Orijinalini görmek için tıklayınız : Boş kaldığım zamanlar anksiyete tavan yapıyor
sakula15
30-01-2012, 11:35 AM
merhaba ismim tolga 17 yaşındayım malum 15 gün tatil evdeyiz ve hava soğuk olduğundan dışarıya çıkamıyoruz
ilk 1 hafta hiçbir sorunum yoktu 1. haftanın sonunda felaket senaryoları yazmaya başladım geçenlerdede fight club izledim izlemez olaydım adam şizofrenmiş şimdide şizofren olmaktan korkuyorum.gece yattığımda diyorum ya gayepten sesler gelirse sonra diyorum bu yaşa kadar hiçbir belirti olmamış genlerdede yok niye olayım biraz rahatlıyorum sonra yeniden başlıyor. asosyolliktenmidir bu arkadaşlar daha bunun yaz tatili var deliririm herhalde.
zivrisinek
30-01-2012, 11:44 AM
merhaba ismim tolga 17 yaşındayım malum 15 gün tatil evdeyiz ve hava soğuk olduğundan dışarıya çıkamıyoruz
ilk 1 hafta hiçbir sorunum yoktu 1. haftanın sonunda felaket senaryoları yazmaya başladım geçenlerdede fight club izledim izlemez olaydım adam şizofrenmiş şimdide şizofren olmaktan korkuyorum.gece yattığımda diyorum ya gayepten sesler gelirse sonra diyorum bu yaşa kadar hiçbir belirti olmamış genlerdede yok niye olayım biraz rahatlıyorum sonra yeniden başlıyor. asosyolliktenmidir bu arkadaşlar daha bunun yaz tatili var deliririm herhalde.
Yaşın itibariyel bunları düşünmek normal ancak kendini anksiyete şizofreni v.b tanımlamalara sokmanın esas sebebi psikolojiye olan merakın olabilir, hayatı daha yalın yaşamayı denersen eminim faydası olacaktır. Sendeki durumun anksiyete ile pek bir bağlantısı yok bu arada, muhtemelen anksiyete ile ilgili okuduğun bir yazı bunu paylaşmana sebep olmuş
sakula15
30-01-2012, 12:01 PM
söyledikleriniz ilham verici fakat ben sorunumu ararken anksiyeteyi buldum normal araştırma yaparken bulmadım. ya anksiyete var yada ben anksiyete olduğumu sanıyorum.
zaten anksiyete kanatını sürekli kaygı halinden getirdim.ama inşallah benim psikolojiye merakım vardır nedense düşünmeye vakit olan zamanlarda oluyor bunlar yani sizin dediğiniz doğru olmasıda yüksek
yorumunuz için teşekkür ederim
Kimene
30-01-2012, 02:28 PM
Bir haftadirmi var bu kaygi bozuklugu durumunuz, oncesinde de varmiydi?
sakula15
30-01-2012, 03:16 PM
eskiden yoktu liseye geçtiğimde ufak ufak artmaya başladı ama bu sene yoktu veya çok az vardı rahatsız etmiyordu bilmiyorum belkide zivrisinek in dediği gibi okuduğumun etkisinde kalmışımdır
loveHURTS
30-01-2012, 04:08 PM
cogu psıkolojık hastalıgın sebebıdır zaten bos durmak...üretken olmalı,bıseylrele ugrasmalı,hobiler edinmelı...
sakula15
30-01-2012, 04:55 PM
haklısınız okul zamanı sınavlarla geçer tatil zamanıda kendime göre işte çalışmam gerek yorumunuz için çok teşekkür ederim
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.