Orijinalini görmek için tıklayınız : erkeklere soruyoruz ??
baharim
12-01-2012, 06:24 PM
merhaba arkadaslar cok büyük olmasada bir gönül derdim var vee erkek arkadaslardan (tabii kadınlarda yazabilir) tavsiye istiyorum :)
üniversitede 3 senelik sınıf arkadasımla bir ilişkiye basladık :) ben gayet masumane seyler hissederken megersem erkek arkadasımın tek derdi benimle bişeyler yasayıp alacagını aldıktan sonra ayrılmakmıs (bunu ortak bir arkadasımız bana söylemişti ilk duydugumda inanmadım ama ses kaydı getirince kulaklarıma inanamadım). ben hırslı biriyim bunu onun yanına bırakır mıyım aslaaa :D
amacım su : bu aptala istediğini vermeden bu saf masum halime asık etmek tam askımdan ölecek durumdayken bu ses kaydını dinledip bi tarafına tekmeyi vurmak :D
ama sorun surda onu kendime nasıl asık ederim ??
bu konuda erkeklerden azıcık tavsiye istiyorum...
shafak
12-01-2012, 06:41 PM
Okulunuzun psikosu olmalı diye düşünüyorum. Müracaat ederseniz yardımcı olabilirler sanırım.
mustafakartal
12-01-2012, 07:39 PM
ne yani kadın erkek eşit değil mi. o alacağını alıyor da sen almıyormusun?
yani kadın erkek ilişkisi böyle bir şey mi? kadın veriyor, erkek alıyor.
bir kere bu düşünce biçimin sakat. önce kafanı değiştir.
balık
12-01-2012, 08:06 PM
okulunuzun psikosu olmalı diye düşünüyorum. Müracaat ederseniz yardımcı olabilirler sanırım.
:d :d
. . . . . . .
Kimene
12-01-2012, 08:22 PM
Okulunuzun psikosu olmalı diye düşünüyorum. Müracaat ederseniz yardımcı olabilirler sanırım.
Kisa ve oz:D Shafak tarzini cidden cok begeniyorum:D
ütopya mühendisi
12-01-2012, 08:42 PM
istediğini elde etmeye niyetlenmesi sizin hafif meşrebinizden mi kaynaklı acaba?
burada ki istediğiniz öneriler en az arkadaşınızın niyeti kadar piss.
loveHURTS
12-01-2012, 10:22 PM
bence bırak gıtsın.hıccc ugrasmaya gerek yokk,yoluna bak.
baharim
13-01-2012, 12:21 AM
ampır3 vakıası diyor içimden bir ses..
şu linkte verdiğin tavsiyeler gözden geçirilecek olursa zaten kendin açılmamışsındır o sana açılmıştır.
aşık etmenede gerek yoktur.
bu durumda böyle bir konu açmanda normal gelmedi.
daha söylemek istediğim var ama onlar bende kalsın.
http://e-psikoloji.com/forum/showthread.php?12268-Merhaba.-Yard%FDma-ihtiyac%FDm-var.&p=105181&viewfull=1#post105181
arkadasım sen her karsına cıkıp sana asıgım diyeni gercekten asık sanıyorsun sanırım. karsımdaki kişi kızları kendine asık ediyo kendide gercekten asık olduguna inandırıp saf kızların duygularını kullanarak yanlıs seyler yasayıp kızları bırakıyo. tabikide bana askını itiraf etti ama istediğini alabilmek için.. be zaten agır tavırlı olmasam aradaki ortak arkadasım böyle bir tuzaga düşmemem için en yakın arkadasını satıp bana ses kaydı getirmezdi. benim amacım ona yaptıgı seyin bi kızı nasıl yaralayabilecegini göstermek vee bir ders vermek. verdiğim tavsiyelere gelince orda verdiğim hangi tavsiyeye yalan diyebilirsin agırlık koymaksa agırlıgımı koymasam o kızlardan biri olurdum bende amacım sadece igrenc birini böyle yoluna bırakmayıp yaptıgının yanlıs oldugunu göstermek...
baharim
13-01-2012, 12:22 AM
ne yani kadın erkek eşit değil mi. o alacağını alıyor da sen almıyormusun?
yani kadın erkek ilişkisi böyle bir şey mi? kadın veriyor, erkek alıyor.
