PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Yardım Edin Çıldıracağım!

Nargibi
17-01-2012, 04:22 AM
Merhaba arkadaşlar uzun süredir ailemden sakladığım bi hastalığımı paylaşmak istiyorum.

Son 3 yıldır bu hastalıkla boğuşuyorum bu hastalığın anlamınıda bilmiyorum öğrenmek ve çözümünü sormak istiyorum sizlere lütfen cevap verin.

Yaptığım hareketleri emin olana kadar tekrar ediyorum örnek şuan bile b yazdıysam b olduğunu doğrulamak için 30-40 defa yazıyorum.

Ve kendi içimden sürekli çok önemli şeylere küfür ediyorum ( anlamış olmanız gerekli çok önemli derken ) ve sonrasında pişman oluyorum fakat içimde sanki sürekli biri konuşuyor ve benim pişman olmamı istiyor gibi.

Örneğin suyu 5-6 defa kapattığımı bilirim o anki düşüncemden dolayı.

Lütfen bu konuda bilgi verin nedir bu hastalığın adı çözümleri nelerdir.

Nargibi
17-01-2012, 04:38 AM
O dediğinizi yapmam çok zor kendim aşmalıyım of

mustafakartal
17-01-2012, 05:08 AM
OKB. doktora başvurun.

eliftetik
17-01-2012, 07:40 PM
Merhaba arkadaşlar uzun süredir ailemden sakladığım bi hastalığımı paylaşmak istiyorum.

Son 3 yıldır bu hastalıkla boğuşuyorum bu hastalığın anlamınıda bilmiyorum öğrenmek ve çözümünü sormak istiyorum sizlere lütfen cevap verin.

Yaptığım hareketleri emin olana kadar tekrar ediyorum örnek şuan bile b yazdıysam b olduğunu doğrulamak için 30-40 defa yazıyorum.

Ve kendi içimden sürekli çok önemli şeylere küfür ediyorum ( anlamış olmanız gerekli çok önemli derken ) ve sonrasında pişman oluyorum fakat içimde sanki sürekli biri konuşuyor ve benim pişman olmamı istiyor gibi.

Örneğin suyu 5-6 defa kapattığımı bilirim o anki düşüncemden dolayı.

Lütfen bu konuda bilgi verin nedir bu hastalığın adı çözümleri nelerdir.

DOKTORA BAŞVURUN. O K B B.OLMALI YANİ ÖZTÜRKÇESİ TAKINTI DEVR i SABIK VS.HER ŞEYİN BİR ÇARESİ VARDIR

Kimene
17-01-2012, 09:32 PM
O dediğinizi yapmam çok zor kendim aşmalıyım of
Neden cok zor bu sizin icin?
Soylediginiz de tepki alicaginizdan,hasta damgasi yiyeceginizden veya zayif bir kisiliginiz oldugunun dusunuleceginden mi endise ediyorsunuz?

Arnej
31-01-2012, 08:55 AM
O.K.B hakkında birçok yazı var forumda, inceleyin ve analizlerde bulunun. Umarım faydası olur

Adam doktor değil ki analizde bulanabilsin. Ya arkadaşlar forumda yüz kere söylendi internette tehşiş yapılmaz diye. Benim de Kapı kontrol takıntım vardı, evde uzakta 10 dakka sonra dönüp kapattığımu bilirim şimdi analiz yapsaydım OKB hastalığı koyacaktım ama bu durum geçti sonra demek ki sıradan takıntıymış.

Konuyu başlatan arkadaş , gerçek tehşişi doktor yapar buradaki kimse değil ya da internetten yapacağın analizler