PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben İntihara Başvuracağım..

RakiBalik
13-01-2012, 02:30 PM
ben bundan bır sure oncede acmıstım bı konu anlatmıstım sorunumu .. ama bu temızlık takıntısı ıyıce ılerledı.. artık evde yere dusen bır gıysımı gıyemıyorum..kapı kulplarına dokunamıyorm tv kumandasını parmak ucuyla dahı elleyemıyorum.. ve benım en buyuk sorunum su bana yardımcı olabaılcecek varsa hemen onerı versın lutfen.. dokunsalar aglayacagım.. son 1 yıldır cok kotuyum.. bır erkek olark (ustelık ırıyımde) bundan nefret edıyorum.. bır arkadasım saka olarak bıle bana vursa hemen gozlerım doluyor nefes almam zorlasıyor.. buna bır cozum bulmam lazım.. ve bende bu aralar guc takınıtısı cıktı.. herkesten daha guclu olamk ıstıyorum kımsenın benden guclu olmamasını ıstıyorum.. ve ben muzıgı sporu ve arabaları cok sevıyorum.. ama bunların hepsını aynı anda yapamayacagımı hıssedıyorum.. arabaları secsem yıne guclu olamayacaagım gıbı gelıyor.. muzıgı secsem kı dj setım falanda hazır benı hherkes dovecek hep ezılecek gıbı hıssedıyorm.. kıck boxu secsem daha guclu olacagımı hıssedıyorum ama modıfıyeyı vede muzıgı COK sevıyorum... 16 yasına gırecegım.. bunlarıın cevaplarını bulamıyorum nedr bunlr yeter artık ..

yorum
13-01-2012, 02:34 PM
bir psikolog ile bunları enine boyuna oturup konuşman lazım. forumdan bunları bulman cok zor...yani bir kelimelik olay deildir.

9 ŞUBAT
13-01-2012, 02:41 PM
Sevgili rakı daha hayatının baharına yeni giriyorsun ,her şeyi aynı anda yapmana ne gerek var nede imkan .Bırak hepsi sırayla olsun .

Öncelikle spordan başlamanı oneririm ,hem yaşın itibariyle hemde ileride sana yararı olabilir duşuncesiyle kıckbxa başla ,aynı zamanda muzigide yurutursun .

Arabalara gelince ona biraz daha zaman var ,tamam ilgilen ama fazla kaptırma nasıl olsa yaşın icabı istesende kullanma şansın yok .Bir kaç yıl daha beklemek zorundasın .

Gelelim temizlik takıntısına bu konuda profesyonel destek alıyormusun ,gerek ilaç gerekse terapi çok yararlı olur .Ayrıca içini rahatlatması açısından eldiven de kullanabilirsin .Böylece eşyaları daha kolay elleme şansın olur .

Ayrıca saglık açısındanda eşyalarla temas etmen gerekirki bagışıklık sistemin guçlensin ,aksi takdirde çok kolay hasta olursun buda ayrı sorunların dogmasına neden olur .

Birde kendini şuna inandır ,temizlik takıntısından şimdiye kadar olen kişi duymadım .O yuzden beynini eşyaları ellemenin sana hiçbir zararı olmayacagına inandırmaya çalış bunun için biraz zamana ve sabra ihtiyaçın var .

Bunu başardıgın an hayatın çok daha mutlu guzel oldugunu farkedeceksin .

mustafakartal
13-01-2012, 02:42 PM
ilaç tedavisiyle düzelirsin. doktora git.

loveHURTS
13-01-2012, 03:01 PM
sen daha cok kucuksun..buyuyosunn bunlar sadece senın basından gecmıyor canım.sozunu ettıgın seylerın tedawısı cok kolay..bı uzmana gorunmen yeter..hıc wakıt kaybetme,hatta hemen sımdı gıt,bu ezıyetı kendıne daha fazla etme..

RakiBalik
13-01-2012, 05:37 PM
Yani sadece kendim guclu olmak istiyorum benim yasimdaki baska kimsenin bana satasamamasini tehditedememisini saygi duymasini istiyorum..

RakiBalik
13-01-2012, 05:38 PM
kirli birşeyi giysen ne olur? mesela ben temiz bir tshirt giysem kapidan gecerken o tshirtin bir ucu kapanin bir tarafani deyse elimi islatil tshirte surup o kiri aldiima kendimi ikna etmem gerekiyor..

RakiBalik
13-01-2012, 05:42 PM
Bu kadar hassaslaşmana neden olan şey nedir?
Eviniz çok kirli olabilrmi?
Birde şu cümle çok garip geldi.
Çok güçlü olmak sorunları çözebilen biri olmak istemek tammda kimsenin senden güçlü olmamasını istemek ne oluyor anlamadım?
Yani böyle bir istek olmaz zaten güçlü biri olmayı başarırsan senden daha güçlü olan birisi seni rahatsız etmez.
İsteklerin arasında seçim yapmak zorunda değilsin hepsini isteyebilrsin ancak hepsini aynı anda elde edebilmek için maddi durumunun iyi olması lazım ki eğer maddi durumunda iyi değilse bununda zamanla olacagını kabul etmelisin. maddi durumumuz allaha sukur gayet iyi.. Evimiz hergun temizlikci tarafindan temizleniyor . Bal dok yala oluyor. Ama ben temizlikciden huylanmaya baslamam ile bu artti ve bu hale geldi.. Anlatmistim daha once..

RakiBalik
13-01-2012, 05:43 PM
Ve istanbulda dr yanki yazgana gittim.. Ben ankarada oturuyorum.. Bana ankarada 2 kisi onerdi ikisinede baslayacagim gelecek hafta.. Ama ya bana yardim edemezlerse?

shafak
13-01-2012, 06:33 PM
Ben İntihara Başvuracağım...

Sevinerek bildiriyorum ki; gerekli şartları taşımadığınız için intihar başvurunuz red edilmiştir. Yaşam Destek Ünitesi, İnsana Sevgi Bölümü'nde sizin için yer hazırladık. Müracaatınızı bekliyoruz.

MuAmMa
13-01-2012, 06:41 PM
Selamun Aleykum kardeşim,yaşınız oldukça küçük biraz daha ümitle bekleyerek ve bu sorunu atlatabilmenize vesile olacak tedavinizi uyguladığınız takdirde Allah'ın izniyle bu sorunları atlatacaksınızdır...
Bu gibi durumlar bir çoğumuzun hayatında yaşanılan şeyler...
Ama emin olun herşeyin sonu geliyor.
Rahat olun,ümitsiz olmayın inşallah...
Ayrıca hayatta istemediğimiz durumlarla karşılaştığımız vakit,
sabretmeyip,mücadele içerisinde olmayıp,intihar ederek bütün sorunların biteceğini mi sanıyorsunuz?
İman sahipleri için öldükten sonra herşeyin hesabı vardır...
Hiçbir zorluğa karşı mücadele içerisin de olmayı denemeyip intihar etmeyi düşünmek kolaya kaçmaktır...
Önemli olan hayattaki sıkıntılara karşı direnmek,mücadele ederek sonrasında bu sabırlı bekleyişimizin karşılığında güzellikleri yaşamaktır...

devhis
13-01-2012, 07:34 PM
Ergenlik gibi bir geçiş dönemindesin.Hastalığını tetikleyen bir unsurda bu.Bu dönemden çıkmayı bekle ve neler değişecek göreceksin. Bu süreçte psikiyatrist yardımı ve gerekirse sana yazacağı ilacıda kullanmayı sakın ihmal etme.