bir kere bu düşünce biçimin sakat. önce kafanı değiştir.
kadın vee erkegin dogası geregi benim almam mümkün degil sen ordaki ''alacagını alıp ayrılmak'' sözünü anlamıssın sanırım arkadasım.
baharim
13-01-2012, 12:25 AM
peki ya sende ona asik olursan o zaman ne olacak? yada o her sekilde istedigini alip seni bi koseye atarsa ? yada iliski saplantili bir hal alip sana hem fiziksel hem ruhsal siddet uygularsa ?
peki yaaa bu kişi yaptıgı seyin igrencliğinin farkına varamayıp daha bircok kıza aynı seyi yaparsa... ki o kızlar bunun farkında bile olmazsa böyle birine birinin dur demesi gerek bence.. bana gelince asık olmam cünkü bu iğrenclikleri duyduktan sonra yüzüne bakmaya midem bulanıyo.
baharim
13-01-2012, 12:28 AM
istediğini elde etmeye niyetlenmesi sizin hafif meşrebinizden mi kaynaklı acaba?
burada ki istediğiniz öneriler en az arkadaşınızın niyeti kadar piss.
bi tabir vardır ya kapalı olan merak edilir diyee ben bugüne kadar hiç dekolte mini etek yada tayt giymedim tabii bunları giymek kötü bişey degil yanlıs anlamayın ama ben kendime yakıstıramıyorum erkek arkadasımın demesine göre böylee kendimi bedenimi bu kadar saklamam onu ceken yanımmıs vee 3 senedir o okulda sınıf haricinde kimseyle muhattap olmam el dahi sıkısmam kimseyle o yüzden bu 'hafif mesreb' bana agır bi söz arkadasım..
zivrisinek
13-01-2012, 12:28 AM
peki yaaa bu kişi yaptıgı seyin igrencliğinin farkına varamayıp daha bircok kıza aynı seyi yaparsa... ki o kızlar bunun farkında bile olmazsa böyle birine birinin dur demesi gerek bence.. bana gelince asık olmam cünkü bu iğrenclikleri duyduktan sonra yüzüne bakmaya midem bulanıyo.
Gel seninle elele dünyayı değiştirelim, hatta önce erkekleri yontarak başlayalım işe ne dersin?
baharim
13-01-2012, 12:31 AM
Gel seninle elele dünyayı değiştirelim, hatta önce erkekleri yontarak başlayalım işe ne dersin?
böyle pislikler öyle cok ki yont yont bitmez ama biz yakın cevreden işe baslayabiliriz sanırım :)
zivrisinek
13-01-2012, 12:39 AM
böyle pislikler öyle cok ki yont yont bitmez ama biz yakın cevreden işe baslayabiliriz sanırım :)
Sen yardım almaya değil yöntem öğrenmeye gelmişsin. Erkekleri kessende adam olmazlar sen şimdiden kendine güzel bir rota çiz;)
baharim
13-01-2012, 12:44 AM
Sen yardım almaya değil yöntem öğrenmeye gelmişsin. Erkekleri kessende adam olmazlar sen şimdiden kendine güzel bir rota çiz;)
iddialıyım ben ölmek var dönmek yok :D
zivrisinek
13-01-2012, 12:46 AM
iddialıyım ben ölmek var dönmek yok :D
Nerden ve nasıl başlamayı düşünüyosun. Hadi ilk hedefin ben oluyum, ne yapardın?
baharim
13-01-2012, 12:54 AM
Nerden ve nasıl başlamayı düşünüyosun. Hadi ilk hedefin ben oluyum, ne yapardın?
hee yani sende onlardansın itiraf ediyosun :D
zivrisinek
13-01-2012, 12:56 AM
hee yani sende onlardansın itiraf ediyosun :D
Kısa ve öz
Erkeğim
Numunelik oluyum hadi nerden ve nasıl başlarsın;)
baharim
13-01-2012, 01:19 AM
Kısa ve öz
Erkeğim
Numunelik oluyum hadi nerden ve nasıl başlarsın;)
anlatılmaz yasanır :D
zivrisinek
13-01-2012, 01:23 AM
anlatılmaz yasanır :D
Ne yani şimdi gerçek hayatta karşına çıkıyım ve uygulamalı olarak benimi yontacaksın, videolarıda youtube a koyarız hakkaten güzel olur bak
_MaNa_
13-01-2012, 04:35 AM
ava giden avlanır bence uğrasma uzak dur yeter..
