-05-2012, 02:07 PM
Bu abimizin dediği bende var . Ben geleceğe yönelik hayal kuruyorum . Gerçekleşmesi ihtimal hayaller kuruyorum . Çok şükür hayalle gerçeği ayırt edebiliyorum . Ama bazen kafayı kırdık diye düşünüyorum . Ama bu forumu okuyunca ve çevredeki üniv. kişileri görünce yanlız olmadığımı anladım .
Ben mantıklı hayaller kuruyorum . hayalle gerçek ayırt ediyorum çok şükür. ve bazen kendimi ezik hissediorum . çevremdekiler adamsın . ii arkadassın diyor. kız ve erkekler dior hep. ben yanlız kalınca hayal kuruyorum sadece . acaba yapacak iş yok ondanmı bilmiorum . Destek alcaaaaaammm . :D
ya bide bende okb var :D