iLgiNc
13-01-2012, 06:21 AM
merhaba arkadaslar cok büyük olmasada bir gönül derdim var vee erkek arkadaslardan (tabii kadınlarda yazabilir) tavsiye istiyorum :)
üniversitede 3 senelik sınıf arkadasımla bir ilişkiye basladık :) ben gayet masumane seyler hissederken megersem erkek arkadasımın tek derdi benimle bişeyler yasayıp alacagını aldıktan sonra ayrılmakmıs (bunu ortak bir arkadasımız bana söylemişti ilk duydugumda inanmadım ama ses kaydı getirince kulaklarıma inanamadım). ben hırslı biriyim bunu onun yanına bırakır mıyım aslaaa :D
amacım su : bu aptala istediğini vermeden bu saf masum halime asık etmek tam askımdan ölecek durumdayken bu ses kaydını dinledip bi tarafına tekmeyi vurmak :D
Sende kindar davranip, aynisini yaparsan, o yadirgadigin insandan hicbir farkin kalmayacak.
incicim
13-01-2012, 09:45 AM
:D yeşilçam türk filmi gibi
esas kız oğlandan intikam almak için oğlanı kendine aşık etmeye çalışır...
için rahat etmeyecek senin illa ki [COLOR="#FF0000"]ağlaman, sızlanman gerekecek. yazdıklarını okuyunca zaten senin de pek masum olduğunu düşünmüyorum. kaldı ki "ANLATILMAZ YAŞANIR" ifadelerin saflıktan yoksun ....:confused:
zivrisinek
13-01-2012, 10:53 AM
için rahat etmeyecek senin illa ki [COLOR="#FF0000"]ağlaman, sızlanman gerekecek. yazdıklarını okuyunca zaten senin de pek masum olduğunu düşünmüyorum. kaldı ki "ANLATILMAZ YAŞANIR" ifadelerin saflıktan yoksun ....:confused:
Bu güzeldi inci;)
baharim
13-01-2012, 10:59 AM
Bak ben 16 yaşında çocuk değilim 37 yaşımdayım.
Senin gibiler yüzünden korkutuldugum içinde 32-33 yaşıma kadar hiçkimseyle çıkmadım.
Zaten konumuzda bu değil.
Kusura bakma söylediklerini benm onaylayabilmeme imkan yok.
İntikam kişiye geri döner bunu bilirim ben.
Adam gibide konuşup durumu bildigini anlatabilrsin istersen.
Adamsa anlayacaktır zaten.
Adam değilse yaptıgın şey kızlardan nefret etmesini de sağlayabilir.
Böylece daha çok kızın canınıda yakabilir.
bak mantıklı konusuyosun tamam ama karsımdaki anlayabilecek kapasiteye sahip biri olsa bende alır karsıma anlatırım benim senin gibi biriyle olmam mümkün degil der giderim. ama karsımdaki bu kapasiteye sahip ve bunu anlayabilecek olgunlukta degil. intikam tabikide cok kötü bisey ama ben kendi intikamımı gectim ben neticede niyetini biliyorum onun ama ya benden öncekiler ya benden sonra olacaklar benim gönlüm bırak gitmeye razı olamıyo kızları böyle aptal yerine koymaya calısanlar içimizdeki gercek sevgiyi yok ediyo. benim acımdan baktıgında inan cok daha zor ben masum bi sekilde sevip onunda beni sevdiğini sanmısım ama niyeti kötüymüş şimdi böyle biri yüzünden belki bende erkeklerden nefret edicem belki bende karsıma gelen dogru kişilere bile güvenemicem hep bu gelicek aklıma ya buda öyleyse süphesiyle rahat rahat mutlu bile olamıcam belkide...
baharim
13-01-2012, 11:01 AM
o ifade kalıplasmıs bişeydir vee biz arkadaslar arasında cok kullanırız o ifadeyi yani masumaneliğimi bozacak bişey göremiyorum burda. evet belki bende cok yıpranıcam aglıcam ama böyle bırakıp gitmek içimden gelmiyo ben bu kişiyle 2 sene daha yüz yüze olcam ve gözümün önünde aynı seyi baska bir kıza daha yapmasına müsade edemem.
baharim
13-01-2012, 11:03 AM
Sende kindar davranip, aynisini yaparsan, o yadirgadigin insandan hicbir farkin kalmayacak.
belki öyle ama en azından niyetim düzgün benim en azından onun gibi igrenc tuzaklarım yok sadece karsısındakini nasıl yaraladıgını görsün istiyorum.
incicim
13-01-2012, 11:12 AM
o ifade kalıplasmıs bişeydir vee biz arkadaslar arasında cok kullanırız o ifadeyi yani masumaneliğimi bozacak bişey göremiyorum burda. evet belki bende cok yıpranıcam aglıcam ama böyle bırakıp gitmek içimden gelmiyo ben bu kişiyle 2 sene daha yüz yüze olcam ve gözümün önünde aynı seyi baska bir kıza daha yapmasına müsade edemem.
selam,
kendini filiz akın, türkan şoray sanıyorsun... herşey filmlerdeki gibi sonuçlanmaz arkadaşım. kendinden ödünler vererek, acı çekmeyi göze alarak bir şeyler yapma çabasındasın gençlik heyecanlarınla. değer mi hiç beş para etmezler için bu oyuna sürüklenmeye?
o değişmez, finalde görürsün eğer devam edersen oyununa.
sana ne başkalarına da aynısını yapacaksa!! sizler okulunuza bakın, geleceğinize odaklanın.
zivrisinek
13-01-2012, 11:12 AM
Bahar seni hiçbirimiz tanımıyoruz ama intikam içinde yola çıksan, intikamda almasan her iki durumdada sen üzülen taraf olacaksın. Kendi adına güzel bişey yapmak istiyorsan bu olayın etkisinden kurtulup yoluna devam et. 1-2 ay sonra iyiki uğraşmamışım dersin. Bir erkek olarak şunu söyleyebilirim ama sana, erkekler ilişkilere genel olarak nesnesel yaklaşır, sendeki duygusal çöküntü onda muhtemelen asla oluşmaz, senin niyetinde aynı duyguları yaşamasını sağlamaksa başarı oranın düşük gibi geldi bana;)
yorum
13-01-2012, 01:51 PM
Benliğine bir saldırı olduğu için belkide bu kadar nefretle dolusun. Farklı yollar bulabilirsin mesela...Çünkü herşeye rağmen aşık olup geçmişi unutma şansınızda var: )) ozaman ikilem içinde kalıp cok daha büyük acılar çekebilirsiniz.
HAYATAMAHKUMUZ
13-01-2012, 07:29 PM
belki öyle ama en azından niyetim düzgün benim en azından onun gibi igrenc tuzaklarım yok sadece karsısındakini nasıl yaraladıgını görsün istiyorum.
niyetin düzgün hea! $e$li güldüm..
spockes
14-01-2012, 01:48 PM
yanlışlar yanlışlar kurallar kara kusaklı sivri burunlu adamlar korkuyorum sadece ne doğru ne yanlış ahh ay gene ayırdılar bizi çevirdiler yüzümü penceremden gündüzleri dısarı çıkmıyorum duvarlarım var örülü ve kalın istemiyorum aldatmak günesle seni. yalan söylüyorsun gene damarlarında akan ata yalanları bunlar susuyorsun sadece aslında yalan söylemek susmaktır bunu sende biliyorsun .
baharim
18-01-2012, 04:21 PM
Sende benden fenasın be arkadaş:) Neye karar verdin bahar bizimle paylaşırmısın?
düşündümdee haklısınız konustum arkadasımla bildiklerimi ve kayıtları söyledim ama bagıra bagıra degil medeni bir insan gibi konusarak bu tavrım sasırttı onu cok pisman oldu tekrar denemek istedi ama bu sefer gercek askla tabikide kabul et
medim cıkardım hayatımdan :)
hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar :)
yorum
18-01-2012, 04:50 PM
en güzeli: ) yeni bir aşka yelken açmanız dilekleriyle mutluluk diliyoruz: ))
su_perisi
30-01-2012, 11:19 PM
Olgunluğunu göster ve bence seviyesine düşme canım bazen böyle gereksizlikler oluyor hayatının gereksizleri arasına koy ve yoluna devam et belki de bu onu daha çok etkiler.Hangi insan umursanmamak ister ki . . .
Arnej
31-01-2012, 09:00 AM
Benim sana erkek olarak tavsiyem , Hayat bu kadar boş şeylerle zaman öldürülecek kadar basit ve sade değil .
Üniversite okuyorsun ama düşüncelerin lise çağındaki ergen gibi,bu yüzden yaşına yakışana göre davranman lazım .
Gençliğini böyle boş şeylerle öldürme, her neyse demek istediğim öldürme vaktini . Okuluna ve hobilerine odaklan. Şuanki hırsın , gizli bir kin ve öfkeden kaynaklanıyor. Sen içini bunlarla kirletirsen ilerde daha kötü durumlar görünce adamı bıçaklarsın ya da öldürürsün . O yüzden es geçeceksin, ayrılmak istiyorsan ayrılacaksın .
Yok kendime aşık edeyim tekme atayım , inanın bunlar komik ve boşa zaman işler . Hayatta uğraşıulcak daha önemli şeyler var ve en önemlisi şükretmek .
Hangi bölümde okuyorsun
Arnej
31-01-2012, 09:03 AM
Senin bu düşüncene göre , Dünyanın tam ortasına Atom bombası atmamız gerekiyor . Böyle bakış açısı mı olur .
Arnej
31-01-2012, 09:04 AM
Ayrıca artık şu pislik muhabbetini erkek ve kadın ayrımı yaparak yapmayın . Kadınların bazı pislikleri , erkeklerin seks derdinden daha beter . Bu muhabbet kısır döngü olur . Burası psikoloji formu , Feminizm ya da Erkek üstünlüğü tartışma yapılcak yer değil .
belgin
31-01-2012, 05:04 PM
peki şunu sorabilirmiyim acaba bazı kızlar vardır kendine aşık eder sonra der ben kız oğlan kız değilim yani kısacası yama ama biz erkekler o kızların duymak istemediği ağır kelimeyi bile söyleyemeyiz severiz aslında erkekler kızlardan daha cok sever ama pek belli edemez içten sever yani vurğulamak istediğim erkeği güç duruma sokarak eline ne geçicek kraliçe mi olamaya çalışıyosun padişahmı? kızların yediği türlü nanelerde erkekler hiç bişi yapmıyo ama
konuşmayayım dedim konuşcam genede...yav sen ne biçim konuşuyorsun?bir bayanın arkasından .yok yama mış yok duymak istemedikleri kelimeymiş.ben o kelimeyi çok iyi biliyorum.pazardan kavun mu alıyorsun?ne anlamadım.sözüne ettiğin insan evladı..belkide kişiliği senden bin kat üstündür...bir hata yapmış olabilir.ama hiç bir bayana bu kelimeler söylenmez..feminist olabilirim..hiç bir insan evladına böyle iğrenç kelimeler kullanılmaz..ya kızlar cahil olmayın..kendinize dikkat edin ..arkanızdan böyle konuşturmayın..kimseye güvenmeyin..Allah aşkına ya...siz bir çiceksiniz...özelsiniz..bazı cahillikler yaparak onuruzu ayaklar altına almayın..kimsenin size bu şekilde hitap etmesine izin vermeyin..lütfen..
belgin
31-01-2012, 06:48 PM
sevgili zivri,...tavsiyen için teşekkürler....alkololik bir babanın çocuğu olarak ve çocuklukda gördüğüm bazı iğrençlikler ,yüzünden her şeyi net gördüğüm için bu yaşıma kadar mantıklı yaşamayı başardım..belkide kişiliğim doğuşdan böyle..veya yaratıcı beni koruyor bilmiyorum...konunun benle alakası yok bir kere...benim düşüncem kimse kimseyi yargılayamaz..herkezin onuru şerefi vardır.kimse kimseden üstün değildir.kimse kimseye ağır hakaret etmeye hakkı yoktur.ben kimsenin arkasından veya yüzüne karşı hakaret etmediysem..başkalarıda öyle davranmalı diye düşünüyorum..ama boş şeyler düşünüyorum...zengin fakiri aşağalayamaz...erkek kadını aşağlayamaz..okumuş cahili aşağlayamaz...kimsenin kimseyi aşağlamaya hakkı yok.benim düşüncelerim yüzünden kimse bana tuhafsın da demedi..herkez beni sevdi.her birey insan evladıdır.ona göre davranılmalıdır..ben bunu bilirim bunu söylerim..